Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρόκληση στη λογική μου λέγεται αυτή η τιμωρία. Δέκα φορές να μην τιμωρούταν, παρά αυτό το δούλεμα. Του αέρισαν τα παπάκια.

Ε καλά τώρα.Και πόσο να πήγαινε το μαλλί? Δεν έχουν θεσπίσει και κάποιο τιμοκατάλογο-ποινολόγιο π.χ

Ροχάλα άνευ φοράς και μειδιάματος 1000 €

Ροχάλα μετά μειδιάματος και φοράς 2000 €

Ροχάλα μεθ΄όλων των ανωτέρω συν οικογενειακό γαμοσταύρισμα 5000 €

κ.λ.π

Ο Διαμαντίδης διακιολογείται γιατί σε μιά μιά άλλη ζωή ήταν συντριβάνι.Οπότε έχει ελαφρυντικό.

Το γεγονώς ότι ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι ο Διαμαντίδης έφτυσε και έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από εκεί ο Τεόντοσιτς, ελέγχεται ως ανακριβές.:-)

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε καλά τώρα.Και πόσο να πήγαινε το μαλλί? Δεν έχουν θεσπίσει και κάποιο τιμοκατάλογο-ποινολόγιο π.χ

Ροχάλα άνευ φοράς και μειδιάματος 1000 €

Ροχάλα μετά μειδιάματος και φοράς 2000 €

Ροχάλα μεθ΄όλων των ανωτέρω συν οικογενειακό γαμοσταύρισμα 5000 €

κ.λ.π

Ο Διαμαντίδης διακιολογείται γιατί σε μιά μιά άλλη ζωή ήταν συντριβάνι.Οπότε έχει ελαφρυντικό.

Το γεγονώς ότι ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι ο Διαμαντίδης έφτυσε και έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από εκεί ο Τεόντοσιτς, ελέγχεται ως ανακριβές.

Συμφωνώ.

Απαιτώ από την αποστολή του Ολυμπιακού να περάσει στην έναρξη του αγώνα από τον πάγκο του ΠΑΟ, να φτύσει τον γνωστό στα μούτρα μέχρι να στάζει και να πληρώσουμε 24.000. Ας τα δώσει ο Τσίλντρες όλα, δεν θα του λείψουν.

Δημοσ.

Απο Νικολα Βασιλαρα.

"Θλίβομαι μιας και τις τελευταίες ώρες οδηγούμαστε σε ένα μπασκετικό έγκλημα. Σε μια τρομερή αδικία. Ακούω κόσμο και κοσμάκη να στήνει στον τοίχο τον Παναγιώτη Γιαννάκη και να τον πυροβολεί επειδή... απλώς ξαναέχασε στο ΟΑΚΑ.

Ρε είστε τρελοί; Αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο να συνεχίσει τη δουλειά του. Δεν σας είπε καμιά 500αριά φορές ΥΠΟΜΟΝΗ; Μην αλλάζετε «κασέτα», μην χάνετε την ουσία και προπάντων μην βιάζεστε. Θα έρθει η ώρα σας.

Μην τρώτε λοιπόν το παραμύθι που σας σερβίρουν. Ο Παναθηναϊκός δεν επέστρεψε από το -14 επειδή ο Ομπράντοβιτς θέλει δέκα Μπαναώτηδες στην καθισιά του. Μέγα ψέμα είναι αυτό. Ο Παναθηναϊκός νίκησε λόγω της διαιτησίας. Ετσι δεν το παίρνει κάθε χρόνο;

Αυτό να λέτε όλοι και καθαρίσατε. Και φυσικά όλοι οι Παναθηναϊκοί απευθύνουν έκκληση στους - ευεργέτες του τριφυλλιού - Αγγελόπουλους να μην τον ακουμπήσουν τον Γιαννάκη. Και ζητούν αν χρειαστεί και συγνώμη που χρησιμοποίησαν τέτοια ύπουλα μέσα για να κερδίσουν.

Ο Σπανούλης για παράδειγμα δεν έπρεπε να παίξει αφού έχει «υπογράψει» στον Ολυμπιακό όπως λένε τα παπαγαλάκια. Ούτε και ο Σάρας γιατί τον είχαν κλείσει. Πριν δυο χρόνια στα... πρωτοσέλιδα.

Για να κόψουμε την πλάκα προτείνω ένα πράγμα για τις επόμενες φορές που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες. Να κατέβουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού γυμνοί. Ναι, δεν κοροϊδεύω. Και δεν το λέω για να φανεί αν την έχουν κανονική ή σαν του Ίαν Σκοτ. Το λέω διότι και μόνο που τους βλέπουν με τις φανέλες οι Ολυμπιακοί χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Δεν χρειάζονται τίποτα άλλο αυτοί. Μόνο με τις φανέλες και παραδίδονται.

