Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχει ο Τεόντοσιτς τη φήμη του καλού παιδιού που χρόνια τώρα χτίζει προσεχτικά η Σκουντοκρατία με τα άλλα τσουτσέκια της στο πρόσωπο του Διαμαντίδη.

Aλλο το καλο παιδι, αλλο το καθομαι σαν μαλακας να με χτυπαει ο αλλος

Και επαναλαμβάνω, αυτή τη γ@μημένη φάση του Μπατίστ που πάει και κοπανάει το Σέρβο, θα την απαντήσει κανείς?

Βιντεακι παρακαλω. Ημουν μεσα και δεν εχω δει ουτε φαση στην τηλεοραση

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν έχει ο Τεόντοσιτς τη φήμη του καλού παιδιού που χρόνια τώρα χτίζει προσεχτικά η Σκουντοκρατία με τα άλλα τσουτσέκια της στο πρόσωπο του Διαμαντίδη.

Και επαναλαμβάνω, αυτή τη γ@μημένη φάση του Μπατίστ που πάει και κοπανάει το Σέρβο, θα την απαντήσει κανείς? Θα δεχτεί κάποιος ότι έκανε μλκία ο εξαρτημένος ή θα το περιστρέφουμε το θέμα γύρω από μία φάση που κι εγώ συμφωνώ εν τέλει ότι έπρεπε να λυθεί εντός αγωνιστικού χώρου? Αντιαθλητικό στον Τεόντοσιτς, τεχνική ποινή στον Αγκωνίδη και τέλος.

1. Υπαρχει καπου αυτη η φαση? Αν δε σου κανει κοπο, βαλτην να τη δουμε.

2. Το φτυσιμο ειναι ντισκαλιφιε, οχι τεχνικη ποινη.

Δημοσ.

2. Το φτυσιμο ειναι ντισκαλιφιε, οχι τεχνικη ποινη.

Ενω η γροθια ειναι "αντιαθλητικο"?

Δηλαδη εσκεμμενο και εκτος φασης χτυπημα ειναι αντιαθλητικο και φτυσιμο ειναι ντισκαλιφιε?

Δημοσ.
Ενω η γροθια ειναι "αντιαθλητικο"?

Δηλαδη εσκεμμενο και εκτος φασης χτυπημα ειναι αντιαθλητικο και φτυσιμο ειναι ντισκαλιφιε?

To εσκεμμενο και εκτος φασης χτυπημα σαφως και ειναι ντισκαλιφιε.

Εσυ με αυτο που ειδες στο βιντεο να κανει ο Τεοντοσιτς, θα εδινες ντισκαλιφιε ή τεχνικη ποινη? Εγω σου λεω θα εδινα ντισκαλιφιε. Σοβαρα.

Αλλα ποσους ακομα παικτες θα απεβαλλες μεσα στο παιχνιδι, σε ''εσκεμμενα και εκτος φασης χτυπηματα'' που γινονται συνεχως π.χ. σε μια προσπαθεια να περασεις το σκριν, ή να ξεμαρκαριστεις?

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ένα ματς έχουμε δεί τα τελευταία χρόνια που να παίχτηκε καλό μπασκετ και οι διαιτητές να μην σφυρίζουν ανά 2 δλ την κάθε επαφή και πλέον καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπαμε και γιατί δεν θα το ξαναδούμε.

Το ματς το έχασε ο Ολυμπιακός γιατί όλη του η επιθετική λειτουργία στην 4η περίοδο ήταν να βαράει τρίποντα υπό ασφυκτική πίεση στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Τέλος. Ασχολείστε εδώ και 10 σελίδες με ένα φτύσιμο και μια αγκωνιά. Το σπρώξιμο του Κλειζα στον Τσαρτσαρή στην έδρα σας που τον πέταξε 5 μέτρα και δεν δώθηκε τίποτα το θυμάστε? Αλλά ξεκολλάτε επιτέλους λίγο από αυτά να παιχτεί και λίγο μπασκετ. Όσο για τα επεισόδια που θα γίνουν την Κυριακή και μετά στο δικό μας για αντίποινα δεν θα φταίνε μόνο οι γνωστοί ανεγκέφαλοι αλλά και αυτοί που τους δυναμιτίζουν

Δημοσ.
1. Υπαρχει καπου αυτη η φαση? Αν δε σου κανει κοπο, βαλτην να τη δουμε.

http://www.woop.gr/mediagallery/1999

Στο 6:30 του βίντεο, που σφυρίζεται το κινητό σκριν στο Μπουρούση.

