FilipposMD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Και δεν είναι και στο thread "Διαιτησία". Μάλλον είναι προσπάθεια των mods να μας ενώσουν απέναντι στον κοινό εχθρό, για να μην βριστούμε μεταξύ μας. Τέλος πάντων, όπως συνήθως, δεν μπορεί να περιμένει κανείς ότι, όταν γίνεται συζήτηση ανάμεσα σε κάποιους που θεωρούν πως ΠΑΝΤΑ ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και αδικείται και σε άλλους που ΠΑΝΤΑ θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και αδικείται, θα υπάρξει ουσιαστικό συμπέρασμα. Ένα πράγμα καταλαβαίνω εγώ. Ότι το κλίμα είναι αρρωστημένο. Δεν ευχαριστιέται κανείς το μπάσκετ, ενώ έχουμε 2 απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν είναι μαλακία;
ata1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το γεγονός ότι όλη η επιθετική λειτουργία της ομάδας του Ολυμπιακού σε ΟΛΗ την 4η περίοδο ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάτι κουφά τρίποντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο δεν έπαιξε κανένας απολύτως ρόλο στην ήττα. Οι διαιτητές φταίνε. Καλά πέρα από την πλάκα ο Γιαννάκης ποδόσφαιρο το είδε να κάνει καθυστερήσεις από την 3η περίοδο να πάρει το ματς. Αντί να κοιτάξουν να βάλουν κανά καλάθι έτρωγαν 24δλ. Μόνο αυτό τους ένοιαζε
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Βασικα νομιζω οτι τωρα προς το τελος μιλουσαμε καπως νορμαλ Στο 1ο μου ποστ εχωσα, στο 2ο προσπαθησα να κανω κουβεντα οπως και αλλα παιδια Ρε μοντς, διαβαστε λιγο τι γραφεται, μην σβηνετε οτι ναναι. Κοντριτσες γινονται και θα γινονται, αλλα τι παθατε σημερα? Τεσπα, τι κουβεντα να κανεις, αφου δεν ξερεις ποιος απανταει σε ποιον
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αυτό με τις βολές και τα φάουλ είναι αστείο μόνο και μόνο να αναφέρετε. Γίνετε ή όχι σε ένα παιχνίδι μπάσκετ τα φάουλ να είναι 20~20 και η μία ομάδα να έχει 20 βολές παραπάνω;
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ας το παρουμε αναποδα λοιπον!Με τοσο μα τοσο πιεστικη αμυνα που επειξες στην τεταρτη περιοδο ποσα ηταν τα ομαδικα σου φαουλ? Οσα και τα δικα σου στη -δικια σου πιεστικη- τριτη περιοδο.
Hal9000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Βασικα νομιζω οτι τωρα προς το τελος μιλουσαμε καπως νορμαλΣτο 1ο μου ποστ εχωσα, στο 2ο προσπαθησα να κανω κουβεντα οπως και αλλα παιδια Ρε μοντς, διαβαστε λιγο τι γραφεται, μην σβηνετε οτι ναναι. Κοντριτσες γινονται και θα γινονται, αλλα τι παθατε σημερα? Τεσπα, τι κουβεντα να κανεις, αφου δεν ξερεις ποιος απανταει σε ποιον Εσείς τους κανόνες τους ξεχάσατε ? Μιλήστε για διαιτησία στο αντίστοιχο thread αλλιώς αν συνεχίζετε να τα δημοσιεύετε στα ομαδικά θέματα, θα σβήνονται. Οποιαδήποτε άλλη απορία με pm.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Οσα και τα δικα σου στη -δικια σου πιεστικη- τριτη περιοδο. οκ ας το δεν το συνεχιζω γιατι δεν οδηγει πουθενα.........!η δικη μου αμυνα στην τριτη περιοδο δεν ηταν αυτο που λεμε αμυνα για σεμιναριο!Βασιστηκε στα πολλα λαθη των δικων σου παιχτων!Στις λαθος πασες αν θελεις! Τεσπα συζητηση με εναν ανθρωπο που λεει συνολικα στα 3 παιχνιδια ειμαστε σε διαφορα ποντων -20 και εχω παραπανω βολες δεν βγαζει καπου!Ειλικρινα και χωρις καμια εμπαθεια Απλα να σου πω οτι στο μπασκετ if you know υπαρχει κατι που λεγεται φαουλ πανω στην προσπαθεια για σουτ!Αν τα φαουλ που κανεις εσυ γινονται σε μια τετοια προσπαθεια λογικο να παω σε βολες!Αν αντιστοιχως τα δικα μου φαουλ ειναι ενω σκας την μπαλιτσα σου στο κεντρο και προσπαθει ενας παιχτης μου να αποφυγει το pick n roll ειναι λογικο να μην πας σε βολες αλλα σε επαναφορα απο τα πλαγια
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 οκ ας το δεν το συνεχιζω γιατι δεν οδηγει πουθενα.........!η δικη μου αμυνα στην τριτη περιοδο δεν ηταν αυτο που λεμε αμυνα για σεμιναριο!Βασιστηκε στα πολλα λαθη των δικων σου παιχτων!Στις λαθος πασες αν θελεις!Τεσπα συζητηση με εναν ανθρωπο που λεει συνολικα στα 3 παιχνιδια ειμαστε σε διαφορα ποντων -20 και εχω παραπανω βολες δεν βγαζει καπου!Ειλικρινα και χωρις καμια εμπαθεια Απλα να σου πω οτι στο μπασκετ if you know υπαρχει κατι που λεγεται φαουλ πανω στην προσπαθεια για σουτ!Αν τα φαουλ που κανεις εσυ γινονται σε μια τετοια προσπαθεια λογικο να παω σε βολες!Αν αντιστοιχως τα δικα μου φαουλ ειναι ενω σκας την μπαλιτσα σου στο κεντρο και προσπαθει ενας παιχτης μου να αποφυγει το pick n roll ειναι λογικο να μην πας σε βολες αλλα σε επαναφορα απο τα πλαγια Δεν ειναι λιγο περιεργο ομως να σου κανω φαουλ μονο στην προσπαθεια για σουτ και εσυ να μου κανεις μονο οταν σκαω την μπαλιτσα στο κεντρο? Ιφ γιου νοου...