10 πόντους φύγανε στο πρώτο ημίχρονο και τους το μάζεψες σε ένα λεπτάκι. 14 λίγο πριν το φινάλε και έφυγαν και με 9 στο κεφάλι. Και να πεις ότι δεν έχουν νοοτροπία πρωταθλητή ή δεν το είχαν πιστέψει;

Ο ένας έδειχνε το ταμπλό εκείνη την ώρα, ο άλλος ο πιτσιρικάς τα έπιανε και κοιτούσε προς την εξέδρα, γενικώς διέκρινα μια σιγουριά. Όλα ρολόι πήγαιναν, άρα μην ξεσπάτε στον φουκαρά τον κόουτς και στηρίξτε τον. Είπαμε οι διαιτητές έκλεψαν τη νίκη. Όσο περισσότερες φορές το πούμε, τόσο περισσότεροι θα το πιστέψουν.

ΥΓ: Τι θυμήθηκα τώρα: Μισό λεπτό ακόμη να είχε στο Ελληνικό και θα είχαν χάσει και το ξεροκόμματο που τους πέταξαν με το Κύπελλο.

ΥΓ1: Όποιος αναζητεί σοβαρότητα μπορεί να διαβάζει το blog του Παπαδογιάννη. Εδώ (θα) γελάμε. Με αυτά που διαβάσαμε. Και δεν γελάμε μόνο εμείς που κινούμαστε στην πιάτσα και ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας. Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί. Ελπίζω απλά να του ξέφυγε αυτό για τα ποδοσφαιρικά οπαδικά blogs, να το είπε πάνω στην πίκρα του ρε αδερφέ για ότι είχε προηγηθεί στο ΟΑΚΑ. Ειδάλλως... πρόβλημά του και πάλι. Εμείς θα γελάμε πάντως."

http://www.gazzetta.gr/bloggers/vasilaras/item/86158-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7

Δημοσ.

"Στον Ολυμπιακό «βράζουν» με τη διαιτησία του αγώνα της Τετάρτης και θεωρούν πως η ομάδα άξιζε τη νίκη στον τρίτο τελικό, αλλά δεν της επέτρεψαν να κάνει το 2-1."

http://www.sport-fm.gr/article/276479'>http://www.sport-fm.gr/article/276479

Υπομονη παιδια...υπομονη...

"Ο κόσμος του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στον τρίτο τελικό και στο τέταρτο ματς θα δώσει βροντερό «παρών»."

http://www.sport-fm.gr/article/276479

Τετοια γουσταρω να διαβαζω. :-)

Δημοσ.

Ρε μια ερωτηση, εντελως ασχετη με τα μπασκετικα. Ο Βγενοπουλος στη μπαλα ειχε δωσει χορηγια στον Παοκ, ή λεω αρλουμπες?

Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν ο Κλέιζα θα είχα σακατέψει τον Τσαρτσαρή στο ξύλο προσωπικά και θα γυρνούσα NBA.

βεβαια, κανονικά ο κλέιζα, θα έπρεπε να ξεκινάει το παινχίδι με τεχνική ποινή για τα καραγκιοζιλίκια του, πριν καν αυτό ξεκινήσει... (οπως πχ, και ο γκούνης στη μπαλα)!

Όσο για τον Σχορτσιανίτη, δεν νομίζω ότι κάνει περισσότερα βήματα απ' όσα κινητά σκριν κάνει ο Κοκίστ.

θα μου εξηγήσει κάποιος γιατι ούτε στην ευρώπη δινονται?

θα μου εξηγήσει κάποιος, γιατί όλοι οι ευρωπαίοι ψηλοί παιζουν ετσι? (εκτός από αυτούς του οσφπ, που επι το πλείστον εχουν αργά πόδια και δε μπορούν να παιξουν πικ ν ρολ γρηγορο)?

Ποια ευρωπαϊκή κούπα σήκωσες φέτος? Την κούπα του καφέ?

Φαντάζομαι ότι στην πρεμούρα σου να απαντήσεις ρε ερώδιε, δε διαβασες τι σου εγραψα....

Μιλώντας λοιπόν για τα τελευταία 10-15 χρόνια, ο παναθηναικός, στήνοντας μια πρωτοφανή ευρωπαική παράγκα, του επετράπη να παρει περισσότερες ευρωπαικές κούπες, από όσες πήρε στο ίδιο διάστημα σε ελλάδα και ευρώπη σύνολικά η ομάδα σου...

