Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυριο θα γινει σφαγη στα ιντερνετ λινκς για το ματσακι...

Διοτι αυτη η κοροιδια με το κονεξ πρεπει να σταματησει.

Δε μπορει να δινει αυτη η ρημαδα η εταιρια τα διπλα,να παιρνει τα δικαιωματα ετσι ωστε με το ΣΤΑΝΙΟ (εμπορικα θεμιτο μεν) να θελει να μπει στην αγορα.

Σε μια αγορα που δεν ειναι καν προετοιμασμενη απο την ιδια την κονεξ λογω των αθλιων υποδομών του οτε.

Ελεος πια.

Δημοσ.

υπαρχει κανα λινκ υποψιν? Ακουσα παντως πως μαλλον θα το δειξει το δορυφορικο al jazeera. Ας περασουμε και ας κσταληξουμε στα ραδιοφωνα

Δημοσ.

Erwdios συγχαρητήρια που αν και (απ'όσο ξέρω) Ολυμπιακός εύχεσαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ. Καλή τύχη κι από μένα στην αρρώστια μου. Πρόβλεψη δεν κάνω.. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, προκριθείτε...

Δημοσ.

Ο ΠΑΟΚ λόγω φίλων μου, μου είναι άκρως συμπαθής σαν ομάδα και μοιάζει σε πολλά με τον Ολυμπιακό, (καυτή έδρα, φανατισμένοι οπαδοί, τρόπος ζωής) ασχέτως που κάποιοι φρόντισαν από παλιά να δημιουργήσουν εχθρότητες για δικούς τους λόγους. ;)

Για να καταλάβεις, στο γκολ του Βιειρίνια στον εντός αγώνα με Ajax τραγουδούσαμε "έχω τρέλα μεσ' στο μυαλό" και είχα χώσει και ένα 50άρικο στον άσο, αλλά κουβαδιαστήκαμε :lol:

Δημοσ.
Ο ΠΑΟΚ λόγω φίλων μου, μου είναι άκρως συμπαθής σαν ομάδα και μοιάζει σε πολλά με τον Ολυμπιακό, (καυτή έδρα, φανατισμένοι οπαδοί, τρόπος ζωής) ασχέτως που κάποιοι φρόντισαν από παλιά να δημιουργήσουν εχθρότητες για δικούς τους λόγους. ;)

Για να καταλάβεις, στο γκολ του Βιειρίνια στον εντός αγώνα με Ajax τραγουδούσαμε "έχω τρέλα μεσ' στο μυαλό" και είχα χώσει και ένα 50άρικο στον άσο, αλλά κουβαδιαστήκαμε :lol:

Εισαι γιγαντας ρε...

Εγω παλι πεταχτηκα με ενα κομματι πιτσα στο στομα φωναζοντας γκολ :lol:

Καλη τυχη στον ΠΑΟΚ

Δημοσ.
Εισαι γιγαντας ρε...

Εγω παλι πεταχτηκα με ενα κομματι πιτσα στο στομα φωναζοντας γκολ :lol:

Καλη τυχη στον ΠΑΟΚ

Κοίτα που θα μαζευόμαστε γαύροι - βάζελοι να βλέπουμε ΠΑΟΚ. :lol:

Kosma, ψήνεσαι να μας φιλοξενήσεις για κανένα παιχνίδι στη Τούμπα? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...