Tuko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Καλα μην συγκρινεται τζορτζεβιτς-αλβερτη.Ο αλβερτης ειναι αταλαντος.Μονο ενα εξαιρετικο σουτ εχει τιποτα αλλο.ο καραφλας αντιθετα εχει ολο το πακετο συν του οτι ειχε πρωταγωνιστηκο ρολο σ ολα τα πρωταθληματα του ολυμπιακου... Έτσι είναι, καμία σχέση.
Anubis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 http://www.paobc.gr/player.php?category_id=100&period_id=29&player_id=714 Ελατε για να κανουμε τις προσθεσεις για τελευταια 5 χρονια..Γιατι καποιοι μιλανε χωρις στοιχεια
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Και του Τζόλε από βάζελο... O Αλβέρτης αν κάνει αναδρομή έχει να θυμάται σημαντικά πράγματα, όχι καφριλίκια που έχουνε κάνει παναθηναϊκοί στο ΟΑΚΑ. Εδιτ: Η προσπάθεια παρομοίωσης Αλβέρτη-Τζώρτζεβιτς καλά κρατεί. Ας πώ και εγώ την άποψή μου λοιπόν. Και οι δύο αποτέλεσαν σημαίες για πάνω από 10ετια στην καλύτερη εποχή των ομάδων τους. Ο Τζώρτζεβιτς ήταν μεγάλος παίκτης στο γήπεδο, αλλά ποτέ δεν ενέπνευσε τους συμπέκτες του να κάνουν την αγωνιστική υπέρβαση. Γενικά ο Ολυμπιακός αυτά τα χρόνια ακόμα και από τους ίδιους του φίλους του θεωρείται ένα σύνολο πολύ ικανών παικτών αλλά όχι ομάδα. Επί των ημερών του υπήρχαν πάντα τσακωμοί στις τάξεις του Ολυμπιακού και υπήρξαν γλαφυρές και πικάντικες ιστορίες που δίνουν έμπνευση για συνθήματα στους αντιπάλους οπαδούς. Ο Αλβέρτης από την άλλη ποτέ δεν ήταν το πρώτο βιολί στο παρκέ στην ομάδα του ΠΑΟ. Ήταν όμως ο άνθρωπος χάρη στον οποίο η ομάδα του ΠΑΟ δούλευε και δουλεύει σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως αν δεν υπήρχε στον ΠΑΟ ο χαρακτήρας του Αλβέρτη να γεφυρώνει τον Ομπράντοβιτς και τους υπόλοιπους παίκτες, ο ΠΑΟ δεν θα κατάφερνε όλα αυτά που κέρδισε την λαμπρή αυτή δεκαετία. Αυτός ήταν ο ρόλος όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, αυτός ήταν ο λόγος που σε κάθε αγώνα καθόταν στον πάγκο με πολιτικά. Ηταν (και είναι) ΑΡΧΗΓΟΣ
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Την ξέρεις και μόνος την κατάσταση πολύ καλά... δεν χρειάζεται να απαντήσω
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ο Γιαννακης τον τελειωσε. Μαλιστα εγινε και ιδιωτικη συναντηση, οπου τους εξηγησε τους λογους και οχι τηλεφωνικα ως ειθισται.. Ο Αλβερτης σε αγωνιστικο επιπεδο, δεν υπαρχει τα τελευταια 5 χρονια. Να κανεις φιεστα για τον Ομπραντοβιτς, τον Διαμαντιδη, τον Μπατιστ, να το καταλαβω. Για εναν παιχτη με 0 προσφορα, 0 ικανοτητες και 0 συμβολη στους τιτλους, ειναι για μενα κοροιδια.. Αν ο Αλβερτης ειχε γεννηθει 5-6 χρονια μετα, δε θα υπηρχε καν σε ομαδα α1 (βλεπε Οικονομου-που ηταν απειρως πιο ''πληθωρικος'' στο παιχνιδι του-και αναγκαστηκε να τερματισει την καριερα του κακην κακως). Οποτε ναι, καντε φιεστα να δοξασετε τον Νοβιτσκι σας. Έτσι, θάμπωσέ μας πάλι με τις γνώσεις σου. Τα τελευταία 5-6 χρόνια δεν υπάρχει. Άρα από το 2002-2003 και μετά, σωστά; Ευρωλίγκα μόνο: 2005-2006: 16 παιχνίδια, 8 πόντοι μέσος όρος 2004-2005: 20 παιχνίδια, 8,4 πόντοι μέσος όρος 2003-2004: 16 παιχνίδια, 11,2 πόντοι μέσος όρος Α και ο τόσο κατώτερος του Τζόρτζεβιτς, έχει συμπεριληφθεί στους 50 θρύλους της Ευρωλίγκας... http://www.euroleague.net/history/50-years/the-archive/i/26209/1609/item Αλλά, είπαμε, αν κάποια πράγματα δε θες να τα δεις, δεν τα βλέπεις...
