Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε...θεατρινισμούς...

Καραγκούνη πρόσεχε...κινδυνεύει η θέση σου

Το ξέρεις το ανέκδοτο με τον την μάνα, την κόρη και τον μαύρο που ξεμείνανε ναυαγοί πάνω σε ένα νησί? ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
http://www.gazzetta.gr/content/view/35857/202/

Δηλωσεις ασοβαρου προπονητη..

Πως το είπε; <<Με κοιτάνε οι παίκτες μου και δεν ξέρω τι να τους πω>>;

Πρέπει να βρω τι να κάνω στους κολλητού μου αύριο... Μήπως να μην τους κάνω καθόλου καζούρα για το σημερινό; Δεν θα αντέξω.

Το μόνο σημείο που μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση σε κάθε κούπα είναι να βλέπω τα αδέρφια Γιαννακόπουλους να κουβαλάνε το κύπελο άμέσως μόλις το σηκώσει ο αρχηγός και να μην αφήνουν τους παιχτες να το κρατήσουν.Αυτό είναι επόμενο αφού στην Ελλάδα ζούμε, αλλά μη μου πείτε πάλι ότι αυτοί είναι που τα χώνουν άρα το δικαιούνται.

Ακόμη δεν ξέρουμε ποιός είναι πρόεδρος στη M.U ή στούς CELTICS.Γιατί θα πρέπει να ξέρω στον Παναθηναϊκό και να κάνω υποκλίσεις στούς κοντούς? Δεν θα γεμίζω εγώ τα κενά των Γιαννακόπουλων.

Τέλος πάντων εμένα μου τη σπάει κάθε φορά η ίδια εικόνα.

Γιατί θα πρέπει να ξέρω στον Παναθηναϊκό και να κάνω υποκλίσεις στούς κοντούς? Δεν θα γεμίζω εγώ τα κενά των Γιαννακόπουλων.

Πω ρε φιλε μεγαλες κουβεντες ειπες :-( Συμφωνω απολυτα αν και δεν ειμαι βαζελος.

Και ο αλλος του ΑΝΤ1... το αξιζει λεει. Τι το αξιζει ρε βλακα, αυτος παιζει;

Καλά η κουβέντα "περιγραφή-σχολιασμός μπάσκετ στον ΑΝΤ1" θα πάρει μέχρι το πρωί...Η μία μπούρδα (αυτή που λέτε) μετά την άλλη ("μέσα σε κλίμα απόλυτης πράσινης ικανοποίησης")..τι να πεις..

σε ευχαριστω παναθηναικαρα μου για το triple crown.εδειξες με τον καλυτερο τροπο ποιος ειναι το πραγματικο αφεντικο στο μπασκετ.

δεν ξερω τι θα συμβει του χρονου,αλλα μεχρι τοτε θα εχουμε τις γλυκες αναμνησεις της φετινης χρονιας.ευχαριστω πρασιε θεε.

Μπραβο στην ομαδαρα!!!

Triple crown απεναντι στον πελατη!

Και μερικοι καημενοι διαμαρτυρονται για την διαιτησια...

Πρωτος ο Γιαννακης τα εριξε στην διαιτησια, παρολο που πχ τους χαρισε εκπροθεσμο τριποντο κλπ.

Εδω το εμαθε κ ο Τσιλντρες το ποιηματακι για την διαιτησια!

Αυτοι δινουν το παραδειγμα-εναυσμα κ μετα καποιοι καημενοι πιστευουν οτι ο ΟΣΦΠ πχ αδικηθηκε στην τελευταια φαση του 1ου αγωνα, ενω στην πραγματικοτητα ευνοηθηκε! Τι να γινει, τοσο μπορουν !

Και παλι μπραβο στην κορυφαια ομαδα της Ευρωπης!

Το μόνο σημείο που μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση σε κάθε κούπα είναι να βλέπω τα αδέρφια Γιαννακόπουλους να κουβαλάνε το κύπελο άμέσως μόλις το σηκώσει ο αρχηγός και να μην αφήνουν τους παιχτες να το κρατήσουν.Αυτό είναι επόμενο αφού στην Ελλάδα ζούμε, αλλά μη μου πείτε πάλι ότι αυτοί είναι που τα χώνουν άρα το δικαιούνται.

Ακόμη δεν ξέρουμε ποιός είναι πρόεδρος στη M.U ή στούς CELTICS.Γιατί θα πρέπει να ξέρω στον Παναθηναϊκό και να κάνω υποκλίσεις στούς κοντούς? Δεν θα γεμίζω εγώ τα κενά των Γιαννακόπουλων.

Τέλος πάντων εμένα μου τη σπάει κάθε φορά η ίδια εικόνα.

Συγχαρητηρια για το μπασκετ

Μπραβο φιλε εισαι απο τους ελαχιστους που εχουν το θαρρος να τα λενε

Τετοιους φιλαθλους χρειαζομαστε

και τώρα που πήραμε τα πάντα όλα, γίνεται να πει κάποιος του Μήτσου και του Σπανούλη να κάτσουν το καλοκαίρι σπίτι τους να ξεκουραστούν, αποφεύγοντας το Ευρωπαϊκό; Ειδικά ο πρώτος χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση (το έδειξαν οι πρόσφατοι τραυματισμοί).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...