Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Των άλλων όμως δεν τα βάζεις..

3χ2=6..Που δεν ξέρεις αν θα τους έχανε και τους 6

Πές μου έστω έναν βαθμό που πήρε φέτος ο ΠΑΟ από σφύριγμα. Έστω έναν.

Τα τελευταία 3 χρόνια που ήμασταν τελείως για τον φούτσο δεν λέγαμε για διαιτησία τίποτα. Όχι όμως να βλέπω τα πτώματα με τις ερυθρόλευκες φανέλες να τερματίζουν άνετα μπροστά και να το καταπίνω αμάσητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Πές μου έστω έναν βαθμό που πήρε φέτος ο ΠΑΟ από σφύριγμα. Έστω έναν.

Τα τελευταία 3 χρόνια που ήμασταν τελείως για τον φούτσο δεν λέγαμε για διαιτησία τίποτα. Όχι όμως να βλέπω τα πτώματα με τις ερυθρόλευκες φανέλες να τερματίζουν άνετα μπροστά και να το καταπίνω αμάσητο.

Βαριέμαι πραγματικά να κάτσω να σκεφτώ..αλλά στάνταρ πήρε όπως και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.Δυστυχώς τα πτώματα δεν μπόρεσες να τα κερδίσεις..οπότε μόκο και φέτος όπως και εγώ..

Τρελή καραμέλα αυτή με το ποιοτικό ρόστερ του Ολυμπιακού. Έλεος πιά.

Ζιλμπέρτο > Ντουντού

Βύντρα > Άντζας (ο φετινός βύντρα και όποιος δεν το αναγνωρίζει είναι άμπαλος, τέλος)

Καραγκούνης >>> Μπελούτσι

Σάλπι, Μάτζιος, Πετρόπουλος >>>> Ντιόγκο

Οκ, γκαλέτι δεν έχουμε, ωραίος παίχτης, αλλά φέτος έκανε την διαφορά μόνο στα μάτς με τους εργοτέλιδες και τους πανθρακικούς.

χα... χαχα... χαχαχα....χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol:

από παλιά το είχατε αυτό... "εκι= 2 ριβάλντο" και άλλα τέτοια ωραία...

Και άντε... όλα να τα δεχτώ γιατί σε παρέσυρε το χθεσινό σκορ και τώρα νομίζεις ότι, ότι βρεθεί στον διάβα σου θα το πάρεις αμπάριζα, αλλά αυτό το "Ζιλμπέρτο > Ντουντού" είναι επιστημονική φαντασία...

Μη αρχίσουμε τα "γενικά" και τα "αρχηγός της Σελεσάο"... έμπρακτα να το δούμε, ο Βραζιλιάνος λάτρης του Μαντολίνου ήτο χώμα φέτος σε όλα τα ματς

χα... χαχα... χαχαχα....χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol:

από παλιά το είχατε αυτό... "εκι= 2 ριβάλντο" και άλλα τέτοια ωραία...

Και άντε... όλα να τα δεχτώ γιατί σε παρέσυρε το χθεσινό σκορ και τώρα νομίζεις ότι, ότι βρεθεί στον διάβα σου θα το πάρεις αμπάριζα, αλλά αυτό το "Ζιλμπέρτο > Ντουντού" είναι επιστημονική φαντασία...

Μη αρχίσουμε τα "γενικά" και τα "αρχηγός της Σελεσάο"... έμπρακτα να το δούμε, ο Βραζιλιάνος λάτρης του Μαντολίνου ήτο χώμα φέτος σε όλα τα ματς

Το Σαριέγκι>Αβραάμ ξέχασε και το Γκαλίνοβιτς>Κηπουρός..

Πάντως πολύ γέλιο είχε και το Καραγκούνης>>>Μπελούτσι

Η διαφορα του ΟΣΦΠ ηταν οτι εκει που επρεπε να χασει βαθμους εντος δεν τους ΕΧΑΣΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ σε αντιθεση με μας.(να σας φρεσκαρω την μνημη ΞΑΝΘΗ,ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ,ΑΡΗΣ,ΠΑΟ ακομα και στο κυπελλο ο ΠΑΟΚ χρειαστηκε να παιξει με 9 για να κερδισουν στην παραταση..Οσο για εκεινο του Αβρααμ μοκο). Σας εχει πει κανενας οτι μικρες ομαδες δεν κερδιζουνε μεγαλες?

