kanesaxo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Τι να σου απαντησει κι αυτος... Απτο ποστ του δεν εβγαλες το συμπερασμα σου? καμμια διαφορα δεν εχει αυτος,απο τα προβατακια του σούπερ 3. Αστους να καιγονται. Αμφιβαλλω αν τέτοιοι περα απο 2 βρωμικα και 10 ρετσίνες,εχουν δει λιγο ποδοσφαιρο,παρολο πυο δε χανουν συνηθως ουτε ενα ματς εντος κι εκτος. Στο θεμα μας...Αφραγκια εχει πεσει στη ομαδα,περικοπες βλέπω και παει λεγοντας. Να σου και ο καμπορα,που απτο να μην πληρωθει ποτε στον αρη,προτιμαει τον παοκ κι ας τα παρει μετα απο ενα χρονο που λεει ο λογος. Πάντω ειναι κριμα,μια τετοια ομαδα σα τον παοκ,να μην την αγοραζει καποιος επενδυτης... Και λαο εχει,αρα ο επενδυτης μπορει να αφαιμαξει (με την καλη εννοια) αφθονο χρημα,και χωρο δωρεαν για γηπεδο εχει και προπονητικο (οπου ναναι). Και τα χρεη να πληρωσει με μια ρυθμιση,παλι σε βαθος χρονου,χρημα θα εισπραξει... Και βλεπεις κατι μαρινακηδες,25-30 χρονων να δινουν 2.5εκ το χρονο για το γκουτι,που ειναι 34 χρονων και σου σηκωνεται η τριχα... Που ενας παοκ με 5εκ εγινε "ομαδα"...οσα θα παρει ο γκουτι αν ερθει για το διετες συμβολαιο. Τι να πεις.
FUNKER_3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 εγώ ακόμα περιμένω να μου απαντήσει ο FUNKER_3 και ο ΚΑΘΕ FUNKER_3 των αθάνατων ελληνικών γηπέδων... τι απαντηση περιμενεις ακριβως ησουν εσυ που εδωσες χρηματα για να μεινει αυτος ο ποδοσφαιριστης?ησουν εσυ αυτος που εκανε ερανο? και τωρα ερχεται για την γκομενα του στην θεσσαλονικη..... α οχι για τον παοκ μπερδεφτηκα α ξεχασα τα λεφτα τα πηρε ο γουμενος νεεεεεεεεεε εγω ειμαι το προβατο
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Αφου ξερεις και την γκομενα του, οκ τοτε... Η γκομενα του εμενε μαζι του αθηνα. Βρες αλλη δικαιολογια
FUNKER_3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 βρε εγω τι δικαιολογια να βρω.... δεν εχω καμια σχεση με το θεμα....αυτο το ακουσα απο τους συνδεσμιτες σας και κανεις δεν ειπε οτι η γκομενα του δεν εμενε μαζι του στην αθηνα
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Η κοπελα του σαλπι εργαζοταν σε γνωστη τραπεζα. Ειχε ομως φυγει για την θεσ/νικη καποιους μήνες πριν. Δεν λεω πως ο σαλπι γυρισε για την "γκομενα" του... Δηλ τι γκομενα ειναι αυτη (κατα τα λεγομενα καποιων) που θα χαριζε 2 εκ ευρώ που του προσφερε παραπανω ο παο? Για το θεμα προλόγου,οι συνδεσμιτες οι ιδιοι και εσεις τα ΘΥΜΑΤΑ που μαζεψατε λεφτα και σας τα εφαγε ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ, επειδη δεν μπορειτε να τον βρειτε ή να τον βριζετε, σας βολευει ο σαλπιγγιδης. Μονοι σας φαγατε τον παπα...Απλά τα πράματα. Και απο παπα? αλλο τπτ...μεχρι που οι μεγααααλοι συνδεσμιτες τα μεγαααααλα παοκια (αυτοι που πινουν 10 ρετσινες και μπαινουν κουτρα στο γηπεδο) λεγανε οτι βρηκαν το καταθετηριο της τραπεζας οπου μπηκε το χρημα του κοσμου σε λογαριασμο του σαλπιγγιδη... ΩΩΩΩΡΡΡΡΡΡ...βελάξτε οπου θελετε. Υ.Γ. και για να πω και κατι,ετυχε να βρεθω σε καφε (μιας και εχω φιλους καποιους ποδοσφαιριστες μικροτερης κατηγοριας) με παράγοντα να το πω,μπράβο να το πω, του γουμενου...Οπου βγηκε και ειπε ακριβως αυτα που ειπε ο σαλπι, αλλα πριν 6 μηνες... Ανθρωπους που πληρωνόταν απτο γουμενο,εδινε δικιο στο σαλπιγγιδη...αυτο τα λεει ολα. Κι οποιος θελει το ονομα του κυριου αυτου,γιατι παπα δε πουλαμε,ας μου στειλει πμ. Υ.Γ.2, οποιος επιλεξει να πιστευει οτι ο σαλπι δεν εχει θεση στο παοκ,ας πεταχτει μεχρι τη φορθνετ να παρει με το 2πλει και νοβα μαζι να βλεπει απο κει. Στο γηπεδο αν ερθει,να κανει τουμπεκι.
greeker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 καλά μην βασίζεται τα επιχειρήματά σας και στα νούμερα που ακούτε. κανείς δεν ξέρει αν ο ΠΑΟ όντως πρόσφερε τα χρήματα που ακούγονται, όπως κανείς δεν ξέρει αν ο Σάλπι θα πάρει αυτά που λένε. (δεν πέφτουν χρήματα κάτω από το τραπέζι λέτε - ειδικά σε τέτοιες εποχές?) ΠΑΟΚ υποστηρίζουμε και όλα τα αλλά θα φανούν στο γήπεδο!
