Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cbr600rr τωρα εσυ τι ηρθες εδω να κανεις, να αρχισεις τα flames?

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ειμαστε και οχι ΜΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...

Επισης, μη γενικευεις...εγω προσωπικα αηδιαζω καθε φορα που γινεται ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακου...διοτι μια μικρη ομαδα εκει στην περιβοητη θυρα 4, δινει σε κατι τυπους σαν κι εσας δικαιωματα...

Θα επρεπε να ντρεπονται..

we_will_rise αυτο μας ελειπε τωρα να τα ριχνουμε στον Κακο...

Ας απαλαγουμε απο καθαρματα και αλητες τυπου Γκαρσια και μετα ας παρει σειρα ο Κακος,κανενα προβλημα

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

we_will_rise ωραια τα λες .. τωρα.. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ στο αεροδρομιο που τον αποθεωνατε για τις ψευτομαγκιες του? αλλα ξεχασα τοτε παιζατε με τον Ολυμπιακο, τον μεγιστο εχθρων των πρασινων χρηματοδοτων σας

sheik το διορθωσα. το flame Που το ειδες? εγω βγαινω και σας δειχνω αυτα που κανατε πριν λιγο καιρο και τον δοξαζατε. και τωρα κωλοτουμπα κραξιμο. μην ονειρευεσε πια CL ,αστο , η θεση εχει καπαρωθει απο καιρο..

ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ αλλα οταν τα εκανε με αλλες ομαδες ΔΕΝ βγενατε να τον κραξετε. τον ειχατε θεο σας. παοκ μαγκια κτλ κτλ οκ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι ειρωνίες και τα προσβλητικά σχόλια θα σταματήσουν, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι θερινές διακοπές θα αρχίσουν νωρίτερα για ορισμένους.

Συζητήστε ό,τι θέλετε, ΚΟΣΜΙΑ. Τα σχόλια για την απόδοση των δύο ομάδων είναι ευπρόσδεκτα, τα "μπαοκτζήδες" και λοιπά τερπνά ΟΧΙ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

και σου ξαναλεω cbr600rr οτι γενικευεις αυθαιρετα.

Βρισε ελευθερα αυτους που τον αποθεωναν και τοτε και τωρα, θα βρισω μαζι σου.Μην τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι.

Τα ΠΑΟΚΙΑ, για την ιστορια, ειναι περισσοτερα απο τα ΜΠΑΟΚΙΑ...

Εσυ αλλο βλεπεις, γιατι μοναχα αυτο προβαλλεται...

Τελος, δεν ονειρευομαι ουτε ονειρευομουν CL.Δεν ειμαστε για CL. Αν ειχες διαβασει προηγουμενες σελιδες, θα το ηξερες.

Δημοσ.

εσυ γιατι δεν βγηκες να κραξεις για την συμπεριφορα του στα τοτε ματς?

δεν ειδα κανεναν να παραπονεθει ΚΑΝΕΝΑΝ ομως ε. δε πειραζει ομως.. εχει ο καιρος γυρισματα και θα τα πληρωσετε με το ιδιο νομισμα.

Δημοσ.

Ε ενταξει τωρα τι να σου πω?

Αν καταλαβα καλα,το οτι δεν μπηκα στο φορουμ του ινσομνια να κραξω, σημαινει οτι συμφωνω...οκ οτι πεις.

Δημοσ.

Θα τον βαρέσει ο Αβραάμ ή μήπως ξες να λές μόνο για τον Γκαρσία ενώ για το δικό σας το βλαστάρι όχι;

Γιατί ούτε εγώ σε είδα να λες κάτι για τα κλωτσίδια που ρίχνει αβέρτα σε κάθε ματς.

Και για να μη μου πεις ότι υποστηρίζω τον βλάκα τον Γκαρσία διευρινίζω ότι τέτοιου είδους παίχτες μου προκαλούν εμετό,και αυτός και ο Αβραάμ και ο Κυργιάκος και ο κάθε ξυλοκόπος.

Στο θέμα τώρα

Για αυτούς που το δαν,είχε διαιτησία υπέρ του ο ΠΑΟ σε όλο το ματς ή υπάρχουν διαμαρτυρίες μόνο για τη φάση της κόκκινης;

Δημοσ.

εσυ ρε elven δεν εδες καν το παιχνιδι και ηρθες να μιλησεις κιολας?

ειπαμε ο Γκαρσια ηταν ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ, ο ΘΕΟΣ που δεν κωλωσε στο Καραισκακι, ο υπερπαιχτης ποι μοιραζε κλωτσιες και τον αποθεωναν στην επιστροφη στο αεροδρομιο.. τωρα μετα το φιλικο και τις "βλακειες" που εκανε πριν και μετα την αποβολη του οπου και σας κοστισε 3 βαθμους θυμηθηκατε οτι δεν κανει για την υπερομαδα σας.

καταλαβατε τι εστι κωλοτουμπα λεμε?

Δημοσ.
εσυ ρε elven δεν εδες καν το παιχνιδι και ηρθες να μιλησεις κιολας?

Αυτό που κολλάει;

Μια ερώτηση σου κανα πάντως και δεν μ' απάντησες

Είπα την άποψη μου για τον Γκαρσία,πες κι εσύ τώρα τη δική σου για τον Αβραάμ.

ps:Εννοείτε ότι είμαι και κατά των κάφρων που τον αποθέωναν για αυτό που έκανε στον Ντιόγο

Δημοσ.

Κατ' αρχην ουτε εγω ημουν "περηφανος" για αυτο που εγινε με τον Ντιογκο.

Κατα δευτερον, αλλο να εχει μια φορα τετοια συμπεριφορα και αλλο να την εχει δευτερη και τριτη φορα. Καποια στιγμη το ποτηρι ξεχειλιζει.

Εσυ τωρα τι προσπαθεις να πεις εδω σε ατομα που ουδεποτε επικροτησαν τετοιες ενεργειες;

Δημοσ.

ε μα φυσικα.. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηταν περηφανος.. κανενας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τετοιες συμπεριφορες.. βεβαια ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τις κατεκρινε.. ολοι ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ του λεγανε.. στο αεροδρομιο ηταν κατι εκατονταδες απλως που πανηγυριζαν την συμπεριφορα του... στο γηπεδο σημαιες βουλγαρικες και τουρκικες ( δες βιντεο παραπανω ) καταταλλα καλος ο λαος του παοκ, παιζει και φιλικα με τον παο και ολα μια χαρα!

εγω απλα παιρνω μαθηματα απο τους παοκτζηδες σχετικα με την εννοια της "κωλοτουμπας" τπτ αλλο ρε φιλε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...