Dropsreef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 «Δεν ασχολούμαστε με τις αστειότητες και τα τερτίπια του Ολυμπιακού, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να επηρεάσει τη διαιτησία του τέταρτου αγώνα Ρε μπαμπουινε(στον team manager αναφερομαι) αφου ξερεις εκ των προτερων τι θα γινει στο ΣΕΦ την Κυριακη!Αβαντα αν δυσκολεψουν τα πραγματα υπερ του Ολυμπιακου!Γιατι αλλιως απο εκει μεσα δεν θα βγει κανενας ζωντανος και πρεπει να κλεισουν τα στοματα για την διαιτησια της Τεταρτης που ολοι οι αντικειμενικοι Παναθηναϊκοι δεν ειδαν κατι το μεμπτο! Ο Μπατιστ εγραψε στο μπλοκ ή ο φυγοστρατος?Ταυτιση αποψεων με την Πρασινη διακρινω
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Άρρωστοι βάζελοι φίλοι μου αήδιασαν με τα προχθεσινά της ομάδας τους. Μην συνεχίζετε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
antreas18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Άρρωστοι βάζελοι φίλοι μου αήδιασαν με τα προχθεσινά της ομάδας τους. Μην συνεχίζετε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Αδικεις τον ευατο σου λεγοντας τετοια πραματα.Μα ειναι επιχειρημα αυτο? Αφου ειναι αρρωστοι προφανως και δεν ειδαν ξεκαθαρα τα πραγματα...
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μια χαρά τα είδαν. Άνθρωποι που βλέπουν μπάσκετ 20+ χρόνια. Μην το συνεχίζεις, προσωπικά δεν έχω όρεξη να ανοίξω τέτοιου είδους συζητήσεις. Απλά, δεν έχουμε χάσει τα λογικά μας ακόμα.
antreas18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγω γελαω και με παναθηναικους και με ολυμπιακους που συνεχιζετε την κουβεντα 3 μερες και τσακωνεστε. Ασχετα απτο τι εγινε υπαρχει περιπτωση να πειστει ενας Παναθηναικος απο εναν Ολυμπιακο οτι ευνοηθηκε?Εχετε τρελαθει τοσες μερες να πεισετε ο ενας τον αλλον. Αν το πηρες προσωπικα sorry.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δεν υπάρχει πρόβλημα Αντρέα. Απλά πραγματικά έχω χρόνια να δω τόσο προκλητική διαιτησία και πιστεύω πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ούτε με video ούτε με photo.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια εγω αληθεια σας λεω βαρεθηκα και πιστευω οτι δεν εχει νοημα να το συνεχιζετε, δηλ πραγματικα μονο χαλιεστε και ακρη δε βγαζετε. Ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα την Κυριακη μη την πληρωσει και κανας αθωος(γιατι αν σπασει το κεφαλι του κανα χουλιγκανι αφοδευτηκα). Για μεβα τωρα αυτο ειναι το σημαντικοτερο
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η Μπενφίκα 10 εκατ. ευρώ για Λέτο! Kατι μου λεει πως τωρα που γυρναει ο Τζιγγερ θα τον πουλησει χωρις δισταγμο ... Ουτε καν που θα το σκεφτει καθολου ... Φερε τα λεφτα πρωτα και σου δινω και τη μανα μου αν θες .....
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Λέτο, Σισέ μάλλον φεύγουν. (Αν γίνουν σοβαρές προτάσεις).
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η Μπενφίκα 10 εκατ. ευρώ για Λέτο! Kατι μου λεει πως τωρα που γυρναει ο Τζιγγερ θα τον πουλησει χωρις δισταγμο ... Ουτε καν που θα το σκεφτει καθολου ... Φερε τα λεφτα πρωτα και σου δινω και τη μανα μου αν θες ..... Εννοείτε ότι πρέπει να τον δώσουν αν δίνουν 10 μύρια.
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εννοείτε ότι πρέπει να τον δώσουν αν δίνουν 10 μύρια. Ωρε συμφωνω ... Αλλα πολλοι θα το εκλαβουν πως αρχιζει και διαλυει την ομαδα για τα φραγκα ... Η προταση αν ισχυει ειναι πολυ δελεαστικη ...
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Είναι γνωστή η παθογένεια του Παναθηναικού (βαρδινογιαννισμού) να σκορπάνε οι επιτυχημένες ομάδες.. Δεν ξέρω αν θα το κάνει και φέτος. Η πρόταση για Λετο είναι καλή αν αναλογιστούμε ότι οι παίκτες στο πρωτάθλημά μας χάνουν αξία. Το θέμα είναι, αν τον δώσεις, ποιον θα φέρεις....????? Πάλι με κάναν άγνωστο Σουήδισον, Κροάτιτς κτλ θα πας να την βγάλεις??? Πολύ το φοβάμαι...
antreas18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Λέτο, Σισέ μάλλον φεύγουν. (Αν γίνουν σοβαρές προτάσεις). Ξεκιναει η "καθαρση" απο ραλιστα.
geovard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ο Τζίγγερ έχει προϊστορία με τα ...πενταετή πλάνα.Αλλά όχι γιά να χτίζει αλλά δυστυχώς γιά να χαλάει ό,τι ωραίο πάει να γίνει.Άμα αποψιλώσει πάλι την ομάδα τότε θα έρθουμε στα παλιά. Τον Λέτο και τον Σισσέ ο Νιόπλιας τούς έκρινε απαραίτητους(έτσι τον άκουσα να λέει στο creta tv πριν λίγες μέρες). Αλλά ρε Νικόλα με τον Τζίγγερ απο πάνω σου θα τελειωσεις τη καριέρα σου πριν καν αρχίσει.Καί έχεις τόσα πολλά να δώσεις με την όρεξη που έχεις. Ο Τζίγγερ είναι Βαρδινογιάννης.Και οι Βαρδινογιάννηδες θέλουν να βγάζουν χρήματα.Θα ξεπουλήσει ο μάπας όλη την ομάδα.Και θα φέρει παλι Σάριτς, Μπόβιο, Μαλέκο..... Και λυπάμαι γιά όσους πιστεύουν ότι πρέπει να δώσει το Λετο επειδή τα λεφτά είναι καλά.Εμάς κύριοι δεν μας ενδιαφερουν τα λεφτά που θα παρει ο Τζίγγερ.Δεν ειμαστε οι λογιστες του. Αλλά μας ενδιαφερει ο παίχτης.Να ενισχυθει η Μπενφικα και να αποδυναμωθει ο Παναθηναϊκός ε? Αυτο είναι το χαρακτηριστικο των μικρων ομαδων.Και ο Τζιγγερ τον εχει κανει μικρο τον Πασναθηναϊκό. Να βάλει λεφτά με ενδεχόμενη αύξηση του μ.κ να κανει μεταγραφες και να μη σκοτωσει ό,τι καλο υπάρχει στην ομάδα.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πάντως καθόλου μούφα δεν πρέπει να είναι το ενδιαφέρον της Μπενφίκα. Ο Ντι Μαρία έκλεισε στη Ρεάλ, οπότε λογικά ψάχνουν αντικαταστάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.