Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη σβηστηκε το μηνυμα, το ξαναγραφω χωρις τους χαρακτηρισμους.

Τα λογια ειναι ευκολα. Τα εργα ειναι που μετρανε.

Στα λογια ο Ομπραντοβιτς θεωρει τον Αλβερτη λιγο πιο κατω απ τον Θεο.

Στα εργα επι Ομπραντοβιτς, ο Αλβερτης ηταν μεταξυ εξεδρας και της καντινας εξω απ το ΟΑΚΑ.

Κ αν δε μπορεις να το δεις, δε μπορω να κανω κατι

Δηλαδή επί τόσα χρόνια τον είχε στην ομάδα και μάλιστα ΑΡΧΗΓΟ αλλά βασικά δεν τον ήθελε;;; Αυτό το μετράς σαν λόγια ή σαν πράξη; :mrgreen:

Και τώρα που τον ξεφορτώθηκε επιτέλους, λέει ψέματα στις συνεντεύξεις του;;; Γιατί άραγε; Τον φοβάται τον Αλβέρτη; :mrgreen:

Αλήθεια, και οι Ευρωπαίοι γιατί τον ψήφισαν; Κι αυτοί τον φοβούνται; :mrgreen:

Ρε παιδια τσαμπιονς λιγκ να εχει φενερ-ροζενμποργκ θα ποιανει πανω απο 10%.Η ευρωλιγκα μερικα ματς εποαναν 2 %/Κοιταχτε λιγο τα συμβολαια τα τηεοπτικα του cl.Σφαζονται καθε χρονο.ειναι τρομακτικη η απηχηση του cl...

Σίγουρα!

Όμως αυτό που βλέπουν είναι ο Μέσι κι ο Ρονάλντο. Όχι ο Τζόρτζεβιτς και ο Καραγκούνης!! Αυτούς ούτε που τους ξέρουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κοιτα κ οι δυο φατσικα ειναι γνωστοι σε καποιον που βλεπει συστηματικα....Τωρα ενταξη αν πεις σε καποιον πες μου παικτες του ολυμπιακου πιθανον να σου ελεγε το μπραβο το γκαλετι αντε κ το ντουντου η του παο μονο τον σιλβα...Φατσικα ομως θα θυμηθουν πχ κ το νικοπολιδη το τζορτζεβιτς κ αλλους...

Δεν ισχυουν αυτα που γραφεις. Στον Αλβερτη ηταν ολοι απο πανω του, απο τα 12 του. Στα 16 ξεκληριστηκε ολη η ομαδα του Παο για να τον παρετε μεταγραφη. Και με τι αποτελεσμα? Ενας μετριος παιχτης για την εποχη μας.

Αν ειχε γεννηθει 5-10 χρονια αργοτερα, το πιθανοτερο ειναι να επαιζε ρολιστας σε ομαδα Α2-Β' Εθνικης.

μαλιστα,

ο αλβερτης λεει οτι τον ενεπνευσε το ευρωμπασκετ και ασχοληθηκε με το αθλημα και εσυ μας λες οτι ηταν επανω του απο 12 χρονων ολοι δηλαδη απο το 86....

δεν ρωτας τον πατερα σου να σου πει οταν σε εβγαζε βολτα με το καροτσακι ποσα γηπεδα μπασκετ εβλεπε? και μετα ελα να μου πεις αν ισχυουν η δεν ισχυουν αυτα που γραφω.

εδω το 88 κυκλοφορουσαμε ολοι με τα Pony τα παπουτσια που φοραγε ο γκαλης και πλακωνομασταν ποιος θα μπει να παιξει στην μια και μοναδικη μπασκετα που ειχαμε μπας και του μοιασουμε, και ηρθατε μετα απο 19 χρονια καρριερας σχεδον την ηλικια του αλλου παιδιου θαυματος να μας πειτε οτι ηταν αταλαντος κλπ κλπ κλπ.

Αλλα απο αρχες 90 θυμαμαι κ το τελευταιο ξενο που ηρθε στην ελλαδα...

γεννημενος το 88 ε? και θυμασαι και τον τελευταιο ξενο που ηρθε στην ελλαδα.

Rωτα με φιλε να σου απαντησω τι να σου πω τωρα...Θες να αρχισω να σου λεω διδυμα απο το 93 κ μετα....Με το τριποντο μεγαλωσαμε...(A kαι προσεχε σου λεω οτι εχω παραστασεις κ θυμαμαι ματς αλλα αναλυση τακτικης κ να καταλαβαινω το ποτε καποιος ειναι παικταρας απο αργοτερα)...

Τι να σου απαντησει..Αμα δεν εισαι γεννημενος το '70 δεν ξερεις μπασκετ, δεν εχεις αποψη, δε δικαιουσαι να μιλας..

Για να μη λεμε τα ιδια και τα ιδια, για μενα ο Αλβερτης ηταν εξαιρετικα τυχερος στην καριερα του, κρυφτηκε πισω απ το συμβολαιο του και ΠΟΤΕ δεν εξελιξε το παιχνιδι του. Ξεκινησε την καριερα του με το σουτ και την τελειωσε με το σουτ. Δε βελτιωσε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.

Το οτι για καποιους παναθηναικους ειναι σημαια, το σεβομαι. Σημαια του ελληνικου μπασκετ ομως, δε θα γινει ποτε. Γιατι απλα ουτε αγωνιστηκε γ αυτο, ουτε του αξιζει ως παιχτη.