Οπου δεν μας συμφερει δεν απανταμε μονο 12/13 ξερουμε να λεμε..Δεν πειραζει..Παμε για το βραδυνο αντε 12 ωρες μεχρι να σηκωσουν οι αρχηγοι την κουπα.

Οπου δεν μας συμφερει δεν απανταμε μονο 12/13 ξερουμε να λεμε..Δεν πειραζει..Παμε για το βραδυνο αντε 12 ωρες μεχρι να σηκωσουν οι αρχηγοι την κουπα.

ούτε 12/13 σου είπα ούτε για ντάμπλ σε άλλα αθλήματα... με ένα μου σχόλιο σε άφησα εκεί στην ουτοπία σου, να νομίζεις ότι έχασες το πρωτάθλημα επειδή αδικήθηκες.

Αν για σένα αυτό είναι που φταίει ποιος είμαι εγώ που θα στο χαλάσω το όνειρο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:30 ----------

Για πες λεπτομέρειες... Καλή η γιαγιά; Τα κεράσια υπονοούμενο ήταν ε;

:P:p:p

μάπα... ναι μεν άσπρα μαλιά αλλά με γένια και όλο "χο χο χο" είναι... επίσης από γεροντική άνοια δεν κρατάει κόουτς πάνω από χρόνο... :P

Δεν ειπα οτι εχασα το πρωταθλημα επειδη δεν αδικηθηκες απο την διαιτησια..Ειπα οτι η διαφορα μας ηταν πολυ μικρη γιατι τα παιχνιδια στο κουτσα-κουτσα τα πηρες..Επειδη καποιοι λενε οτι μπορει ο Ολυμπιακος να σταθει στη μεση της βαθμολογιας του αγγλικου πρωταθληματος

Δεν ειπα οτι εχασα το πρωταθλημα επειδη δεν αδικηθηκες απο την διαιτησια..Ειπα οτι η διαφορα μας ηταν πολυ μικρη γιατι τα παιχνιδια στο κουτσα-κουτσα τα πηρες..Επειδη καποιοι λενε οτι μπορει ο Ολυμπιακος να σταθει στη μεση της βαθμολογιας του αγγλικου πρωταθληματος

Και ο Παναθηναικός μπορεί.Αν όχι στη μέση λίγο πάνω από τον υποβιβασμό και οι δύο σίγουρα..Και μην ξεχνμε ότι στην Premiership η τελευταία ομάδα παίρνει καμιά 45εκ € από τα τηλεοπτικά..

Και ο Παναθηναικός μπορεί.

Εγω πιστεω οτι Παναθηναικος και Ολυμπιακος σε Αγγλικο-Ισπανικο αντε μεχρι 10-11 το μεγιστο τους..Γιατι καλα τα διπλα η οι μεγαλες νικες στην Ευρωπη αλλα οταν σε ενα πρωταθλημα η μεγαλη ομαδα θα ηθελε τους βαθμους τοτε θα εχανες στα σιγουρα. Ισως καλυτερη τυχη να ειχαν στο γερμανικο πρωταθλημα αλλα σιγουρα σε αλλα οχι..Τελος παντων γνωμη μου ειναι φυσικα μπορει και να ειναι λαθος.

Edit : Βλεπω τελικα οτι τα βρισκουμε με τον αποπανω

Οι παίκτες του οσφπ είναι παιχταράδες μόνο στα πρωτοσέλιδα και στο μυαλό του Αλέφαντου. Ευτυχώς που έχετε αυτά τα μυαλά και κάνετε τεμενάδες στον θείο γιατί έτσι ομάδα δεν θα φτιάξετε ποτέ.

Οι παίκτες του οσφπ είναι παιχταράδες μόνο στα πρωτοσέλιδα και στο μυαλό του Αλέφαντου. Ευτυχώς που έχετε αυτά τα μυαλά και κάνετε τεμενάδες στον θείο γιατί έτσι ομάδα δεν θα φτιάξετε ποτέ.

Σε σχέση με το υπόλοιπο υλικό εντός των συνόρων είναι πολύ καλύτεροι... το κακό για εσάς είναι ότι αντί να το δείτε λογικά το ρίχνεται σε θείους και εφημερίδες. Μετά όταν πάει η χρονιά χαμένη όλα σας φταίνε.

Ο ντιόγο δεν μπορεί να πλασάρει ούτε αρκουδάκι από τα jumbo και έγινε θεός.Το παλικάρι έχει τρομερά προσόντα αλλά δεν είναι για 11αδα.Θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Και εσείς μου τον κάνατε βαν μπάστεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...