nikosBruin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Βρες μου και το url του gavros.gr to οποίο αναπαράγουν οι βλάκες που μου παρέθεσες. Σιγά! Σε λιγάκι θα ζητήσεις και υπεύθυνη δήλωση του ρεπόρτερ, δακτυλικά αποτυπώματα και έκθεση από εισαγγελέα. Αυτό που παράθεσα εγώ είναι από τη Nova τη δορυφορική, αξιόπιστο site. Και δεν είναι της πρωταπριλιάς. Και υπάρχει και σήμερα. Τι να κάνουμε, η αλήθεια πονάει! http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=174539 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ---------- Αμα το είπε ο Γεωργάτος είναι φάουλ του.. Εσύ εύκολα το λες αυτό. Για τους γαύρους όμως είναι ήρωας! Γι αυτό η αλήθεια πονάει!
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Η ημερομηνία της Score είναι 1/4/2009 όπου ο καθένας γράφει τη μπαρούφα του και λέει, Πρωταπριλιά. Μετά την παίρνουν την είδηση κάτι τύποι που έγραφαν για φαρμακεία μέχρι πρότινος και την αναπαράγουν. Τόσο απλό, αλλά δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι είναι φάρσα.
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ψιτ, μικρέ, κοίτα να μαθαίνεις: http://thanospeppas.pblogs.gr/2009/20090401/pages/5.html Βρες μου και το url του gavros.gr to οποίο αναπαράγουν οι βλάκες που μου παρέθεσες. Αν μπορείς βέβαια. Ημερομηνία δημοσίευσης 31/3/2009 23:59... Τη γλώσσα στο μυαλό πρώτα Έχετε τρελή πλάκα οι γαύροι: http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=21481&nt=108&lang=1 :lol::lol: Εδιτ: ΚΛΑΙΩ :lol::lol:
haHa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ουτε τον βαζει να παιξει ομως...δεν τον ελεγες και βασικο τον Αλβερτη επι Ομπραντοβιτς.. Βασικος ηταν πριν 4 χρονια.. Οταν στην Ευρωλιγκα επαιζε 20 λεπτα σε ομαδα του Ομπραντοβιτς (πχ τοσα παιζει κ ο Γιασικεβιτσιους), ειναι σιγουρα βασικος..(πχ τα 5 πρωτα χρονια του Ζελικο κ φυσικα τα προηγουμενα 5 χρονια) Τα τελευταια 3 χρονια ειναι που δεν παιζει. Τωρα για τα ανεκδοτα περι μετριοτατο παικτη, παικτη για Α2 κλπ, ας τα λενε μερικοι καημενοι.. Ακομα και αν βγαλουμε την προσφορα του στον Παο, στη Εθνικη ηταν για 5 χρονια βασικος στυλοβατης κ ειχε βγει κ πρωτος σκορερ της μερικες φορες.. Αλλα ειπαμε 5 Ευρωπαικα ειναι πολλα οπως κ το συχνο κλεισιμο των σπιτιων αρκετων ομαδων κ οπαδων (κ του ΟΣΦΠ/γαυρων), οποτε δικαιολογειται το τσουξιμο.. ...Στα εργα επι Ομπραντοβιτς, ο Αλβερτης ηταν μεταξυ εξεδρας και της καντινας εξω απ το ΟΑΚΑ. Κ αν δε μπορεις να το δεις, δε μπορω να κανω κατι Συνεχιζεις βλεπω τα ψεμματα επιτηδες.. Τι να γινει ,τοσο μπορεις.. Για αποκατασταση της αληθειας: μεχρι πριν απο 3-4 χρονια, ο Αλβερτης επαιζε (επι Ομπραντοβιτς πχ απο το 2000-2005) 20 λεπτα στην Ευρωλιγκα και εβαζε 10+ ποντους..(τοσους δεν εβαλε ο αφανας! ) Μπορεις τωρα να συνεχισεις τα ψεμματα μπας κ περασει το τσουξιμο. ...Σημαια του ελληνικου μπασκετ ομως, δε θα γινει ποτε. Γιατι απλα ουτε αγωνιστηκε γ αυτο, ουτε του αξιζει ως παιχτη. Ειναι κριμα να συνεχιζεις να λες ψεμματα για εναν παικτη που προσεφερε στην Εθνικη και ειχε βγει κ πρωτος σκορερ της μερικες φορες.. Κριμα να λες ψεμματα. Δεν πειραζει,τοσο μπορεις.
