VAssassin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μα δεν έκραξα τον Πάοκ. Συγκεκριμένο μέλος έκραξα. Δεν βγήκε επίσημος του Πάοκ να πει Klain main. Γκρίνια δεν είναι η σωστή λέξη. Δυσαρέσκεια θα έλεγα εγώ. Από δυσαρέσκεια άλλο τίποτα... Δεν υπάρχει κανείς που θα του αρέσει τυχών αποκλεισμός απ' τον Άγιαξ. Αλλά εντάξει, με κάποια τρολαριστικά ποστς που έκανες εσύ και κάνα-δυο ακόμα, κάποιος θα αντιδρούσε...
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Από δυσαρέσκεια άλλο τίποτα...Δεν υπάρχει κανείς που θα του αρέσει τυχών αποκλεισμός απ' τον Άγιαξ. Αλλά εντάξει, με κάποια τρολαριστικά ποστς που έκανες εσύ και κάνα-δυο ακόμα, κάποιος θα αντιδρούσε... Καθόλου τρολαριστικά. Κάποιοι έπρεπε να τα ακούσουν.
VAssassin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εγώ αυτά τα λέω τρολαριστικά και εντελώς άσχετα με το θέμα. Και μετά φταίνε τα κατεστημένα και οι Νότιοι... Που πάτε έτσι... Και μετά σας φταίει το Αθηνοκεντρικό κατεστημένο. Ε ρε κουτόχορτο...
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εγώ αυτά τα λέω τρολαριστικά και εντελώς άσχετα με το θέμα. Πώς αλλιώς να προλάβω αυτά? Δεν αργεί πολύ μήνυμα για τους Νοτίους. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Τα χω ξαναδιαβάσει, αλλιώς δεν θα το ανέφερα. πάντως ο παο το πρωτάθλημα το πήρε με το σπαθί του...ή να πω καλύτερα... με τον σπάθα του...
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Eντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο αλλα δε πείθεις.Τυφλά να χει ο νοστράδαμος μπροστά σου.
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Eντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο αλλα δε πείθεις.Τυφλά να χει ο νοστράδαμος μπροστά σου. To γεγονός ότι λέω την άποψή μου πριν τον αγώνα, με κίνδυνο να εκτεθώ ανεπανόρθωτα, με ένα καλό αποτέλεσμα και να τα ακούσω από όλους δεν σου λέει κάτι? Αν ήθελα να τρολάρω, θα το έκανα μετά το ματς, αν μου δίνονταν η ευκαιρία.
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Όχι, γιατί πολύ απλά, ξέρουμε τοv ΠΑΟΚ πολύ καλά. Όλοι θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, πάντα όμως θα είμαστε το outsider με το υπάρχον budget. Δεν τράβηξε η ομάδα στα φιλικά, δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να αλλάξει για να παίξουμε καλά.Τα κατεστημένα κλπ, είναι απλά trolling και δεν έχουν καμια σχέση στην παρούσα φάση, ποσο μάλλον στα προκριματικά του CL. Επίσης, άλλο να χάνεις από τον Aγιαξ και άλλο από καφενεία (χέρενφεν,maccabi κλπ). Δεν είναι καταστροφή να αποκλειστούμε από τον Aγιαξ, θα είναι όμως αν αποκλειστούμε και στο επόμενο mats και δεν πάμε Europa League.
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Τα κατεστημένα κλπ, είναι απλά trolling και δεν έχουν καμια σχέση στην παρούσα φάση, ποσο μάλλον στα προκριματικά του CL.. Ωραία. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα απαντήσει κάποιος και θα πει για... Αθηναίους Σπάθες και τα λοιπά, θα περιμένω από σένα να τον συναιτήσεις και να το υπενθυμίσεις το φιάσκο του καλοκαιριού με την χαμένη προετοιμασία. Τέλος από μένα η κατάληψη του τόπικ. Έστω και αν δεν αρέσει σε ορισμένους ο τόνος μου, θέλω πολύ να πάρετε καλό αποτέλεσμα. Άλλωστε ο γαύρος να αποκλείεται και όλοι οι άλλοι.... Καλή τύχη. Άσχετο-σχετικό: Σαν πολύ δεν τον έχετε ανεβάσει τον Άγιαξ, δεν έχουμε 96.
