Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε μα φυσικα.. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηταν π솵ρηφανος.. κανενας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τετοιες συμπεριφορες.. βεβαια ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τις κατεκρινε.. ολοι ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ του λεγανε.. στο αεροδρομιο ηταν κατι εκατονταδες απλως που πανηγυριζαν την συμπεριφορα του... στο γηπεδο σημαιες βουλγαρικες και τουρκικες ( δες βιντεο παραπανω ) καταταλλα καλος ο λαος του παοκ, παιζει και φιλικα με τον παο και ολα μια χαρα!

εγω απλα παιρνω μαθηματα απο τους παοκτζηδες σχετικα με την εννοια της "κωλοτουμπας" τπτ αλλο ρε φιλε

Πω μιλάμε έχεις ξεφύγει εντελώς έτσι;Απίστευτο τσουβάλιασμα αυτό που κάνεις,δεν είναι όλοι ίδιοι ρε φίλε.

Κάποιοι έκαναν ήρωα τον Γκαρσία και το γενικεύεις ότι όλοι ήταν υπερ του.

Παλιότερα είχε γίνει ήρωας απο κάποιους ο Κυργιάκος για τα μπουνίδια στον Ζιοβάνι,φαντάζομαι και για εκεί την ίδια άποψη έχεις.

Ακόμα παλιότερα κάποιοι κάφροι είχαν κάνει ήρωα τον Μανωλά που έπιασε απο τον λαιμό τον Νινιάδη,κι εκεί τα ίδια θα λες.

ΑΛΛΑ για αυτό εδώ φαντάζομαι ότι έχεις άλλη άποψη, ότι είναι λίγοι και δεν αντιπρωσοπεύουν τους άγιους οπαδούς της ομάδας σου ε;

Κατάλαβε το,κάφροι υπάρχουν παντού και φοράν όλα τα χρώματα

Για να δούμε τι έχεις να πεις,μη τ αποφεύγεις δεν πονάει

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πω μιλάμε έχεις ξεφύγει εντελώς έτσι;Απίστευτο τσουβάλιασμα αυτό που κάνεις,δεν είναι όλοι ίδιοι ρε φίλε.

Κάποιοι έκαναν ήρωα τον Γκαρσία και το γενικεύεις ότι όλοι ήταν υπερ του.

Παλιότερα είχε γίνει ήρωας απο κάποιους ο Κυργιάκος για τα μπουνίδια στον Ζιοβάνι,φαντάζομαι και για εκεί την ίδια άποψη έχεις.

Ακόμα παλιότερα κάποιοι κάφροι είχαν κάνει ήρωα τον Μανωλά που έπιασε απο τον λαιμό τον Νινιάδη,κι εκεί τα ίδια θα λες.

ΑΛΛΑ για αυτό εδώ φαντάζομαι ότι έχεις άλλη άποψη, ότι είναι λίγοι και δεν αντιπρωσοπεύουν τους άγιους οπαδούς της ομάδας σου ε;

Κατάλαβε το,κάφροι υπάρχουν παντού και φοράν όλα τα χρώματα

Για να δούμε τι έχεις να πεις,μη τ αποφεύγεις δεν πονάει

Τα γαλλικά του Κυργιάκου γιατί δεν τα γράφει αυτό το βίντεο? Είναι περισσότερο κάφρος ο Αβραάμ απο τον Κυργιάκο?

