Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αντι για σουτερ (αν και πολλοι θα διαφωνησουν) μαλλον θεωρω οτι στο 2 θελουμε περισσοτερο εναν πολυ καλο αμυντικο.

Μιντι για ταλεντο μιλαμε ρε συ, ελεος.

Δημοσ.

Αντι για σουτερ (αν και πολλοι θα διαφωνησουν) μαλλον θεωρω οτι στο 2 θελουμε περισσοτερο εναν πολυ καλο αμυντικο.

Μιντι για ταλεντο μιλαμε ρε συ, ελεος.

Δημοσ.

Καλά δεν είχαν βάλει καινούργιο τάπητα; Μου φαίνεται οτι ο Τζίγκερ θα πήρε την φθηνότερη εταιρία για να γλιτώσει φράγκα.

Δημοσ.

Καλά δεν είχαν βάλει καινούργιο τάπητα; Μου φαίνεται οτι ο Τζίγκερ θα πήρε την φθηνότερη εταιρία για να γλιτώσει φράγκα.

Δημοσ.
Για να δούμε αν θα αποκτήσουμε καναν επιθετικό, ή θα υπάρξει πρόβλημα με τους ισολογισμούς.

Νεμεθ γατακι βασικό εσεις, Σισε πανθηρα εμεις....(συμφωνα με την κιτρινη)

Δημοσ.
Για να δούμε αν θα αποκτήσουμε καναν επιθετικό, ή θα υπάρξει πρόβλημα με τους ισολογισμούς.

Νεμεθ γατακι βασικό εσεις, Σισε πανθηρα εμεις....(συμφωνα με την κιτρινη)

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι παίχτηκε πρόβλημα με τα ποτιστικά τις τελευταίες μέρες.

Το τραγικό είναι ότι Πέμπτη παίζει η Άεκ, Παρασκευή εμείς, και στο καπάκι έρχεται και η συναυλία. Ο θεός βοηθός.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι παίχτηκε πρόβλημα με τα ποτιστικά τις τελευταίες μέρες.

Το τραγικό είναι ότι Πέμπτη παίζει η Άεκ, Παρασκευή εμείς, και στο καπάκι έρχεται και η συναυλία. Ο θεός βοηθός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...