Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι μπουνια!UPERCUT.και ας πουμε οτι ριχνει αυτη τη θανασιμη μπουνια στο Διαμαντιδαρο!Το φτυσιμο πως συνδυαζεται?

Ρε συ ελεος πραγματικα.Τι θανασιμες μπουνιες και ασυναρτησιες λες?Αμα δεν ειναι θανασιμη δηλαδη πρεπει να την ριχνει την μπουνια?Ειναι μπουνια ναι η οχι με προθεση να χτυπησει τον Μητσαρα?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οχι μπουνια!UPERCUT.και ας πουμε οτι ριχνει αυτη τη θανασιμη μπουνια στο Διαμαντιδαρο!Το φτυσιμο πως συνδυαζεται?

Τωρα αν σου απαντησει "Το ενα ειναι βιοπραγια, το αλλο οχι" και αν σου πει "Σιγα, ποιο φτυσιμο?Φαινεται καμια ροχαλα?" τι θα πεις?

Στα σοβαρα, το πραγματικο φτυσιμο με το trash talking και την κινηση του κεφαλιου "φτου σου ξεφτιλισμενε" φαινονται διαφορετικα στο βιντεο?

Δημοσ.
.

Ολοι βλεπουν πολυ καλα και καταλαβαινουν

Αυτο ακριβως ρε φιλε!Οσοι δεν βλεπουν το τι εγινε προχθες πολυ απλα κανουν πως δεν καταλαβαινουν!come back με 7 ανυπαρκτους ποντους!

Επαναλαμβανω γιατι καποιοι σκοπιμως το αγνοουν!Το χτυπημα του Τεοντοσιτς ειναι ακριβως το ιδιο με του Μπατιστ στον Τεοντοσιτς!

Δημοσ.

Εθεσα 3-4 ερωτηματα στο topic της διαιτησιας στον johny!Εφοσον δηλωνετε αντικειμενικοι χωρις πρασινα γυαλια περαστε μια βολτα απο εκει!

Δημοσ.

Επαναλαμβανω γιατι καποιοι σκοπιμως το αγνοουν!Το χτυπημα του Τεοντοσιτς ειναι ακριβως το ιδιο με του Μπατιστ στον Τεοντοσιτς!

Για να δω αν καταλαβα καλα

Κατηγορεις οτι καποιος σκοπιμως αγνοουν κατι ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ?

Δημοσ.
Κατηγορεις οτι καποιος σκοπιμως αγνοουν κατι ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ?

Λοιπον προσωπικη μου αποψη για να το ληγουμε(οσον αναφορα εμενα)

Ναι φαινεται κινηση του Τεοντοσιτς προς τον Διαμαντιδη!Δυναμομετρο για να δω την δυναμη δεν εχω δυστυχως!Και μονο ομως η προθεση πρεπει να τιμωρηθει in the game.Οπως και η κινηση του Διαμαντιδη πρεπει να τιμωρηθει In the game.Οπως και η κινηση του Μπατιστ στον Τεοντοσιτς μπροστα στο παγκο του Παναθηναϊκου πρεπει να τιμωρηθει In the game.Οπως και οι αγκωνιες του Διαμαντιδη στο περιβοητο miss match πρεπει να τιμωρηθουν In the game!

Αν εσυ θεωρεις οτι μονο ο Τεοντοστις ειναι το κακο παιδι το παλιο σερβακι που προκαλει ενω οι αγκωνιες του Διαμαντιδη το φτυσιμο του Διαμαντιδη και η μαγκια του Μπατιστ ειναι ολα καλα οκ παω πασο.....!

Σχετικα με την αντικειμενικότητα και την ηρεμια και το fair play που δηθεν υπερασπιζεστε δειτε ή θυμιθητε το περιβοητο come back του Παναθηναικου απο το 49-60 στο 61-61!Αυτα

Δημοσ.

Βάζελοι. Ούτε αυτά που βλέπουν τα μάτια τους δεν παραδέχονται.

Τόση ώρα τους λέει ο άλλος για το upper του Μπατίστ και δεν υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση, ναι έφταιγε, όχι, κατα λάθος, ξέρω γω.

