antreaslam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Θα σου πω που ηταν. "Μην πετατε για να γινει ο αγωνας και να παμε την Τεταρτη να το παρουμε" , οχι "Μην πετατε" μα ο αγιος αυτός ανθρωπος, που ενδιαφερεται για το καλό του αθλητισμού, και πάει με το σταυρό στο χερι όπως μας λένε, να εχει τέτοιες βρώμικες σκέψεις ρε συ? δεν το πιστευω...
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το ένα μπορεί να είναι αισχρό, αλλά έχει και μία δόση χιούμορ. Το άλλο είναι ονομαστικό και το βάζω στην ίδια κατηγορία με το σύνθημα για τους νεκρούς του 1981. Ωραία, συμφωνώ. Για ποιές διοικήσεις μιλάμε, όταν τόσα χρόνια Γιαννακόπουλοι και Κόκκαλης έχουν γ@μήσει τα πάντα στον ελληνικό αθλητισμό? Ποιος να πάει να τους το κατεβάσει το πανο? Ο Αγγελόπουλος, που μλκα τον κατεβάζουν, μλκά τον κατεβάζουν οι συνδεσμίτες ή ο Μπουντούρης που πάει στη συνεδρίαση της ΚΕΔ και μιλάει λες και τους χρωστάει?
konnak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αν δεν διακοπεί και σήμερα αγώνας δεν υπάρχει ελπίδα για το άθλημα. Θα πορεύεται αιωνίως με τους χουλιγκάνους. Και ναι, δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ λόγο να κάνουν αυτά που κάνουν. Συγνώμη κιόλας που βγήκε ο Μπατίστ και ο Σπανούλης παικταράδες και τα βάζουν. Έλεος. Δηλαδή τι θέλουν; Να βγουν να ανακοινώσουν ότι δεν θα κατέβει ο Παναθηναϊκός και να κερδίσει ο γαύρος;! Να μας απαγορεύσουν να σουτάρουμε τρίποντα; Να μας απαγορέψουν να πηδάμε; ΥΓ: Το σχόλιο για το πανό Ερώδιε ήταν το λιγότερο τραγικό. Αν πραγματικά θεωρείς ότι το εν λόγω θέμα προσφέρεται ΚΑΙ αυτό για αντιπαράθεση δημοτικού "ναι, αλλά εσείς..." ε τι να πω... Διάβασέ το αύριο, αν δεν είναι το νεύρο της στιγμής είναι απαράδεκτη θεώρηση των πραγμάτων.
FilipposMD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τι λέει το πανό ρε παιδιά; (Το ματς το βλέπω με το μισό μάτι και δεν έχω δει πανό) Κατά τα άλλα, μόνο με Ευρωλίγκα αξίζει να ασχολούμαστε. Πότε θα το κλείσουμε το μαγαζί να ησυχάσουμε;
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τι λέει το πανό ρε παιδιά; (Το ματς το βλέπω με το μισό μάτι και δεν έχω δει πανό) Δεν χρειαζεται να γραφτει. Αναφερεται ονομαστικα σε μπασκετμπολιστα με συγκεκριμενες αηδιαστικες ευχες για το πως να πεθανει
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η ερώτηση ήταν περί λογικής της πράξης konnak. Όχι για την ίδια την πράξη, την οποία και καταδικάζω κι ας λένε ότι θέλουν οι γνωστοί εδώ μέσα. Το γυρίσαμε πάλι στους κάφρους, λες και δεν ξέραμε τι θα γίνει.
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Φαίνεται οι μπανάνες του Διαμαντίδη δεν φτάνανε για να ταΐσει τα πιθήκια στο ΣΕΦ και αυτά αγρίεψαν από την πείνα. Όταν σας λένε ντροπή και ξεφτίλα του αθλητισμού θίγεστε κιόλας. ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ.
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Του ΣΚΑΙ τι είπε; Στο πρώτο ντου έχω πάρει τον πούλο;
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Του ΣΚΑΙ τι είπε; Στο πρώτο ντου έχω πάρει τον πούλο; Που το άκουσες αυτό?
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 #$#% τις γενικεύσεις μου μέσα... Το ελπιδοφόρο, αν υπάρχει τέτοιο, είναι ότι πολλοί θεατές σηκώνονται να φύγουν μόνοι τους. Θεωρώ ότι αρκετοί βαρέθηκαν την καφρίλα και την έκαναν.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Που το άκουσες αυτό? Στο λινκ στο ιντερνετ(δεν κανει διακοπη οταν η τιβι εχει διαφημισεις)
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 δε βαρεθηκαν την καφριλα, απλά σου λεει, να το παμε μεχρι τις 2, να φύγουμε και κλαμμένοι? αστο καλύτερα!
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Και φωτιες στο ΣΕΦ. Χεχε, χριστουγεννα θυμιζει, μονο τα καστανα και τα κουκουναρια λοιπον, τα αλλα υλικα υπαρχουν
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Στο λινκ στο ιντερνετ(δεν κανει διακοπη οταν η τιβι εχει διαφημισεις) Το φοβόντουσαν αυτό, γι' αυτό έστειλαν και τον Δάρδαλη σήμερα. Μάλιστα έμειναν και διαπιστεύσεις χωρίς παραλήπτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.