Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπραβο στον ΠΑΟΚ κ απο μενα!

:)

we_will_rise, εσεις εχετε εκεινα τα μαυρα σιδερενια πατζουρια στην ολγας;

Δεν είμαι μέλος στους ultras, νομίζω όμως πως ναι, των ultras είναι

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! 1-1 !!!!!!!!!!!!!!!! ban.gifban.gif

ΠΑΟΚ ρεεεεε.wav.gif

Αντε να δουμε στην τουμπα τωρα.

Κοντα επεσα στις προβλεψεις μου παντως.lolol-1.gif

Δημοσ.
Ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! 1-1 !!!!!!!!!!!!!!!! ban.gifban.gif

ΠΑΟΚ ρεεεεε.wav.gif

Αντε να δουμε στην τουμπα τωρα.

Κοντα επεσα στις προβλεψεις μου παντως.lolol-1.gif

Κοντα δε λες τπτ .... :lol:

Δημοσ.
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε φάει χαλαρά 2-3 γκόλ. Στο δεύτερο όμως θύμισε την ομάδα του Σάντος. 1-1, καθόλου άσχημα...

Θα συμφωνήσω απολύτως.

Δημοσ.
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε φάει χαλαρά 2-3 γκόλ. Στο δεύτερο όμως θύμισε την ομάδα του Σάντος. 1-1, καθόλου άσχημα...

Θα συμφωνήσω κι εγώ αν και τελικά το γκολ μπήκε από βλακεία του Χαλκιά. Πάντως ο Σάντος μπορεί να μην τολμούσε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο...

Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για την ψυχολογία παιχτών,προπονητή,οπαδών και μου άρεσε η δήλωση Δερμιτζάκη: «Να μην περάσει από το μυαλό κανενός ότι κάναμε κάτι ιδιαίτερο»

Βλάνταν είσαι μεγάλη μορφή κι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες μεγάλοι κωλοτούμπες...

Δημοσ.
Παντως αυριο ειναι δεδομενο οτι αν ο ΠΑΟΚ φυγει με 3αρα

Θα σε προτιμούμε στις προβλέψεις σου. Πάντα τέτοια ;)

Πολυ κακός ο ΠΑΟΚ στο α ημίχρονο με άμυνα για να σου βγάζουν τον καρκίνο. Καλύτερος στο β. Κακή βραδιά και και απαράδεκτες εξόδους για Χαλκια. Ψυχαρες Σαπλι και Ιβιτς. Μετά τον πανηγυρισμό νόμιζα πως θα λιποθυμήσει. 50-50 πλέον στην Τούμπα.Πάμε γερά και ότι βγει!!!

Δημοσ.

50-50 ... ???

Τον πρωτο λογο εχετε πλεον ....

Μη σου πω οτι θα σκοραρετε στανταρ κι ολας και ειδικα μεσα στην Τουμπα ....

Δημοσ.

Πάντα κρατάω μια πισινή με τον ΠΑΟΚ ιδικά έτσι όπως τον είδα στο α ημίχρονο. Δεν θα συγχωρήσει πάλι τέτοιες τραγικές άμυνες ο Σουαρες. Ελπίζω να γυρίσει και ο Λίνο.

Δημοσ.

Και γώ κρατάω μια πισινή γιατί αν ο ΠΑΟΚ με την πίεση-επιθυμία του κόσμου μπει επιθετικά να κερδίσει , μπορεί να φάμε και 3. Πρέπει να παίξουμε με την τακτική του 2ου ημιχρόνου. Αργά αργά. Αν και στο καμίνι θα λιώσουν οι Ολλανδέζες.

Δημοσ.

Κατ'εμε με αυτο το σκορ, ειμαστε στο 50-50.

Μην ξεχνάμε τι λεγαν οι του παο πριν 15 χρονια μετα το 0-1 τους και φαγανε το 3μπαλο...

Στον παοκ τωρα.

Αυτο που κρατησα εγω ηταν η σχετικα καλη εμφανιση αναλογικα με το περσυνο ευρωπαικο ματς.Οσοι θυμουνται περσυ βαλερεγκες,χερεφειν με καταλαβαινουν.

Η ομαδα ηταν ΠΟΛΥ τυχερη στο 1ο ημιχρονο που δεν εφυγε με 3-0.

Η αμυνα πραγματικα πατουσε αλλου και βρισκοταν αλλου για αλλου.

Ο τσιρίλο θα επρεπε να αυτοκτονήσει.

Πληρης ασυνενοησια και ανετοιμότητα.

Ο μπουσαιντι δεξια (παρολο που οι εφημεριδες τον θαψαν) μου αρεσε παρα πολυ.Αναλογικα παντα,μιας και εχει να παιξει 15 μηνες ποδοσφαιρο.

Πιστευω θα στρωσει και θα βοηθησει.

Απο την αλλη πλευρα? χωρις λινο δεν πηγαινουμε πουθενα...

Σαλπιγγιδης? η φυσικη του θεση ειναι δεξι επιθετικο χαφ.ΔΕΝ κανει για φορ περιοχής σε συστημα με ενα επιθετικο.

Περιμένω να δω αν εχω σαν παοκ,ενα 2ο τερματοφυλακα ετοιμοπολεμο...θα δουμε τον κρεσιτς αυτον τον 1.5 μηνα.

Απτον γκαλινοβιτς παντως (2ος στη σειρα του παο,μεχρι προτινος) τον θεωρω κανα 2 κλασεις πανω.

Τιποτε δεν τελειωσε.Στη τουμπα ελπιζω να παιξουμε το γνωστο μας παιχνιδι."περιμενε" και με τους ταχεις βιερινια σαλπιγγιδη θα κανω ενα γκολ.

Χρειαζομαι οπωσδηποτε λινο,σημαντικο κενο εκει,τοσο αμυντικα,οσο και επιεθτικα,οσο και κοντρερας.

Μουσλιμοβιτς επισης μπροστα και δεξια σαλπιγγιδη.

Μακαρι για ενα καλο αποτελεσμα.Ας μην ξεχνάμε,πως στο γιουροπα λιγκ μας περιμενουν 5εκ ε (ψιχουλα για ολυμπιακο/παο,αλλα βαλσαμο για μας) και 10εκ στο τσαμπιονς λιγκ.

Υ.Γ. και κατι που ξεχασα...Οποιος τολμησει να πεταξει κατι μεσα,παρακαλω τους γυρω του να τον σπασουν στο ξυλο,και να τον "δωσουν" στεγνα στη διοικηση.Οπως εγινε προχτες με μονοια/αποελ (δε θυμαμαι ποια ομαδα ακριβως) οπου σε ριψη μπουκαλιου,πιαστηκε απο την καμερες ο υπαιτιος και του χει γινει μυνυση ωστε να πληρωσει το προστιμο της ουεφα ο ιδιος.

Οποιος πληρωσει το 5000ρο,δε θα ξαναπεταξει ουτε γοπα...

Δημοσ.

Ναι με μια από τις παρακάτω... δύσκολα τα πράματα.

1. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Γερμανία) 94.841

2. ΤΟΤΕΝΑΜ (Αγγλία) 56.371

3. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (Ιταλία) 30.810 ή ΠΑΛΕΡΜΟ (Ιταλία) 35.810

4. ΣΕΒΙΛΛΗ (Ισπανία) 108. 894

5. ΛΙΛ (Γαλλία) 46.748 ή ΟΣΕΡ 19.748 ή ΛΥΩΝ 96.748

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...