Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως η προπαγάνδα που πέφτει από οπαδικές εφημερίδες και sites είναι πραγματικά απίστευτη! Ουτε η Πράβντα δεν τα έγραφε τόσο ξεδιάντροπα.

Κατά τα άλλα, εμείς που μένουμε δίπλα στο ΟΑΚΑ δε θα κοιμηθούμε απόψε; Έχουν μαζευτεί Παναθηναϊκοί, φωνάζουν και σκάνε δυναμιτάκια συνέχεια. Τι στο διάολο, δουλειές δεν έχουν αυτοί αύριο; Πώς ζει όλος αυτός ο κόσμος που έχει χρόνο να τρέχει στα αεροδρόμια και έξω από τα γήπεδα; Να μου πουν κι εμένα το κόλπο...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λυπούνται για όσα έγιναν οι παίχτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους, αλλά δεν τους είδα να πολυκαίγονται να προστατέψουν τους συνάδελφους τους.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, εμείς που μένουμε δίπλα στο ΟΑΚΑ δε θα κοιμηθούμε απόψε; Έχουν μαζευτεί Παναθηναϊκοί, φωνάζουν και σκάνε δυναμιτάκια συνέχεια. Τι στο διάολο, δουλειές δεν έχουν αυτοί αύριο; Πώς ζει όλος αυτός ο κόσμος που έχει χρόνο να τρέχει στα αεροδρόμια και έξω από τα γήπεδα; Να μου πουν κι εμένα το κόλπο...

Πολλοί από αυτούς ζουν από το χαρτζιλίκι των προέδρων των ομάδων.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στην ομαδάρα που πήρε και αυτό το πρωτάθλημα χωρίς καν να χρειαστεί 5ο ματς, μέσα στο Σεφ, στις συνθήκες που όλοι είδαμε, παίζοντας Μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Μπράβο στον Ζοτς για τα απίστευτα επιτεύγματα του. Μπράβο σε κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάικ που υπερέβαλε εαυτόν και έκανε το παιχνίδι της ζωής του, με απίστευτες επιδόσεις - ανάσες στο σκοράρισμα (πριν τη διακοπή) και κρίσιμα επιθετικά rebound και ανανεώσεις στην 4η περίοδο.

Έχω την εντύπωση ότι σπάσαμε και ένα σημαντικότατο ρεκόρ: Τα 8 συνεχόμενα πρωταθλήματα ξεπερνάνε το σερί των 7 του Άρη (1985 - 1991).

Σχετικά με τα επεισόδια, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτή η χώρα μοιάζει σαν να μην της αξίζει να έχει ομάδα του παγκοσμίου επιπέδου του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Η μόνη ελπίδα μας σαν χώρα είναι κάποια στιγμή να αρχίσουν να αποφασίζουν άλλοι για εμάς, να μπει δηλαδή κάτι σαν το ΔΝΤ στο χώρο του αθλητισμού μπας και σωθούμε.

Δημοσ.

7338271cfd6054a02ab32e6.jpg

Εκτός από το ««οε οε οε οε Πρωτάθλημα μεσ' στο Παλέ!», που θύμισε 1999, οι «πράσινοι» φώναξαν και «Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιώτη»...
Δημοσ.

Άστο φίλε, εγώ μένω ακριβώς απέναντι από το fan club. Oι τύποι είναι τόσο καθυστερημένοι, που έχουν βγάλει μεγάφωνο στο μπαλκόνι και για κάτι μήνες παίζανε δυνατά κάθε απόγευμα τραγούδια του τύπου "γύρισε στη φύση, ροκάς πήγε και έγινε και ρούφαγε... κλπ" και να παίζουν τα ίδια και τα ίδια και να ακούγεται σα χαλασμένο γραμμόφωνο.