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Και για να τελειώνουμε, ο Αλβέρτης σαν φυσιογνωμία του μπάσκετ είναι εφάμιλλος με τον Γκίγκς, η και τον Μαλντίνι αν αυτός είχε σταματήσει την μπάλα πριν απο 7-8 χρόνια. Ποιός Τζώρτζεβιτς τώρα...
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 O Αλβέρτης αν κάνει αναδρομή έχει να θυμάται σημαντικά πράγματα, όχι καφριλίκια που έχουνε κάνει παναθηναϊκοί στο ΟΑΚΑ. Εδιτ: Η προσπάθεια παρομοίωσης Αλβέρτη-Τζώρτζεβιτς καλά κρατεί. Ας πώ και εγώ την άποψή μου λοιπόν. Και οι δύο αποτέλεσαν σημαίες για πάνω από 10ετια στην καλύτερη εποχή των ομάδων τους. Ο Τζώρτζεβιτς ήταν μεγάλος παίκτης στο γήπεδο, αλλά ποτέ δεν ενέπνευσε τους συμπέκτες του να κάνουν την αγωνιστική υπέρβαση. Γενικά ο Ολυμπιακός αυτά τα χρόνια ακόμα και από τους ίδιους του φίλους του θεωρείται ένα σύνολο πολύ ικανών παικτών αλλά όχι ομάδα. Επί των ημερών του υπήρχαν πάντα τσακωμοί στις τάξεις του Ολυμπιακού και υπήρξαν γλαφυρές και πικάντικες ιστορίες που δίνουν έμπνευση για συνθήματα στους αντιπάλους οπαδούς. Ο Αλβέρτης από την άλλη ποτέ δεν ήταν το πρώτο βιολί στο παρκέ στην ομάδα του ΠΑΟ. Ήταν όμως ο άνθρωπος χάρη στον οποίο η ομάδα του ΠΑΟ δούλευε και δουλεύει σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως αν δεν υπήρχε στον ΠΑΟ ο χαρακτήρας του Αλβέρτη να γεφυρώνει τον Ομπράντοβιτς και τους υπόλοιπους παίκτες, ο ΠΑΟ δεν θα κατάφερνε όλα αυτά που κέρδισε την λαμπρή αυτή δεκαετία. Αυτός ήταν ο ρόλος όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, αυτός ήταν ο λόγος που σε κάθε αγώνα καθόταν στον πάγκο με πολιτικά. Ηταν (και είναι) ΑΡΧΗΓΟΣ Χαίρομαι που ομιλούν οι φίλοι του ΠΑΟ αντί για εμάς. Δηλαδή, ο μπασκετικός ΠΑΟ δουλεύει ρολόι λόγω Αλβέρτη και όχι λόγω Ομπράντοβιτς. Λες κι αν δεν υπήρχε ο Αλβέρτης, δεν θα βρισκόταν ο Διαμαντίδης π.χ να παίξει αυτό το ρόλο τον οποίο μπορεί να παίξει και ο Ιτούδης. Φίλε, κάθε φορά που ο Τζόλε έμπαινε στο γήπεδο, ήξερες από πριν ότι θα αλλάξει εικόνα το ματς και θα γύρει υπέρ του Ολυμπιακού. Πρόσφατο παράδειγμα, η είσοδός του στον τελικό με την ΑΕΚ και η κατάκτηση του κυπέλλου, παρότι έχασε το πέναλτι. Τώρα τα λοιπά για τα αποδυτήρια που αναφέρεις κλπ, τουλάχιστον επί αρχηγίας του δεν υπήρχαν τόσες διαρροές στον τύπο, όσες έχει γνωρίσει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ τον τελευταίο μόνο χρόνο. Και να στο πω κι αλλιώς, γιατί οι Παναθηναϊκοί προσπαθείτε να εξισώσετε το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο εις μάτην: Βάλε κάτω πόσους οπαδούς ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και πόσους το basket και μετά θα καταλάβεις γιατί βγαίνουν περισσότερα από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και ακόμη περισσότερα από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, παρά από τις αντίστοιχες μπασκετικές ομάδες. Τέλος, απάντησε μου σε ένα μόνο πράγμα: Σε ενδιαφέρει περισσότερο τι κάνει η Κάρλα Μπρούνι ή η Νατάσα Παζαΐτη? Και για να τελειώνουμε, ο Αλβέρτης σαν φυσιογνωμία του μπάσκετ είναι εφάμιλλος με τον Γκίγκς, η και τον Μαλντίνι αν αυτός είχε σταματήσει την μπάλα πριν απο 7-8 χρόνια. Ποιός Τζώρτζεβιτς τώρα... Ξέχασες τον Ζιντάν και τον Σόλσκερ... Παρωπίδες off, άμεσα. PS Φαντάζομαι να διάβασες στη συνέντευξή του Τζόλε για Μάντσεστερ.