---------- Προσθήκη στις 14:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:32 ----------

Εγώ ξέρω ότι ένα ματς έχουμε δεί τα τελευταία χρόνια που να παίχτηκε καλό μπασκετ και οι διαιτητές να μην σφυρίζουν ανά 2 δλ την κάθε επαφή και πλέον καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπαμε και γιατί δεν θα το ξαναδούμε.

Το ματς το έχασε ο Ολυμπιακός γιατί όλη του η επιθετική λειτουργία στην 4η περίοδο ήταν να βαράει τρίποντα υπό ασφυκτική πίεση στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Τέλος. Ασχολείστε εδώ και 10 σελίδες με ένα φτύσιμο και μια αγκωνιά. Το σπρώξιμο του Κλειζα στον Τσαρτσαρή στην έδρα σας που τον πέταξε 5 μέτρα και δεν δώθηκε τίποτα το θυμάστε? Αλλά ξεκολλάτε επιτέλους λίγο από αυτά να παιχτεί και λίγο μπασκετ. Όσο για τα επεισόδια που θα γίνουν την Κυριακή και μετά στο δικό μας για αντίποινα δεν θα φταίνε μόνο οι γνωστοί ανεγκέφαλοι αλλά και αυτοί που τους δυναμιτίζουν

Αυτοί που τους δυναμιτίζουν είναι κάτι τύποι με γκρι και φοράνε κάτι ωραίες σφυρίχτρες στο λαιμό που τις βάζουν στο στόμα, μόνο όταν θέλουν να ευνοήσουν τον ΠΑΟ.

Δες κι εσύ το βίντεο παραπάνω και πες μου, αν έχει σφυριχτεί σε έναν ολόκληρο αγώνα που Μπατίστ, Πέκοβιτς έχουν δώσει σεμινάριο κινητου σκριν με πέταγμα του κώλου, ένα μαμημένο κινητό σκριν. Ένα.

Όταν σε αντιμετωπίζει η διαιτησία με 2 μέτρα και 2 σταθμά, τα αγωνισιτκά πάνε στην άκρη. Δε γίνεται τη δική μου την επαφή να τη σφυρίζεις και τη δική σου να την αφήνεις.

Έκανε λάθη ο Γιαννάκης, αλλά σε όλο τον αγώνα ο Ομπράντοβιτς κοουτσάρισε άψογα?

Βρήκαμε την καραμέλα του Γιαννάκη και την πιπιλάμε, για να κρύβουμε κάτω από το χαλί την εξόφθαλμη αβάντα του βάζελου.

BTW εκείνη η προπονητάρα ο Μεσίνα, τι κάνει εκεί στην Ισπανία?

Δημοσ.
Δεν μπορω να βρω τη φαση. Δεκαλεπτο κ λεπτο αγωνα?

Τέταρτη περίοδος, 7:17 το λεπτό. Είναι η φάση που σφυρίζεται κινητό στο Μπουρούση, δες πίσω στο βάθος τι κάνει ο Μπατίστ.

Δημοσ.
To εσκεμμενο και εκτος φασης χτυπημα σαφως και ειναι ντισκαλιφιε.

Εσυ με αυτο που ειδες στο βιντεο να κανει ο Τεοντοσιτς, θα εδινες ντισκαλιφιε ή τεχνικη ποινη? Εγω σου λεω θα εδινα ντισκαλιφιε. Σοβαρα.

Αλλα ποσους ακομα παικτες θα απεβαλλες μεσα στο παιχνιδι, σε ''εσκεμμενα και εκτος φασης χτυπηματα'' που γινονται συνεχως π.χ. σε μια προσπαθεια να περασεις το σκριν, ή να ξεμαρκαριστεις?

Κανεναν

Εγω ουτε καν θα συζητουσα τη σκηνη με τον Μητσο και τον Τεοντοσιτς

Εγω ψιλογουσταρω Trash talking και μπουκετα στα κρυφα και φτυσιδια αλλα και καποιος που δεν γουσταρει, μαλλον δεν καταλαβαινει τι συμβαινει σε καθε ματς χωρις να το παρει πρεφα.

---------- Προσθήκη στις 15:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ----------

Τέταρτη περίοδος, 7:17 το λεπτό. Είναι η φάση που σφυρίζεται κινητό στο Μπουρούση, δες πίσω στο βάθος τι κάνει ο Μπατίστ.

Τιποτα δεν κανει.