Μιλάμε για επίπεδο δημοτικού πραγματικά. Και να πρέπει να ακούει όλη η περιοχή τις μαλακίες τους. Αλλά αυτό που με τσαντίζει περισσότερο είναι πως και την αστυνομία να πάρεις δε θα τους κάνουν τίποτα, πέραν από το ότι μπορεί να βρεις και τον μπελά σου!

Τώρα στο θέμα, μπράβο για άλλη μια φορά στην ομαδάρα. Αλλά η σημερινή κατάσταση αντικατοπτρίζει πολύ καλά τη διάλυση και ανυπαρξία του κράτους μας. Να έχεις 2 από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να μην μπορούν να παίξουν μπάσκετ... τραγικό.

Αλήθεια, πού θα βρούμε ξανά παίκτη σαν τον Μπατίστ?

Δημοσ.
Συγχαρητήρια στην ομαδάρα που πήρε και αυτό το πρωτάθλημα χωρίς καν να χρειαστεί 5ο ματς, μέσα στο Σεφ, στις συνθήκες που όλοι είδαμε, παίζοντας Μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Μπράβο στον Ζοτς για τα απίστευτα επιτεύγματα του. Μπράβο σε κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάικ που υπερέβαλε εαυτόν και έκανε το παιχνίδι της ζωής του, με απίστευτες επιδόσεις - ανάσες στο σκοράρισμα (πριν τη διακοπή) και κρίσιμα επιθετικά rebound και ανανεώσεις στην 4η περίοδο.

Έχω την εντύπωση ότι σπάσαμε και ένα σημαντικότατο ρεκόρ: Τα 8 συνεχόμενα πρωταθλήματα ξεπερνάνε το σερί των 7 του Άρη (1985 - 1991).

Σχετικά με τα επεισόδια, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτή η χώρα μοιάζει σαν να μην της αξίζει να έχει ομάδα του παγκοσμίου επιπέδου του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Η μόνη ελπίδα μας σαν χώρα είναι κάποια στιγμή να αρχίσουν να αποφασίζουν άλλοι για εμάς, να μπει δηλαδή κάτι σαν το ΔΝΤ στο χώρο του αθλητισμού μπας και σωθούμε.

Στις αλανες πιο υψηλου επιπεδου μπασκετ παιζεται, απ αυτο που ειδαμε στους τελικους.

Απο κει και περα, ας δουμε το ΔΝΤ να μας σωζει στην οικονομια και μετα φερτο και στον αθλητισμο.

Δημοσ.

Ακούω και διαβάζω ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο από τούς κάφρους να διακόψουν το παιχνίδι.Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι πιό σκληροπυρηνικοί.

Εγώ όμως ξέρω και το ξέρετε κι εσείς ότι στη περίπτωση που ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοπορεία στο σκορ οι οπαδοί θα ήταν Παναγίες.

Επομένως η κουτοπονηριά τους δεν έχει όριο.Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ! Και να μη μιλάνε γιά προαποφασισμένη διακοπή.

Κάποιος άλλος οπαδός στο ράδιο τού sport-fm είπε ότι με το τρόπο που το έκαναν ξευτίλησαν τον Παναθηναϊκό.Αυτό πάλι εγώ δεν το κατάλαβα.Πώς ρε μεγάλε ξευτιλίζεις τον Παναθηναϊκό όταν αυτός ήρθε στο ΣΕΦ, πήρε και απήλθε? Δεν σκέφτηκες πόσο ζημίωσες την ομάδα σου? Μάλλον Τσουκάλιο μυαλό θα ήταν ο τύπος.

Αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια χρειάζονται επειγόντως γιατρό και μετά φροντιστήριο περί αθλητικής παιδείας.Γιατί ασφαλώς υπήρχαν και λογικοί άνθρωποι που ήθελαν να παρακολουθήσουν μπάσκετ.Και μη μού πείτε ότι δεν μπορούν να βρούν τούς κάφρους.Ήταν όλοι αυτοί που εμειναν όταν οι οικογενειάρχες άνθρωποι αποχώρησαν να πάνε γιά ύπνο γιά να πάνε σημερα στις δουλειές τους.Έπρεπε λοιπόν να φέρουν καμμιά διακοσαριά κλούβες και να τους μαντρώσουν όλους αυτούς μέσα.Δεν χρειάζεται ο επιθεωρητής Κλουζώ γιά να βρεί τους ηλίθιους.Κάνουν μπαμ από μακριά.

