Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λιβερπουλ παίρνει το 45% αν γίνει μεταγραφή ο λέτο. Δεδομένου ότι αγοράστηκε 4εκ δεν έχει καθόλου νόημα η πώληση.......

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

45% δεν είναι με τίποτα, 20% είναι πιο λογικό!

Το θέμα είναι ότι οι μισοί που θα κράζουν αν γίνει η μεταγραφή είναι οι ίδιοι που έλεγαν το Λέτο ατομιστή και χίλιες δυο άλλες παπ@#@ς.

Εγώ δεν πολυθέλω να γίνει γιατί απλά ξέρω ότι θα μείνει η ομάδα άλλα 10 χρόνια κουτσή επιθετικά από αριστερά. Αν υπήρχαν μάγκες στη διοίκηση ίσως να άλλαζε και η γνώμη μου..

Δημοσ.

Το ποσοστό είναι 45% αλλά επί των κερδών του Παναθηναικού. Δηλαδή αφού αφαιρεθεί πρώτα το ποσό που πήρε πέρυσι η Λιβερπουλ και τα χρήματα που πήρε ο Λετο φέτος, απ'ότι περισσεύει οι άγγλοι παίρνουν το ποσοστό τους. Διαβάστε εδώ http://prasinanea.gr/categories/transfers/article176866.ece

Δημοσ.

Παραθετω σχολιο για το παραπανω βιντεο απο το gazzeta.gr :

DV

04 Ιουν 22:18 Από DV Σύνδεσμος σχολίου

Επος.

1) Ο Διαμαντιδης φτυνει χωρις λογο τον Τεοντοσιτς. Στα 0,19 φαινεται καθαρα η μπουνια στο στομαχι του Διαμαντιδη απο τον Τεοντοσιτς.

2) 1,51 που ακριβως κανει φαουλ ο Περπερογλου στο Τεοντοσιτς?

3) Κανενα απολυτως φαουλ Πεκοβιτς σε Σοφο.

4) 2,19 Φαουλ Νικολας στο Βουισιτς??? Η ταπα φαουλ? Χαχαχαχ

5) 2,58. Κανενα αντιαθλητικο. Ο Πεκοβιτς παει στη μπαλα. Με δυναμη αλλα στη μπαλα.

6) 3,10. Απατεωνες κλασσικοι. Εαν ξεκινουσαν 2 δευτερα νωριτερα το βιντεο θα φαινονταν τα βηματα που κανει ο Κλειζα για να δημιουργησει αποσταση απο το Φωτση πριν αρχισει τη τριπλα. Η μπαλα επρεπε να δοθει στον ΠΑναθηναικο.

7) 4,13. Φαουλ Παπαλουκα που δεν δινεται.

Τα κινητα σκριν δεν τα σχολιαζω ξεχωριστα γιατι πολυ απλα οποιος δει τον αγωνα θα δει οτι εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια σε ολο το παιχνιδι και οι ψηλοι του ΟΣΦΠ.

8) 5,23. ΚΑθαρο φαουλ του Μαυρογενιδη που δεν δινεται στο Μπατιστ. Στη συνεχεια ο Τσιλντρες διωχνει αμφιλεγομενα τη μπαλα απο το καλαθι.

6,04) Ανυπαρκτο φαουλ Τεοντοσιτς, οντως. Αλλα σε καμια περιπτωση επιθετικο, ουτε ακινητος ηταν, ουτε η επαφη δικαιολογει το πεσιμο του. Εχει αρχισει να πεφτει πριν καν ερθουν σε επαφη.

Το βιντεο αυτο ειναι μια γελοιοτητα, το μονο που αποδεικνυει ειναι οτι το ιδιο το τεχνικο επιτελειο του ΟΣΦΠ δεν εχει σαφη γνωση των κανονισμων (για αντικειμενικοτητα ενταξει τιποτα). Ειναι πανευκολο να καθισει καποιος και να βρει διπλασιες φασεις "εις βαρος" του Παναθηναικου.

Επισης λειπουν.

1) Η αναποδη κατοχη που εδωσαν στον ΟΣΦΠ σε διεκδικηση Νικολας-Μπεβερλι

2) Η τεχνικη ποινη που δεν πηρε ο Μπεβερλι για εκτος φασης χτυπημα στο Σπανουλη.

3) Ολα τα βηματα του Κλειζα

4) Τα κινητα του Μπουρουση (σκριν οχι τηλεφωνα)

5) Οι μπουνιες του Τεοντοσιτς

ΤΕλικα τι θα γινει? Ποσες φορες πρεπει να το ποσταρω για να ανεβει?

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/ite...B3%CE%AE%CF%82

Δημοσ.

Ένα ποιοτικό παίχτη έχουμε και θα τον ξεπαστρέψει κι αυτον ο Τζίγγερ ο οποίος κοιμάται και ονειρεύεται συνεχώς λεφτά.

