antreaslam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 ρε φιλε, τα θελεις και τα λες, ή σου ξεφεύγουν? ειλικρινα στο λεω τωρα... δε μπορεί να τις πιστευεις αυτές τις μπαρούφες... δε γινεται, ειλικρινα! ΥΓ: οχι, τα 20μυρια, ήταν στα χαρτιά, αερας, πως το λενε! ΥΓ2: και οι αλλοι δεχθηκαν τον αερα αυτο, για να προβληθεί ο βγενό! ΥΓ3: προχθες συναντησα τον μικι μάους! γυρνουσε απο ραντεβου με την κατ γουμαν, που ειχε καταληξει σε παρτυ με ούζα με τον λυμπεροπουλο και τον σπαιντερμαν!
Mika Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 ΥΓ3: προχθες συναντησα τον μικι μάους! γυρνουσε απο ραντεβου με την κατ γουμαν, που ειχε καταληξει σε παρτυ με ούζα με τον λυμπεροπουλο και τον σπαιντερμαν! θα θελε και αυτη να κανει... ανανεωση :lol:
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Έλα ΟΚ.Και ο Ντέμης δεν χρωστούσε πουθενά και μετά πουλούσε 1€ τις μετοχές.Oh wait.. Τι θα βγούν να πούν από την ΠΑΕ δηλαδή;Ότι χρωστάνε;Αυτό το καταλαβαίνεις από τις κινήσεις που γίνονται.Ξέρεις κανέναν που να βάζει 20 εκατομύρια και να τα πουλάει 1€;Στην πράξη ε όχι στα λόγια.. Κάτσε υπολόγισε πόσο κάναν οι μεταγραφές σας,πόσο κάναν τα συμβόλαιά σας,τα λειτουργικά και πόσα λεφτά πήρατε από διαρκείας,τηλεοπτικά,φανέλες,εισητήρια,χορηγούς κτλ κτλ και θα βρείς πόσα έβαλε ο Βγενόπουλος.Έτσι τα βάζουν αυτοί τα λεφτά για την ψυχή του παππού τους..
domdib1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 πως τα καταφέραμε, πάλι. είμαστε απίστευτοι.. έχουμε μία ιστορική ευκαιρία να φτιάξουμε μία ασσύληπτη ομάδα και την πετάμε στα σκουπίδια..
antreaslam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 νικο, ειλικρινα, I rest my case με εσενα! τη δική σου φαντασία πάντως, δεν την εχει ούτε ο γκόντζος! ΟΥΤΕ!
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 «Εγώ τα έξοδα του Παναθηναϊκού δεν τα ξεκαθαρίζω αν είναι εφορίες ή όχι. Εγώ λέω ότι θα υπάρχει έλλειμμα 162 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2012. Είναι αλήθεια ή όχι. Είναι αλήθεια ότι μιλάμε για μεταγραφές 2-3 και 4 εκατ. Ναι ή όχι; Είναι αλήθεια ή όχι ότι η αποτίμηση σήμερα είναι 112εκατ. ευρώ, ενώ όταν επρόκειτο να γίνει το πολυμετοχικό σχήμα μας έλεγαν 200 εκατ. Και θέλετε να σας πω και κάτι άλλο, όπως το είπα και μέσα στο Δ.Σ. Ποιος κάνει τις μεταγραφές και ποιος πετάει τα εκατομμύρια σαν πετσετάκια;Tο είπα και μόλις μου είπε ο Νίκος Πατέρας ότι εγώ έδωσα τις εντολές, τότε σταμάτησα και είπα: είναι υπεράνω υποψίας. Δεν είναι δυνατόν να κάνουν 4 εκατ., 50.000 ο Μελίσσης και 4 εκατ. ο Χριστοδουλόπουλος. Να μην πω και για τον Μάτος που είναι 8 εκατ. Πρέπει να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Να αναφέρω και για τον Σισέ για 2 0εκατ. πολύ καλά κάνανε. Έχουν από κάτω, όμως, για τους λοιπούς ποδοσφαιριστές ένα κονδύλιο 28 εκατ. Ποιοι είναι αυτοί και πως είναι δυνατόν να αναφέρει τέτοια η εταιρεία. Προσέξτε, δεν ρίχνω καμία αιχμή για τον Πατέρα. Εγώ λέω για τη μελέτη που μου έφεραν να τη διαβάσω και να την εγκρίνω. Τέτοια πράγματα εγώ σα Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να τα εγκρίνω ποτέ και για τίποτα. Δεν πουλάω παναθηναικοφροσίνη, αλλά πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟ να ξέρει την αλήθεια. Ας βγει όποιος θέλει να με διαψεύσει και να πει ότι τα νούμερα που είπα δεν είναι πραγματικά.» Θανάσης Γιαννακόπουλος./ Και η δική μου και του Θανασάρα...Εγώ πάντως fold άμα εσύ raise.Κόψτε το λαιμό σας άμα το τρώτε τόσο αμάσητο.