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Σιγά! Σε λιγάκι θα ζητήσεις και υπεύθυνη δήλωση του ρεπόρτερ, δακτυλικά αποτυπώματα και έκθεση από εισαγγελέα. Αυτό που παράθεσα εγώ είναι από τη Nova τη δορυφορική, αξιόπιστο site. Και δεν είναι της πρωταπριλιάς. Και υπάρχει και σήμερα. Τι να κάνουμε, η αλήθεια πονάει! http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=174539'>http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=174539 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ---------- Εσύ εύκολα το λες αυτό. Για τους γαύρους όμως είναι ήρωας! Γι αυτό η αλήθεια πονάει! Γιατί, εγώ ποιο link παρέθεσα? Της Nova της δορυφορικής που είναι και αξιόπιστο, αυτό παρέθεσα. Πάμε πάλι Οριστικά ένα μηνα εκτός ο Μήτρογλουεκτύπωσέ το Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει... Αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 2 Μαϊου (εφόσον βεβαίως ο Ολυμπιακός προκριθεί σε αυτόν) θα κάνει ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος επιβεβαιώθηκε την Τρίτη πως θα μείνει για ένα μήνα εκτός δράσης. Ο νεαρός επιθετικός υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μετρίου βαθμού θλάση δεξιού δικεφάλου μηριαίου και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου τεσσάρων εβδομάδων. Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν με πρωινή προπόνηση της προετοιμασία τους εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό με τον Βαλβέρδε λογικά να μην έχει στην διάθεση του τους Νικοπολίδη και Μπελούτσι που δεν πρόκειται να πιεστούν να γυρίσουν νωρίτερα με στόχο να είναι έτοιμοι για την ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Όσκαρ, ενώ ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Μπελούτσι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, πισίνα και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ αύριο αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο. Θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο έκανε ο Νικοπολίδης. Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Ντουντού που είχε εξασφαλίσει μια ακόμη μέρα άδειας από τον Βαλβέρδε για αυτό και απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας. Την Τετάρτη, οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 10:30. Βασικός ο Ντάρμπισιρ με την Αγγλία Ο Ντάρμπισιρ αγωνίστηκε για 60 λεπτά στη φιλική αναμέτρησης της εθνικής ομάδας των ελπίδων της Αγγλίας, με την αντίστοιχη της Γαλλίας. Ο "ερυθρόλευκος" άσος αν και ξεκίνησε βασικός, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Για την ιστορία η Γαλλία επικράτησε με 2-0. Γεωργάτος: "Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα" Ολοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος σταματάει σε λίγες εβδομάδες την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας κατακτήσει 12 τίτλος με τον Ολυμπιακλό. Ωστόσο υπήρξε και ένας πρώην συμπαίκτης του που εμφανίστηκε εκνευρισμένος. Ο λόγος γίνεται για τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαν μαζί του από το gavros.gr, είπε, "Με έχετε ζαλίσει. Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα. Δεν έχω να πω τίποτα". (31/3 23:59) http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=174539
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γιατί, εγώ ποιο link παρέθεσα? Της Nova της δορυφορικής που είναι και αξιόπιστο, αυτό παρέθεσα. Πάμε πάλι http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=174539 Το ότι κάνουν πλάκα την πρωταπριλιά δεν σημαίνει πως ότι γράφεται μια μέρα πρίν είναι μούφα. Γλώσσα-μυαλο κτλ, ξέρεις εσύ δάσκαλε.
