Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 To αν θα παρεις βολες η οχι απο τα φαουλς που κερδιζεις, εχει να κανει με το ποσο επιτιθεσαι απο τη ρακετα σου, ποσα επιθετικα ριμπαουντς εχεις και κατα ποσο προτιμας να πας σε ντραιβς απο τους περιφερειακους ή να τους στηνεις στο 3ποντο. Ελυσα την απορια σου? Το αν θα παρεις βολες απο τα φαουλ σου εχει να κανει ΜΟΝΟ με το κατα ποσο αυτα γινονται σε προσπαθειες για σουτ. Εκτος αν θεωρεις οτι δε γινονται φαουλ σε σουτ, παρα μονο σε ντραιβς. Επιπλεον, τα επιθετικα σας ριμπαουντς ΔΕ δικαιολογουν φαουλ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ απο αυτα. Δεν ειχα καμια απορια την οποια θα μπορουσες ποτε να μου λυσεις. ---------- Προσθήκη στις 02:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:21 ---------- Ρε φιλε εχεις δει μπασκετ?Ειλικρινα το λεω αυτο?Το Pick n roll ειναι η επιστημη του Ζοτς,η επιστημη του Παναθηναϊκου!Τα περισσοτερα φαουλ των αντιπαλων ομαδων χρεωνονται στην προσπαθεια των ψηλων να μαρκαρουν τους κοντους(π.χ Σπανουλης,Διαμαντιδης) μετα την αλλαγη. Το μπασκετ του Ολυμπιακου θυμιζει περισσοτερο γιουρουσι.Μπουκα.Πως να σου το πω αλλιως? Ειναι αστειο να μετρας ποσες βολες εχει ριξει ο αλλος και να το θετεις ως επιχειρημα! Οπως ειπε και ο firewalker σε εναν αγωνα μπορει να γινουν συνολικα 20 φαουλ εκατερωθεν!Και η μια ομαδα να ριξει 40 βολες(20*2) και η αντιπαλη ομαδα 8(2βολες*το 5ο φαουλ που σε οδηγει στη γραμμη της βολων) Και επαναλαμβανω η αμυνα μας στο 3ο δεκαλεπτο ηταν απλως καλη και κερδισαμε μπαλες απο την κακη συννενοηση των παιχτων σας Σημερα ειδα το πρωτο μου παιχνιδι. Προσπαθεις να με πεισεις ΤΙ? Οτι τα φαουλ που κανει ο Παναθηναικος γινονται σχεδον παντα στο σουτ και τα φαουλ που κανει ο Ολυμπιακος γινονται σχεδον παντα ΕΚΤΟΣ σουτ? Ειμαι περιεργος να δω τι θα σκαρφιστεις για να το υποστηριξεις αυτο. Παντως, σημερα που ειδα το πρωτο μου ματς μπασκετ, σε αυτο τον διαολο το πικ ν ρολλλ πως το ειπες, ειδα οτι οταν επαιρνε την μπαλα αυτος ο ψηλος με τα πρασινα απο τον κοντο με τα πρασινα ηταν σε πλεονεκτικη θεση και προσπαθουσε να κανει σουτ πριν του κανει φαουλ αυτος ο κοντος με τα κοκκινα. Αυτο δε δικαιολογει βολες? Ή στα γιουρουσια αυτων με τα κοκκινα μονο γινονται φαουλ πανω στα σουτ?
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ενταξει αν ενας ανθρωπος προσπαθει να μας πεισει για κατι υπολογίζοντας τον συνολικο αριθμό απο την γραμμη των βολών δεν εχει νοημα να το συνεχίσω! Οταν θα δεις και τον επομενο σου αγωνα θα καταλάβεις περισσότερα!Σιγα σιγα τα μαθαινουμε καποια πραγματα! Χαλαρα εχεις χρονια ακομα να δεις μπασκετακι!
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Θελω ομως μια μερα να μου μαθεις και αλλα σαν αυτο το πικ ν ρολλλ.
