johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 σε...θεατρινισμούς... Καραγκούνη πρόσεχε...κινδυνεύει η θέση σου Το ξέρεις το ανέκδοτο με τον την μάνα, την κόρη και τον μαύρο που ξεμείνανε ναυαγοί πάνω σε ένα νησί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πάνω στην χαρά μας τον ξεχάσαμε. Τα λόγια περιττά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 http://www.gazzetta.gr/content/view/35857/202/ Δηλωσεις ασοβαρου προπονητη..Που κανει οτι μπορει να διατηρησει την θεση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εδώ έκανε παίχτη ΝΒΑ να είναι σαν τα μούτρα του... http://www.sport-fm.gr/article/179299 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 http://www.gazzetta.gr/content/view/35857/202/Δηλωσεις ασοβαρου προπονητη.. Πως το είπε; <<Με κοιτάνε οι παίκτες μου και δεν ξέρω τι να τους πω>>; Πρέπει να βρω τι να κάνω στους κολλητού μου αύριο... Μήπως να μην τους κάνω καθόλου καζούρα για το σημερινό; Δεν θα αντέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Το μόνο σημείο που μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση σε κάθε κούπα είναι να βλέπω τα αδέρφια Γιαννακόπουλους να κουβαλάνε το κύπελο άμέσως μόλις το σηκώσει ο αρχηγός και να μην αφήνουν τους παιχτες να το κρατήσουν.Αυτό είναι επόμενο αφού στην Ελλάδα ζούμε, αλλά μη μου πείτε πάλι ότι αυτοί είναι που τα χώνουν άρα το δικαιούνται. Ακόμη δεν ξέρουμε ποιός είναι πρόεδρος στη M.U ή στούς CELTICS.Γιατί θα πρέπει να ξέρω στον Παναθηναϊκό και να κάνω υποκλίσεις στούς κοντούς? Δεν θα γεμίζω εγώ τα κενά των Γιαννακόπουλων. Τέλος πάντων εμένα μου τη σπάει κάθε φορά η ίδια εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Γιατί θα πρέπει να ξέρω στον Παναθηναϊκό και να κάνω υποκλίσεις στούς κοντούς? Δεν θα γεμίζω εγώ τα κενά των Γιαννακόπουλων. Πω ρε φιλε μεγαλες κουβεντες ειπες Συμφωνω απολυτα αν και δεν ειμαι βαζελος. Και ο αλλος του ΑΝΤ1... το αξιζει λεει. Τι το αξιζει ρε βλακα, αυτος παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Καλά η κουβέντα "περιγραφή-σχολιασμός μπάσκετ στον ΑΝΤ1" θα πάρει μέχρι το πρωί...Η μία μπούρδα (αυτή που λέτε) μετά την άλλη ("μέσα σε κλίμα απόλυτης πράσινης ικανοποίησης")..τι να πεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 σε ευχαριστω παναθηναικαρα μου για το triple crown.εδειξες με τον καλυτερο τροπο ποιος ειναι το πραγματικο αφεντικο στο μπασκετ. δεν ξερω τι θα συμβει του χρονου,αλλα μεχρι τοτε θα εχουμε τις γλυκες αναμνησεις της φετινης χρονιας.ευχαριστω πρασιε θεε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μπραβο στην ομαδαρα!!! Triple crown απεναντι στον πελατη! Και μερικοι καημενοι διαμαρτυρονται για την διαιτησια... Πρωτος ο Γιαννακης τα εριξε στην διαιτησια, παρολο που πχ τους χαρισε εκπροθεσμο τριποντο κλπ. Εδω το εμαθε κ ο Τσιλντρες το ποιηματακι για την διαιτησια! Αυτοι δινουν το παραδειγμα-εναυσμα κ μετα καποιοι καημενοι πιστευουν οτι ο ΟΣΦΠ πχ αδικηθηκε στην τελευταια φαση του 1ου αγωνα, ενω στην πραγματικοτητα ευνοηθηκε! Τι να γινει, τοσο μπορουν ! Και παλι μπραβο στην κορυφαια ομαδα της Ευρωπης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 απορία: Το Derby δεν ήταν να κλείσει στις 31/05/2009; Πήρε "παράταση"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Το μόνο σημείο που μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση σε κάθε κούπα είναι να βλέπω τα αδέρφια Γιαννακόπουλους να κουβαλάνε το κύπελο άμέσως μόλις το σηκώσει ο αρχηγός και να μην αφήνουν τους παιχτες να το κρατήσουν.Αυτό είναι επόμενο αφού στην Ελλάδα ζούμε, αλλά μη μου πείτε πάλι ότι αυτοί είναι που τα χώνουν άρα το δικαιούνται.Ακόμη δεν ξέρουμε ποιός είναι πρόεδρος στη M.U ή στούς CELTICS.Γιατί θα πρέπει να ξέρω στον Παναθηναϊκό και να κάνω υποκλίσεις στούς κοντούς? Δεν θα γεμίζω εγώ τα κενά των Γιαννακόπουλων. Τέλος πάντων εμένα μου τη σπάει κάθε φορά η ίδια εικόνα. Συγχαρητηρια για το μπασκετ Μπραβο φιλε εισαι απο τους ελαχιστους που εχουν το θαρρος να τα λενε Τετοιους φιλαθλους χρειαζομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 απορία: Το Derby δεν ήταν να κλείσει στις 31/05/2009; Πήρε "παράταση"; Ο Βγενόπουλος το έκλεινε. Ίσως τώρα ου παραιτήθηκε να άλλαξε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Από την στιγμή που δεν θα παίρνει λεφτά από την παε θα κλείσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 και τώρα που πήραμε τα πάντα όλα, γίνεται να πει κάποιος του Μήτσου και του Σπανούλη να κάτσουν το καλοκαίρι σπίτι τους να ξεκουραστούν, αποφεύγοντας το Ευρωπαϊκό; Ειδικά ο πρώτος χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση (το έδειξαν οι πρόσφατοι τραυματισμοί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.