Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Premierleague όμως είναι μια κλάση πάνω απτής άλλες. Θα τρέχουν k δε θα τους φτάνουμε...

Καλά αυτό πες το σε κάναν άλλο, μη με κάνεις να αρχίσω πάλι... :P

Παρεμπιπτόντως, 4 έφαγε χθες η Τότεναμ απ' τη Βιγιαρεάλ, φιλικό ξε-φιλικό...

Εγώ Αγγλική ομάδα πέραν των τεσσάρων (Τσέλσι, Μαν Γιου, Λιβερπουλ, Αρσεναλ) στην Ευρώπη δεν φοβάμαι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου ρίξει 4 και η Τότεναμ.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Premierleague όμως είναι μια κλάση πάνω απτής άλλες. Θα τρέχουν k δε θα τους φτάνουμε...

Καλά αυτό πες το σε κάναν άλλο, μη με κάνεις να αρχίσω πάλι... :P

Παρεμπιπτόντως, 4 έφαγε χθες η Τότεναμ απ' τη Βιγιαρεάλ, φιλικό ξε-φιλικό...

Εγώ Αγγλική ομάδα πέραν των τεσσάρων (Τσέλσι, Μαν Γιου, Λιβερπουλ, Αρσεναλ) στην Ευρώπη δεν φοβάμαι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου ρίξει 4 και η Τότεναμ.

Δημοσ.

Πιστεύω αν περάσουμε ταιριάζει κουτί η Βέρντερ που είναι αργή ομάδα. Η τότεναμ είναι διαστημικά γρήγορη ομάδα και στην Αγγλιά δύσκολα θα περάσεις.

Δημοσ.

Πιστεύω αν περάσουμε ταιριάζει κουτί η Βέρντερ που είναι αργή ομάδα. Η τότεναμ είναι διαστημικά γρήγορη ομάδα και στην Αγγλιά δύσκολα θα περάσεις.

Δημοσ.

Γιατί η Βέρντερ δεν μπορεί να σου γράψει μια 5άρα στη Γερμανία; Οζίλ,Μαρίν,Πιζάρο και δεν συμμαζεύεται... Θυμάσαι πιστεύω τι είχαμε πάθει με Στουτγκάρδη πριν λίγα χρόνια στην Τούμπα. 10 κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν. Βέβαια τότε είχαμε πολύ χειρότερη ομάδα...

Η καλύτερη κλήρωση θα είναι μία απ' τις Γαλλικές (εκτός Λυόν) ή Παλέρμο.

Δημοσ.

Γιατί η Βέρντερ δεν μπορεί να σου γράψει μια 5άρα στη Γερμανία; Οζίλ,Μαρίν,Πιζάρο και δεν συμμαζεύεται... Θυμάσαι πιστεύω τι είχαμε πάθει με Στουτγκάρδη πριν λίγα χρόνια στην Τούμπα. 10 κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν. Βέβαια τότε είχαμε πολύ χειρότερη ομάδα...

Η καλύτερη κλήρωση θα είναι μία απ' τις Γαλλικές (εκτός Λυόν) ή Παλέρμο.

Δημοσ.

Καλή είναι αλλά δεν είναι η Βέρντερ που ήταν ;) Ναι οι γαλλικές ίσως ειναι πιο εύκολες.

Δημοσ.

Καλή είναι αλλά δεν είναι η Βέρντερ που ήταν ;) Ναι οι γαλλικές ίσως ειναι πιο εύκολες.

Δημοσ.

Πέρσι πήρε τους δύο μικρούς (Οζίλ, Μαρίν) και έχει ανοδική πορεία. Τρίτη στη Μπουντεσλίγκα και τελικό κυπέλλου. Και είναι πάντα φουλ επιθετική ομάδα.

Βέβαια αν πουλήσει τον Οζίλ (που δεν το βλέπω), θα αποδυναμωθεί.

Δημοσ.

Πέρσι πήρε τους δύο μικρούς (Οζίλ, Μαρίν) και έχει ανοδική πορεία. Τρίτη στη Μπουντεσλίγκα και τελικό κυπέλλου. Και είναι πάντα φουλ επιθετική ομάδα.

Βέβαια αν πουλήσει τον Οζίλ (που δεν το βλέπω), θα αποδυναμωθεί.

Δημοσ.

Μακάρι να περάσετε και τους δυο προκριματικούς. Έχω μεγάλη περιέργεια. Θέλω να δω Παοκ στο τσου-λου. Θα βοηθήσει και πάρα πολύ οικονομικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...