Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερομάδα δεν είναι σίγουρα....

την young boys μη την υποτιμάς, είναι δυνατή φέτος. Δεν πέρασε τυχαία.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπερομάδα δεν είναι σίγουρα....

την young boys μη την υποτιμάς, είναι δυνατή φέτος. Δεν πέρασε τυχαία.

Κανέναν δεν υποτιμάω αλλά είναι Young boys, πώς να το κάνουμε. Ξέρεις κανέναν παίχτη της; Εγώ πάντως όχι.

http://transfermarkt.de/en/bsc-young-boys/startseite/verein_452.html

Δημοσ.

Ήξερες εσύ κανένα παίχτη της χεερένβεν? η τις maccabi?

Aσε την young boys, δεν μας απασχολεί..... η φενέρ πάντως μια χαρά roster έχει

Δημοσ.
Ήξερες εσύ κανένα παίχτη της χεερένβεν? η τις maccabi?

Aσε την young boys, δεν μας απασχολεί..... η φενέρ πάντως μια χαρά roster έχει

Γιατί η Χέρενφεν και η Μακάμπι είναι καλές ομάδες; :P

Δεν λέω ότι αν παίζαμε με τη Young Boys θα περνούσαμε αέρα ή ότι θα είμαστε φαβορί με Φενέρ ή τίποτα τέτοιο. Απλά λέω πως το ότι αποκλείστηκε από τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας δείχνει ότι δεν είναι φόβητρο. Δεν νομίζω να είναι καλύτερη απ' τον Άγιαξ...

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς, μπορούμε να χάσουμε και από τον χειρότερο.

Εγώ πάλι δε νομίζω να είναι χειρότερη απτό σουρωτήρι του Aγιαξ.όπως και να έχει, σε λίγα λεπτά θα μάθουμε

Δημοσ.

Σουρωτήρι ή όχι, μπροστά πετάει φωτιές. Και είμαστε τυχεροί που δεν μας πρόλαβε ο Ελ Χαμνταουί και έπαιζαν χωρίς καθαρό φορ...

Δημοσ.

Τραγωδία η κλήρωση. Ηρεμία μην φάμε τον παππά με τους young boys γιατί η φενέρ στο ρόστερ είναι φωτιά παντού. Ηρεμία θέλει. Η δυσκολία του παιχνιδιού ειδικά μέσα στην φανατική έδρας της Τουρκίας είναι ότι παίζουν με ελληνική ομάδα. Εγώ πιστεύω η φένερ ειναι πιο καλή απο AJAX.

Δημοσ.

Σκεφτείτε κι αυτούς που αντί για Ντνεπρ, Τιμισοάρα, Γκιόρι, Λωζάνη, Μάδεργουελ έπεσαν με ΠΑΟΚ. Για εμάς υπήρχαν και χειρότερα. :P:p

Δημοσ.

Τα καντήλια πάντως άρχισαν με τους τουρκαλάδες στα site.... προβλέπεται επική μάχη ...ακούγεται ίσως να μην πάρουμε εισιτήρια...

Δημοσ.

Λογικά δεν θα γίνουν μετακινήσεις φιλάθλων για την αποφυγή επεισοδίων. Καλύτερα κιόλας γιατί αν πάνε 5.000 παόκια εκεί μέσα και αρχίσουν τις Εθνικές προκλήσεις οι τούρκοι θα γίνει μακελιό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...