Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι εχει καιρο να φανει ο musli και αποτι ειδα musli και veron κανανε καλα παιχνιδια στην ξανθη,ααα και αποτι ακομα,εκλεισε το θεμα κρεσιτς και νομιζω και του Αντραντε,δεν ξερω για το δευτερο σιγουρα

Δημοσ.

To έπαιξα 1 ημίχρονο, 1 τελικό

επίσης, 1 ημίχρονο την ΑΕΚ

και 1 τελικό την Barceolna

μακάρι να πιάσω τουλάχιστον το πρώτο...!

Δημοσ.

Άντε πάμε γερά σήμερα ΠΑΟΚΑΡΑ :-)

Μια ερώτηση έχω παιδιά. Που τον δείχνει τον αγώνα σήμερα

Δημοσ.

χωρις να θελω να προκαλεσω καμια αναταραχη θελω να πω οτι βρισκω τουλαχιστον απαραδεκτη η κινηση να σηκωθει αυτη η σημαια στη θυρα 4 και μαλιστα σε τετοιο μεγεθος. αν ημουν παοκτσης θα ντρεπομουνα για τους "ομοιδεατες" μου.

Δημοσ.
χωρις να θελω να προκαλεσω καμια αναταραχη θελω να πω οτι βρισκω τουλαχιστον απαραδεκτη η κινηση να σηκωθει αυτη η σημαια στη θυρα 4 και μαλιστα σε τετοιο μεγεθος. αν ημουν παοκτσης θα ντρεπομουνα για τους "ομοιδεατες" μου.

Τι σημαία? Δεν είδα?

Πάντως εύχομαι να τους ξεσκίσουμε κάτω.

Έχει καταντήσει γελοία αυτή η ιστορία με τις αποβολές. Ντροπή. Κρίμα για το ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Ενα πραγμα θα πω γιατι τα νευρα μου ειναι στα υψη.

Οποιο ΤΣΟΓΛΑΝΙ θεωρει τον ΠΑΟΚ τσιφλικι του και φερεται ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ετσι, να παρει τα μπογαλακια του και αϊ στο διαολο...

Που νομιζει οτι βρισκεται ρε το μ@λ@κισμενο?Το εκανε μια, το εκανε δυο, το εκανε τρεις...τι περιμενουν για να τον σουταρουν τον μπετοβλακα?

Αν ειναι δυνατον , σε ολα τα κρισιμα παιχνιδια, εχει κρεμασει την ομαδα επειδη δε μπορει να συγκρατησει τα νευρα του....ας παει να παιξει μποξ...

Εαν Σαντος,Ζαγορακης τον αφησουν ακομα και να παιξει σε επομενο παιχνιδι, θα πεσουν πολυ στα ματια μου...

Δε θελουμε τετοιους "παιχτες" ρε...

Δημοσ.
ηταν μια τεραστια βουλγαρικη σημαια

Ντροπή, να την βάλουν εκεί που ξέρουν αυτόί που το έκαναν.

Εμείς είμαστε οι πιο Έλληνες εδώ πάνω.

Δημοσ.

δε σας ειδα εσας που κατακρινετε τον Γκαρσια και τις βουλγαρικες σημαιες .. να βγαινετε να τα λετε αυτα οταν παιζατε με τον Ολυμπιακο στην τουμπα.

Δειτε στο βιντεο με τον ολυμπιακο τι εκαναν. δειτε σημαιες, δειτε γυμνους, δειτε πως ειναι οταν παιζουν με τον θρυλο.. και ειδατε σημερα πως ειναι οταν παιζουν τα "φιλικα"

Σημερα ολοι ειδαμε ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ.. οι θεατες κοιμοντουσαν στις κερκιδες.. ο Γκαρσια συνεχισε οτι εκανε μια ολοκληρη σεζον.. ξυλο και καραγκιοζιλικια..

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ τωρα να βγουν να μιλησουν για το ηθος και την ευγενη αθλητικη συμπεριφορα του Γκαρσια? Που ειναι αυτοι που τον ζητωκραυγαζαν στο αεροδρομιο και τον προσκυναγανε επειδη το επαιζε μαγκακος?

φατε τα τωρα πισω. οτι σπειρατε θεριζετε.. το παιχνιδι ξεπουληθηκε μια χαρα στις εταιριες/χορηγιες του Βγενοπουλου και οσοι ειδατε το παιχνιδι θα το καταλαβατε μονοι σας τι παιζεται πισω απο τις πλατες του παοκ.

Δημοσ.

Δεν θα πω μπράβο στον βάζελο γιατί ΔΕΝ έπαιξε μπάλα. Ο Γκαρσία πιστεύω πως και ο ίδιος δεν θα θελήσει να ξαναπαίξει στην ομάδα. Και καλά θα κάνει, αφού δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα του...

Νεύρα τα οποία δεν δικαιολογούνται, αφού ο Σιμάο (ποιος σκατά ήταν) ΔΕΝ κατάφερε να του σπάσει το πόδι...

επίσης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...