Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Γενικα η διαιτησια δεν ηταν καλη. Θα μπορουσε να ειχε σφυριξει παραπανω φαουλ στον Ολυμπιακο. Ετσι δε θα ειχαν μονο 30 βολες (σχεδον) παραπανω απο εμας σε 3 αγωνες. Εχεις δικιο. Επισης παρακαλουνται οι παικτες του ΟΣΦΠ να μην παιρνουν αλλα επιθετικα, για να εχουν οι ομαδες τον ιδιο αριθμο. ΕΠισης, να προσπαθησουν να μειωσουν τα ποσοστα τους, οπου αυτα υπερβαινουν του Παναθηναικου. Ειπαμε, επιχειρηματα με @@.
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καταλαβαινεις οτι τα επιθετικα και τα ποσοστα ειναι δικο σας θεμα μονο, ε? Επισης, καταλαβαινεις οτι αυτο ΔΕΝ ισχυει με τις βολες, ε? Τελος, σε 3 παιχνιδια οπου εχεις -20 ποντους συνολικη διαφορα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ να εχεις 30 βολες παραπανω, ε?
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Έκανε και ο οσπφ σερί 19-1 στο ίδιο ματς... Με δουλευεις ετσι? Ειδες τα ποσοστα μας σ αυτη την περιοδο? Ειδες τι αμυνα σας παιζαμε?
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Με δουλευεις ετσι? Ειδες τα ποσοστα μας σ αυτη την περιοδο? Ειδες τι αμυνα σας παιζαμε? Τρομερή. Είδες την δικιά μας; Τρομερότερη.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τελος, σε 3 παιχνιδια οπου εχεις -20 ποντους συνολικη διαφορα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ να εχεις 30 βολες παραπανω, ε? Ω θεε μου τι διαβαζουν τα ματακια μου?
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εχμ, συγγνωμη, αλλα το τελευταιο ποστ που εξηγω την αποψη μου για το φαουλ του Μπεβερλι και το τι σφυριξε η διαιτησια εφυγε λογω μοντ ή ψηφων?
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τελος παντων, καλη καρδια. Δεν θα σκασουμε επειδη μερικοι πολυεκατομμυριουχοι χασαν απο μερικους αλλους. Ακομα και αν δεν αξιζε αυτο. Εχουμε σοβαροτερα πραγματα να κανουμε απ το ασχολουμαστε απο την Α1, εγω αυτο καταλαβα σημερα. Ισως πρεπει να γινουμε φανς του awsome babe! να το γυρισουμε στο ΝΒΑ, γιατι εδω μονο μπασκετ δε μπορουμε να δουμε.
FilipposMD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εχμ, συγγνωμη, αλλα το τελευταιο ποστ που εξηγω την αποψη μου για το φαουλ του Μπεβερλι και το τι σφυριξε η διαιτησια εφυγε λογω μοντ ή ψηφων? Χμ, είχες ένα ποστ κι ένα εγώ που σου απαντούσα και εξαφανίστηκαν! Μας φάγαν τα κυκλώματα...
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Λαθος κατάληξη!Τρομεροτερο ξύλο Α, εσύ έπαιζες άμυνα, εγώ ξύλο. Ο Ολυμπιακός εντωμεταξύ, έπαιξε τρομερή άμυνα, που όλη τη χρονιά δεν παίζει, την έπαιξε σε αυτό το διάστημα. Ο Παναθηναϊκός που δεν έχει παίξει ποτέ άμυνα και δεν έχει ως γνωστόν παίκτες παίκτε για να παίξει άμυνα, έπαιξε απλά ξύλο με την ανοχή των διατητών.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εχμ, συγγνωμη, αλλα το τελευταιο ποστ που εξηγω την αποψη μου για το φαουλ του Μπεβερλι και το τι σφυριξε η διαιτησια εφυγε λογω μοντ ή ψηφων? Μάλλον λογοκρίθηκε.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, κάποιος έχει πάρει το λάσο και τα μεταφέρει στο thread της διατησίας.
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Χμ, είχες ένα ποστ κι ένα εγώ που σου απαντούσα και εξαφανίστηκαν! Μας φάγαν τα κυκλώματα... Ναι και δικα μου λειπουν. Ουτε στο αλλο νημα ειναι.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ας το παρουμε αναποδα λοιπον!Με τοσο μα τοσο πιεστικη αμυνα που επειξες στην τεταρτη περιοδο ποσα ηταν τα ομαδικα σου φαουλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.