we_will_rise Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Πάει ο Semih, άντε μωρή ντραμπζοσπόρ σπάστους τα πόδια
we_will_rise Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Πάει ο Semih, άντε μωρή ντραμπζοσπόρ σπάστους τα πόδια
kanesaxo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Αυριο θα γινει σφαγη στα ιντερνετ λινκς για το ματσακι... Διοτι αυτη η κοροιδια με το κονεξ πρεπει να σταματησει. Δε μπορει να δινει αυτη η ρημαδα η εταιρια τα διπλα,να παιρνει τα δικαιωματα ετσι ωστε με το ΣΤΑΝΙΟ (εμπορικα θεμιτο μεν) να θελει να μπει στην αγορα. Σε μια αγορα που δεν ειναι καν προετοιμασμενη απο την ιδια την κονεξ λογω των αθλιων υποδομών του οτε. Ελεος πια.
kosmasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Αφού τα σκάει o OTE τι να κάνουμε. Ελεύθερη αγορά είναι , ας έδινε παραπάνω η NOVA. Πάμε μωρή Παοκάρα. Ο αγώνας και εδώ
pressure Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 υπαρχει κανα λινκ υποψιν? Ακουσα παντως πως μαλλον θα το δειξει το δορυφορικο al jazeera. Ας περασουμε και ας κσταληξουμε στα ραδιοφωνα
flik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Επίσης links θα αναρτηθούν και στο rojadirecta.org Για προγράμματα αλλά και flash videos μέσω browser.
pressure Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 thanx! Βρηκα και αυτο http://www.fcpaok.gr/content/view/2870/108
margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Καλη επιτυχια Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, 1-1 το βλέπω με γκολ Βιεϊρίνια.
we_will_rise Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Erwdios συγχαρητήρια που αν και (απ'όσο ξέρω) Ολυμπιακός εύχεσαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ. Καλή τύχη κι από μένα στην αρρώστια μου. Πρόβλεψη δεν κάνω.. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, προκριθείτε...
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ο ΠΑΟΚ λόγω φίλων μου, μου είναι άκρως συμπαθής σαν ομάδα και μοιάζει σε πολλά με τον Ολυμπιακό, (καυτή έδρα, φανατισμένοι οπαδοί, τρόπος ζωής) ασχέτως που κάποιοι φρόντισαν από παλιά να δημιουργήσουν εχθρότητες για δικούς τους λόγους. Για να καταλάβεις, στο γκολ του Βιειρίνια στον εντός αγώνα με Ajax τραγουδούσαμε "έχω τρέλα μεσ' στο μυαλό" και είχα χώσει και ένα 50άρικο στον άσο, αλλά κουβαδιαστήκαμε
Anubis13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ο ΠΑΟΚ λόγω φίλων μου, μου είναι άκρως συμπαθής σαν ομάδα και μοιάζει σε πολλά με τον Ολυμπιακό, (καυτή έδρα, φανατισμένοι οπαδοί, τρόπος ζωής) ασχέτως που κάποιοι φρόντισαν από παλιά να δημιουργήσουν εχθρότητες για δικούς τους λόγους. Για να καταλάβεις, στο γκολ του Βιειρίνια στον εντός αγώνα με Ajax τραγουδούσαμε "έχω τρέλα μεσ' στο μυαλό" και είχα χώσει και ένα 50άρικο στον άσο, αλλά κουβαδιαστήκαμε Εισαι γιγαντας ρε... Εγω παλι πεταχτηκα με ενα κομματι πιτσα στο στομα φωναζοντας γκολ Καλη τυχη στον ΠΑΟΚ
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εισαι γιγαντας ρε...Εγω παλι πεταχτηκα με ενα κομματι πιτσα στο στομα φωναζοντας γκολ Καλη τυχη στον ΠΑΟΚ Κοίτα που θα μαζευόμαστε γαύροι - βάζελοι να βλέπουμε ΠΑΟΚ. Kosma, ψήνεσαι να μας φιλοξενήσεις για κανένα παιχνίδι στη Τούμπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.