Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλος μυρωδιας του αθληματος απο δω με επιχειρηματα Πρασινης και 0 κριτικη ικανοτητα. Μπραβο παιδια. Εχετε ομαδαρα, 34365246 φορες καλυτερη απο τον ΟΣΦΠ.

Ρε chris δεν μας παρατας...Εγω δε σε προσβαλλω ενταξει...Ασε μας λοιπον και οτι θες γραψτο στην διαιτησια και ποσταρε τα αναλογα βιντεακια..

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε chris δεν μας παρατας...Εγω δε σε προσβαλλω ενταξει...Ασε μας λοιπον και οτι θες γραψτο στην διαιτησια και ποσταρε τα αναλογα βιντεακια..

Γιατι εγω που σε προσεβαλλα? Εισαι σοβαρος?

Εκτος αν μπορω και γω δηλαδη να κανω copy/paste εδω μεσα οπαδικα αρθρα του Γαυρου στη μπαλα και να απαιτω να μη μου πουν οτι ειμαι μυρωδιας.

Δημοσ.
Εγω ειρωνευομαι ολη τη χρονια? Ρωτα τα φιλαρακια σου να δεις αν η ειρωνια εδω μεσα βγαινει απο μενα ''ολη τη χρονια'' η αν εχουν αλλοι (κυριως βαζελοι) την πρωτοκαθεδρια σ αυτον τον τομεα.

Υ.Γ. Δε διαβαζεις Πρασινη:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Οτι σας εσφαξε η διαιτησια στα πρωτα 2 ματς, μονος σου το σκεφτηκες ε???

Τα ειδα τα "φιλαρακια" μου τι κανουνε..το οτι δεν απανταω δεν σημαινει οτι δεν διαβαζω το φορουμ. Και φυσικα ειναι προκλητικοτατοι.

Δημοσ.

Aν και ειμαι παοκ, εβλεπα το μπασκετ προ ολιγου...

Ρε παιδια,στο -14 νευριασα με τον παο και το παρατησα.Μπαινω στα αθλητικα τωρα και βλεπω νικη...

Ε δε γινονται αυτα! καλός ο ολυμπιακος,αλλα λιγος τελικα.Το 54-0 εγινε 55-0 και δε προβλεπεται να σπασει.

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν ήταν καλός αλλά νίκησε.Μάλλον δεν το πίστεψαν οι παίχτες του Ολυμπιακού.Πριν από λίγο άκουγα σχόλια τού Μιχάλη Λεάνη και τού Αργύρη Πεδουλάκη. Λέει λοιπόν ο Λεάνης τη γνωστή ρήση που είχε πεί κάποτε ο Γκάρυ Λίνεκερ όταν η Αγγλία αν και έπαιζε καλά δεν μπορούσε ποτέ να νικήσει τη Γερμανία. Ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί σε αναλογία με το αποψινό ματς.Γιατί δεν μπορείς να προηγείσαι με δεκατέσσερις πόντους τη στιγμή που έχεις πάρει τον αέρα σου και ετοιμάζεσαι να σπάσεις τη έδρα του αντιπάλου και ξαφνικά στο τέταρτο δεκάλεπτο να σου σβήνουν τη μηχανη οι αντιπαλοί σου.

Τέλος πάντων εγώ πίστεψα στο ημίχρονο ότι απόψε θα νικούσε ο Ολυμπιακός.Γιατί ο Παναθηναϊκός ως τότε δεν μού άρεσε.Φύλαγα και μιά πισινή βέβαια γιατί έβλεπα σχετικά ήρεμο τον Ομπράντοβιτς οπότε λέω κάατι ετοιμάζει στο τέλος.

Δημοσ.

«Επεισοδιακή» ήταν η συνέντευξη Τύπου του τρίτου τελικού της Α1. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, δήλωσε πως «... δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Απλά ήρθα εδώ για να μη φάει η ομάδα μου πρόστιμο».

Όταν ήρθε η ώρα του Ντρου Νίκολας να μιλήσει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε προς το μέρος του Αμερικανού γκαρντ και του είπε: «Ντρου, εσύ μπορείς να πεις ό,τι θέλεις. Είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε διαφορετικοί».

http://www.sport-fm.gr/article/276418

Δημοσ.

Από ότι ακούω από άτομα που εμπιστεύομαι (και λέγαν ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός στο Σ.Ε.Φ.) η διαιτησία αδίκησε τον Ο.Σ.Φ.Π. με το τρόπο που σφύριξε στην 4η περίοδο σε σχέση με τον υπόλοιπο αγώνα.

Χαζό και ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε ο Μητσάρας. Να φάει μια τιμωρία τώρα...

Δημοσ.

Καιζερ να με συμπαθας. Δεν εχω φαει 8000 θερμιδες το τελευταιο 2ωρο, για το τιποτα. Κατι εκανε και αυτη η διαιτησια. Δε μπορει. 23-4 σερι, ενω σε ολο το ματς σερνεσαι, δεν το κανεις ετσι.

Δημοσ.

Γενικα η διαιτησια δεν ηταν καλη. Θα μπορουσε να ειχε σφυριξει παραπανω φαουλ στον Ολυμπιακο.

Ετσι δε θα ειχαν μονο 30 βολες (σχεδον) παραπανω απο εμας σε 3 αγωνες.

Δημοσ.
Καιζερ να με συμπαθας. Δεν εχω φαει 8000 θερμιδες το τελευταιο 2ωρο, για το τιποτα. Κατι εκανε και αυτη η διαιτησια. Δε μπορει. 23-4 σερι, ενω σε ολο το ματς σερνεσαι, δεν το κανεις ετσι.

Έκανε και ο οσπφ σερί 19-1 στο ίδιο ματς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...