tsakonas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Υπερομάδα δεν είναι σίγουρα.... την young boys μη την υποτιμάς, είναι δυνατή φέτος. Δεν πέρασε τυχαία.
VAssassin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Υπερομάδα δεν είναι σίγουρα....την young boys μη την υποτιμάς, είναι δυνατή φέτος. Δεν πέρασε τυχαία. Κανέναν δεν υποτιμάω αλλά είναι Young boys, πώς να το κάνουμε. Ξέρεις κανέναν παίχτη της; Εγώ πάντως όχι. http://transfermarkt.de/en/bsc-young-boys/startseite/verein_452.html
tsakonas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ήξερες εσύ κανένα παίχτη της χεερένβεν? η τις maccabi? Aσε την young boys, δεν μας απασχολεί..... η φενέρ πάντως μια χαρά roster έχει
VAssassin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ήξερες εσύ κανένα παίχτη της χεερένβεν? η τις maccabi?Aσε την young boys, δεν μας απασχολεί..... η φενέρ πάντως μια χαρά roster έχει Γιατί η Χέρενφεν και η Μακάμπι είναι καλές ομάδες; Δεν λέω ότι αν παίζαμε με τη Young Boys θα περνούσαμε αέρα ή ότι θα είμαστε φαβορί με Φενέρ ή τίποτα τέτοιο. Απλά λέω πως το ότι αποκλείστηκε από τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας δείχνει ότι δεν είναι φόβητρο. Δεν νομίζω να είναι καλύτερη απ' τον Άγιαξ...
tsakonas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αυτό ακριβώς, μπορούμε να χάσουμε και από τον χειρότερο. Εγώ πάλι δε νομίζω να είναι χειρότερη απτό σουρωτήρι του Aγιαξ.όπως και να έχει, σε λίγα λεπτά θα μάθουμε
VAssassin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Σουρωτήρι ή όχι, μπροστά πετάει φωτιές. Και είμαστε τυχεροί που δεν μας πρόλαβε ο Ελ Χαμνταουί και έπαιζαν χωρίς καθαρό φορ...
VAssassin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Φενέρ! Πάλι καλά να λέμε... Εκεί που έμειναν οι τρεις στο τέλος με έλουσε κρύος ιδρώτας
kosmasgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τραγωδία η κλήρωση. Ηρεμία μην φάμε τον παππά με τους young boys γιατί η φενέρ στο ρόστερ είναι φωτιά παντού. Ηρεμία θέλει. Η δυσκολία του παιχνιδιού ειδικά μέσα στην φανατική έδρας της Τουρκίας είναι ότι παίζουν με ελληνική ομάδα. Εγώ πιστεύω η φένερ ειναι πιο καλή απο AJAX.
VAssassin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Σκεφτείτε κι αυτούς που αντί για Ντνεπρ, Τιμισοάρα, Γκιόρι, Λωζάνη, Μάδεργουελ έπεσαν με ΠΑΟΚ. Για εμάς υπήρχαν και χειρότερα. :p
tsakonas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τα καντήλια πάντως άρχισαν με τους τουρκαλάδες στα site.... προβλέπεται επική μάχη ...ακούγεται ίσως να μην πάρουμε εισιτήρια...
kosmasgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Λογικά δεν θα γίνουν μετακινήσεις φιλάθλων για την αποφυγή επεισοδίων. Καλύτερα κιόλας γιατί αν πάνε 5.000 παόκια εκεί μέσα και αρχίσουν τις Εθνικές προκλήσεις οι τούρκοι θα γίνει μακελιό.
Linus_21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Πείτε μου το μπάτζετ της Φενέρ να σας πω αν θα περάσετε. Να πάει το ματς στα χαρτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.