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το αν θα παρεις βολες απο τα φαουλ σου εχει να κανει ΜΟΝΟ με το κατα ποσο αυτα γινονται σε προσπαθειες για σουτ. Εκτος αν θεωρεις οτι δε γινονται φαουλ σε σουτ, παρα μονο σε ντραιβς. Επιπλεον, τα επιθετικα σας ριμπαουντς ΔΕ δικαιολογουν φαουλ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ απο αυτα. Δεν ειχα καμια απορια την οποια θα μπορουσες ποτε να μου λυσεις. Kαλα, αφου αρχιζουμε να σε βαζουμε στα βασικα, σκεψου τωρα ποιος εχει περισσοτερες επαφες, ενας ο οποιος σουταρει απο την περιφερεια, ή μια ομαδα που επικεντρωνει ολες τις επιθεσεις της στη ρακετα, οπου οι επαφες μεταξυ των παικτω πολλ/ζονται?
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Σιγά σιγά ρε!Βήμα βήμα!Στο επομενο μαθημα εχει συζητηση για επιθετικο ριμπαουντ και αμυνα man to man τρομερή χωρίς να κάνεις αμυντικό φαουλ
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Θελω ομως μια μερα να μου μαθεις και αλλα σαν αυτο το πικ ν ρολλλ. Στήθος, μούρη, χέρι. Pick 'n' roll.
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Kαλα, αφου αρχιζουμε να σε βαζουμε στα βασικα, σκεψου τωρα ποιος εχει περισσοτερες επαφες, ενας ο οποιος σουταρει απο την περιφερεια, ή μια ομαδα που επικεντρωνει ολες τις επιθεσεις της στη ρακετα, οπου οι επαφες μεταξυ των παικτω πολλ/ζονται? Θυμισε μου ποιος ηταν πρωτος σκορερ του Παναθηναικου στο παιχνιδι στο σεφ (σε αυτο με τις 20 βολες παραπανω), τι υψος εχει αυτος και απο που σουταρει συνηθως? ---------- Προσθήκη στις 02:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:36 ---------- Σιγά σιγά ρε!Βήμα βήμα!Στο επομενο μαθημα εχει συζητηση για επιθετικο ριμπαουντ και αμυνα man to man τρομερή χωρίς να κάνεις αμυντικό φαουλ Αυτος ο μαν το μαν, εχει καμια σχεση με τον μαντουμαδορο που ζηταγε εναγωνιως ο Γεωργιου? Ε κοουτς ντροπσριφ?
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αυτος ο μαν το μαν, εχει καμια σχεση με τον μαντουμαδορο που ζηταγε εναγωνιως ο Γεωργιου? Ε κοουτς ντροπσριφ? Ειναι μπασκετικος o Kwsn_Men ρε. Σε αφηνω σε καλα χέρια.(και το λεω ειλικρινα χωρις ειρωνια) Μαθε ρε στο παιδι δυο τρια πραγματα
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Θυμισε μου ποιος ηταν πρωτος σκορερ του Παναθηναικου στο παιχνιδι στο σεφ (σε αυτο με τις 20 βολες παραπανω), τι υψος εχει αυτος και απο που σουταρει συνηθως?? Τωρα σοβαρα τα πιστευεις αυτα? Απ ολους σου τους ψηλους, ο Πεκοβιτς ειχε 22 ποντους και οι Πεκοβιτς/μπατιστ/φωτσης/τσαρτσαρης ζητημα αν ειχαν μεχρι το 35' 25 ποντους ολοι μαζι! Και συγκρινεις τωρα μια ομαδα που επιτιθεται κυριως απο την περιφερεια, και δεν εχει ιδεα τι πα να πει επιθετικο ριμπαουντ, με μας που το 80% των επιθεσεων μας ακουμπαμε τη μπαλα μεσα και προσπαθουμε να παρουμε ποντους απο τη ρακετα? Που μεχρι και σημερα στο 1ο δεκαλεπτο σου ειχα παρει 6 επιθετικα?? Τεσπα τερμα η κουβεντα απο μενα. Ο καθενας επιλεγει το ποσο ανοιχτος θα ειναι σ αυτα που θα ακουει/μαθαινει, ή το ποση αξια θα δινει σε δημοσιευματα της Πρασινης. Καληνυχτα
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Θελω ομως μια μερα να μου μαθεις και αλλα σαν αυτο το πικ ν ρολλλ. Ψιτ, άσε εσύ τα μπασκετάκια και τις μλκίες με τις αναλύσεις και ετοιμάσου για πτώχευση. Αφού εδώ μέσα μαλώνουμε 30 νοματαίοι για κάτι κακομαθημένα και αύριο που θα ψηφιστεί το ασφαλιστικό, θα μας πάνε φίφα, λώκο, καλά θα μας κάνουν.
