firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μην ξεχνάμε τα 600+ τρίποντα. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Θυμάστε τι είπε ο Κόκκαλης στην συνέντευξη τύπου; <<Μου λέει, πρόεδρο βάλε 30 εκατομύρια για να μείνω. Αλιως θα πάω στην Μάντσεστερ που με θέλει. Σιγά ρε Γιαννακόπουλε που σε θέλει η Μάντσεστερ.>> Και χο χο χο ο Πρόεδρας. Και χι χι χι οι κοκκαλο-κοπρολάγνοι-δημοσιογράφοι από κάτω. Έτσι έγινε και με τον Τζόρτζεβιτς: <<Πρόεδρε να πάω στην Μάντσεστερ που με θέλει;>> <<Σιγά ρε Τζόλε που σε θέλει ο Σερ... Δεν θα πας πουθενά. Εδώ θα μείνεις. Έχεις και τους φίλους σου τον Ανατολάκη και τον Δημητράκη να παίζετε με το τρένο. Θα σας φέρω και έναν παίκτη με ωραία γυναίκα, θα περάσετε τέλεια. Θα έρθει και ένα άλλο παιδάκι που θα τον τρελάνετε στην φάπα και στην κλεψιά. Θα τρέχει σε μάγους.>> Και έτσι ο μεγάλος αρχηγός έμεινε στην Ελλάδα. Που θα μας πει, <<Δεν με άφησε ο πρόεδρος>>. Όσο δεν άφησε και τους άλλους.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Έτσι έτσι, ασυναρτησίες και κατά μέτωπον ειρωνία. Αυτά είναι τα όπλα για να αντιπαρατεθείς όταν έχεις άδικο. Χαιρετίσματα όταν στην πρόταση "διάβασες τι είπε ο τζόλε" εσύ αντιπαρεθέτεις τον μπαμπά σου, την μεταγραφή σου και τις ελιές, μετά το παραπάνω μήνυμα σου είναι εντελώς άκυρο. Αν δεν μπορείς λοιπόν να κάνεις σωστή συζήτηση μην απαντάς... καλύτερο είναι από τα μαργαριτάρια που πετάς και μετά κάνεις τον ιδεολόγο.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Few people are linked to a club the way Fragiskos Alvertis belongs to Panathinaikos. Alvertis has used his 17 seasons so far with Panathinaikos to help the Greens become a European basketball reference. A mismatch for any defender due to his size, versatility and shooting range, Alvertis has won Euroleague titles with Panathinaikos in 1996, 2000, 2002 and 2007. Charismatic, talented and loyal, Alvertis has gone from a crucial player in his club to a symbol in Greek basketball, loved by its own fans and respected all around the continent. http://www.euroleague.net/history/50-years/the-archive/i/26209/1609/item Λυσάξτε τώρα.
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Έτσι έτσι, ασυναρτησίες και κατά μέτωπον ειρωνία. Αυτά είναι τα όπλα για να αντιπαρατεθείς όταν έχεις άδικο. Χαιρετίσματα Φίλος, απάντησα Άσε τις περιστροφές λοιπόν και απάντησε, εκτός κι αν δεν έχεις τπτ να πεις, οπότε κι αυτό απάντηση είναι.
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 όταν στην πρόταση "διάβασες τι είπε ο τζόλε" εσύ αντιπαρεθέτεις τον μπαμπά σου, την μεταγραφή σου και τις ελιές, μετά το παραπάνω μήνυμα σου είναι εντελώς άκυρο. Αν δεν μπορείς λοιπόν να κάνεις σωστή συζήτηση μην απαντάς... καλύτερο είναι από τα μαργαριτάρια που πετάς και μετά κάνεις τον ιδεολόγο. Εγω ειρωνεύομαι τον τζωτζεβιτς για αυτά που πετάει. Την αφορμή να σχολιάσω μία από τις βλακείες που είπε εσείς μου την δώσατε. Στο κάτω κάτω είναι δημόσιο πρόσωπο όπως όλοι οι υπόλοιποι για τους οποίους γράφουμε σχόλια, καζούρες κτλ εδώ στα φόρουμ. Εσείς αντίθετα ειρωνευτήκατε κατευθείαν εμένα για την ατάκα που παρέθεσα. Καμία σχέση. Για τα μαργαριτάρια, ποιός τα πετάει κτλ, γραπτά είναι και μένουν. Όποιος έχει κοινή λογική και γνώση μπορεί να κρίνει αν λέω εγώ μ@λακίες ή κάποιος άλλος.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εγω ειρωνεύομαι τον τζωτζεβιτς για αυτά που πετάει. Την αφορμή να σχολιάσω μία από τις βλακείες που είπε εσείς μου την δώσατε. Στο κάτω κάτω είναι δημόσιο πρόσωπο όπως όλοι οι υπόλοιποι για τους οποίους γράφουμε σχόλια, καζούρες κτλ εδώ στα φόρουμ. Εσείς αντίθετα ειρωνευτήκατε κατευθείαν εμένα για την ατάκα που παρέθεσα. Καμία σχέση. Για τα μαργαριτάρια, ποιός τα πετάει κτλ, γραπτά είναι και μένουν. Όποιος έχει κοινή λογική και γνώση μπορεί να κρίνει αν λέω εγώ μ@λακίες ή κάποιος άλλος. Τζόνυ... άστο ρε πασά μου... άστο να πάει. Όχι τίποτα άλλο αλλά συζητούσαμε σοβαρά θέματα και τώρα ασχολούμαστε με τα smilies σου και ποιος ειρωνεύτηκε πρώτος και τα "δεν τα έλεγα σε σένα" σαν να είσαι εξάχρονο...
