Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σχετικό video πάντως, φαίνεται ότι ο Τεόντοσιτς τον χτυπάει στο στομάχι. Δεν φαίνεται πολύ καθαρά, ούτε το λέω προς υπεράσπιση του ΔΔ, αλλά αν ισχύει να τιμωρηθούν και οι δύο.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την κυριακή όμως δεν ζήτησε να παίζουν πιο χαλαρή άμυνα τα καλόπαιδα του. Ούτε στεναχωρήθηκε που δεν σφύριζαν το ξύλο της δικής του άμυνας.. Τέλος πάντων, η συζήτηση ξεφεύγει και δεν έχει νόημα... Σου φταίει η διαιτησία??? Κομπλέ. Καθόλου δε με χαλάει. Be my guest...

Μου φταίνε αυτοί που ενώ έκατσα να δω αγώνα πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια, με ξανάδιωξαν από το άθλημα για τα καλά (διαιτητές, δημοσιογράφοι κ.α.). Αν εσύ τη βρίσκεις με αυτή τη βρωμιά, καθόλου δε με χαλάει, be their guest!...

Δημοσ.
Στο σχετικό video πάντως, φαίνεται ότι ο Τεόντοσιτς τον χτυπάει στο στομάχι. Δεν φαίνεται πολύ καθαρά, ούτε το λέω προς υπεράσπιση του ΔΔ, αλλά αν ισχύει να τιμωρηθούν και οι δύο.

Όχι μωρέ, ο ΔΔ όντας άτιτλος κομπλεξικός φύλαγε την χλέπα προς τον ταλαντούχο Τεόντοσιτς από τα αποδυτήρια.

Τι συζητάμε τώρα. Ο άλλος είχε πάρει οδηγία από πριν τον αγώνα να σπάσει τα νεύρα του ΔΔ με αγκωνιές και τελικά ο μόνος που "φταίει" είναι ο Διαμαντίδης.

Δεν πειράζει. Σάλιο και ξύλο.

Δημοσ.
Ε κάτι θα τον εκνεύρισε, ο εξαερισμός ίσως, δε ξέρω...

Τώρα το είδα, το τελευταίο 1,5 λεπτό; Παράθεση με βίντεο από το τελευταίο 1,5 λεπτό; Καταγγέλλω και γω ότι υπήρξε σκανδαλώδης εύνοια των φιλοξενούμενων ... το τελευταίο 1,5 λεπτό!!! Καταγγέλλω και καταδικάζω μαζί!!!

1. Προφανως δεν εχεις δει τι εχει συμβει οποτε ασε τις εξυπναδες

2. Ο ιδιος εξαερισμος που εκνευρισε τον Μητσο και ειπε να ξεβρωμισει λιγο το emo?

---------- Προσθήκη στις 12:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ----------

Τώρα το είδα, το τελευταίο 1,5 λεπτό; Παράθεση με βίντεο από το τελευταίο 1,5 λεπτό; Καταγγέλλω και γω ότι υπήρξε σκανδαλώδης εύνοια των φιλοξενούμενων ... το τελευταίο 1,5 λεπτό!!! Καταγγέλλω και καταδικάζω μαζί!!!

Διαβαζεις τι γραφει ο αλλος και τι σχολιαζει ή απλα αμολας ετσι λεξεις?

Δημοσ.
1. Προφανως δεν εχεις δει τι εχει συμβει οποτε ασε τις εξυπναδες

Είδα όλο το ματς. Θες να μου εξηγήσεις αλήθεια τι συνέβη μέσα από τα δικά σου έμπειρα μάτια;

Κάνε άλλη μια παράθεση το ίδιο ποστ. 2 δεν αρκούν...

Δημοσ.
Είδα όλο το ματς. Θες να μου εξηγήσεις αλήθεια τι συνέβη μέσα από τα δικά σου έμπειρα μάτια;

Ποιο ματς ρε μαστορα?

Μας δουλευεις?