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τωρα σοβαρα τα πιστευεις αυτα? Απ ολους σου τους ψηλους, ο Πεκοβιτς ειχε 22 ποντους και οι Πεκοβιτς/μπατιστ/φωτσης/τσαρτσαρης ζητημα αν ειχαν μεχρι το 35' 25 ποντους ολοι μαζι! Και συγκρινεις τωρα μια ομαδα που επιτιθεται κυριως απο την περιφερεια, και δεν εχει ιδεα τι πα να πει επιθετικο ριμπαουντ, με μας που το 80% των επιθεσεων μας ακουμπαμε τη μπαλα μεσα και προσπαθουμε να παρουμε ποντους απο τη ρακετα? Που μεχρι και σημερα στο 1ο δεκαλεπτο σου ειχα παρει 6 επιθετικα?? Τεσπα τερμα η κουβεντα απο μενα. Ο καθενας επιλεγει το ποσο ανοιχτος θα ειναι σ αυτα που θα ακουει/μαθαινει, ή το ποση αξια θα δινει σε δημοσιευματα της Πρασινης. Καληνυχτα Επειδη ειμαι ενθουσιασμενος απο το πρωτο παιχνιδι μπασκετ που παρακολουθησα σημερα, εψαξα στο σαιτ του γαλανη να δω ποσο πολυ πια εμεις επιτιθεμεστα (σικ) απο την περιφερεια και ποσο μεσα στο καλαθι ακουμπατε την μπαλα. Τα αποτελεσματα με μπερδεψαν, ειναι η αληθεια. Στα 3 μεχρι τωρα παιχνιδια, ο Παναθηναικος που σουταρει κυριως τριποντα και δεν παιζει μεσα στο καλαθι εχει επιχειρησει συνολικα 50 βολες, 101 διποντα και 65 τριποντα, ΕΝΩ ο Ολυμπιακος που παιζει μεσα στο καλαθι και δε σουταρει τριποντα (και ετσι παιρνει τα φαουλ) εχει επιχειρησει 67 βολες, 99 διποντα και 72 τριποντα. Επισης, στα ριμπαουντς που ειστε καλυτεροι εχετε 96 και εμεις 107. Καποιο λαθος πρεπει να εκανα. http://www.galanissportsdata.com/ ---------- Προσθήκη στις 02:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:55 ---------- Ψιτ, άσε εσύ τα μπασκετάκια και τις μλκίες με τις αναλύσεις και ετοιμάσου για πτώχευση. Αφού εδώ μέσα μαλώνουμε 30 νοματαίοι για κάτι κακομαθημένα και αύριο που θα ψηφιστεί το ασφαλιστικό, θα μας πάνε φίφα, λώκο, καλά θα μας κάνουν. Ερωδιε, ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ.
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Tα διποντα να υποθεσω οτι δεν σου εχουν μαθει οτι μπορει να ειναι και απο την περιφερεια, ετσι? Eπισης ειστε καλυτεροι στα ριμπαουντς. Οκ η συζητηση δεν εχει νοημα.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εδώ τους πάει τρείς και μια για να σουτάρουν απο την περιφέρεια για 2π. Θέλουν να μπούν με τα δυο χέρια μέσα στη ρακέτα.
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Tα διποντα να υποθεσω οτι δεν σου εχουν μαθει οτι μπορει να ειναι και απο την περιφερεια, ετσι? Ολα? Μηπως και στα τριποντα παταμε? Φυσικα και δεν ειχε νοημα απο την αρχη, απλως τωρα σκασανε τα νουμερα και δυστυχως εχουμε ολοι το ιδιο μετρικο συστημα και δε σε παιρνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.