Δημοσ.
we_will_rise ωραια τα λες .. τωρα.. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ στο αεροδρομιο που τον αποθεωνατε για τις ψευτομαγκιες του? αλλα ξεχασα τοτε παιζατε με τον Ολυμπιακο, τον μεγιστο εχθρων των πρασινων χρηματοδοτων σας

όχι δεν ήμουνα εκεί... Βασικά τα έχεις λίγο μπερδεμένα (λογικό γιατί η λέξη λογική δεν φαίνεται να υπάρχει στο λεξιλόγιό σου, διόλου περίεργο αν κρίνω από το πόσο άρρωστος γαύρ.. "σόρρυ" ολυμπιακός είσαι). Δεν αποθεώσανε τον Πάμπλο για την κίνησή του να μοιράσει μπουνιές, αλλά για την κίνησή του να γράψει το καραϊσκάκι και σας στα ___ του και να τσαμπουκαλευτεί με τις πριμαντόνες σας... Ε τώρα, κι αυτοί που αποκαλείς ΜΠΑΟΚΙΑ και λοιπά, είναι ακριβώς τα ίδια με σένα αν βγάλουμε το κόκκινο και βάλουμε μαύρο.

Για μένα όλα αυτά είναι κατακριτέα, δεν έπεσα να πεθάνω που χάσαμε, κλάιν...

Με τον Κάκο τα έβαλα γιατί δεν έδιωξε και τον Σιμάο που πήγε να σπάσει το πόδι του Γκαρσία !

Δημοσ.
Τα γαλλικά του Κυργιάκου γιατί δεν τα γράφει αυτό το βίντεο? Είναι περισσότερο κάφρος ο Αβραάμ απο τον Κυργιάκο?

Όχι ρε φίλε,το ίδιο ξυλοκόποι είναι και οι δύο.

Αυτό που γράφω είναι ότι υποστηρικτές τέτοιων συμπεριφορών υπάρχουν σε όλες τις ομάδες

Δημοσ.

ναι ο elven προφανως θα νομιζει οτι ο αβρααμ ειναι μια φονικη μηχανη που του την βιδωνει ξαφνικα και αρπαζει κοσμο απο τον λαιμο.. βεβαια στην φαση πριν απο αυτο που λεει. δεν αναφερει οτι ο κυριακος τον στολιζει κανονικα με μπινελικια χωρις ο αβρααμ να κανει οτιδηποτε, μετα απο μια φαση ασχετη. αυτη ειναι η αντικειμενικοτητα των αεκτζηδων, ειδικα απο καποιον αεκτζη που δεν καθεται να δει καν το παιχνιδι της ομαδας του :lol::lol::lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:57 ----------

Με τον Κάκο τα έβαλα γιατί δεν έδιωξε και τον Σιμάο που πήγε να σπάσει το πόδι του Γκαρσία !

εδω σε θελω.. περιεργο ε?

Δημοσ.

εδω σε θελω.. περιεργο ε?

Καθόλου, αλλά χάνει την αξία του όταν το επισημαίνεις εσύ (χωρίς να έχω κάτι μαζί σου). Είναι σαν να καταγγέλει ο Hitler, φαινόμενα ρατσισμού...

Δημοσ.
ναι ο elven προφανως θα νομιζει οτι ο αβρααμ ειναι μια φονικη μηχανη που του την βιδωνει ξαφνικα και αρπαζει κοσμο απο τον λαιμο.. βεβαια στην φαση πριν απο αυτο που λεει. δεν αναφερει οτι ο κυριακος τον στολιζει κανονικα με μπινελικια χωρις ο αβρααμ να κανει οτιδηποτε, μετα απο μια φαση ασχετη. αυτη ειναι η αντικειμενικοτητα των αεκτζηδων, ειδικα απο καποιον αεκτζη που δεν καθεται να δει καν το παιχνιδι της ομαδας του :lol::lol::lol:

Δέν έκρινα την αντικειμενικότητα του Elven, απλά το ανέφερα. Και διάβασε τι έγραψε πρώτα, μην τον στήνεις στον τοίχο άδικα.

Δημοσ.

αντε οριστε και οι δηλωσεις του καρατε κιντ 1 , 2 και 3 μαζι

Γκαρσία: "Νομίζει ότι είναι ο Κολίνα. Είναι π...!"

Ο διεθνής Ουρουγουανός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, στις δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον διαιτητή της συνάντησης του γηπέδου της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, Αναστάσιο Κάκο. Τι ανέφεραν ακόμα οι Σιμάο, Αντωνιάδης και Αντωνίου.