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εσείς τους κανόνες τους ξεχάσατε ? Μιλήστε για διαιτησία στο αντίστοιχο thread αλλιώς αν συνεχίζετε να τα δημοσιεύετε στα ομαδικά θέματα, θα σβήνονται. Οποιαδήποτε άλλη απορία με pm. Προφανως οποιος το εσβησε δεν μπορει να ξεχωρισει τι σημαινει διαιτητολογια με το τι σημαινει "διαιτησια ως κομματι του παιχνιδιου" Δεν μπορω να καθομαι να μιλαω στο θρεντ της διαιτησιας με ολες τις καφριλες οχι τοσες βολες οχι τοσα φαουλ οχι παραπανω βηματα οταν θελουμε να μιλησουμε για το πως σφυριξαν οι διαιτητες στο παιχνιδι
johnnyestia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Επειδη κατι λεγαμε πριν για τον Διαμαντιδη Και ο Τεόντοσιτς πως και δεν το πήρε χαμπάρι πως έφαγε χλέπα? :lol:
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν ειναι λιγο περιεργο ομως να σου κανω φαουλ μονο στην προσπαθεια για σουτ και εσυ να μου κανεις μονο οταν σκαω την μπαλιτσα στο κεντρο? Ιφ γιου νοου... To αν θα παρεις βολες η οχι απο τα φαουλς που κερδιζεις, εχει να κανει με το ποσο επιτιθεσαι απο τη ρακετα σου, ποσα επιθετικα ριμπαουντς εχεις και κατα ποσο προτιμας να πας σε ντραιβς απο τους περιφερειακους ή να τους στηνεις στο 3ποντο. Ελυσα την απορια σου?
spacefart Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 το πρασινο μεγαλειο Επειδη κατι λεγαμε πριν για τον Διαμαντιδη
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Επειδη κατι λεγαμε πριν για τον Διαμαντιδη Τέτοιο φτύσιμο ήταν; Νόμιζα πως θα του έχει τραβήξει καμιά ροχάλα κανονική. Περισσότερο φτου σου βλάκα μου κάνει. Ούτε καν το κατάλαβε ο άλλος. Όχι, ότι δικαιολογείται αλλά περίμενα κάτι ποιο θεματικό από την φασαρία που έγινε.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν ειναι λιγο περιεργο ομως να σου κανω φαουλ μονο στην προσπαθεια για σουτ και εσυ να μου κανεις μονο οταν σκαω την μπαλιτσα στο κεντρο? Ιφ γιου νοου... Ρε φιλε εχεις δει μπασκετ?Ειλικρινα το λεω αυτο? Το Pick n roll ειναι η επιστημη του Ζοτς,η επιστημη του Παναθηναϊκου!Τα περισσοτερα φαουλ των αντιπαλων ομαδων χρεωνονται στην προσπαθεια των ψηλων να μαρκαρουν τους κοντους(π.χ Σπανουλης,Διαμαντιδης) μετα την αλλαγη. Το μπασκετ του Ολυμπιακου θυμιζει περισσοτερο γιουρουσι.Μπουκα.Πως να σου το πω αλλιως? Ειναι αστειο να μετρας ποσες βολες εχει ριξει ο αλλος και να το θετεις ως επιχειρημα! Οπως ειπε και ο firewalker σε εναν αγωνα μπορει να γινουν συνολικα 20 φαουλ εκατερωθεν!Και η μια ομαδα να ριξει 40 βολες(20*2) και η αντιπαλη ομαδα 8(2βολες*το 5ο φαουλ που σε οδηγει στη γραμμη της βολων) Και επαναλαμβανω η αμυνα μας στο 3ο δεκαλεπτο ηταν απλως καλη και κερδισαμε μπαλες απο την κακη συννενοηση των παιχτων σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.