Δημοσ.
Όντως το βίντεο είναι ξεκάθαρο. Ο Χλεμπαγκωνίδης φτύνει τον Τεόντοσιτς.

Αντίθετα το screenshot που έχετε επιστρατεύσει για την προστασία του συγκεκριμένου καλοπαιδαρά, δείχνει τον Τεόντοσιτς να ακουμπά τον εν λόγω παίχτη.

Να ακουμπα ε? οπως ο αντζας ξυνοτανε να φανταστω...Ε τοτε μαλλον ο Διαμαντιδης φυσουσε την χαιτη του τεο :X:p:X

Δημοσ.
Να ακουμπα ε? οπως ο αντζας ξυνοτανε να φανταστω...Ε τοτε μαλλον ο Διαμαντιδης φυσουσε την χαιτη του τεο :X:p:X

Εσένα δηλαδή σου φάνηκε γροθιά στο στομάχι?

Δημοσ.

Κοιτα να δεις για να σου απαντησω σαν τον Βαρουχα..Δυναμομετρο δεν εχω ουτε ο διαμαντιδης ειμαι αλλα δεν το εκανε για να τον ευχαριστησει κιολας εκτος αν ο μητσος του λεει ριξε μια ελαφρια γιατι οι γαρδουμπες το μεσημερι μου καθισαν στο στομαχι :P

Η προθεση ειναι αρκετη αποπανω. Να θυμισω οτι τα ιδια λεγατε και περσι για τον ιδιο παλι παικτη.

Δημοσ.
Ενώ ο Τεοντοσιτς με τη ροχάλα πνίγηκε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ πνιγηκεεεεεε χαχααχχαχααχχααχαχαχ!!!!!!

«Δεν ασχολούμαστε με τις αστειότητες και τα τερτίπια του Ολυμπιακού, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να επηρεάσει τη διαιτησία του τέταρτου αγώνα. Οι παλαιομοδίτικες μέθοδοι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και η ηρωική έξοδος που θέλουν μερικοί-μερικοί δεν μπορεί στη σημερινή εποχή να βρει πρόσφορο έδαφος».

http://www.sport-fm.gr/article/276616

"Ο Μάικ Μπατίστ γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, τονίζοντας πως «εμείς δεν κλάψαμε, μετά το δεύτερο τελικό.Ρίξαμε το φταίξιμο στους εαυτούς μας. Ολα τα άλλα είναι a bounce of bullshits».

Καλησπέρα

Σας γράφω λίγο πριν φύγω για την προπόνηση. Αρχικά, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για το τρίτο παιχνίδι. Βρεθήκαμε στο -14 πριν συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση ήταν ζωής ή θανάτου και έπρεπε να αντιδράσουμε. Δεν θέλαμε να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ με το σκορ να είναι 1-2.

Αυτό θα έκανε πολύ δύσκολη τη δουλειά μας να νικήσουμε εκεί. Στο τάιμ άουτ που πήρε η ομάδα, στο -14 συμφωνήσαμε πως αυτό που έπρεπε να κάνουμε, ήταν να προσπαθήσουμε να κλείσουμε την περίοδο με διαφορά μικρότερη των δέκα πόντων και τότε θα είχαμε μεγάλη δυνατότητα να κάνουμε την πλήρη ανατροπή, στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Αυτό και έγινε. Στο τέλος της τρίτης περιόδου είχαμε φτάσει στο -9, στην πρώτη επίθεση της τέταρτης περιόδου στο -7, αμέσως μετά στο -5 και από εκεί και πέρα ήταν ζήτημα ώρας να πάρουμε το προβάδισμα. Το momentum είχε γίνει δικός μας. Ημασταν σε θέση πια να σταματήσουμε ό,τι δοκίμαζαν στην επίθεση. Και έχετε υπ’ όψιν σας πως νωρίτερα είχαν επιχειρήσει κάποια πολύ δύσκολα σουτ. Από τον Μπέβερλι, μέχρι τον Μπουρούση έβαλαν πολλά μεγάλα καλάθια, με την άμυνα μας να είναι πάνω τους.