Κατσε να το ξαναπιασουμε απο την αρχη γιατι εχει παρει τη ζωη λαθος(Τυχαιο?Δεν νομιζω):

Tι καταλαβες οτι σχολιασα?

Ελα πες μου 'τη διαιτησια', αυτο μονο πες μου

Δημοσ.
Μου φταίνε αυτοί που ενώ έκατσα να δω αγώνα πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια, με ξανάδιωξαν από το άθλημα για τα καλά (διαιτητές, δημοσιογράφοι κ.α.). Αν εσύ τη βρίσκεις με αυτή τη βρωμιά, καθόλου δε με χαλάει, be their guest!...

Πες μου απλά αυτό, την κυριακή πως την είδες τη διαιτησία?

Δημοσ.
Ποιο ματς ρε μαστορα?

Μας δουλευεις?

Κατσε να το ξαναπιασουμε απο την αρχη γιατι εχει παρει τη ζωη λαθος(Τυχαιο?Δεν νομιζω):

Tι καταλαβες οτι σχολιασα?

Ελα πες μου 'τη διαιτησια', αυτο μονο πες μου

Το μάστορας με τιμά.

Δε με ενδιαφέρει καθόλου τι σχολίασες, με ενδιαφέρει τι δε σχολίασες σε συνδυασμό με το χρονικό σημείο του αγώνα που παρέθεσες όποια και αν είναι τα σχόλιά σου γι' αυτό (που δεν ξέρω αν το είπα αλλά δε με ενδιαφέρουν). Με άλλα λόγια, με ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις που πας να περάσεις. 11850, 50, 50-50, 50-50...

Δημοσ.

Δεν του έφτανε το ξύλο από τον Τομάσεβιτς θέλει και από τον Διαμαντίδη.

χαλαρά ο νέος Ναβάρο.Μα πολύ χαλαρά.τα ίδια καραγκιοζιλίκια κάνουν.χαρακτηριστικό που πετάγεται 10 μέτρα πίσω σε κάθε επαφή για να πάρει φάουλ.

Δημοσ.
Δε με ενδιαφέρει καθόλου τι σχολίασες, με ενδιαφέρει τι δε σχολίασες /QUOTE]

Α, πες το να καταλαβαινουμε.

Θες να συζηταμε ΜΟΝΟ τα θεματα που γουσταρεις εσυ.

Εμεις οι υπολοιποι δεν πρεπει να σχολιαζουμε αλλα πραγματα.

Τι χαρη δεν θα στην κανω.

Αν θες να μιλησουμε για διαιτησια, υπαρχει το καταλληλο τοπικ

Οταν καποιος σχολιαζεις συμπεριφορες και εσυ τον κανεις quote και μιλας για διαιτησια τοτε γινεσαι χειροτερο και απο GeForce

Δημοσ.

Και όλο κλαιιιιιιίνε, τα ατιτλααααάκια

,στου Πειραιά, στου Πειραιά τα βοτσαλααααάκια.

Τελικά το είχατε πιστέψει πολύ παραπάνω από ότι περίμενα. :-) Δεν πειράζει ρε, ενδεχομένως να έχετε και τρίτη ευκαιρία.

Δημοσ.
Και όλο κλαιιιιιιίνε, τα ατιτλααααάκια

,στου Πειραιά, στου Πειραιά τα βοτσαλααααάκια.

Τελικά το είχατε πιστέψει πολύ παραπάνω από ότι περίμενα. :-) Δεν πειράζει ρε, ενδεχομένως να έχετε και τρίτη ευκαιρία.

Οτι και να κανεις στο μπασκετ και να μην παρουμε ποτε πρωταθλημα,σαν συλλογος 2ος εισαι στην Ελλαδα οποτε αστο καλυτερα....

Δημοσ.
Οτι και να κανεις στο μπασκετ και να μην παρουμε ποτε πρωταθλημα,σαν συλλογος 2ος εισαι στην Ελλαδα οποτε αστο καλυτερα....

τα όνειρα τσάμπα είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...