Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τουλαχιστον ειδαμε καλη μπαλιτσα!

Όντως! Και αυτό έχει μεγάλη σημασία... 1000 φορές να ΠΑΙΞΕΙ μπάλα η ομάδα κι ας χάσει παρά να πονάνε τα μάτια μας...

Δημοσ.

Οντως φτηνα τη γλητωσαμε αλλα θα ηταν αδικο. 819273918273 χαμενες ευκαιριες απο Παοκ, κολοφαρδο το 2ο γκολ του Πανσεραικου και ξεκινησε απο πεναλτυ στον Παπαζογλου. Πολυ καλος ο Radman, τρελες επεμβασεις. Ημαρτον ρε Σαλπι. Οσο και να σε παω και εισαι ψυχαρα ..... μην χασεις αλλο τετ α τετ. Υπεροχο τα γκολ Μπέλιτς (φαινεται καλο παιχτακι) και Βιερινια.

υ.γ. Ειδατε το κωλαρακι του Τσιριλο? Χαχαχαχα

---------- Προσθήκη στις 03:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:18 ----------

Τελος ο Σορλεν :shock:

http://sport24.gr/football/omades/Paok/feugei_o_sorlen.494780.html

Δημοσ.

Ακούγεται ότι θα φέρουν αριστερό εξτρέμ κράχτη ;) Αντε να δούμε.

Υ.Γ. Ο pisorlin φέτος θα έιχε πολλά παιχνίδια στον πάγκο καθώς τα άκρα θα είναι antelino και ο δημητράκης ;)

Δημοσ.

όταν άκουγα για αντιSorlin το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον Yeste.. Ανοίγω wiki και βλέπω: On 19 June 2010, Yeste, aged almost 31, signed a two-year contract with Al Wasl FC. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΕΣΤΕ ????

Δημοσ.
όταν άκουγα για αντιSorlin το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον Yeste.. Ανοίγω wiki και βλέπω: On 19 June 2010, Yeste, aged almost 31, signed a two-year contract with Al Wasl FC. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΕΣΤΕ ????

Για τα λεφτα μηπως ... ??? :rolleyes:

:P

Δημοσ.

Στο PES2010 πάντως είναι παιχταράς ο El Zhar. Ο αγαπημένος μου παίχτης και πολύ εξελίξιμος. Και όχι για τον ΠΑΟΚ. Για τη Γιουβέντους.

Δημοσ.
Παιχταράς δεν είναι by default, αλλά έχει πολύ καλό ML curve :P

Λογικά έχεις δίκιο, γιατί πάντα παίζω ML και φυσικά δεν τον έχω από την αρχή. Αλλά τον αποκτάω σύντομα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ χάλια η εικόνα της ομάδας. Πόνεσαν τα μάτια μας. Ελπίζω να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα γρήγορα. Τα μόνα θετικά είναι ότι με τέτοια χάλια πήραμε την ισοπαλία και το ότι ο Ελ Ζαρ έδειξε θετικά στοιχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...