rokko74 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 johnnyestia είπε: Ζιλμπέρτο, είσαι τεράστιος και μεγάλη γάτα. Που το είπε αυτό?
jazzu4ia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...ακόμα κι όταν ο Νιόπλιας λέει να παίξουν γρήγορα και με ξαφνικές αντεπιθέσεις, αυτός ο μαλάκας θα παγώσει το παιχνίδι... ...διότι μόνο αυτό ξέρει να κάνει... ...προφανώς στην εθνική βραζιλίας παίζει με μέσον...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 jazzu4ia είπε: ...ακόμα κι όταν ο Νιόπλιας λέει να παίξουν γρήγορα και με ξαφνικές αντεπιθέσεις, αυτός ο μαλάκας θα παγώσει το παιχνίδι......διότι μόνο αυτό ξέρει να κάνει... ....προφανώς στην εθνική παίζει με μέσον..... Στο'πα, παει και το δεξι ctrl Με τετοιες ομορφιες δεν θα μεινει πληκτρο για πληκτρο που να μην πεθανει απο τα γελια:lol: Ποιες ξαφνικες αντεπιθεσεις? Μα Καραγκουνη-Κατσουρανη-Λετο-Νινη μεσα παιζουμε επιθεση με ξαφνικες αμυνες
johnyboy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ε ναι τον πουλήσουμε να πάρουμε σαϊνιο,ζουταουτας,αντριτς.
jazzu4ia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...άμα δε, γίνει κανά θαύμα και βρεθεί σε θέση βολής... ...γάματα... ...κινδυνεύουν όλα τα πτηνά τ'ουρανού... ---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ---------- ...όσο για το Σιμάο... ...στο καλό να πάει... ...άτεχνους παίχτες μηχανάκια... ούούού ένα σωρό... ...άν καταφέρεις να πάρεις λεφτά απ' αυτούς τους παίχτες είσαι μάγκας... ...δε νομίζω να υπάρχουν ομάδες με σοβαρές βλέψεις που να τους θέλουν στο ρόστερ τους...
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μήπως η πρώην σου σε παράτησε για τον Ζιλμπέρτο? Δεν εξηγείται αλλιώς...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 jazzu4ia είπε: ...άμα δε, γίνει κανά θαύμα και βρεθεί σε θέση βολής......γάματα... ...κινδυνεύουν όλα τα πτηνά τ'ουρανού... Την τεχνικη στο πλασε του Τζορβα πως την βλεπεις?Εμενα δεν μου γεμιζει το ματι, να παρουμε ξανα Εμπεντε?:-) ΥΓ. Επειδη σιγουρα θα βγαλουμε τρελα γουστα, για πες ποιους παικτες του Παναθηναικου γουσταρεις
tsakonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 jazzu4ia είπε: ...προφανώς στην εθνική βραζιλίας παίζει με μέσον... Ο αρχηγός της celecao e?μάλιστααα Με τον Βύντρα έχεις καμια συγγένεια?
jazzu4ia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ένας απαιτητικός από άποψη θεάματος φίλαθλος... ...δεν υποστηρίζω φυσικά καμία ομάδα... ...και ούτε με ενδιαφέρουν οι πρόεδροι + τα λεφτά που δίνουν ή παίρνουν... ...οπότε οι δύο προαναφερθέντες παίχτες δε μου κάνουν διότι παίζουν αντιποδόσφαιρο... ...είναι ντεκαβλέ πως να το κάνουμε... ...και στα τέτοια μου + οι απαιτήσεις των προπονητών και οι σκοπιμότητές τους... ...εγώ θέλω να βλέπω γρήγορο ποδόσφαιρο...
jazzu4ia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 KaizerSoze είπε: ΥΓ. Επειδη σιγουρα θα βγαλουμε τρελα γουστα, για πες ποιους παικτες του Παναθηναικου γουσταρεις ...τον Λέτο... ---------- Προσθήκη στις 17:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ---------- johnyboy είπε: οπότε βλέπεις λάθος πρωτάθλημα. ...σιγά μη βλέπω... ...δεν κατάλαβες ρε φίλε;;; ...σου είπα απαιτητικός... ---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ---------- ...στο τσού λού τούς είδα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 jazzu4ia είπε: ...και στα τέτοια μου + οι απαιτήσεις των προπονητών και οι σκοπιμότητές τους... ...εγώ θέλω να βλέπω γρήγορο ποδόσφαιρο... 2010 εχουμε ομως. Υποψιν οτι ειμαι κι εγω ενας απο οσους κριτικαραν καποτε τον Σιλβα, κυριως μετα την πρωτη του σεζον στον ΠΑΟ (μιας και ηταν προσφατες οι περιπτωσεις Κονσεισαο, Σοουζα, Γκαμπριελ κλπ συμπατριωτων του), αλλα περυσι καλως η κακως ηταν ογκολιθος στο χωρο του κεντρου. Επισης καθε 11δα πρεπει να εχει παικτες με ρολους. Δε μπορει να εχεις 11 τρεχαντηρια να σου παιζουν γρηγορο και επιθετικο ποδοσφαιρο και να σου σκανε ντριμπλιτσες. Καποιος πρεπει να ηρεμει το ρυθμο (και την ομαδα), καποιος να καταστρεφει το παιχνιδι του αντιπαλου, καποιος να ριχνει βρωμοξυλο, καποιος να δημιουργει και καποιος να βαζει γκολ. Ε ο Σιλβα εχει αχαρο ρολο για εναν φιλο του θεαματος, πλην ομως ουσιαστικοτατο για καθε σοβαρη ομαδα. Οταν ηρεμει η ομαδα και εχει μια σιγουρια στο χωρο των χαφ τοτε και ο Λετο θα σου δημιουργησει και ο Κατσουρανης θα βγει λιγο πιο μπροστα και ο Σισε θα τροφοδοτειται πιο συχνα για να κανει ευκαιριες, ωστε να μην εκνευριζεται κωλοβαροντας ολο το 90λεπτο. Γενικα η επιροη του Σιλβα ειναι σε ολη την ομαδα πολυ σημαντικη, κι αυτο φαινεται στα παιχνιδια που δεν αγωνιζεται. ΥΓ. Οκ στην εθνικη Βραζιλιας παιζει με μεσον. Στην Αρσεναλ του Βενγκερ με μεσον επαιζε?
jazzu4ia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...το βρωμόξυλο, και η καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου δεν έχουν θέση στο σύγχρονο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρο των προηγμένων χωρών... ...δείτε πως παίζουν όλες οι γερμανικές ομάδες + θα καταλάβετε γιατί ξαναγύρισε ολος ο κόσμος στην εξέδρα + τιγκάρουν όλα τους τα γήπεδα... ---------- Προσθήκη στις 18:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:05 ---------- ...φίλε μου δες το ρεαλιστικά... ...ωμά... ...κυνικά... ...το ποδόσφαιρο είναι show business και τίποτε άλλο... ...εσείς ασχολείστε κυρίως με την ίντριγκα + το παρασκήνιο και έχετε χάσει την ουσία... ---------- Προσθήκη στις 18:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ---------- ...ούτε ηγετική προσωπικότητα έχει, διότι δεν τον έχω δει ποτέ να παίρνει κανενός είδους πρωτοβουλίες αλλά ούτε και να ρισκάρει... ...ηγέτης ήταν ο Πάουλο Σόουζα... ...το καταλάβαινες ακόμα και όταν καθόταν πάγκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.