Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατι περιστατικα με το Χομπιτ να πεταει χρηματα στους διαιτητες, οχι, οχι, ΔΕΝ λογιζονται σαν αποπειρες επιρροης...! :-)

Σας έχει πάρει η μπάλα από κάτω. Ειλικρινά.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπάρχει μια ομαδίτσα που λέγεται Ρ. Μαδρίτης που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα.

Αυτοι τα περνανε οταν δεν υπηρχε τριποντο

Δημοσ.
:lol::lol::lol:Eλα ρε μαλακα:lol::lol::lol:

Ειδικα σε αυτο το ματς και ειδικα απο οταν ιδρυθηκε η ΟΥΛΕΜΠ τι να σου πω, τρενο μας παει η διαιτησια:lol::lol:

Σε εκεινο το ματς με τα λεφτα γιαυτο ρε τα πεταξε η Θανασαρα ο Επιβητορας, γιατι ελεγε στον Αρτεαγκα "Ρε τοσα σου εδωσα να σφυριξεις υπερ μας, και εσυ σφυριξες 100-0 τους Ρωσσους?Ποσα θες ακομα"

ΥΓ. Ειλικρινα ρε Κρις καταλαβαινω τον πονο σου αλλα να φερεις ως πειστηριο Παναθηναικης παραγκας στην Ευρωπη...τον τελικο του 2009 με την ΤΣΣΚΑ και τα λεφτα που πεταξε ο Θανασης...:lol::lol::lol:ελα ρε...:lol::lol:

Δεν με καταλαβες, ισως δεν εκφραστηκα σωστα. Δεν ειπα οτι εχετε παραγκα στην Ευρωπη. Δεν ειπα οτι δεν αξιζατε τα Ευρωπαικα. Εξαλλου αν ειδες, στο αλλο νημα, ειπα πως κοβω την Α1 και βλεπω ευρωλιγκα.

Ωστοσο οταν βλεπω τον Γιαννακοπουλο να πεταει χρηματα στον διαιτητη, δυο σκεψεις περνουν απ το μυαλο μου:

1. Οταν κανει κατι τετοιο, τοσο απροκαλυπτα, εστω για να δημιουργησει ντορο, θα ειχε πολλες αναστολες ο συγκεκριμενος να κανει το ιδιο (αλλα καθολου ειρωνικα) σε ελληνες διαιτητες? Θα τον βασανιζαν τυψεις μετα? Η θα τα εχωνε κανονικα και με το νομο?

2. Αν μπορουσε ο Γιαννακοπουλος, δε θα ''εσπρωχνε'' πραμα και στους Ευρωπαιους διαιτητες? Γιατι, οταν δεχεσαι τη λογικη πως οι διαιτητες ευκολα χρηματιζονται (γ αυτο τους πεταξε και τα χρηματα) καποια προσωπικη εμπειρια θα εχεις δε μπορει.

Τελος παντων, εγω την αποψη μου την ειπα. Συμπτωση επαναλαμβανομενη, δεν ειναι συμπτωση.

Δημοσ.
Τι όμορφα που είναι η ομάδα μου να διαθέτει το κορυφαίο τμήμα μπάσκετ πανευρωπαϊκά.

Ευτυχία.

Για αλλες χρονιες μιλας φανταζομαι ..

Γιατι φετος δε κανεις περα ....

Στην Ευρωπη σε νικησε οποιος σε βρηκε μπροστα του .... :lol:

Δημοσ.
Για αλλες χρονιες μιλας φανταζομαι ..

Γιατι φετος δε κανεις περα ....

Στην Ευρωπη σε νικησε οποιος σε βρηκε μπροστα του .... :lol:

Ενταξει μια κακη χρονια δικαιουται ο καθενας να εχει. Ο βαζελος εχει μαζι με την Μπαρτσελονα, την παρτιζαν και την Τσσκα τις καλυτερα οργανωμενες ομαδες, ασχετα με τα φετινα αποτελεσματα.

Εμεις απο την αλλη, χρειαζομαστε επιτακτικα τεχνικο διευθυντη. Οταν χανεις απο ομαδα που κοστιζει 10+ εκατομμυρια λιγοτερο απο σενα, ε δε μπορει, καποιο προβλημα υπαρχει.