Γκαρσία: "Νομίζει ότι είναι ο Κολίνα. Είναι π...!"

"Αυτός ο διαιτητής νομίζει ότι είναι ο Κολίνα αλλά Κολίνα είναι μόνο ένας. Ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι και λειτούργησε για δικό του όφελος και εις βάρος των ποδοσφαιριστών", ήταν το πρώτο σχόλιο του Γκαρσία για τον Κολίνα που όπως αποδείχθηκε ήταν μόνο η αρχή γιατί αμέσως μετά είπε: "Είναι puta (σ.σ. π...)".

Κι όσο για το τι έκανε ο ίδιος στην συγκεκριμένα φάση; "Δεν έκανα τίποτα στην φάση. Με απέβαλε άδικα. Ο αντίπαλός μου (σ.σ. Σιμάο) βρέθηκε στο έδαφος και ξαφνικά τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού πέσανε πάνω μου και με έσπρωχναν.

Ας βγει ο διαιτητής και να μας πει πότε εγώ χτύπησα τον Σιμάο. Για την ήττα της ομάδας φταίω εγώ και μόνο εγώ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ήμασταν στο γήπεδο 11 παίκτες όμως όταν μείναμε 10 ήταν πολύ δύσκολο με όλους".

Σιμάο Μάτε Τζούνιορ: "Εγώ δεν τον χτύπησα"

Ο πρωταγωνιστής της φάσης της αποβολής του Γκαρσία που πρώτος έκανε το σκληρό χτύπημα στον αντίπαλό του, μίλησε πως όλα γίνονται στο ματς. Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ είπε για την συγκεκριμένη στιγμή:

"Έγινε ότι ακριβώς είδε ο διαιτητής και λειτούργησε σωστά. Εγώ δεν τον χτύπησα. Δεν είχα νεύρα ούτε τίποτα προσωπικό με τον αντίπαλό μου. Όλα γίνονται μέσα στο παιχνίδι αλλά υπάρχουν και όρια".

http://www.spor24.gr/html/ent/780/ent.291780.asp

κανενα βιντεο με την φαση εχουμε γιατι συμφωνα με τις δηλωσεις τους ΚΑΝΕΝΑΣ δεν χτυπησε ΚΑΝΕΝΑΝ!!

Δημοσ.

Κόκκινη κι οι δύο η άποψη μου,Σιμάο 2η κίτρινη,Γκαρσία απευθείας

ps:Για αυτό που λες ότι ΑΕΚτσής και δεν βλέπω την ομάδα μου.Σπανίως βλέπω ελληνικό ράγκπυ,απο πέρυσι βλέπω ποδόσφαιρο δηλαδή μόνο αγώνες εξωτερικού

Δημοσ.

τοτε πως εκφερεις γνωμη? απο τα REPLAY των αθλητικων και απο οπαδικα σιτε? οτι ναναι.

ο Κακος ειδαμε αμεσως κοκκινη καρτουλα και στραβα ματια στον Σιμαο. με τον Ολυμπιακο εκανε τον κινεζο δεν εβλεπε τπτ.. λογικο ομως..

Δημοσ.
τοτε πως εκφερεις γνωμη? απο τα REPLAY των αθλητικων και απο οπαδικα σιτε? οτι ναναι.

Τσου,εννοείτε ότι δε θα δω τα ματς με Θρασύβουλο,τα "μεγάλα" τα βλέπω με το ζόρι.

Τον Αβραάμ τον έχω δει σε άπειρες φάσεις φέτος κι έχω άποψη,τη δικιά σου δεν άκουσα

Δημοσ.

για τον γκαρσια τα ειπα ολα και αυτοι που εχουν λερωμενη την φωλια τους κρυφτηκαν.. ενα βιντεο δελω να δω για να τσεκαρω τι εγινε με το πασο μου.

φορας και καπελο?? :P

edit

ωπα νατο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...