Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστο ξεφεύγει πολύ ;)

ΡΟΣΤΕΡ:

1. Βολκάν Ντεμιρέλ

2. Ντιέγκο Λουγκάνο

4. Μπεκίρ Ιρτεγκούν

5. Εμρέ Μπελόζογλου

6. Ιλχάν Εκέρ

8.Καζίμ Καζίμ

9. Ντάνι Γκουϊθα

10. Αλεξ

11. Μίροσλαβ Στοχ

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λογικά δεν θα γίνουν μετακινήσεις φιλάθλων για την αποφυγή επεισοδίων. Καλύτερα κιόλας γιατί αν πάνε 5.000 παόκια εκεί μέσα και αρχίσουν τις Εθνικές προκλήσεις οι τούρκοι θα γίνει μακελιό.

Ενώ αν έρθουν 5000 τούρκοι στην τούμπα, θα πάνε όλοι μαζί για καφεδάκι e? :))

Δημοσ.

Δε χωράνε όλοι :P

Πάντως καλύτερα να μην πάρουμε εισιτήρια γιατί θα γίνει ότι έγινε και με την Paris και θα φάμε ban 10 χρονια αυτή τη φορα (4 ήταν τότε)

Δημοσ.

Απ' αυτούς ο μόνος παίχτης που μου αρέσει πολύ είναι το τέρμα ο Βολκάν.

Ο Άλεξ γερνάει, ο Εμρέ θα μπορούσε να ήταν μεγάλος παίχτης αλλά κάπου έχασε το δρόμο και ο Γκουίθα θεωρείται ιστορικό παλτό στην Τουρκία. Ο Λουγκάνο είναι δυνατό μπακ και ηγετική φυσιογνωμία αλλά δύσκολα στρίβει. Τώρα ψάχνουν φορ και ελπίζω να πάρουν την άλλη παλταδούρα τον Άλτιντορ και όχι τον Νιανγκ.

Φυσικά δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα αλλά κάποτε πρέπει να γίνει κάποια υπέρβαση.

Δημοσ.

Παλι ατυχοι στην κληρωση.

Να το χωνεψω δεν μπορω :(

Κατ'εμε να μην παρουμε ουτε ενα εισητηριο.Τα επεισόδια ειναι δεδομένα.

Βασικα νομιζω οτι δεν θα επιτραπει κιολας,λογω της ιδιαιτεροτητας,πολιτικης,του παιχνιδιου.

Δημοσ.
Εμμένει στην παραίτηση ο Ζήσης Βρύζας

Τώρα πως του ήρθε αυτό πριν τον αγώνα με τη φενέρ? λίγο υπομονή δε μπορεί να κάνει?

Edit: Οδεύει προς την Εθνική

οπως εγραψα κι αλλου...

Δεν με ενδιαφερει γιατι φευγει,το μονο που με ενδιαφέρει είναι πως εφοσον αποφασισε να φυγει,ας το εκανε μετα το ματς με την φενερ.

Τι να πω.

Με την ευχή του Θεου,αλλα ντροπιαστικό αυτό που έκανε.

Δημοσ.

Αυτός δεν είχε φύγει πριν λίγο καιρό και είχε αναλάβει πρόεδρος ο Βρύζας;

Επέστρεψε και τον έδιωξε; Αφού πρώτα έδιωξε με τις κλωτσιές τον προπονητή που του έφερε;

Ρωμαϊκή αρένα...

Δημοσ.

οπως εγραψα κι αλλου...

Δεν με ενδιαφερει γιατι φευγει' date='το μονο που με ενδιαφέρει είναι πως εφοσον αποφασισε να φυγει,ας το εκανε μετα το ματς με την φενερ.

Τι να πω.

Με την ευχή του Θεου,αλλα ντροπιαστικό αυτό που έκανε.[/quote']

Έχεις σκεφτεί πως μπορεί να ήθελε να το κάνει από πριν τον αγώνα με τον Άγιαξ και να περίμενε για να μη προκαλέσει πρόβλημα (όταν δηλαδή έφαγαν τον προπονητή που έφερε για αστείους λόγους);

Κι έπειτα αν έφευγε μετά τον αγώνα με τη Φενερ πάλι δε θα ήταν άσχημη στιγμη γιατί θα το έκανε λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα;

Και νομίζω ότι θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει για ποιό λόγο φεύγει, η συνεισφορά του Βρύζα στην ανάκαμψη του ΠΑΟΚ ήταν πολύ μεγάλη. Δε το θεωρώ απίθανο να καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

σημερα εκνευριστικα πολυ με το γεγονος οτι για να κλεισει κανεις εισητηρια μεσω της ιστοσελιδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρεπει να εχει λογαριασμο με κωδικο και στην εγγραφη του να δωσει ΑΦΜ !!!!!

αν ειναι δυνατον... απαραδεκτο

μπορει καποιος να μου πει εναν λογο που πρεπει να δωσω το ΑΦΜ μου για να παρω εισητηριο? δεν φτανει ο αριθμος της ταυτοτητας μου?

εγω θα τους ενοχλησω για το συγκεκριμενο ζητημα και απευθυνθω και στην αρμοδια αρχη. δεν μπορει να ζητανε τοσο προσωπικα στοιχεια χωρις να τους το επιβαλει καποιος νομος.

ειναι εκβιαστικο και δεν τηρειται η ισονομια.

γιατι δηλαδη αν παρω εισητηριο απο τα εκδοτηρια δεν ζητανε ΑΦΜ ?

εκνευριστικα πολυ σημερα με αυτο

Δημοσ.
σημερα εκνευριστικα πολυ με το γεγονος οτι για να κλεισει κανεις εισητηρια μεσω της ιστοσελιδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρεπει να εχει λογαριασμο με κωδικο και στην εγγραφη του να δωσει ΑΦΜ !!!!!

αν ειναι δυνατον... απαραδεκτο

μπορει καποιος να μου πει εναν λογο που πρεπει να δωσω το ΑΦΜ μου για να παρω εισητηριο? δεν φτανει ο αριθμος της ταυτοτητας μου?

εγω θα τους ενοχλησω για το συγκεκριμενο ζητημα και απευθυνθω και στην αρμοδια αρχη. δεν μπορει να ζητανε τοσο προσωπικα στοιχεια χωρις να τους το επιβαλει καποιος νομος.

ειναι εκβιαστικο και δεν τηρειται η ισονομια.

γιατι δηλαδη αν παρω εισητηριο απο τα εκδοτηρια δεν ζητανε ΑΦΜ ?

εκνευριστικα πολυ σημερα με αυτο

ήμουν απ'τις 7μιση έξω απ'το γήπεδο. Το τι πέρασα για να πάρω το μαμημένο το εισιτήριο δεν περιγράφεται.. 400-500 άτομα να εξυπηρετούνται από 2 κοπέλες, το τι ξύλο έπεσε δεν λέγεται. Ειδικά όταν βγήκε βρώμα ότι τελειώνουν τα εισιτήρια για την 4 και ειδικά όταν όντως τελειώσαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...