we_will_rise Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Προπονήθηκε ο Hamdaoui, μέσα ο Suarez, μέσα ο Van Der Wiel, και πάρε και τον Messi, και πάρε και τον Cr.Ronaldo και πάρε και τον Terry να μας βάλεις 15 γκολ να ησυχάσεις, βρωμοάγιαξ Λύσσαξε πια να τους βάλει όλους να παίξουν
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ntaks, άλλοι κράζουν τον σάλπι, άλλοι τον Bρυζα k πάει λέγοντας, δεν ασχολούμαι καν. Ο σπάθας ήταν τραγικός και στημένος,σίγουρα όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος που δεν πήραμε πρωτάθλημα. Τα χούμε πει αυτά προ πολλού, μη τα ξαναλέμε. Ο Aγιαξ δεν είναι ο παλιός Aγιαξ, αλλα μια ταχύτητα πάνω από μας είναι εύκολα. Θα δούμε αύριο αν είναι περισσότερες η λιγότερες.
fearwhatnow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Παντως αυριο ειναι δεδομενο οτι αν ο ΠΑΟΚ φυγει με 3αρα και παραπανω ο Βρυζας θα ψαχνει για δουλεια.Μεσα στη χρονια λογικα και ο Ζαγορακης θα παει με τον Ρεμο..Τα εκαναν ψιλομπαχαλο στον ΠΑΟΚ.Εκει που η ομαδα ηταν στρωμενη ξεκινησαν οι εγωισμοι και οι γκρινιες ενω χωρις λογο προχωρησαν σε διχαστικες κινησεις.Το "φτυσιμο" απο τον Σαντος το ηξεραν απο τον Φλεβαρη και δεν εκαναν τιποτα.Προσωπικα γνωριζα οτι θα φυγει ΠΑΟ (υπηρχε συμφωνια) αλλα τα καμωματα του Ρεχαγκελ αλλαξαν τα πραγματα.
Krokodilos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Παντως αυριο ειναι δεδομενο οτι αν ο ΠΑΟΚ φυγει με 3αρα και παραπανω ο Βρυζας θα ψαχνει για δουλεια.Μεσα στη χρονια λογικα και ο Ζαγορακης θα παει με τον Ρεμο..Τα εκαναν ψιλομπαχαλο στον ΠΑΟΚ.Εκει που η ομαδα ηταν στρωμενη ξεκινησαν οι εγωισμοι και οι γκρινιες ενω χωρις λογο προχωρησαν σε διχαστικες κινησεις.Το "φτυσιμο" απο τον Σαντος το ηξεραν απο τον Φλεβαρη και δεν εκαναν τιποτα. Να κανουν τι? Να βρουνε καμια 10αρια εκατομμυρια ευρω? Πως? Ο Σαντος ηθελε παικτες καλους να αγορασει. Ηθελε να ανεβει ο ΠΑΟΚ επιπεδο. Λεφτα ομως δεν υπαρχουν. Οποτε.... Καλη η κριτικη αλλά να ειναι και ρεαλιστικη και οχι ουτοπικη. Προσωπικα γνωριζα οτι θα φυγει ΠΑΟ (υπηρχε συμφωνια) αλλα τα καμωματα του Ρεχαγκελ αλλαξαν τα πραγματα. Εμενα προσωπικα μου ειχε πει οτι δεν θα πηγαινε σε ΑθηναΪκη ομαδα.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Επρεπε να προσεξουν πολυ ποιον προπονητη θα παρουν μετα τη φυγη του Σαντος .. Τωρα πηραν καποιον και τον τζασαν στα μεσα της προετοιμαιας ... Μηπως ο Σαντος εφυγε επειδη ειχε απο πριν ετοιμη προταση για την Εθνικη ... ???
fearwhatnow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Επρεπε να προσεξουν πολυ ποιον προπονητη θα παρουν μετα τη φυγη του Σαντος .. Τωρα πηραν καποιον και τον τζασαν στα μεσα της προετοιμαιας ... Μηπως ο Σαντος εφυγε επειδη ειχε απο πριν ετοιμη προταση για την Εθνικη ... ??? Ειχε μιλησει και με Εθνικη και με ΠΑΟ και ειχε προτεραιοτητα την Εθνικη (πολλα λεφτα, λιγοτερη δουλεια, περισσοτερο καθισιο και σχετικη ηρεμια απο καφροπαδους). Οσα για τα χρηματα που ειπε ο φιλος πιο πανω δεν καταλαβαινω αυτη τη νοοτροπια.Ας αφηναν αλλη ομαδα να βγει CHL.Υποτιθεται μετραει και η συνολικη συγκομιδη της χωρας σε βαθμους.Σε λιγα χρονια θα παιζει και ο πρωταθλητης αρχες Ιουλιου ετσι πως παει η κατασταση.
SlimData Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Σαντος στον Παναθηναικό?? Πολύ λάθος πληροφορίες φίλε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.