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Φίλος, απάντησα Άσε τις περιστροφές λοιπόν και απάντησε, εκτός κι αν δεν έχεις τπτ να πεις, οπότε κι αυτό απάντηση είναι. Τα είπε ο Αλβέρτης πολύ καθαρά : Μετάνιωσες ποτέ για τους πανηγυρισμούς στο Τελ Αβίβ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπανταλόνα; Δεν είναι δυνατόν κάθε ηλικία να μην έχει τα δικά της. Δηλαδή αν σκέφτεσαι 20 χρονών, όπως όταν είσαι στα 35 ή όταν σκέφτεσαι σαν να είσαι 20 και είσαι 35 χρονών, τότε κάτι δεν πάει καλά... Φυσικά σε μία διαδρομή δεν υπάρχει κανένας τέλειος, που να κάνει μόνο σωστά πράγματα ή να μην έχει κάνει λάθη... Σφάλματα γίνονται, άλλοι τα κάνουν με εμφανή τρόπο κι άλλοι τα κάνουν και περνάνε στο ντούκου... Δυστυχώς ήταν κάτι που με έχει σημαδέψει, τώρα ότι και να πω ανήκει στο παρελθόν... Κάθε ηλικία έχει τα δικά της... Τώρα για τους παιχταράδες που έφερνε ο Ολυμπιακός, σκέψου μόνο πως ο Αλβέρτης έχει παίξει μαζί με Γκάλη, Ράτζα, Μποντίρογκα, Ρέμπρατσα, Ουίλκινς και δεν συμμαζεύεται, αλλά και πάλι είναι αυτός που έμεινε φυσικός ΑΡΧΗΓΟΣ της ομάδας. Όχι καλύτερος παίκτης, ΑΡΧΗΓΟΣ. Το τονίζω γιατί μάλλον δεν είναι αυτονόητη η διαφορά. Τέσπα, καλη καρδιά.
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Για τα μαργαριτάρια, ποιός τα πετάει κτλ, γραπτά είναι και μένουν. Όποιος έχει κοινή λογική και γνώση μπορεί να κρίνει αν λέω εγώ μ@λακίες ή κάποιος άλλος. Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε εμένα, εγώ απλές απόψεις ανθρώπων παραθέτω... Δεν τα είπα εγώ, άλλος τα είπε. Διόρθωσε και τη λέξη μ@λακίες, γιατί δεν θέλεις να φύγουμε και οι 2 για κανένα banάκι αρχές Ιουνίου, έτσι δεν είναι πασά μου? :mad::whistle::fear::mrgreen: Ώστε έτσι λειτουργούν τα smilies. Καλή φάση, λες στον άλλο ότι λέει μ@λακίες και πετάς και κανένα emoticon δίπλα για να το περάσεις στο χαβαλέ αν στριμωχτείς. Όχι καλύτερος παίκτης, ΑΡΧΗΓΟΣ. Το τονίζω γιατί μάλλον δεν είναι αυτονόητη η διαφορά. Τέσπα, καλη καρδιά. Το ίδιο πράγμα λέμε, απλώς άργησες να το διευκρινίσεις. Το θέμα δεν είναι πόσες κούπες σήκωσε, το θέμα ήταν η προσφορά του και η συμβολή του σε αυτές. Βγήκε ποτέ πολυτιμότερος παίχτης διοργάνωσης και δεν το θυμάμαι? Κι ο φροντιστής του ΠΑΟ μπορεί αν έχει περισσότερες κούπες από τον Αλβέρτη, τι σημαίνει, ότι είχε μεγαλύτερη προσφορά στις επιτυχίες ή ότι απλά έτυχε να είναι τυχερός και να σηκώνει κούπες? Το θέμα μας είναι η προσφορά, όχι οι κούπες. Και κάτι ιστορίες που ακούω για σύγκριση Αλβέρτη - Ζιντάν, μην τα πείτε παραέξω, θα γελάσει και το παρδαλό ερίφιο. ΠΡΟΣΦΟΡΑ πάντα και αξία αθλητή, όχι να παίζουν 5 και να σηκώνει την κούπα ο 6ος, τιμής ένεκεν.