Κατεβαζει το χερι μπας και κλεψει ή στην χειροτερη να κανει φαουλ

Ο Τεοντοσιτς τα παιρνει γιατι του εχει φυγει η μπαλα και ζηταει τα ρεστα σε στυλ "τι χτυπας ρε?Αφου μου ειχε φυγει η μπαλα"

και μετα του εξηγει ο Μπατιστ προφανως οτι ειχε ηδη ξεκινησει την ενεργεια του και δεν ειναι ρομποτ να αντιδρα σε νανοδευτερολεπτα

Αν το παιχνιδι δεν ειχε διακοπει, θα δινοταν ενα ωραιοτατο φαουλ στον Μπατιστ ή η μπαλα εξω υπερ μας, αναλογως του τι προλαβε να δει ο διαιτητης και τελος.

Αστεια δικαιολογια για να βγει στον πορωμενο γαυρο το "Φτυσιμο Διαμαντιδη+Φαουλ Μπατιστ-Γροθια Τεοντοσιτς=+1 αδικια για μας"

Παρεπιπτοντως, στον Μπουρουση δεν σφυριζει κινητο σκριν, σφυριζει οτι προεκτινει την λεκανη για να ανακοψει τον αμυνομενο

Δημοσ.
Παρεπιπτοντως, στον Μπουρουση δεν σφυριζει κινητο σκριν, σφυριζει οτι προεκτινει την λεκανη για να ανακοψει τον αμυνομενο

O κ-λος του Μπατιστ και του Πεκοβιτς που σε ολα τα σκριν προεκτεινονται ως δια μαγειας ποτε θα σφυριχτουν?Οεο?

Δημοσ.

Όταν σφυριχθεί και ο κ-λος του Σχορτσιανίτη. Όταν σταματήσουν να δίνονται όλοι οι θεατρινισμοί του Τεόντοσιτς και του Παπαλουκά. Από αυτό το ματς που αδικηθήκατε έχω να σου δείξω φαουλ που δώθηκε στον τεόντοσιτς που δεν τον ακουμπάει κανένας. Έτσι θα το πάμε σκηνή, σκηνή να δούμε ποιος πήρε τα πιο πολλά λάθος σφυρίγματα?

Δημοσ.
O κ-λος του Μπατιστ και του Πεκοβιτς που σε ολα τα σκριν προεκτεινονται ως δια μαγειας ποτε θα σφυριχτουν?Οεο?

Η τα αφηνεις όλα ή τα απογορευεις ολα!Κατανοητον?Δυο μετρα και δυο σταθμα?Why?

Δεν ειναι δυνατον να σφυριζεις επιθετικο για προεκταση της λεκανης οπως θεωρει ο Kaizer αλλα στην προεκταση του κ-ωλου και των χεριων να μην σφυριζεις τιποτα!Η τα αφηνεις ολα η τα απαγορευεις ολα!Που ειναι το παραλογο σε αυτο που λεω?

Τεσπα επειδη βαρεθηκα να ασχολουμαι την Τεταρτη ειχαμε εναν αγωνα που η διαιτησια δεν ευνοησε κανεναν,σφυριξε 50-50 και ειναι ανεπιτρεπτο να κυκλοφορουν βιντεο περι σφαγης και παραγκας.

Δημοσ.
Όταν σφυριχθεί και ο κ-λος του Σχορτσιανίτη. Όταν σταματήσουν να δίνονται όλοι οι θεατρινισμοί του Τεόντοσιτς και του Παπαλουκά. Από αυτό το ματς που αδικηθήκατε έχω να σου δείξω φαουλ που δώθηκε στον τεόντοσιτς που δεν τον ακουμπάει κανένας. Έτσι θα το πάμε σκηνή, σκηνή να δούμε ποιος πήρε τα πιο πολλά λάθος σφυρίγματα?

Ξεκίνα. Στο τέλος θα χάνεις με 20.

Δημοσ.

στο θεμα λέτο, γιατι να πουλησεις καποιον που σου εχει πιασει στην ομαδα και να τον δωσεις με 10μυρια απο τα οποια εσυ θα παρεις μονο τα 6 και να δωσεις αυτα τα 6 σε εναν αλλον που μπορει και να μην πιασει. αριστεροποδαρα half καλα δεν υπαρχουν πολλα που να εχουν και τοσο καλη τριπλα, δεν αξιζει να δωσουμε τον ποιο μπαλαδωρο παιχτη για να βγαλουμε 2 μυρια κερδος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...