SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6PJNnwb8aMo&feature=player_embedded 3:20 - 3:22 Πρέπει να τιμωρηθεί ο Μπατίστ? Να δούμε την αντικειμενικοτητά σου και να δούμε αν χωράς στο τσουβάλι. Ρώτα τον estia, τον τσουκαλά, τον νικολακόπουλο και τον βασιλαρά. μ'αυτούς θα συνεννοηθείς καλύτερα απ'ότι με μένα
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ρώτα τον estia, τον τσουκαλά, τον νικολακόπουλο και τον βασιλαρά. μ'αυτούς θα συνεννοηθείς καλύτερα απ'ότι με μένα Έμπα κι εσύ στο τσουβάλι με αυτούς λοιπόν, γιατί αρνείσαι να δεις τα προφανή. Και ακόμα περιμένω να παραδεχτείς το πεντακάθαρο φάουλ επάνω στον τεόντοσιτς, αλλα εις μάτην προφανώς. Ciao, ciao
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Slim, ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον τσουκαλά, τον Νικολακόπουλο και τον Ερωδιό? Με προσβάλλεις βάναυσα.
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Slim, ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον τσουκαλά, τον Νικολακόπουλο και τον Ερωδιό? Με προσβάλλεις βάναυσα. Εγώ θα προσβαλλόμουν περισσότερο αν ήμουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Βασιλαρά.
Chris_85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Slim, ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον τσουκαλά, τον Νικολακόπουλο και τον Ερωδιό? Με προσβάλλεις βάναυσα. :lol::lol::lol::lol: Καμια ειρωνια, απλα ετσι οπως εκφραστηκες βγαζει γελιο!
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγώ θα προσβαλλόμουν περισσότερο αν ήμουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Βασιλαρά. Μα σε τσουβάλιασε και εσένα αν δεν το κατάλαβες. :lol::lol::lol::lol: Καμια ειρωνια, απλα ετσι οπως εκφραστηκες βγαζει γελιο! Έτσι έπρεπε ρε, γι' αυτό το έγραψα έτσι.
Chris_85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Έτσι έπρεπε ρε, γι' αυτό το έγραψα έτσι. :lol: ρισπεκτ!
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Slim, ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον τσουκαλά, τον Νικολακόπουλο και τον Ερωδιό? Με προσβάλλεις βάναυσα. Ζήτησα συγνώμη από την ώρα που το έκανα ρε συ... Αλλά δε μπορώ να ανακαλέσω... Θα μου χαλάσει το image...
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μα σε τσουβάλιασε και εσένα αν δεν το κατάλαβες. Ναι ρε, εσύ δεν το έπιασες. Καλύτερα με Νικολακόπουλο και Τσουκαλά, παρά με Βασιλαρά, που είναι Τσουκαλοειδές με Νικολακοπουλίστικες ανταύγειες.
Snolly Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι ρε, εσύ δεν το έπιασες. Καλύτερα με Νικολακόπουλο και Τσουκαλά, παρά με Βασιλαρά, που είναι Τσουκαλοειδές με Νικολακοπουλίστικες ανταύγειες. Σας εχω πει πως ετυχε να μπω σε ταξι στο πασαλιμανι και ηταν ηδη μεσα ο Τσουκαλας; Μυριζε λες και κάποιος άνοιξε τάφο. Δεν παει ο νους σας.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Θα τιμωρηθει ο προκλητικος Τεοντοσιτς ΕΣΤΩ και με προστιμο για το χτυπημα στον Μητσαρα ναι ή οχι? Ελεος να πουμε, παει και χτυπαει συναδελφο του και ολοι λενε για τον Διαμαντιδαρο ΥΓ. Θα γουσταρα παντως μια σφαγη εις βαρος του γαυρου στο ΣΕΦ. Για να δω τι φατσα του χεστη του Κλειζα να γκρινιαζει. Εδω τους παιζουν 60-40 υπερ τους και γκρινιαζει, φαντασου και να τους αδικησουν
Dropsreef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ελεος να πουμε, παει και χτυπαει συναδελφο του και ολοι λενε για τον Διαμαντιδαρο Ο Μπατισταρος τι κανει στον Τεοντοσιτς Ο Διαμαντιδαρος με ποιο σκεπτικο φτυνει συναδελφο του?Για δευτερη φορα?
antreas18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ο Μπατισταρος τι κανει στον Τεοντοσιτς Ο Διαμαντιδαρος με ποιο σκεπτικο φτυνει συναδελφο του? Τα ιδια θα λεμε?Ο Emo ριχνει μπουνια στον Διαμαντιδη.Φαινεται πεντακαθαρα στο video. Σε οσους δεν φαινεται καλο ειναι να βγαλουν τους κοκκινους φακους.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ο Διαμαντιδαρος με ποιο σκεπτικο φτυνει συναδελφο του?Για δευτερη φορα? Ανθρωπινη αντιδραση σε καποιον που μολις τον χτυπησε υπουλα Απο ποτε ο Α χτυπαει τον Β, ο Β αντιδρα φτυνοντας τον Α και δεν τιμωρουνται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ και οι δυο ---------- Προσθήκη στις 17:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ---------- Σε οσους δεν φαινεται καλο ειναι να βγαλουν τους κοκκινους φακους. Δεν προκειται για κοκκινους φακους.Ολοι βλεπουν πολυ καλα και καταλαβαινουν. Αλλα ειναι η νοοτροπια της Δ' Δημοτικου "Θα πουλησω τρελα, αρκει να μην αποδεχτω οτι εχω αδικο γιατι για καποιο μυστηριο λογο αυτο θα σημαινει οτι ειμαι λιγοτερο μαγκας και θα με κοροιδευουν τα αλλα παιδακια"
Dropsreef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τα ιδια θα λεμε?Ο Emo ριχνει μπουνια στον Διαμαντιδη.Φαινεται πεντακαθαρα στο video. Σε οσους δεν φαινεται καλο ειναι να βγαλουν τους κοκκινους φακους. Οχι μπουνια!UPERCUT.και ας πουμε οτι ριχνει αυτη τη θανασιμη μπουνια στο Διαμαντιδαρο!Το φτυσιμο πως συνδυαζεται? Επισης επαναλαμβανω για τον ΜΠΑΤΙΣΤΑΡΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.