Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ο ιδιος ο Σαρας ειπε οτι θα μιλησω για το συμβολαιο μου με την διοικηση αφου παρουμε το πρωταθλημα..Κατα τα αλλα συμφωνω με τον KWSM..Ακομα και στους 7/12 δηλαδη 11/12

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον Σάρας δεν έχει ακουστεί τίποτε από την μεριά τις Κ.Α.Ε.; Ο Ζοτς τον θέλει;

Εκτός από φήμες για διαπραγματεύσεις, δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Το πώς τον χρησιμομοποιεί ο Ομπράντοβιτς εμένα μου δείχνει ότι τον θέλει.

Kαποιες φορες δε σου φαινεται οτι τον ξεχναει στον παγκο??

Οπως πχ με το τελευταιο παιχνιδι στο ΣΕΦ που στο πρωτο ημιχρονο τον ειχε αφησει παγκο,και οταν μπηκε στο δευτερο τα εκανε ολα πουτανα.

Πολλες φορες εχω παρατηρησει οτι παιζει κατω απο 20 λεπτα,16 περιπου.Αν και μπορουμε να βρουμε το μεσο ορο συμμεχοχης λογικα.

Παντως κριμα ειναι να φυγει,ειναι μεγαλος παιχτης,πραγματικα τετοιο μπασκετικο μυαλο δεν εχω ξαναδει.Επισης ειναι ο καλυτερος σουτερ μας.

Δεν ειναι δυνατον να μην τον θελει. Ο ανθρωπος ειναι γενημμένος Νικητης. Ειδικα φετος που προσαρμοστηκε καλυτερα βοηθαει πολυ την ομαδα. Απο την αλλη θεωρω τεραστια αδικια να παιρνει 1.7 ο Διαμαντιδης και 4 ο Σαρας...

Για να βγούν τσάμπιονς Λίγκ παίζουν.2ος βγήκε ο ΠΑΟΚ

Για να βγούν στα προκριματικά του τσάμπιονς Λίγκ παίζουν.2ος βγήκε ο ΠΑΟΚ

Καλύτερα έτσι

Τι έγινε, με μπάλα δεν ασχολείστε? παίζετε σήμερα για να βγείτε δεύτεροι.

Ο πρώτος είναι πρώτος. Ο δεύτερος τίποτε. Για τους Παναθηναϊκούς υπάρχει μόνο η πρώτη θέση. Από την στιγμή που δεν επιτεύχθηκε, τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.

Για να βγούν στα προκριματικά του τσάμπιονς Λίγκ παίζουν.2ος βγήκε ο ΠΑΟΚ

Για να βγουν στα προκριματικά του τσάμπιονς Λίγκ παίζουν.2ος στην κανονική περίοδο βγήκε ο Π.Α.Ο.Κ.

Καλύτερα έτσι.

Ωραιος ο τεν κατε.Εδωσε χωρο του ντουσαν επεσε στην παγιδα αυτος να το 0-2...Αφου εβγαλε το τεταρτο χωρις γκολ ο παο αναμενονομενο μετα...

ε καλα δεν ειναι και τοσο τεχνικη μαγκια, οι αλλοι ειναι πετσοκομενοι απο τραυματισμους και καρτες. Ακρα (μπακ) ανυπαρκτα, κεντρικο αμυντικο διδυμο λαβωμενο με ενα μαιστοροβιτς τραγικο αλλη μια φορα. Και μπροστα κραταει το κεντρο ο γκεντζογλου που αμα τον φυσηξεις θα πεσει!!! ελεος που θελει και τεχνικη μαγκια να τους κανεις γιο γιο

Ετσι ειναι.Με μαιστοροβιτς,κουτρουμανο,γεωργεα,μαντουκα,Σαχα,καφε που πας.κ για αλλαγη τον ντιουφ κ ενα αλλο γαλλο με μεγαλο ονομα που δεν θυμαμαι καν πως τον λενε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...