Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για να αλλάξει το θέμα, πιστεύετε ότι θα γίνει καμία από τις μεταγραφές που λένε για το ποδόσφαιρο;

Εννοείς τον Κακά και τον Ριμπερί; Ουουουου, βέβαια! Και με τον Τιμούρ και τον Βοηθό πάλι θα σαρώσουμε τα ευρωπαϊκά κύπελλα, κάνοντας την Ευρώπη να παραμιλάει με το φοβερό θέαμα που προσφέρουν και οι δύο οι ομάδες μας! :mrgreen:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα. Ο Γεωργάτος παρετέθει στα πλαίσια την "σύγκρισης" (ώ θεοί) μεταξύ του Αλβέρτη και του καραφλού αρχηγού. Ο Erwdios, ατυχώς για αυτόν, το τράβηξε και έπρεπε οι "επισημάνσεις" του να απαντηθούν.

Εγώ το σταματάω εδώ.

Θα περιμένω τη συνέντευξη του Γεωργάτου.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν την αξιοπιστία του gavros.gr και προσπερνώντας την ημερομηνία, θα πρέπει να θεωρούμε αξιόπιστη και την παρακάτω είδηση. Όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Εριστικός η βλάξ;

29 | 5 | 2009 - Μπάσκετ

Προκλητικός, εριστικός η απλά βλάκας; Ο καθένας μπορεί να κρίνει από τις πράξεις του ανεκδιήγητου διαιτητή, ο οποίος όχι μόνο νομίζει ότι είναι ο Έλληνας Μπραντ Πιτ (χωρίς μαλλιά βέβαια), αλλά περνάει και τον εαυτό του για κορυφαία σφυρίχτρα. Να λοιπόν ποιο είναι το τελευταίο του κατόρθωμα. Στον τρίτο τελικό, έκανε πάλι τα μαγικά του (με αποκορύφωμα τη φοβερή τάπα του Τσίλντρες πάνω στον Πέκοβιτς την οποία έδωσε φάουλ) και εύλογα προκάλεσε την αντίδραση του Γιαννάκη.

Σε κάποια στιγμή ο "Δράκος" απορημένος με αυτά που έβλεπε, έκανε το σταυρό του και ο ανεκδιήγητος με προκλητικό ύφος του είπε. "Καραγκιόζη μη κάνεις το σταυρό σου, θα φας τεχνική ποινή".

Μη νομίζει κανείς ότι γράφεται κάτι ψευδές η υπερβολικό, απλά για να στοχοποιηθεί ο συγκεκριμένος διαιτητής. Η εριστική συμπεριφορά του, άλλωστε, είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Τα λόγια του επιβεβαιώθηκαν απ' όλα τα μέλη του πάγκου που αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Και στους περσινούς τελικούς είχε μιλήσει προσβλητικά στον Γιαννάκη, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του, με αυτά που άκουγε. Και για ένα πράγμα που δεν μπορεί ποτέ κανείς να κατηγορήσει τον "Δράκο" είναι ότι μιλάει απρεπώς. Φωνάζει, γκρινιάζει, διαμαρτύρεται, αλλά ποτέ στη καριέρα του είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής δεν βρίζει, ή δεν ειρωνεύεται.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε έναν τύπο που ανελίχθηκε από τη στιγμή που όλες οι κορυφαίες σφυρίχτρες αποσύρθηκαν και εκμεταλλεύτηκε τις παιδικές φιλίες της γυναίκας του. Ένας πραγματικός άντρας δηλαδή.

Πολλές φορές στη καριέρα του έχει βρεθεί κατηγορούμενος για την εριστική συμπεριφορά του, αλλά συνεχίζει στο ίδιο ύφος. Εμείς τον αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια και θα ζητήσουμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να πράξει αναλόγως την επόμενη φορά που (δυστυχώς) θα βρεθεί στο δρόμο της ομάδας.

Θα του απευθύνουμε, όμως, ένα ιστορικό ερώτημα που είχε θέσει σε έναν παλιό (ξένο) παίκτη της ομάδας ο Γιόνας Καζλάουσκας. "Are you stupid, or are you idiot"?

http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=26847&nt=108&lang=1

Περιμένω λοιπόν τη συνέντευξη του Γεωργάτου και τεκμηριωμένα τα λόγια του, αλλιώς είναι σα να μην ειπώθηκε τπτ. Όσο ισχύει αυτό, ισχύει και το παραπάνω.

Τέλος εδώ, τα υπόλοιπα στο δικό μας thread αν θέλεις.

Δημοσ.
Θα περιμένω τη συνέντευξη του Γεωργάτου.

Η είδηση είναι της Nova και λέει ότι ο Γεωργάτος είπε:

"Με έχετε ζαλίσει. Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα. Δεν έχω να πω τίποτα"

Οπότε, ποια συνέντευξη περιμένεις; :lol:

Αν δεν πιστεύεις τη Nova στείλε τους ένα γράμμα να γελάσουν κι αυτοί! :mrgreen:

Δημοσ.
Η είδηση είναι της Nova και λέει ότι ο Γεωργάτος είπε:

"Με έχετε ζαλίσει. Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα. Δεν έχω να πω τίποτα"

Οπότε, ποια συνέντευξη περιμένεις; :lol:

Αν δεν πιστεύεις τη Nova στείλε τους ένα γράμμα να γελάσουν κι αυτοί! :mrgreen:

Η είδηση είναι του gavros.gr την οποία αναπαρήγαγε η Nova. Αν δεν πιστεύεις στα ίδια σου τα μάτια, τι να πω?

Γεωργάτος: "Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα"

Ολοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος σταματάει σε λίγες εβδομάδες την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας κατακτήσει 12 τίτλος με τον Ολυμπιακλό. Ωστόσο υπήρξε και ένας πρώην συμπαίκτης του που εμφανίστηκε εκνευρισμένος. Ο λόγος γίνεται για τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαν μαζί του από το gavros.gr, είπε, "Με έχετε ζαλίσει. Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα. Δεν έχω να πω τίποτα". (31/3 23:59)

Δημοσ.

Πείτε μου σας παρακαλώ ότι είναι αλήθεια ότι μπήκατε σφήνα για τον Λέτο... κάντε μία ακόμα κωλοτούμπα όπως μόνο εσείς ξέρετε

Δημοσ.
Πείτε μου σας παρακαλώ ότι είναι αλήθεια ότι μπήκατε σφήνα για τον Λέτο... κάντε μία ακόμα κωλοτούμπα όπως μόνο εσείς ξέρετε

alexxx, δεν νομίζω να ισχύει. Θα πήγε από κάποιον μάνατζερ κανα φαξ από αυτά που πάνε κάθε μέρα. Κάποιος το έμαθε, και δεν θέλει και πολύ.

Θα πήγαινε ομάδα στην Λίβερπουλ με 5+ εκατομμύρια για τον Λέτο και θα έλεγαν όχι; Η δεν θα ήθελε ο Λέτο; Πρόλαβε και έγινε και αυτός Γαύρος;

Δημοσ.

Κοίτα... δεν διάβασα πολλά και ξέρω ότι πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν... αλλά σας έχω ικανούς :P

Δημοσ.
Σήμερα στις 18:00 έχει τον Ζοτς στην ΕΡΑ σπορ.

με το ταμπεραμέντο του μπορεί στις 18:02 να έχει τελειώσει η συνέντευξη :P

Δημοσ.

Ρε σεις η Άννα η Βίσση είναι; ΧΑ χα χα χα χα χα!!!

με το ταμπεραμέντο του μπορεί στις 18:02 να έχει τελειώσει η συνέντευξη :P

Πολύ βάζεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...