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 http://www.euroleague.net/history/50-years/the-archive/i/26209/1609/item Λυσάξτε τώρα. Ψάχνω το αντίστοιχο λίνκ της ουέφα για τον τζόλε αλλά δεν το βρίσκω ρε γμτ.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 alexzzz, περιμένω email με το ποσό του budget και τις μεταγραφικές κινήσεις. Τι θέλεις να την δω Βγενόπουλος και Τζίγκερ και να βγάλω καμιά ανακοίνωση αποστασιοποίησης και αποχώρησης; Ε;
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ψάχνω το αντίστοιχο λίνκ της ουέφα για τον τζόλε αλλά δεν το βρίσκω ρε γμτ. Ναι ρε αλλά είναι άλλα τα μεγέθη στο ποδόσφαιρο κτλ... Αυτό που δε μπορούν να καταλάβουν είναι ότι ο Τζόρτζεβιτς είναι ο αντίστοπιχος ισοβιος πρωταθλητής του πρωταθλήματος Πολωνίας στο μπάσκετ, και πολύ λέω...
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Έλα εντάξει μερικοί το παρακάνανε. Το να λένε για τον Αλβέρτη ότι είχε 0 συμμετοχή και αν είναι καλύτερος του Τζόρτζεβιτς σαν αρχηγός , πέραν του ότι δεν χωράει σύγκριση , λόγω Ευρωπαικών τίτλων και μόνο αν το θέλει έτσι κανέις , είναι και τελείως προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας. Εντάξει είπαμε να λέμε την γνώμη μας αλλά όχι και αρλούμπες. Αλλιως να αρχίσουμε να ξεπατικώνουμε δηλώσεις παιχτών , προπονητών και προέδρων για να καταλάβουμε τι ρόλο έπαιζε ο Αλβέρτης. Μεγάλος αρχηγος και ο Τζόρτζεβιτς αλλά το βεληνεκές στην αντίστοιχη διοργάνωση δεν το έχει. Τι να κάνουμε δλδ. Εντω μεταξύ δεν έχω ακούσει από κανένα να λέει ''φύγε ρε αλβέρτη καρκίνε'' ενώ για Τζόρτζεβιτς ειδικά τα τελευταια χρόνια υπάρχει δυσμένεια στο αγωνιστικό επίπεδο. Πάρτε και το πιο πάνω link να το δείτε και τα λέμε. Δηλαδή πρέπει να το πει η εφημερίδα σας για να το παραδεχτείτε? Ρε με τι κάθομαι και ασχολούμαι.
alexdelpiero Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια η διαφορα ειναι οτι ο τζορτζεβιτς ηταν ταλενταρα τεραστιος παικτης μπορουσε να ειχε παιξει σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα ενω ο αλβερτης ενας αταλαντος εξαιρετικος ομως σουτερ που γι αυτο πληρωνωταν.Τωρα εχει παρει κ ευρωπαικα αυτος αλλα στο ποδοσφαιρο για να παρει ελληνικη ομαδα ευρωπαικο θα πρεπει να κοιμηθει ο θεος...
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια η διαφορα ειναι οτι ο τζορτζεβιτς ηταν ταλενταρα τεραστιος παικτης μπορουσε να ειχε παιξει σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα ενω ο αλβερτης ενας αταλαντος εξαιρετικος ομως σουτερ που γι αυτο πληρωνωταν.Τωρα εχει παρει κ ευρωπαικα αυτος αλλα στο ποδοσφαιρο για να παρει ελληνικη ομαδα ευρωπαικο θα πρεπει να κοιμηθει ο θεος... Βλέποντας την ηλικία σου, αιτιολωγούνται αυτά που λες για τον Αλβέρτη. Αν σου πω για παράδειγμα ας πούμε ότι ο Αλβέρτης κάποτε έπαιζε στο 2 και ήταν και αμυντικός σπεσιαλίστας επειδή είχε γρήγορα πόδια, θα σταυροκοπιέσαι, αλλά προφανώς δεν έχεις δει πάνω από 5-6 χρόνια μπάσκετ, σαν το Μπασκετικό Ειδήμονα.
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια η διαφορα ειναι οτι ο τζορτζεβιτς ηταν ταλενταρα τεραστιος παικτης μπορουσε να ειχε παιξει σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα ενω ο αλβερτης ενας αταλαντος εξαιρετικος ομως σουτερ που γι αυτο πληρωνωταν.Τωρα εχει παρει κ ευρωπαικα αυτος αλλα στο ποδοσφαιρο για να παρει ελληνικη ομαδα ευρωπαικο θα πρεπει να κοιμηθει ο θεος... Ενώ εκτός έδρας νίκες και αξιοπρεπείς παρουσία στα ευρωπαικά ματς ήταν βούτηρο στο ψωμί του κατά τα άλλα τεράστιου ταλέντου. Άπειρες φορές ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Όχι γιατί οπως λες για την αγωνιστική αξία του ενός πρέπει να λες και για την αγωνιστική αξία του άλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.