hashashin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 σπέρνει η νέα φανέλα.Αν είχε και λίγο κόκκινο μέσα θα ήταν το κάτι άλλο. Που μπορω να την δω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 http://prasinanea.gr/football/article460252.ece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 http://prasinanea.gr/football/article460252.ece edit: Με προλάβανε. Καλή είναι, εμένα μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μούφα και πάλι... Τέσπα δεν κάνει η φανέλα τον παίκτη...αλλά ο παίκτης την φανέλα .. οπότε και γυμνόι να είναι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Γιατί μούφα? Τι έχει? Θυμάστε τα χάλια που φορούσαν πριν 100ετίας? Είδα και στα πράσινα νέα κράζουν που έχει γιακά. Γιατί, τι έχει ο γιακάς? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται με γιακά, νομίζω της ταιριάζει κιόλας. Κάποιοι θέλουν και ρίγες... έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 είναι κυπαρισσί. εγώ λέω να την φοράνε και με μια καζάκα που φορούσαν πριν 50 χρόνια.με ένα σκαρπινάκι μπόμπα θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κι εγώ θα την ήθελα πιο σκούρα, αλλά μάλλον το κάνουν για να ξεχωρίζει η επετειακή, τι να πω. Κατά τα άλλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ε ενταξει και οι Ιταλοι με γιακα εχουν τις φανελες, μερικοι κιολας παιζουν με σηκωμενο το γιακα Αλλα παει και με το γαλλικο στυλ, α λα Ερικ Καντονα. Τοσους Γαλλους εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Πάντα με χάλαγε ο γιακάς στις εμφανίσεις... Αλλά αν έχει τριφύλλι πάνω πάσο... Και εννοείται ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να ξαναφορέσουμε ρίγα. Εμένα μια συγκεκριμένη φανέλα πάντα μου φέρνει στο μυαλό Μητσάρα πάντως... Και τσουπ... Πετάχτηκε κι ο κοουτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όχι άλλο άσπρο τριφύλλι. Το τριφύλλι είναι πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 [quote=Panahs;3524583 Κάποιοι θέλουν και ρίγες... έλεος! γιατι ελεος; γαμανε οι ριγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εμένα μου άρεσε απίστευτα αυτή: Νομίζω σεζόν '98-'99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εποχή μιλογεβιτς τη φοράγαμε αυτή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Και εγώ γουστάρω ρίγα.η καινούρια είναι εντελώς gay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εποχή μιλογεβιτς τη φοράγαμε αυτή.. Εποχή Σιμπνιέφσκι, και του 1-3 στο ΟΑΚΑ της Άρσεναλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.