Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

OK, το κατάλαβαν μέχρι και οι πέτρες. Ο Τζίγκερ διαλύει την ομάδα. Γιατί, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Δημοσ.

...ποτέ δεν τον έχω δεί να δίνει τη μπάλα ΜΠΡΟΣΤΑ !

Ξέρεις ε, αυτό είχε πει ο Πέρεθ όταν έδιωξε το Μακελελέ...

Αν όντως ο παίχτης θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του, τι να κάνει ο Τζίγκερ, να τον κρατήσει με το ζόρι;

Δημοσ.
OK, το κατάλαβαν μέχρι και οι πέτρες. Ο Τζίγκερ διαλύει την ομάδα. Γιατί, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

για να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα της καρδιά του.

Δημοσ.

1. Γιατί είναι γαύρος

2. Για να εκδικηθεί τους οπαδούς που τον βρίζουν τα τελευταία 10 χρόνια

3. Για να εκδικηθεί τους "νεόκοπους" παράγοντες που έτρεξαν το μαγαζί δύο χρόνια και με την αποτελεσματικότητά τους κατέδειξαν την ανικανότητά του και στον πλέον αδαή.

Δημοσ.
Ξέρεις ε, αυτό είχε πει ο Πέρεθ όταν έδιωξε το Μακελελέ...

Αν όμως ο παίχτης θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του, τι να κάνει ο Τζίγκερ, να τον κρατήσει με το ζόρι;

ο Σίλβα είχε πει πολλές φορές ότι δεν θέλει να φύγει.Αν ήταν να φύγει δεν θα ζήταγε ανανέωση για ένα χρόνο ακόμα.

Δημοσ.
ο Σίλβα είχε πει πολλές φορές ότι δεν θέλει να φύγει.Αν ήταν να φύγει δεν θα ζήταγε ανανέωση για ένα χρόνο ακόμα.

Για αυτό περιμέντε τη συνέντευξη... Εκτός αν τον βάλει ο Τζίγκερ να πει "είναι ευκαιρία για εμένα να γυρίσω και να κλείσω την καριέρα μου" κτλ. που δεν νομίζω...

Δημοσ.

Τι να περιμένουμε. Ο Ζιλμπέρτο ζητούσε ανανέωση και αυτοί τον έγραψαν. Προχθές που ακουγόταν ενδιαφέρον της Λίβερπουλ δήλωσε μέσω του μανατζέρ του πως είναι ευχαριστημένος από τον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να φύγει.

Αν αλλάξει στάση θα οφείλεται στην διοίκηση του ΠΑΟ και μόνο.

Δημοσ.
1. Γιατί είναι γαύρος

2. Για να εκδικηθεί τους οπαδούς που τον βρίζουν τα τελευταία 10 χρόνια

3. Για να εκδικηθεί τους "νεόκοπους" παράγοντες που έτρεξαν το μαγαζί δύο χρόνια και με την αποτελεσματικότητά τους κατέδειξαν την ανικανότητά του και στον πλέον αδαή.

Από τα τρία, θα κρατήσω το τρίτο. Φαίνεται ότι ο εγωισμός του είναι υπέρμετρος και "πληγώθηκε" όταν ξεμπροστιάστηκε από τους υπόλοιπους.

Κρίμα... Πραγματικά, κρίμα για αυτήν την ομάδα με τον παράγοντα (;;;;) που έμπλεξε...

Δημοσ.

Άλλο όμως Λίβερπουλ, άλλο Βραζιλία. Τώρα αν κάτι τον έκανε να αλλάξει στάση δεν το ξέρω.

Τέλος πάντων, κατά τη γνώμη μου ο Παναθηναϊκός και με Σιμάο είναι καλυμμένος στη θέση. Μπορεί να είναι χειρότερος αλλά είναι νεότερος και με περιθώρια εξέλιξης. Ο Κλέμπερσον είναι διαφορετικός αλλά καλός παίχτης.

Δημοσ.

Το "αναμονή μέχρι τις 8 για τη συνεντευξη Τύπου" από gazzetta και sport-fm έχει μετατραπεί σε "οχι του ζιλμπέρτο σε φλαμένγκο"..

cross fingers..

Δημοσ.
Tι συμβολαιο εχει ο Σιλβα στον Παο ... ?

2,6 μύρια το χρόνο... με αυτά τα λεφτά φέρνει 10 Κονσεϊσάο της Μαριάννας ο γιος... τώρα αυτά που λένε ότι τάχα μου δεν ξέρουμε τι θέλει ο παίχτης και κρεμόμαστε από τα χείλη του μήπως θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα, είναι παπαριές... απλά βγήκαν τα γνωστά καβούρια από την τσέπη και δαγκώνουν... είναι κρίμα για ένα παίχτη τέτοιου επιπέδου που όλη τη χρονιά δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένος από τον Παναθηναϊκό και θέλει να τελειώσει την καριέρα του εδώ, να τον αφήνουν ξεκρέμαστο πιέζοντας τον έμμεσα να πάρει ο ίδιος την απόφαση για να φύγει :-(

μακάρι να μη φύγει: Δεν πάει πουθενά

Δημοσ.
αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι ο μόνος τρόπος για να φύγω από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, είναι να με φωνάξουν από το κλαμπ και να μου πουν "Ζιλμπέρτο σε ευχαριστούμε αλλά δεν σε υπολογίζουμε"

Ζιλμπέρτο, είσαι τεράστιος και μεγάλη γάτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...