Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί δεν κατέβηκε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο?

Ευτυχώς δεν είδε την αλητεία του Ίβιτς ο διαιτητής.

Δεν χάνεται η πρόκριση. Θα σκοράρει ο Πάοκ και εκτός, αν και η άμυνα είναι τραγικότερη και από την δικιά μας περσινή.

Δημοσ.

Δεν χάνεται η πρόκριση. Θα σκοράρει ο Πάοκ και εκτός, αν και η άμυνα είναι τραγικότερη και από την δικιά μας περσινή.

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο. Εδώ ο τερματοφύλακας αποκρούει ενώ ο Παπάζογλου την στέλνει έξω.

για ποια αλητεία μιλάς?

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο. Εδώ ο τερματοφύλακας αποκρούει ενώ ο Παπάζογλου την στέλνει έξω.

για ποια αλητεία μιλάς?

Δημοσ.

Θυμηθηκα τα νειατα μου και ειπα να παω στη 4 σ'αυτο το ματς...

Ασχετο,αλλα δεν το ξανακανω,εχω γερασει γιαυτη τη θυρα.

Στο θεμα μας...

Μπραβο στον δερμιτζακη που κατεβασε 11δα εδρας με επιθετικο προσανατολισμό.Οπως θα πρεπε να παιζει ο παοκ στην εδρα του.

11δα που και να χαναμε,κανεις δεν θα του λεγε τπτ.Κανεις αντικειμενικος τουλαχιστο.

Σημαντικες απουσίες οι βιτολο ιβιτς,χειροτερα δε θα μπορουσε να ειναι.Απ'οτι βλεπω μπαινουν αντιστοιχα σορλεν,φωτακης (ή φιλομενο) και μπακ/χαφ/φορ μενουν ιδια.

Δηλ θα κατεβουμε με ιδιο επιθετικο προσανατολισμό και εκει...Αδιανοητο για παοκ.

Οτι βρεξει ας κατεβασει.

Υ.Γ. για παπαζογλου τι να πω...Ολα μπαινουν κι ολα χανονται.Τι να πουνε και οι γαυροι με τον αλεξανδρη που χασε τα αχαστα (αλλα εβαλε και καμμια 150ρια...)

Δημοσ.

Θυμηθηκα τα νειατα μου και ειπα να παω στη 4 σ'αυτο το ματς...

Ασχετο,αλλα δεν το ξανακανω,εχω γερασει γιαυτη τη θυρα.

Στο θεμα μας...

Μπραβο στον δερμιτζακη που κατεβασε 11δα εδρας με επιθετικο προσανατολισμό.Οπως θα πρεπε να παιζει ο παοκ στην εδρα του.

11δα που και να χαναμε,κανεις δεν θα του λεγε τπτ.Κανεις αντικειμενικος τουλαχιστο.

Σημαντικες απουσίες οι βιτολο ιβιτς,χειροτερα δε θα μπορουσε να ειναι.Απ'οτι βλεπω μπαινουν αντιστοιχα σορλεν,φωτακης (ή φιλομενο) και μπακ/χαφ/φορ μενουν ιδια.

Δηλ θα κατεβουμε με ιδιο επιθετικο προσανατολισμό και εκει...Αδιανοητο για παοκ.

Οτι βρεξει ας κατεβασει.

Υ.Γ. για παπαζογλου τι να πω...Ολα μπαινουν κι ολα χανονται.Τι να πουνε και οι γαυροι με τον αλεξανδρη που χασε τα αχαστα (αλλα εβαλε και καμμια 150ρια...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...