antreaslam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Θανάσης Γιαννακόπουλος./ Και η δική μου και του Θανασάρα...Εγώ πάντως fold άμα εσύ raise.Κόψτε το λαιμό σας άμα το τρώτε τόσο αμάσητο. ρε αγορινα μου,τι δεν καταλαβαινεις? στα 162, υπαρχουν 84 μυρια, που ειναι συσσωρευμενες και ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ζημίες, απο προηγουμενες ΑΜΚ. Επίσης, υπάρχει ζημία 5 μυρια που οφειλεται στις 2 τελευταίες χρήσεις, και θα καλυφθεί με την ΑΜΚ 15 μυριων που θα γινει τωρα. και υπάρχει ΠΡΟΒΛΕΨΗ, βασισμένη πανω σε ιδιαιτερως αμφισβητησιμες παραδοχές, από την ντιλόιτ, για ζημια τα επομενα 3 χρονια, για 75 περίπου μυρια! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ, εχεις διαβασει ποιες ειναι οι παραδοχες? πετας τη μπαρούφα σου, και κατηγορείς τους αλλους οτι τρώνε κάτι αμάσητο, όταν δνε ξέρεις τι σου γινεται (ΦΑΝΕΡΑ κιόλας)!
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλά εντάξει έβαλε λεφτά ο Βγενόπουλος.Άμα ειχε βάλει έτσι θα έφευγε..Καθίστε να βγεί καμιά τρούπα ΝΑ με το συμπάθειο και μετά να την έχει ανοίξει ο Τζίγκερ που όσο ήταν μόνος του ήταν η μοναδική ΠΑΕ χωρίς χρέη στην Ελλάδα και να σας φταίει αυτός.Ο Βγενόπουλος τη δουλειά του την έκανε.Έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο από εκεί που δεν τον ήξερε η μάνα του. Απλά σκεφτείτε.20 εκατομύρια έσοδα από το τσάμπιονς λίγκ,διαρκείας,εισητήρια,φανέλες,τηλεοπτικά,χορηγοί κτλ κτλ κτλ...Χτυπάει 50 εκατομύρια έσοδα του χρόνου τουλάχιστον.Άμα δεν ήταν χρεωμένη η ΠΑΕ και δεν υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος θα συζητούσαν για μεταγραφές 5-7 εκατομυρίων μόνο και θα συζητούσαν και για πωλήσεις παιχτών; Ναι, τον έμαθε η Ελλάδα από τον Παναθηναϊκό... Ή μάλλον, εσύ που ζεις στον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου...
antreaslam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 σιγα ρε kwsn... επειδή εχει εταιρείες με τζιρους εκατονταδων εκατομμυρίων ευρω, εχει κανει 2 ΑΜΚ 5 δις ευρω η καθε μια, εχει αγοράσει ότι...κινείται,κλπ κλπ? ασε μας ρε φιλε! ασχετε και εσυ!
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Σήμερα οι γαύροι και τα χανούμια πετάνε την σκούφια τους. Α ρε Αντρέα, α ρε Νικόλα...
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν είμαι και ειδήμων στα του nba αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται να πάρει 2 εκατομμύρια. Συμπληρώνοντας χρόνια παρουσίας εκεί, πρέπει να παίρνουν από ένα ποσό και πάνω. Γι'αυτό και βλέπεις κάτι άκυρους στα 33-34 να παίρνουν 6, 7 κ 8 εκατομμύρια.. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια... Ναι, ειναι αυτο με τους βετερανους με >10 χρονια καριερας. Εχουν ενα μινιμουμ ποσοστο επι του μαξιμουμ μισθου οπως οριζεται με την εκαστοτε συμβαση εργασιας. Αλλα το ποσο ειναι αμελητεο για τις ομαδες. Δλδ απο τα 20 εκατομμυρια που παιρνει τωρα μπορει να πεσει στα 8 εκατομμυρια που ακομα και αν ειναι ολα πανω απο το σαλαρι καπ η ομαδα πληρωνει αλλα τοσα σαν φορο πολυτελειας, δλδ και παλι κερδισμενη θα βγει 4-5 εκατομμυριακια Ή ΜΠΟΡΕΙ να δεχτει την εξαιρεση του 1 εκατομμυριου δολλαριων, μια για καθε ομαδα, νομιζω αυτο εκαναν οι Μαλοουν και Πειτον οταν εφυγαν απο Γιουτα και Σιατλ για να πανε στους Λεικερς
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν είναι σωστή συμπεριφορά Παναθηναϊκού αυτή. ... εκατομμύρια πράσινες καρδιές τις έγραψες στα @@ σου Ανδρέα Βγενόπουλε. Αλλά δεν θα ήταν σωστό να μπει στην πολιτική και να είναι μέτοχος σε Π.Α.Ε. ...