Κάθε ομάδα μπάσκετ επιχειρεί ένα τελευταίο ξέσπασμα που μπορεί να τη «φτιάξει» ή να την καταστρέψει. Ευχαριστούμε το Θεό που εμάς μας «έφτιαξε» και έτσι προσφέραμε και στους φιλάθλους μας αυτό που ήθελαν: την ευκαιρία να πανηγυρίσουν άλλη μια μεγάλη νίκη στους τελικούς.

Όταν έχεις το momentum, αυτό «τρέφει» όλους τους παίκτες. Εμείς επωφεληθήκαμε από όσα είχαν να προσφέρουν οι Τσαρτσαρής και Σπανούλης. Η προσφορά τους ήταν πολύ σημαντική, κατ’ αρχάς στην άμυνα γιατί αυτή είναι που σου δίνει και την επίθεση. Αφήστε δε, που έχουμε πολλά επιθετικά όπλα. Για αυτό ήταν περισσότερο σημαντικό να σταματήσουμε αυτά που επιχειρούσαν οι αντίπαλοι μας. Και τα καταφέραμε.

Τώρα επιστρέφουμε στο ΣΕΦ, όπου στην τελευταία επίσκεψη που κάναμε δεν παίξαμε καλά στην τρίτη περίοδο και για αυτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να ελέγξει και το τέταρτο δεκάλεπτο. Αυτή τη φορά πάμε για να παίξουμε καλά και στις τέσσερις περιόδους. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί –όπως σας έξω ξαναγράψει- από την αρχή έως το τέλος.

Να παίρνουμε όλοι τα σουτ που πρέπει να πάρουμε, όταν είναι ελεύθερα και να δίνουμε πάσες, όταν αυτό απαιτεί η κατάσταση. Γενικά, να παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Αν τα κάνουμε αυτά θα είμαστε μια χαρά. Ξέρω πως οι οπαδοί τους θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή μας από το παιχνίδι. Αλλά εμείς πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με ό,τι γίνεται εντός του γηπέδου.

Δεν ξέρω αν είχατε διαβάσει το προηγούμενο blog μου. Αν όχι, να σας πω ότι είχα επισημάνει ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Κανείς δεν είναι τέλειος. Και να είστε βέβαιοι πως αν ήθελα να εστιάσω σε αυτούς, θα έβρισκα πολλά που δεν πήγαν καλά στον δεύτερο τελικό και θα τα χρησιμοποιούσα ως άλλοθι. Εμείς όμως, δεν «κλάψαμε».

Προτιμήσαμε να ρίξουμε το φταίξιμο για την κακή απόδοση, πάνω μας και μετά να βρούμε τις λύσεις. Για αυτό και θα πω ότι όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες είναι a bounce of bullshits. Για κάποιο λόγο όλοι θυμούνται τα άσχημα σφυρίγματα και κανείς δεν θυμάται τα καλά! Πιστεύω πως είναι απαράδεκτο να ζητάς ξένους διαιτητές για να παίξεις σε τελικό. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε σε αυτή τη χώρα. Όλα αυτά δεν χρειάζονται.

Δεν κάνουν καλό σε κανέναν. Επίσης αμφισβητώ έντονα ότι μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός προειδοποίησε πως δεν θα κατέβει του χρόνου, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα στην ηγεσία της διαιτησίας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι απλά απαράδεκτο. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν, να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε και ας δούμε που θα βγει…"

http://www.gazzetta.gr/all-star-bloggers/mike-batiste/item/86268-e%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF-bullshits

Δημοσ.
Ενώ ο Τεοντοσιτς με τη ροχάλα πνίγηκε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τις κάνει μικρές για να πηγαίνουν μακριά. Άσε που έχουν μείνει άλλα δυο ματς και φυλάει σάλιο. Για καλό και για κακό, ας κρατάει ομπρέλα στο ΣΕΦ.

---------------------------

Καλά, με αφορμή το αποπάνω, σε λίγο θα βλέπουμε και blogs βιαστών να καταγγέλλουν το προκλητικό ντύσιμο των θυμάτων τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...