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 kanesaxo χωρις παρεξηγηση αδερφε μου αλλα θα σου κανουν μυνηση ή θα σου καψουν το αυτοκινητο αν πεις εδω το ονομα αυτου του παραγοντα?δεν σε καταλαβαινω στο ιντερνετ μιλαμε,σε ενα απροσωπο ανωνυμο μεσο οπου κανενας δεν ξερει κανεναν φιλικα παντα
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 http://www.metropolisradio.gr/%C2%ABthisia%C2%BB-gia-to-kalo-tou-paok Πλάκα μας κάνουν ? Φάγανε τον παππά απο την ASPIS και πάνε να οικονομήσουν απο τον ΠΑΟΚ ? 21.000 διαρκείας πέρσι πήρανε πόσα μύρια το καλοκαίρι , άλλα τόσα θα πάρουν φέτος και θα πουλήσουν τον Contreras για να φέρουν Ζουέλα. Εμετική έχει καταντήσει η διοίκηση.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 http://www.metropolisradio.gr/%C2%ABthisia%C2%BB-gia-to-kalo-tou-paok Πλάκα μας κάνουν ? Φάγανε τον παππά απο την ASPIS και πάνε να οικονομήσουν απο τον ΠΑΟΚ ? 21.000 διαρκείας πέρσι πήρανε πόσα μύρια το καλοκαίρι , άλλα τόσα θα πάρουν φέτος και θα πουλήσουν τον Contreras για να φέρουν Ζουέλα. Εμετική έχει καταντήσει η διοίκηση. Φιλε Κοσμα το εχουμε πει οτι ειναι εταιριες που κοιτανε να τα "αρπαξουν" απο οπου μπορουν.Νομιζεις ο Ζαγορακης γυρισε απο ρομαντισμο?Ολοι τρωνε καλα μεσα σε αυτες τις ομαδες-εταιριες.Το σανο μια χαρα παντως το πασαρει το συγκεκριμενο "συγκροτημα" και το μασανε καλα οι οπαδοι του Παοκ.Για λυπηση πραγματικα ειναι.
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Γιαυτό τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν θα πατήσω γήπεδο. ΠΑΟΚ πάνω από όλα λένε. Ας το αλλάξουν "Χρήμα πάνω απ'όλα"
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ναι χρωστάνε κιόλας οι εταιρίες και της Μιχαλούς.Για εξυγύανση και σιγά σιγά να επιστρέψει η ομάδα σε πρωταθλητισμό μπήκε ο Ζαγοράκης.Δεν έχει ξεχρεώσει τίποτα αλλά στα υπόλοιπα καλά τα πάει.Ε πρέπει να αρχίζει και να πληρώνει τώρα τίποτα.Μην την πατήσει και χρεώσει και άλλα τόσα σαν τον Ντέμη σε εμάς.Καλά κάνει.
tsakonas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Η UEFA αλλαζει τους κανονες , αρα αμα το ταμειον ειναι μειον, τον μπουλο. Δεν εχουμε λεφτα, τι να κανουμε?? Μεγαλη απωλεια ο Κοντρερας.
VAssassin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εγώ προσωπικά αν είχα πρόταση 1,5-2 εκ. για τον 32χρόνο Κοντρέρας θα έδινα και τον Τσιρίλο μαζί δώρο. Εντάξει καλό μπακ και απ' τους καλύτερους στην Ελλάδα αλλά υπερεκτιμημένος από τους ΠΑΟΚτσήδες. Αργός και κάπως αδύναμος στο ψηλό παιχνίδι. Δεν νομίζω να καταρρεύσει η άμυνα, και με Τσιρίλο-Μαλεζά ή Τσιρίλο-Σαβίνι μια χαρά ήταν φέτος... Βάλε και ότι ψάχνουν δεξί μπακ της προκοπής. ---------- Προσθήκη στις 02:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:55 ---------- http://www.metropolisradio.gr/%C2%ABthisia%C2%BB-gia-to-kalo-tou-paok Πλάκα μας κάνουν ? Φάγανε τον παππά απο την ASPIS και πάνε να οικονομήσουν απο τον ΠΑΟΚ ? 21.000 διαρκείας πέρσι πήρανε πόσα μύρια το καλοκαίρι , άλλα τόσα θα πάρουν φέτος και θα πουλήσουν τον Contreras για να φέρουν Ζουέλα. Εμετική έχει καταντήσει η διοίκηση. Λόγια του αέρα, Κοσμά. Ξέρεις ακριβώς τα έσοδα-έξοδα; Γιατί αυτό που πέταξες για τα διαρκείας δεν λέει τίποτα. Σαν απλή μίρλα ακούγεται και είναι.
pressure Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια τι ακουω 2 μερες τωρα? Δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να πληρωσει τα λεφτα του Βιερινια και μπορει να τον χασει????? Ειναι δινατον να υπαρχει τετιο θεμα και εμεις να κανουμε μεταγραφες? Θα τρελαθουμε τελιως δηλαδη? Ξερετε κατι?
VAssassin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια τι ακουω 2 μερες τωρα? Δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να πληρωσει τα λεφτα του Βιερινια και μπορει να τον χασει????? Ειναι δινατον να υπαρχει τετιο θεμα και εμεις να κανουμε μεταγραφες? Θα τρελαθουμε τελιως δηλαδη? Ξερετε κατι? Ναι ρε συ το έγραψε ο γαύρος... Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να πληρώσει το τεράστιο συμβόλαιο 250.000 ευρώ του Βιερίνια. Μάλλον θέλει να ξεφορτωθεί το Βιερίνια γιατί με 250.000 το χρόνο φέρνεις 2-3 παίχτες παγκόσμιας κλάσης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.