Είπαν:

Ο Γιασικεβίτσιους για τον Αλβέρτη:

“Για τον ‘Φράγκι’ τι να πω. Εχει τεράστια καριέρα, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι ακόμη καλύτερος άνθρωπος από ό,τι ήταν ως παίκτης. Είναι απίστευτος άνθρωπος. [...] Εγώ θα ζηλεύω πάντα τον ‘Φράγκι’ γιατί ήταν αφοσιωμένος σε όλη την καριέρα του σε μία ομάδα και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Το έχω πει και σε εκείνον ότι τον ζηλεύω. Θα ήθελα κι εγώ να έχω κάνει κάτι ανάλογο, αλλά δεν τα κατάφερα.”

Ο Γεωργάτος για τον Τζόρτζεβιτς:

"Με έχετε ζαλίσει. Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα. Δεν έχω να πω τίποτα"

Κλαίω.

Είπαν:

Ο Γιασικεβίτσιους για τον Αλβέρτη:

Ο Γεωργάτος για τον Τζόρτζεβιτς:

Κλαίω.

Και ο Ομπάμα για ΠΑΟ - johnyestia:

We all know Panathinaikos here in America. It's smthing like Boston Celtics. We all know Lebron Perperoglou and Cobe Alvertis. Keep up the good work johny from estia and keep up studying, looking forward to hear from u again soon

Και ο Ομπάμα για ΠΑΟ - johnyestia:

Έχουν τόσο καλό scouting οι Αμερικάνοι που όχι μόνο τι εστί Παναθηναϊκός ξέρουν αλλά και ποιοι παίχτες παίζουν στα εφηβικά τμήματα ομάδων της Γιουγκοσλαβίας.Πώς τους μαζεύουν όλους πριν καν κλείσουν τα 18;

Έχουν τόσο καλό scouting οι Αμερικάνοι που όχι μόνο τι εστί Παναθηναϊκός ξέρουν αλλά και ποιοι παίχτες παίζουν στα εφηβικά τμήματα ομάδων της Γιουγκοσλαβίας.Πώς τους μαζεύουν όλους πριν καν κλείσουν τα 18;

Ο Ομπάμα αυτοπροσώπως? Μα'στα...

Ξέρουν και τον Γιάννη από την εστία? Αυτό δεν είναι scouting, είναι κατα(σ)κοπεία... :P

λίνκ παρακαλώ? :-)

Μόλις δημοσιεύσεις το link του Γεωργάτου

Γεωργάτος: "Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα"

Ολοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος σταματάει σε λίγες εβδομάδες την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας κατακτήσει 12 τίτλος με τον Ολυμπιακλό. Ωστόσο υπήρξε και ένας πρώην συμπαίκτης του που εμφανίστηκε εκνευρισμένος. Ο λόγος γίνεται για τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαν μαζί του από το gavros.gr, είπε, "Με έχετε ζαλίσει. Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα. Δεν έχω να πω τίποτα". (31/3 23:59)

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=174539

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ψιτ, μικρέ, κοίτα να μαθαίνεις:

Οταν η πρωταπριλια, αγγιζει τα ορια της πρωτοπαπαριας...

Οταν δεν λεγεται πλακα, λεγεται μαλακια... Ενταξει. Δηλαδη τοσο πονανε που βγαινουνε και λενε ακομα και τη πρωταπριλια, οτι τους καπνισει για να βεβηλωσουν εναν παιχτη που εχει... παραπανω πρωταθληματα απο αυτους!!!

Οχι σημερα δε τα βαζω με τη Κοντοφυλλαδα, που η "πλακα" της ηταν λιγο ως πολυ αναμενομενη, αλλα δε πειραζει (τι να μας πουν κι αυτοι), αλλα με την Σκορο λαιβ, η οποια εβαλε για "πλακα" την μεγαλυτερη παπαρια του αιωνα, τη μεγαλυτερη ιεροσυλια του αιωνα...

Διοτι, ο Γρηγορης Γεωργατος, ποτε δε θα ελεγε τετοια μαλ... αντε μη το ξαναπω

ScoreliveΔεν σταματησε και ο Μαραντονα... Ελα ντε... Δε πειραζει... Καντε πλακα μεταξυ σας και παραμυθιαστειτε αν σας κανει να νιωθετε καλυτερα...

c8flim9vu05rh5ve3amn.jpg

http://thanospeppas.pblogs.gr/2009/20090401/pages/5.html

Βρες μου και το url του gavros.gr to οποίο αναπαράγουν οι βλάκες που μου παρέθεσες.

Αν μπορείς βέβαια.

Γεωργάτος: "Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα"

Ολοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος σταματάει σε λίγες εβδομάδες την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας κατακτήσει 12 τίτλος με τον Ολυμπιακλό. Ωστόσο υπήρξε και ένας πρώην συμπαίκτης του που εμφανίστηκε εκνευρισμένος. Ο λόγος γίνεται για τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαν μαζί του από το gavros.gr, είπε, "Με έχετε ζαλίσει. Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα. Δεν έχω να πω τίποτα". (31/3 23:59)

Ημερομηνία δημοσίευσης 31/3/2009 23:59...

Τη γλώσσα στο μυαλό πρώτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...