KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όπου θέλει γράφει ο καθένας. Moderator στη θεση του moderator δεν ορίσαμε κανέναν, απ' όσο θυμάμαι. Aυτος εισαι αγορι μου:lol: ΥΓ. Θεικο. Αυτος που σου λεει 'Δεν θα γραψεις για οτι θες εσυ, θα γραψεις για οτι θελω εγω' να λεει και το 'Δεν θα μου πεις που θα γραψω'
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Aυτος εισαι αγορι μου:lol: ΥΓ. Θεικο. Αυτος που σου λεει 'Δεν θα γραψεις για οτι θες εσυ, θα γραψεις για οτι θελω εγω' να λεει και το 'Δεν θα μου πεις που θα γραψω' Όταν βλέπεις Erwdios Kirileman, είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα.
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όταν βλέπεις Erwdios Kirileman, είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα. Όχιιιιιιιιιιιιι. Ένα άτομο είμαστε. ΈΝΑ. Παλιά ήμουν ο Omni, τώρα έγυνα ο kirile και πάει λέγοντας. Το θέρος με τη ζέστη βαράει μεδούλι.
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όλοι οι γαύροι είμαστε ένα αυτές τις δύσκολες ώρες.
Snolly Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όλοι οι γαύροι είμαστε ένα αυτές τις δύσκολες ώρες. εεεεεετσι.
wizzy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Και ο Σαρας όσα βήματα θέλει θα κάνει. Διαιτητή στη θέση του διαιτητή δεν ορίσαμε κανέναν, είμαι σίγουρος :p:p Αχαχαχαχα, έλιωσα λέμε! Respect!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όταν βλέπεις Erwdios Kirileman, είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα. Ουτε αυτο ρε μαν?Ουτε αυτο δεν καταλαβες? ---------- Προσθήκη στις 21:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:58 ---------- Εχουμε δει 3 ματς οπου ολοι οι διαιτητες αφηνουν το ξυλο. Και απο τις δυο πλευρες. Και εχουμε δει και στα 3 ματς οπου ο χοντρος δεν παιρνει φαουλ σε καθε κοιταγμα τι παικταρας ειναι
johnnyestia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τι όμορφα που είναι η ομάδα μου να διαθέτει το κορυφαίο τμήμα μπάσκετ πανευρωπαϊκά. Ευτυχία.
antreas18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τι όμορφα που είναι η ομάδα μου να διαθέτει το κορυφαίο τμήμα μπάσκετ πανευρωπαϊκά. Ευτυχία. +Απειρο!!!
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τι όμορφα που είναι η ομάδα μου να διαθέτει το κορυφαίο τμήμα μπάσκετ πανευρωπαϊκά. Ευτυχία. Υπάρχει μια ομαδίτσα που λέγεται Ρ. Μαδρίτης που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα.
johnnyestia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Υπάρχει μια ομαδίτσα που λέγεται Ρ. Μαδρίτης που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα. Το λες και μόνος σου.
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Υπάρχει μια ομαδίτσα που λέγεται Ρ. Μαδρίτης που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα. H διαιτησια φταιει. Που βλεπεις δεν προσπαθει να επηρεασει ποτε κ πουθενα αυτη η ομαδα με τα πρασινα.. Δε θελει σου λεω! Η θα τα παρει με την αξια της η δε θελει καμμια βοηθεια!! Κατι περιστατικα με το Χομπιτ να πεταει χρηματα στους διαιτητες, οχι, οχι, ΔΕΝ λογιζονται σαν αποπειρες επιρροης...!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 H διαιτησια φταιει. Που βλεπεις δεν προσπαθει να επηρεασει ποτε κ πουθενα αυτη η ομαδα με τα πρασινα.. Δε θελει σου λεω! Η θα τα παρει με την αξια της η δε θελει καμμια βοηθεια!! Κατι περιστατικα με το Χομπιτ να πεταει χρηματα στους διαιτητες, οχι, οχι, ΔΕΝ λογιζονται σαν αποπειρες επιρροης...! :lol::lol:Eλα ρε μαλακα:lol: Ειδικα σε αυτο το ματς και ειδικα απο οταν ιδρυθηκε η ΟΥΛΕΜΠ τι να σου πω, τρενο μας παει η διαιτησια:lol: Σε εκεινο το ματς με τα λεφτα γιαυτο ρε τα πεταξε η Θανασαρα ο Επιβητορας, γιατι ελεγε στον Αρτεαγκα "Ρε τοσα σου εδωσα να σφυριξεις υπερ μας, και εσυ σφυριξες 100-0 τους Ρωσσους?Ποσα θες ακομα" ΥΓ. Ειλικρινα ρε Κρις καταλαβαινω τον πονο σου αλλα να φερεις ως πειστηριο Παναθηναικης παραγκας στην Ευρωπη...τον τελικο του 2009 με την ΤΣΣΚΑ και τα λεφτα που πεταξε ο Θανασης...:lol:ελα ρε...:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.