Τέτοια ασέβεια προς τους Αγγελόπουλους δεν έχω ξαναδεί.Οι οποίοι έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο ευθύνης όταν λένε από τα μεγάφωνα κάτσετε καλά να πάρουμε το παιχνίδι και την Τετάρτη να πάμε να τους το πάρουμε στο σπίτι τους!Την ώρα που η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και ο Παναθηναϊκός κάνει μιά ωραία προπόνηση στο ΣΕΦ!Τόσο μυαλό εχουν κι εκείνοι.Γιατί αν είχαν μυαλό δεν θα παρακαλούσαν τούς κάφρους να σταματήσουν.Και από την άλλη ο Φασούλας να συνδιαλέγεται με άρρωστους και να προσπαθεί να βάλει τάξη.Αλλά οι ψήφοι είναι ψήφοι και δεν τολμάνε οι πολιτικοί να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο κι ακόμη παραμέσα.

AAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! ROFL

Exω κλάσει στο γέλιο με το εξώφυλλο του γαυρου .:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πρέπει να καλέσει ο εισαγγελέας τον Καραπαπά(αυτός νομίζω εκδίδει την εφημερίδα) γιά παραπληροφόρηση και γιατί υποδαυλίζει σε ταραχές.

Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να κυκλοφορήσει ένα ακόμη έκτρωμα εφημερίδα τού χειρίστου είδους που απευθύνεται σε ...τοξικομανείς. Δεν μας φτάνουν Ντέρμπυ, Πράσινες, Φώτα και Πρωταθλητής?

Στην Ισπανία όπου ο αθλητισμός πραγματικά ανθεί έχουν νομίζω τεσσερις αθλητικές εφημερίδες.Εδώ έχουμε ...εικοσιτέσσερις. Λεφτά δεν έχουμε δυστυχώς και μυαλό.

Δημοσ.

"Το περασμένο Σάββατο, το ντεμπούτο του Γαύρου είχε 33.170 φύλλα. Οι εφημερίδες Φως και Πρωταθλητής σημείωσαν πτώση 5,7% και 10,3% αντίστοιχα, την Κυριακή όμως τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα γι’ αυτές. Ο Γαύρος πούλησε 21.770 και ήταν πάλι πρώτος, ενώ οι έτερες είδαν νέα πτώση 15,7% και 27,1%. Τη Δευτέρα ο Γαύρος ήταν 4ος στην κατάταξη των αθλητικών εφημερίδων με 16.370 φύλλα, πίσω από το Φως."

Δημοσ.

O Παναθηναϊκός 11 χρόνια μετά τον πρώτο τίτλο στο εξοχικό του,

κατέκτησε το 8ο σερί του πρωτάθλημα,

έχοντας για κορυφαίο τον Μάικ Μπατίστ με το νούμερο 8

και πετυχαίνοντας 8 τρίποντα...

Όλα μαζί μας κάνουν 11888...

Τυχαίο;;; Δε νομίζω :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάπου το βίντεο τού αγώνα πείτε μου να το κατεβάσω.Γιατί με τις διακοπές που εγιναν δεν θυμάμαι τι είδα και τι δεν είδα.Αν κάποιος το έχει και έχει αφαιρέσει το χρόνο των διακοπών ας το δώσει να το δούμε να έχουμε την αίσθηση ότι είδαμε ένα παιχνίδι.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο!:mrgreen:

Και ο Μπουρούσης από τα μεγάφωνα τι σπίκινγκ έκανε ε?

Ξεκινάει λοιπόν λέγοντας: Μάγκες σταματήστε ....

Ξέχασε το Πειραιώτες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...