geovard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τελικά έτσι είναι. Έκανε την κοκκορομαχία του με τον Τζίγγερ ο Βγενό και μετά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.Απέδειξε έτσι ότι γραφει στα ..φρύδια του τους χιλιάδες οπαδούς που τον εμπιστεύτηκαν στο συλαλλητήριο τότε.Όμως αυτά τα κόλπα αφήνουν παγερά αδιάφορους τους απλούς οπαδούς. Κσί τώρα τι? Αυτό που φοβάμαι τώρα είναι ότι το σχέδιο Τζίγγερ καλά προχωρεί και ετοιμάζεται να κάψει και τους Γιαννακόπουλους.Αλλά ο Θανάσης έχει ...φρύδια όπως είπε προχθές και φοράει παντελόνια και αντιστέκεται σθεναρά.Γιατί ξέρει ότι πρέπει να παίξει το παιχνίδι του μεγαλομετόχου όπως παλιότερα άλλοι πρόεδροι. Η επάνοδος σε παλιές άρρωστες εποχές με πρόεδρο τώρα τον Θανάση θα πυρπολήσει το στάτους των αδελφών, που είναι επιτυχημένεοι ως τώρα παράγοντες. Φαίνεται ο Νιόπλιας να μένει προπονητής αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να συνεργαστεί με τον Αλιόσα Ασάνοβιτς. Παρακολούθησα στο creta tv μιά μεγάλη συνέντευξη τού Νικόλα και απ όσο τουλαχιστον μπόρεσα να καταλάβω δύσκολα θα μπορέσει να συνεργαστεί με κάποιον που δεν γνωρίζει και να αντισταθεί στα διάφορα Κροατικά σαπάκια που θα του προτείνει. (Γιά τον Αντωνιου είπε ότι έπαιξαν μπάλα μαζί στον Παναθηναϊκό και ήξερε πώς σκεφτεται). Αφησε επίσης να εννοηθεί ότι αν αρχίσουν να τον καπελώνουν διάφοροι και νη διοίκηση δεν τον στηρίξει θα την κάνει.Είπε ότι έχει έτοιμη την έκθεσή του προς τη διοίκηση με τη λίστα παιχτών που χρειάζεται η ομάδα.Δεν είπε ονόματα αλλά απ ότι κατάλαβα είναι αυτά που γράφονται συχνά στις εφημερίδες συν ένας παίχτης έκπληξη. Τεκος πάντων εύχομαι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι να μπορέσουν να λογικέψουν τον Τζίγγερ και να μην τους πάρει αυτός στο λαιμό του. Γιά το ότι ο Τζίγγερ είναι μάπας φαίνεται από το γεγονώς ότι ο μεγαλομέτοχος, δεν τολμάει να μπεί αυτός πρόεδρος!Δεν σας φαίνεται παρίεργο? Είναι επομένως και δειλός.Απορώ πώς δέχτηκαν οι οργανωμένοι να κάτσουν να μιλήσουν μαζί του. Εγώ θα του έλεγα αν ημουν εκεί.Δεν συζητώ με κάποιον που απο ανικανότητα(ή ηθελημένα) έκανε τον Ολυμπιακό αυτοκράτορα τα τελευταία δεκαπέντe χρόνια.Τι άλλη χρείαν έχουμε ωστε να μη κάτσουμε στο ίδιιο τραπέζι?Αλλά μάλλον τίποτα εγκάθετοι λίγοι Τζιγγερικοί θα ήταν.Μπορεί να ήταν και ο Γκότζος στο πλήθος μέσα των συνομιλιτών με καμουφλάζ..μουστάκι!
izerman76 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Το θέμα είναι πως ο Βγενόπουλος είχε εξ' αρχής καταλάβει πως το σημερινό μοντέλο του προέδρου-λεφτα που τα χώνει δεν υπάρχει ή δε μπορεί να επιζήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό εξ'αρχής είχε προτείνει τη λύση του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Ενας πρόεδρος δε μπορεί να βάζει κάθε χρόνο 10-15 εκ.ευρώ. 4 ή 5 μεγαλομέτοχοι όμως (όπως ήταν το τωρινό σύστημα) μπορούν να καλύψουν αυτό το ποσό. Αυτό σημαίνει πως, ακριβώς επειδή είναι ο πιο ικανός μάνατζερ από τους 4 και προφανώς κατάλαβε ότι ο τζιγγερ είδε λεφτα στη μέση και πήγε να τους καπελώσει, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη λειτουργία του πολυμετοχικού έστω και με τους άλλους τρεις. Επειδή πιθανόν Πατέρας και Γιαννακόπουλοι σκέφτονται πιο συναισθηματικά μπορεί να παραμείνουν και του χρόνου (εν γνώση τους ότι τους πιάνει κορόιδο ο Τζιγγερ), αλλά 2η χρονιά κοροϊδίας δύσκολα θα ανεχτούν.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Διοικητικό αδιεξοδο Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχτηκε, αρνήθηκε να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικαλούμενος προσωπικούς λόγους κι έτσι το Δ.Σ. είχε την ίδια κατάληξη με το προηγούμενο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.