haHa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σουρεαλισμο να το πω? Πες το οπως θελεις. Μπορεις να το πεις κ Μαρια! Ομως η πραγματικοτητα-γεγονοτα δεν θα αλλαξουν: στο πρωτο παιχνιδι στην τελευταια φαση ο Παπαλουκας κανει βηματα που δεν σφυριξαν οι διαιτητες. Τωρα αν αυτην την παραβαση που δεν σφυριξαν οι διαιτητες κ ως εκ τουτου ευνοηθηκε ο γαυρος και του δωθηκε η ευκαιρια να ισοφαρισει, ο Γιαννακης κ οι Αγγελοπουλοι την αποκαλουν αλλοιωση αποτελεσματος, τι να γινει, μην τους το χαλασουμε!
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ....PS Φαντάζομαι να διάβασες στη συνέντευξή του Τζόλε για Μάντσεστερ. Εχετε βαλθεί οι γαύροι να με επιβεβαιώνετε μόνοι σας. Φυσικά και διάβασα για Μάντσεστερ και γέλασα με την καρδιά μου. Εμένα με είχε ζητήσει η Μίλαν αλλά δεν με άφησε ο πατέρας μου γιατί έπρεπε να πάμε να μαζέψουμε τις ελιές. Ορίστε μια συνέντευξη ενός πραγματικού ηγέτη και πρότυπο αθλητή: http://www.gazzetta.gr/content/view/35942/35/ Διάβασε τι λέει για τους πανηγυρισμούς στο Τελ Αβίβ.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εχετε βαλθεί οι γαύροι να με επιβεβαιώνετε μόνοι σας. Φυσικά και διάβασα για Μάντσεστερ και γέλασα με την καρδιά μου. Εμένα με είχε ζητήσει η Μίλαν αλλά δεν με άφησε ο πατέρας μου γιατί έπρεπε να πάμε να μαζέψουμε τις ελιές και από ότι βλέπω... καλά έκανε και δεν σε άφησε...
dimitris74 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 για την μαντσεστερ τι ειπε ο τζολε? για τις δηλωσεις του φεργιουσον περι σοβαροτητας στην αντιμετωπιση αντιπαλων?
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εχετε βαλθεί οι γαύροι να με επιβεβαιώνετε μόνοι σας. Φυσικά και διάβασα για Μάντσεστερ και γέλασα με την καρδιά μου. Εμένα με είχε ζητήσει η Μίλαν αλλά δεν με άφησε ο πατέρας μου γιατί έπρεπε να πάμε να μαζέψουμε τις ελιές. Ορίστε μια συνέντευξη ενός πραγματικού ηγέτη και πρότυπο αθλητή: http://www.gazzetta.gr/content/view/35942/35/ Διάβασε τι λέει για τους πανηγυρισμούς στο Τελ Αβίβ. Σου απάντησε ο alexzz, οτιδήποτε κι αν πω, θα είναι πλεονασμός. Πρότυπο αθλητή που πανηγύριζε νίκη ξένης ομάδας έναντι Ελληνικής? Ο Αλβέρτης στα 35 έγινε αθλητής? Και στην τελική, τι περιμέναμε να ακούσουμε δηλαδή, ότι δεν μετάνιωσα και καλά έκανα κλπ? Ποιός Αλβέρτης μωρέ τώρα, να' χαμέ να λέγαμε... Πέρασαν κατά καιρούς παίχτες από τον μπασκετικό Ολυμπιακό, οι οποίοι έβαζαν σε έναν αγώνα όσους έβαζε ο Αλβέρτης σε μία σεζόν ολόκληρη (Ρίβερς, Τζόνσον). Το γεγονός ότι ο Αλβέρτης ήταν το τσατσάκι της διοίκησης, δεν σημαίνει ότι συνέβαλε και σε όλες τις κούπες του Παναθηναϊκού. Και πως να μην ήταν όταν όποιος δεν ήταν πάθαινε τα παρακάτω: Για την υπόθεση ντόπινγκ όταν έπαιζες στην ομά δα του Παναθηναϊκού έχεις μετανιώσει; Μα δεν έκανα τίποτα κακό εγώ. Έχεις βγάλει συμπέρασμα σχετικά με το ποιος έφταιγε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έφταιγα εγώ. Και με πίστεψαν οι δικοί μου άνθρωποι, η