Δημοσ.

Στην ευρωλιγκα μαλλον περναει το κατεστημενο της ULEB παρα κατι αλλο..αλλα αυτο ειναι αλλη μεγαλη συζητηση...

Δημοσ.
Δεν με καταλαβες, ισως δεν εκφραστηκα σωστα. Δεν ειπα οτι εχετε παραγκα στην Ευρωπη. Δεν ειπα οτι δεν αξιζατε τα Ευρωπαικα. Εξαλλου αν ειδες, στο αλλο νημα, ειπα πως κοβω την Α1 και βλεπω ευρωλιγκα.

Ωστοσο οταν βλεπω τον Γιαννακοπουλο να πεταει χρηματα στον διαιτητη, δυο σκεψεις περνουν απ το μυαλο μου:

1. Οταν κανει κατι τετοιο, τοσο απροκαλυπτα, εστω για να δημιουργησει ντορο, θα ειχε πολλες αναστολες ο συγκεκριμενος να κανει το ιδιο (αλλα καθολου ειρωνικα) σε ελληνες διαιτητες? Θα τον βασανιζαν τυψεις μετα? Η θα τα εχωνε κανονικα και με το νομο?

2. Αν μπορουσε ο Γιαννακοπουλος, δε θα ''εσπρωχνε'' πραμα και στους Ευρωπαιους διαιτητες? Γιατι, οταν δεχεσαι τη λογικη πως οι διαιτητες ευκολα χρηματιζονται (γ αυτο τους πεταξε και τα χρηματα) καποια προσωπικη εμπειρια θα εχεις δε μπορει.

Τελος παντων, εγω την αποψη μου την ειπα. Συμπτωση επαναλαμβανομενη, δεν ειναι συμπτωση.

Το ενδεχομενο να ηταν κινηση απλα "Ησουν πληρωμενος να μας καψεις" το αποκλειουμε γιατι?

Δημοσ.

Δεν παίζουν μπάσκετ τα λεφτά.Και δεν νομίζω να είναι μέτρο σύγκρισης αυτό γιατί δίνεται λεφτά σε μυρωδιές.

Δημοσ.
Το ενδεχομενο να ηταν κινηση απλα "Ησουν πληρωμενος να μας καψεις" το αποκλειουμε γιατι?

Σου εχω απαντησει.

{...} Γιατι, οταν δεχεσαι τη λογικη πως οι διαιτητες ευκολα χρηματιζονται (γ αυτο τους πεταξε και τα χρηματα) καποια προσωπικη εμπειρια θα εχεις δε μπορει.

Δημοσ.
Σου εχω απαντησει.

Ακλονητο

Να υποθεσω οτι επειδη στο γηπεδο φωναζω στους γαυρους "Ναυτης ο μπαμπας, μιλαιδη η μαμα" καποια εμπειρια θα εχω?Η μανα μου ειναι μιλαιδη και ο πατερας μου μουτσος?

---------- Προσθήκη στις 00:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:41 ----------

Eπειδη μοολις μου το επισημαναν και τωρα το ειδα

Την σκηνει που αυτος ο αλητης ο Διαμαντιδης φτυνει το καλο παιδι Τεοντοσιτς την εχουμε δει ολοι ετσι?

Ξαναρωταω

Την εχουμε δει ετσι?

Εγω λεω να την ξαναδουμε για να κρινουμε ποιος ειναι ο αλητης

Δημοσ.

Kaizer καταλαβαινεις ποια ειναι η ευθυνη του να εισαι προεδρος μιας Καε? Καταλαβαινεις οτι οταν πετας λεφτα σε διαιτητες, οταν επι της ουσιας δεχεσαι οτι ο χρηματισμος των διαιτητων ειναι μεσα στο παιχνιδι (αφου τοσο απροκαλυπτα τους κατηγορεις γ αυτο) εγειρονται πολλες ερωτησεις?

Βαλε και σε αυτο τη διαιτησια με το νον-κολ, βαλε και τα χθεσινα, και το γλυκο δενει ωραιοτατα. Για μενα τουλαχιστον.