Κατάφερε και έδιωξε τον Βγενόπουλο και αποδυνάμωσε τον Πατέρα γιατί δεν θέλει εκτιναξη τού Παναθηναϊκού.Ο Βγενόπουλος αν και αμφιλεγόμενος ο ρόλος του, γιά τους οπαδούς ήταν ένα μέσο πίεσης προς τον Τζίγγερ.Τώρα γυρνάμε σιγά σιγά στα παλιά στις αλήστου μνήμης εποχές.Αλλά όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω γιατί θα είναι πολύ αστείο να βλέπουμε πάλι τον Τζίγγερ να παρακολουθεί οικογενειακώς τους αγώνες.Και πέντε χιλιάδες φίλαθλοι ήταν τότε θλιβερή εικόνα γιά τη Λεωφόρο, φανταστείτε την ίδια εικόνα στο Ολυμπιακό στάδιο! Δεν έχει πολλά περιθώρια ο Τζίγγερ.Οι μαγκιές τελειώσανε.Αν δεν επενδύσει κι άλλο στην ομάδα αντι να την αποδυναμώσει, θα βρεί τον κόσμο πάλι μπροστά του γιατί τώρα υπάρχει μέτρο σύγκρισης ένας αξιαγάπητοις πρόεδρος σαν τον Πατέρα.

Δημοσ.

10 εκατομμύρια είναι πολλά.

Τμήμα σκάουτινγκ δεν έχουμε, σε περίπτωση που πουληθεί ο συγκεκριμένος παίχτης?

Τόσα λεφτά θα μπουν στα ταμεία. Η αμέσως επόμενη λύση πρέπει να ναι έτοιμη και στα ίδια κυβικά.....

Αλλιώς....

Δημοσ.

Ο γιοβανοβιτς θα πάει λιβερπουλ τελικά?? Αν όχι είναι καλή περίπτωση. Αρκεί να τον κάνουν να παίξει για την ομάδα χωρίς να τσακωθεί με συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμο, δημοσιογράφους, δοκάρια και τα ρούχα του

Δημοσ.
Άρρωστοι βάζελοι φίλοι μου αήδιασαν με τα προχθεσινά της ομάδας τους. Μην συνεχίζετε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.

Καλα τα λες

---------- Προσθήκη στις 13:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ----------

Λοιπον προσωπικη μου αποψη για να το ληγουμε(οσον αναφορα εμενα)

Ναι φαινεται κινηση του Τεοντοσιτς προς τον Διαμαντιδη!Δυναμομετρο για να δω την δυναμη δεν εχω δυστυχως!Και μονο ομως η προθεση πρεπει να τιμωρηθει in the game.Οπως και η κινηση του Διαμαντιδη πρεπει να τιμωρηθει In the game.

Δεν διαφωνω.

Ξερουμε και οι 2 πολυ καλα τι εγινε γιατι αυτο γινεται και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο απο τοτε που ειμασταν 15 χρονων στην αλανα μεχρι τους 45αρηδες που παιζουν μουντιαλιτο και φυσικα και σε 25-30 χρονων επαγγελματιες

Το σκορ ειναι 7-0 και πανω στα νευρα του ο Τεοντοσιτς που εχει χασει τη μπαλα βρισκει την ευκαιρια να σκασει γροθια, οχι δυνατη, στον Διαμαντιδη για "να του σπασει" τον τσαμπουκα και ο Διαμαντιδης αντιδρα φτηνοντας τον. Αυτο εγινε και τετοια γινονται συχνα σε ντερμπυ παγκοσμιως

Ουτε ο Διαμαντιδης διπλωθηκε στα 2 ουτε ο Τεοντοσιτς λουστηκε με τη ροχαλα.

Και να σου πω την αληθεια, εγω δεν θα τιμωρουσα κανενα. Αυτες οι κοντρες ειναι που μας κανουν να ασχολουμαστε, και θα νευριαζα αν ο Διαμαντιδης επεφτε κατω ή ο Τεοντοσιτς εκανε πως του μπηκε στο ματι

Αυτοι οι τσαμπουκαδες ειναι κομματι του παιχνιδιου και ειναι παντα ενα καλο αλλοθι για οποιον χανει να πιαστει.

Δημοσ.

Ουτε ο Διαμαντιδης διπλωθηκε στα 2 ουτε ο Τεοντοσιτς λουστηκε με τη ροχαλα.

Και να σου πω την αληθεια, εγω δεν θα τιμωρουσα κανενα. Αυτες οι κοντρες ειναι που μας κανουν να ασχολουμαστε, και θα νευριαζα αν ο Διαμαντιδης επεφτε κατω ή ο Τεοντοσιτς εκανε πως του μπηκε στο ματι

Δεν έχει ο Τεόντοσιτς τη φήμη του καλού παιδιού που χρόνια τώρα χτίζει προσεχτικά η Σκουντοκρατία με τα άλλα τσουτσέκια της στο πρόσωπο του Διαμαντίδη.

Και επαναλαμβάνω, αυτή τη γ@μημένη φάση του Μπατίστ που πάει και κοπανάει το Σέρβο, θα την απαντήσει κανείς? Θα δεχτεί κάποιος ότι έκανε μλκία ο εξαρτημένος ή θα το περιστρέφουμε το θέμα γύρω από μία φάση που κι εγώ συμφωνώ εν τέλει ότι έπρεπε να λυθεί εντός αγωνιστικού χώρου? Αντιαθλητικό στον Τεόντοσιτς, τεχνική ποινή στον Αγκωνίδη και τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...