οικογένειά μου, οι κολλητοί μου. Με πίστεψαν και άνθρωποι που δεν περίμενα να με πιστέψουν. Και δεν με πίστεψαν κάποιοι συναθλητές μου, που δεν μπορούσαν να παραδεχτούν ότι είχα τόση φυσική δύναμη, ώστε δεν χρειαζόταν να πάρω τίποτα. Ένιωσες να σε κυνηγάει ποτέ αυτή η «λέζα»; Τον πρώτο χρόνο που γύρισα στον Πανιώνιο, όπου και να πήγαινα, μου πέταγαν «ασπιρίνες». Θυμάμαι που σε ένα παιχνίδι στον Ολυμπιακό κάποιος ήρθε και μου πέταξε κάτι χάπια. Με πιάσανε τα γέλια! Σου εχει μείνει θυμός για τον Παναθηναϊκό... Ναι. Όχι για όλο τον Παναθηναϊκό, μόνο για κάποια πρόσωπα. Ίσως επειδή δεν έμαθα ποτέ ποιος το έκανε. Αυτοί που με στήριξαν πραγματικά από την ομάδα ήταν οι κ.κ. Ομπράντοβιτς και Ιτούδης. Αλλά μην πάει το μυαλό σου ότι έχω κάποιο παράπονο από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, δεν υπάρχει κανένα. http://www.yupi.gr/sports/c3935/Giannoylhs:_Enas_Wraios_Alhths.html Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία για την μαντσεστερ τι ειπε ο τζολε?για τις δηλωσεις του φεργιουσον περι σοβαροτητας στην αντιμετωπιση αντιπαλων? Φίλε, βρες μας τις δηλώσεις του Φέργκιουσον που το έλεγε αυτό και όχι τις παρερμηνείες του Γκόντζου που ήθελε να πουλήσει φύλλα και ξαναέλα να τα πούμε. Με τις δηλώσεις όμως, όχι με λόγια του αέρα και φημολογίες.
haHa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Έτσι, θάμπωσέ μας πάλι με τις γνώσεις σου. Τα τελευταία 5-6 χρόνια δεν υπάρχει. Άρα από το 2002-2003 και μετά, σωστά; Ευρωλίγκα μόνο: 2005-2006: 16 παιχνίδια, 8 πόντοι μέσος όρος 2004-2005: 20 παιχνίδια, 8,4 πόντοι μέσος όρος 2003-2004: 16 παιχνίδια, 11,2 πόντοι μέσος όρος Σημειωτεον οτι ο Τσιλντρες φετος εχει 8.8 πόντους μέσος όρος . http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=oly&pcode=001225&seasoncode=e2008 Βεβαια για τον Chris_85 δεν υπαρχει ο Αλβερτης τα τελευταια 5 χρονια παρολο που πχ πριν απο 3,4,5 χρονια ειχε παρομοιους ποντους μεσο ορο με τον Τσιλντρες ή με αλλους παικτες του ΟΣΦΠ ή τελος παντων ειχε αρκετa shmantikh συνεισφορα βαζοντας περι τους 10 ποντους μεσο ορο.
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αν και διαφορετικά αθλήματα. Για να καταλάβω,συγκρίνετε έναν παίχτη που έχει πάρει πόσα ευρωπαικά κύπελλα πρωταθλητριών με έναν παίχτη ο οποίος έχει κατακτήσει μόνο εγχώριους τίτλους σε ένα απο τα χειρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης; Προφανώς μόνο και μόνο λόγω τίτλων ο Αλβέρτης συγκρίνετε με τους αντίστοιχους Φίγκο,Ζιντάν κτλ κτλ ενώ ο Τζόλε είναι ο αντίστοιχος του ΜακΚοιστ των Ρέιντζερς ξέρω γω- aka μεγάλη φυσιογνωμία για τον σύλλογο και το Σκωτσέζικο πρωτάθλημα,για την υπόλοιπη Ευρώπη λιγο καλύτερα απο αδιάφορος Τραγική η σύγκριση
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Έτσι έτσι, ασυναρτησίες και κατά μέτωπον ειρωνία. Αυτά είναι τα όπλα για να αντιπαρατεθείς όταν έχεις άδικο. Χαιρετίσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.