Υ.Γ. Αν η σειρα συνεχιζονταν στο μοτιβο των πρωτων 2 παιχνιδιων, θα σας ελεγα συγχαρητηρια για το πρωταθλημα. Σας εδωσα συγχαρητηρια για το ποδοσφαιρικο πρωταθλημα. Μικροψυχος δεν ειμαι.

Για το μπασκετ δεν προκειται να το κανω. Ολοι κρινομαστε απο τις αποψεις και τις πραξεις μας. Εγω ξεκαθαρα θεωρω πως ο 3ος τελικος ηταν χαρισμα της διαιτησιας και κατορθωμα της πρασινης παραγκας, και γ αυτο δεν προκειται να σας συγχαρω. Γιατι απλα δεν το αξιζατε. Και ας παρεξηγηθω απο μερικους.

Δημοσ.
Ακλονητο

Να υποθεσω οτι επειδη στο γηπεδο φωναζω στους γαυρους "Ναυτης ο μπαμπας, μιλαιδη η μαμα" καποια εμπειρια θα εχω?Η μανα μου ειναι μιλαιδη και ο πατερας μου μουτσος?

---------- Προσθήκη στις 00:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:41 ----------

Eπειδη μοολις μου το επισημαναν και τωρα το ειδα

Την σκηνει που αυτος ο αλητης ο Διαμαντιδης φτυνει το καλο παιδι Τεοντοσιτς την εχουμε δει ολοι ετσι?

Ξαναρωταω

Την εχουμε δει ετσι?

Εγω λεω να την ξαναδουμε για να κρινουμε ποιος ειναι ο αλητης

Εγω βλεπω αγκωνια-μπουνια του Emo στον Μητσαρα.

edit.Το ξαναβαλα τωρα..χααχχα μαλλον τσαντιστηκε που πιο πριν του κλεψε την μπαλα.

Δημοσ.
Εγω βλεπω αγκωνια του Emo στον Μητσαρα.

Γροθια κανονικη στο στομαχι

---------- Προσθήκη στις 01:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:11 ----------

Kaizer καταλαβαινεις ποια ειναι η ευθυνη του να εισαι προεδρος μιας Καε? Καταλαβαινεις οτι οταν πετας λεφτα σε διαιτητες, οταν επι της ουσιας δεχεσαι οτι ο χρηματισμος των διαιτητων ειναι μεσα στο παιχνιδι (αφου τοσο απροκαλυπτα τους κατηγορεις γ αυτο) εγειρονται πολλες ερωτησεις?

Και ξαναρωταω

Οταν εγω βριζω τη μανα του γαυρου απεναντι σημαινει οτι οντως πιστευω οτι η μανα των γαυρων φιλων μου ειναι κοντεσα?Ή μηπως εχω πειρα απο τη δικια μου?

Το οτι θεωρει ο Θανασης οτι ο διαιτητης ηταν πουλημενος (οχι απαραιτητα με χρηματα και αληθεια πως αλλιως να δειξει την οργη του?Ξερει Ισπανικα?) σημαινει οτι πρεπει να εχει πληρωσει?

Οταν ο κοσμος στις διαδηλωσεις λεει "οι πολιτικοι ειναι κλεφτες" σημαινει οτι ολοι αυτοι εχουν κλεψει?

Δημοσ.

Και ξαναρωταω

Οταν εγω βριζω τη μανα του γαυρου απεναντι σημαινει οτι οντως πιστευω οτι η μανα των γαυρων φιλων μου ειναι κοντεσα?Ή μηπως εχω πειρα απο τη δικια μου?

Το οτι θεωρει ο Θανασης οτι ο διαιτητης ηταν πουλημενος (οχι απαραιτητα με χρηματα και αληθεια πως αλλιως να δειξει την οργη του?Ξερει Ισπανικα?) σημαινει οτι πρεπει να εχει πληρωσει?

Οταν ο κοσμος στις διαδηλωσεις λεει "οι πολιτικοι ειναι κλεφτες" σημαινει οτι ολοι αυτοι εχουν κλεψει?

Εσυ εισαι προεδρος του Παναθηναικου?

Αν εβγαινε ο Παπουλιας και ελεγε οι πολιτικοι ειναι κλεφτες, θα ειχε ή οχι βαρυνουσα σημασια η αποψη του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...