nomisteraki Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 κόβει τιμολόγιο το θηρίο ο μπαμπαγκίτα ε? μακάρι να πάρει -την προσωποποίηση της γκέλας- Μπουμσόνγκ ο παο και να παιζει δίδυμο με τον βύντρα .. απλά διαβάστε τα σχόλια -μόλις είδα οτι είναι το ίδιο βίντεο με το απο πάνω..με πρόλαβε ο MiDi_MiLiZ , δε πειράζει απολαύστε anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Βύντρα προς Μπουμ-σοκ: Γιατί ρε μαυρούκο ήρθες εδώ γιά να μού πάρεις τον τίτλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ΓιαννάκηΕστία ο Βύντρα καλύτερος απο Αβραάμ/Τοροσίδη ε; Τα είδες τα σημερινά του ζειμπέκικα φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ε?? ποιός είπε οτι βύντρα είναι καλύτερος Τοροσίδη... ? .. ? :Ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δες στο topic του Ολυμπιακού, μερικές σελίδες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyestia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καλό ποδαρικό. Και πέρυσι στο πρώτο φιλικό έκανε ζειμπεκιά από τις λίγες και μετά όλη την χρονιά έσπερνε. ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:44 ---------- Ε?? ποιός είπε οτι βύντρα είναι καλύτερος Τοροσίδη... ? .. ? :Ο Χαχαχα, οπότε από τον Αβράαμ δεν διαφωνείς ε? Μόνοι σας τα ξερνάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καλό ποδαρικό. Και πέρυσι στο πρώτο φιλικό έκανε ζειμπεκιά από τις λίγες και μετά όλη την χρονιά έσπερνε. Oh shit .. Αυτο δε το περιμενα .... Εισαι καλος στις δικιολογιες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 lol δε ξέρασα τπτ ρε συ. απλά λόγο κεκτημένης ταχύτητας αλλά και έκπληξης και ΣΟΚ που υπέστησα διαβάζωντας μια τέτοια δήλωση, άφησα τον Αβραάμ στην απέξω. έπρεπε να κάνω quote όλο το μύνημα αλλα έτσι δε θα σου έδινα αυτή τη μοναδική χαρά να πιαστείς απο κάπου .. είδες? χεχεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εντάξει, τους έχω προκαλέσει να φτιάξουν topic "Όχι άλλο Αβραάμ/Τοροσίδη στην Εθνική", για να δούμε ρε παιδί μου απο περιέργεια τι απαντήσεις θα πάρουν. Μέχρι τώρα δεν έχω λάβει απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εντάξει, τους έχω προκαλέσει να φτιάξουν topic "Όχι άλλο Αβραάμ/Τοροσίδη στην Εθνική", για να δούμε ρε παιδί μου απο περιέργεια τι απαντήσεις θα πάρουν. Μέχρι τώρα δεν έχω λάβει απάντηση. Yeah, right. [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ένα λάθος ο Αβράαμ, 100 αντίστοιχα ο Βύντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ένα λάθος ο Αβράαμ, 100 αντίστοιχα ο Βύντρα. Περιμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ο βύντρα αν δεν είχε μέσον ούτε στο χωριό μου δεν θα έπαιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 βύσμαααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Περιμένω... [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.