haHa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ....Ε όπως ο αλβέρτης, είναι γνωστός σε μας και σε εσάς, ε άλλο τόσο είναι κι ο τζόρτζεβιτς γνωστός σε μας κι εσάς. Με μια διαφορά. Ο αλβέρτης, τα πήρε χωρίς αντίπαλο. Με το μαρούσι έπαιζε και με έναν ολυμπιακό, που εδώ και 4 χρόνια αποφάσισε να ξαναρίξει λεφτά. ...Ο τζορτζεβιτς, αυτά τα χρόνια αντιμετώπιζε ως κυριότερο διεκδικητή του τίτλου, τον παναθηναικό, τον κυριότερο αντίπαλο του, χωρίς κάποια στιγμή οι βαρδινογιάννηδες να μη χώσουν λεφτά. Συνέχεια έχωναν, από το μικλαντ και τον ασάνοβιτς, μέχρι το σίλβα. Οπότε υπήρχε δυνατός ανταγωνισμός. Στο μπάσκετ, έπαιζε τελικό, με μια πλούσια συνοικία. Ειναι δυνατόν να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο? Στις άλλες χώρες, γίνεται μια συνοικία, να πάρει πρωτάθλημα? Αλλα μέτρα και άλλα σταθμά, λοιπόν. Ελα ομως που ο Αλβερτης δεν εχει παρει μονο πρωταθληματα Ελλαδας, αλλα εχει παρει και 5 πρωταθληματα Ευρωπης..(δηλαδη εχει παρει tosa πρωταθληματα Ευρωπης σε αυτα τα 19 χρονια οσα πρωταθληματα Ελλαδας εχει παρει ο καημενος ο γαυρος σε αυτην την περιοδο) Αλλα αυτα καποιοι θελουν να τα ξεχνανε, γιατι ειναι πολλα κ τσουζουν.Περαστικα τους.
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Έχετε τρελή πλάκα οι γαύροι: http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=21481&nt=108&lang=1 :lol::lol: Εδιτ: ΚΛΑΙΩ :lol::lol: Γι αυτό χάθηκες πουλί μου 20 λεπτά τώρα? Έψαχνες όλο το site? Μπράβο, το βρήκες. Ημερομηνία? Παραμονές πρωταπριλιάς? Και τα αναπαράγουν οι άλλοι. Ε ρε γέλια. Οι δηλώσεις του Γεωργάτου που είναι? Κι εγώ πήρα τηλέφωνο τον Ζοτς και μου είπε ότι ο Αλβέρτης έχει κανονίσει να παίξει σε ομάδα Α2.
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ρε παίδες, δεν παίρνετε τα κουβαδάκια σας με τα θέματα του οσπφ και να πάτε στο γαυροθέμα;
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γι αυτό χάθηκες πουλί μου 20 λεπτά τώρα? Έψαχνες όλο το site? Μπράβο, το βρήκες. Ημερομηνία? Παραμονές πρωταπριλιάς? Και τα αναπαράγουν οι άλλοι. Ε ρε γέλια. Οι δηλώσεις του Γεωργάτου που είναι? Κι εγώ πήρα τηλέφωνο τον Ζοτς και μου είπε ότι ο Αλβέρτης έχει κανονίσει να παίξει σε ομάδα Α2. Σιγά μην έψαχνα και 20 λεπτά για την πάρτη σου : http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%94%CE%B5%CE%BD+%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B1+site%3Agavros.gr&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=&aq=f&oq= Ότι και να λες δεν το σώζεις, :lol:. Ούτως ή αλλως, οι δικοί σου το βγάλανε. Εφαγες κόλλημα και με την ημερομηνία που είναι μια μέρα πριν την πρωταπριλιά, αλλά δεν σου έκατσε, χαχαχα. Την διάψευση από το gavros.gr και την score περιμένω, :lol:
haHa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ...ενώ ο άλλος ήταν ένας παγκίτης διαρκείας, ο οποίος ευτύχησε να είναι στην ομάδα, στις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της.... Παιδια μην τον παρεξηγείτε το παιδι, δεν ξερει! Τοσο μπορει , μεχρι εκει του επιτρεπουν οι γνωσεις του.. Ακου εκει παγκιτης ο Αλβερτης που για 10+ χρονια επαιζε 20+ λεπτα και εβαζε 10+ ποντους μ.ο. στην Ευρωλιγκα (ειπαμε τοσους δεν εβαλε ουτε ο αφανας) και υπηρξε στυλοβατης της Εθνικης κ πρωτος σκορερ της μερικες φορες.. Μην το παρεξηγείτε τον erwdio, τοσο μπορει...