Δημοσ.
Το πίστεψες εσύ ότι τον χτύπησε τον Χλεμπαγκωνιδάκο ε? Σας έβγαλε η gazzeta του φυγόστρατου ένα screenshot και το κατάπιατε αμάσητο.

Προσπαθείς εδώ και δυο μέρες να αποδείξεις αυτά που πιστεύεις στηριζόμενος στο βιντεο του παιχνιδιού. Και λες τώρα τι?? Ότι δεν τον χτύπησε??? Πες μου αλήθεια, αυτό το βλέπεις και το υποστηρίζεις ή απλά το λες για να συνεχίσεις την κόντρα που έχεις με κάποιους???

Δημοσ.
βεβαια, κανονικά ο κλέιζα, θα έπρεπε να ξεκινάει το παινχίδι με τεχνική ποινή για τα καραγκιοζιλίκια του, πριν καν αυτό ξεκινήσει... (οπως πχ, και ο γκούνης στη μπαλα)!

Μεγαλύτερο καραγκιοζάκι από τον πρώην παίχτη Τσαρτσαρή δεν υπάρχει.

θα μου εξηγήσει κάποιος γιατι ούτε στην ευρώπη δινονται?

θα μου εξηγήσει κάποιος, γιατί όλοι οι ευρωπαίοι ψηλοί παιζουν ετσι? (εκτός από αυτούς του οσφπ, που επι το πλείστον εχουν αργά πόδια και δε μπορούν να παιξουν πικ ν ρολ γρηγορο)?

Δηλαδή δεχόμαστε ότι όλη η Ευρώπη παίζει παράνομα? Γι αυτό σηκώνεις ευρωπαϊκά?

Και όχι δεν έχουν οι δικοί μου ψηλοί αργά πόδια, οι δικοί σου έχουν γρήγορο κώλο.

Φαντάζομαι ότι στην πρεμούρα σου να απαντήσεις ρε ερώδιε, δε διαβασες τι σου εγραψα....

Μιλώντας λοιπόν για τα τελευταία 10-15 χρόνια, ο παναθηναικός, στήνοντας μια πρωτοφανή ευρωπαική παράγκα, του επετράπη να παρει περισσότερες ευρωπαικές κούπες, από όσες πήρε στο ίδιο διάστημα σε ελλάδα και ευρώπη σύνολικά η ομάδα σου...

Ποιος μίλησε για παράγκα 10-15 χρόνων? Ποια παράγκα όταν εγώ ήμουν ανύπαρκτος?

Focus: Φέτος είσαι ένα πτώμα που σε κρατάνε στη ζωή με σωληνάκια οι Τανατζήδες και οι Χριστοδούλου. Δεν έχεις καμία Ευρώπη για να επιχειρηματολογήσεις και έχεις ευνοηθεί κατάφωρα στην κανονική περίοδο. Ε, χθες ξεβρακώθηκες και στα play offs.

In, out and over.

---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:40 ----------

Προσπαθείς εδώ και δυο μέρες να αποδείξεις αυτά που πιστεύεις στηριζόμενος στο βιντεο του παιχνιδιού. Και λες τώρα τι?? Ότι δεν τον χτύπησε??? Πες μου αλήθεια, αυτό το βλέπεις και το υποστηρίζεις ή απλά το λες για να συνεχίσεις την κόντρα που έχεις με κάποιους???

Δεν βλέπω να χτυπάει κανέναν. Βλέπω να τον ακουμπάει στο στομάχι. Επαφές που είναι πιο συνηθισμένες κι από τα σκριν με κώλο του Μπατίστ. Απίστευτο ε? Κι όμως...

Δημοσ.

ελα ρε ερωδιε, δε μπορεί να τα πιστεύεις αυτα.......δεν παιζει, απλά!

ρε τους αγγελόπουλους.............

ξενους διαιτητες ζητησαν,αλλά...στο 5ο παιχνίδι.......

οχι στο 4ο :) !!

Δημοσ.
Δεν βλέπω να χτυπάει κανέναν. Βλέπω να τον ακουμπάει στο στομάχι

Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν απέδειξες κι εσύ πως είσαι εξ'ίσου αντικειμενικός με τον estia..... Sorry estia αλλά το καλό πράμα να λέγεται....

Δημοσ.
Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν απέδειξες κι εσύ πως είσαι εξ'ίσου αντικειμενικός με τον estia..... Sorry estia αλλά το καλό πράμα να λέγεται....

3:20 - 3:22

Πρέπει να τιμωρηθεί ο Μπατίστ? Να δούμε την αντικειμενικοτητά σου και να δούμε αν χωράς στο τσουβάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...