Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να περάσετε και τους δυο προκριματικούς. Έχω μεγάλη περιέργεια. Θέλω να δω Παοκ στο τσου-λου. Θα βοηθήσει και πάρα πολύ οικονομικά.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ναι καλή εμπειρία για την ομάδα οι όμιλοι CL αλλά είναι πολύ δύσκολο στον επόμενο αντίπαλο. Κάτσε να περάσουμε τον Αίαντα γιατί ακόμα παραμένει το φαβορί. Μακάρι μπας και πάμε Ευρώπη σε εκτός έδρας αγώνα. Φαντάζεσαι Τσέλσι - ΠΑΟΚ με τους παοκτσήδες στα κάτω διαζώματα 1 μέτρο απο το χορτάρι ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

Θα ναι καλή εμπειρία για την ομάδα οι όμιλοι CL αλλά είναι πολύ δύσκολο στον επόμενο αντίπαλο. Κάτσε να περάσουμε τον Αίαντα γιατί ακόμα παραμένει το φαβορί. Μακάρι μπας και πάμε Ευρώπη σε εκτός έδρας αγώνα. Φαντάζεσαι Τσέλσι - ΠΑΟΚ με τους παοκτσήδες στα κάτω διαζώματα 1 μέτρο απο το χορτάρι ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ ;) Οχι εντάξει ο κόσμος δείχνει σοβαρότητα στα εκτός στην Ευρώπη. Πιστεύω στην Τούμπα δεν θα γίνει τίποτα , θα ανάψουν ελάχιστοι πυρσοί αν και ακούγεται οτι δεν θα ανάψει τίποτα. Γενικά ο Ελληνας αν έχει μία τιμωρία βαριά να περιμένει απο πίσω μια χαρά στρώνει ;)

Και ένα βιντεάκι απο τους υπόλοιπους παοκτσήδες.

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ ;) Οχι εντάξει ο κόσμος δείχνει σοβαρότητα στα εκτός στην Ευρώπη. Πιστεύω στην Τούμπα δεν θα γίνει τίποτα , θα ανάψουν ελάχιστοι πυρσοί αν και ακούγεται οτι δεν θα ανάψει τίποτα. Γενικά ο Ελληνας αν έχει μία τιμωρία βαριά να περιμένει απο πίσω μια χαρά στρώνει ;)

Και ένα βιντεάκι απο τους υπόλοιπους παοκτσήδες.

Δημοσ.

Υπολογισμός του budget του ΠΑΟΚ. Αν προσθέσει κανείς τα έσοδα της ομάδας απο διαρκείας και χορηγούς ξεπερνάνε τα έξοδα , + 5 μύρια αν περάσουμε τον AJAX , οπότε περιμενουμε μεταγραφή απο τους κυρίους της διοίκησης που μας μιλάνε κάθε χρόνο για άνοιγμα.

Δημοσ.

10 μύρια είναι τα χρέη στο δημόσιο και 17 σε τρίτους! Μη βιάζεσαι!Ας πάρουμε τα 5, κάτι είναι από τα "3" που παίρνουμε τόσα χρονια εκτος ευρώπης :lol:

Δημοσ.

Τα χρέη είναι παγωμένα τσακονας ;) Αυτο αποτελεί δικαιολογία για να μην φέρνουν καλές μεταγραφές. Και οι μεγάλες ομάδες χρωστάνε πολλά παραπάνω απο εμάς. Η ομάδα χρειάζεται 10 άρι και δεξί μπακ για να κάνεις καλή πορεία αν περάσεις τον AJAX.

Δημοσ.

Παγωμένα είναι, διεγραμμένα δεν είναι. Εσύ πιστεύεις ότι οι ζαγοράκης/βρuζας δε θέλουν μεταγραφές "ονόματα" ?

Δημοσ.

Τ να σου πώ. οταν μου φέρνουν 200.000 ευρώ ελεύθερο παίχτη αμιφβόλου αξίας και δανεικό τον Ζουέλα όταν έχεις ήδη 4 στόπερ στην ομάδα καλύτερα από αυτόν , τι να υποθέσω δηλαδή. Τις προηγούμενες χρονιές που ήσουν σε περίοδο οικονομικής εξιγύανσης ξόδεψαμε περισσότερα. Εγώ επειδή βλέπω και λίγο στο μέλλον και έτσι πρέπει να σκέφονται κανονικά , να δούμε τι θα κάνουν του χρόνου που Ivic , Garcia , Lino θα είναι για κρέμασμα τα παπούτσια τους και θα χρειάζονται 3 παίχτες 11άδας και κανά stiker.

Δημοσ.

Μα εκεί είναι το "ζουμί" να μπούμε ομίλους και ότι αρπάξουμε για του χρόνου... ο κορμός γέρασε.Μη ξεχνάς και το σαλπιγγίδη άσχετα αν είναι "ειδική" μεταγραφή

Δημοσ.

Ο σάλπι είναι η καλύτερη μεταγραφή. Αν δεν ήθελε ο ίδιος συναισθηματικά να έρθει , μένοντας ελεύθερος απο τον ΠΑΟ ( σκεπτόμενος μη επαγγελματικά ) δεν έπαιρνες ούτε το ένα πόδι του. Φαντάσου οτι θα περάσουμε τον AJAX και αν είχαμε και δύο καλές μεταγραφές εκεί που πονάει η ομάδα θα πάλευες πιο εύκολα για την είσοδο στους ομίλους CL , με μία καλή κλήρωση. Είναι απλά τα πράγματα. Η λογική λέει οτι ξέροντας απο τον ΜΑΙΟ ότι θα παλέψεις για CL , ενισχύεις την ομάδα και κρατάς προπονητή. Δεν κάνεις την ομάδα υποδιέστερη. Ευτυχώς λέμε που ήρθε ο κοντός.

Δημοσ.
Υπολογισμός του budget του ΠΑΟΚ. Αν προσθέσει κανείς τα έσοδα της ομάδας απο διαρκείας και χορηγούς ξεπερνάνε τα έξοδα , + 5 μύρια αν περάσουμε τον AJAX , οπότε περιμενουμε μεταγραφή απο τους κυρίους της διοίκησης που μας μιλάνε κάθε χρόνο για άνοιγμα.

Μήπως δεν καταλαβαίνω εγώ? Το link που δίνεις είναι με το περυσινό μπάτζετ. Κι εγώ το κατάλαβα όταν είδα συμβόλαιο του κονσεισαο μέσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...