nikosBruin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δεν βλέπετε τις ημερομηνίες ρε παιδιά; Είναι ΠΡΙΝ την πρωταπριλιά!!! Χα, χα, χα! :lol:
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Σιγά μην έψαχνα και 20 λεπτά για την πάρτη σου : http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%94%CE%B5%CE%BD+%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B1+site%3Agavros.gr&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=&aq=f&oq= Ότι και να λες δεν το σώζεις, :lol:. Ούτως ή αλλως, οι δικοί σου το βγάλανε. Εφαγες κόλλημα και με την ημερομηνία που είναι μια μέρα πριν την πρωταπριλιά, αλλά δεν σου έκατσε, χαχαχα. Την διάψευση από το gavros.gr και την score περιμένω, :lol: Παιδια μην τον παρεξηγείτε το παιδι, δεν ξερει!Τοσο μπορει , μεχρι εκει του επιτρεπουν οι γνωσεις του.. Ακου εκει παγκιτης ο Αλβερτης που για 10+ χρονια επαιζε 20+ λεπτα και εβαζε 10+ ποντους μ.ο. στην Ευρωλιγκα (ειπαμε τοσους δεν εβαλε ουτε ο αφανας) και υπηρξε στυλοβατης της Εθνικης κ πρωτος σκορερ της μερικες φορες.. Μην το παρεξηγείτε τον erwdio, τοσο μπορει κ φθανει να σκεφτει... Δεν βλέπετε τις ημερομηνίες ρε παιδιά; Είναι ΠΡΙΝ την πρωταπριλιά!!! Χα, χα, χα! :lol: Αδέρφια, και τα δύο θέματα είναι ψόφια. Το ένα διότι είναι ενδεικτικό της ομόνοιας και ομοψυχίας που διέπει την "ομάδα" του Σώκρατες και αν θέλετε να το συζητήσετε καλό είναι να πάτε στο γευροθέμα... Και για τον Αλβέρτη, δεν υπάρχει τίποτα να παραπάνω να πούμε, αφού αρνούνται να δουν το πασιφανές, ας τους αφήσουμε να πιστεύουν ότι τους ευχαριστεί... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ---------- Και για να αλλάξει το θέμα, πιστεύετε ότι θα γίνει καμία από τις μεταγραφές που λένε για το ποδόσφαιρο;
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αδέρφια, και τα δύο θέματα είναι ψόφια. Το ένα διότι είναι ενδεικτικό της ομόνοιας και ομοψυχίας που διέπει την "ομάδα" του Σώκρατες και αν θέλετε να το συζητήσετε καλό είναι να πάτε στο γευροθέμα... Και για τον Αλβέρτη, δεν υπάρχει τίποτα να παραπάνω να πούμε, αφού αρνούνται να δουν το πασιφανές, ας τους αφήσουμε να πιστεύουν ότι τους ευχαριστεί... Συμφωνώ απόλυτα. Ο Γεωργάτος παρετέθει στα πλαίσια την "σύγκρισης" (ώ θεοί) μεταξύ του Αλβέρτη και του καραφλού αρχηγού. Ο Erwdios, ατυχώς για αυτόν, το τράβηξε και έπρεπε οι "επισημάνσεις" του να απαντηθούν. Εγώ το σταματάω εδώ.
haHa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλο παντως ειναι που σχολιασαμε λιγο τα περι Αλβερτη για να καταλαβουμε με τι ασχετους κ πικραμενους εχουμε να κανουμε οταν λενε παγκιτη διαρκειας εναν παικτη που επαιζε 10+ χρονια πανω απο 20+ λεπτα στην Ευρωλιγκα κ εβαζε 10+ ποντους μ.ο. , ενω ηταν κ στυλοβατης της Εθνικης κ αμμια φορα πρωτος σκρερ της σε καπιοες διοργανωσεις... Εποικοδομητικη ηταν λοιπον η συζητηση για να καταλαβουμε με τι ασχετους εχουμε να κανουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.