Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάλι καλά που οι απέναντι, αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται.

Πάλι καλά που αρχίσαν τα δημόσια ευχαριστώ από τα μέλη, προς τον θείο και θα συνεχίσουν χεράκι χεράκι.

Πάλι καλά που ακόμη ασχολούνται με τον Βαλβέρδε. Ξεπέρασαν και το σήριαλ μαμαντιόγκο.

Πάλι καλά που ξέχασαν όλοι την τελευταία χρονιά.....

Ευχαριστούμε.

Πάλι καλά που οι βάζελοι είναι περισσότεροι από τους Παναθηναϊκούς.

Παρακαλούμε.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι εγώ να τις αγοράσω με 1€.Κάνω καλύτερη προσφορά στα 10€.Θα μου τις δώσει;

Τις ποιές μετοχές ρε καημένε Βγενόπουλε λαικιστή;Tου ΠΑΟΚ;Aφού στον Παναθηανικό φράγκο δεν έχεις βάλει.

Και το καλό είναι ότι τα κορόιδα θα πάρουν το μέρος του και θα τα χώνουν στον Τζίγκερ.Ωραία το έπαιξε το παραμύθι.Από ομάδα χωρίς χρέη έχει φτάσει ήδη τα 50 εκατομύρια χρέη ο Παναθηναικός και αν συνέχιζε την ίδια δουλειά σε 3 χρόνια θα ήταν στα -150

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι εγώ να τις αγοράσω με 1€.Κάνω καλύτερη προσφορά στα 10€.Θα μου τις δώσει;

Τις ποιές μετοχές ρε καημένε Βγενόπουλε λαικιστή;Tου ΠΑΟΚ;Aφού στον Παναθηανικό φράγκο δεν έχεις βάλει.

Και το καλό είναι ότι τα κορόιδα θα πάρουν το μέρος του και θα τα χώνουν στον Τζίγκερ.Ωραία το έπαιξε το παραμύθι.Από ομάδα χωρίς χρέη έχει φτάσει ήδη τα 50 εκατομύρια χρέη ο Παναθηναικός και αν συνέχιζε την ίδια δουλειά σε 3 χρόνια θα ήταν στα -150

Εσύ είσαι ο λαϊκιστής που επιτίθεσαι έτσι άνανδρα σε αυτό το μεγάλο ευεργέτη του ΠΑΟ.

Δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα, τη στιγμή που Αυτός αποχωρεί από την ΠΑΕ ΠΑΟ και αφιερωνει στον παππού του το ντάμπλ?

Ου ρε, μαναφούκοι... :lol::P

Δημοσ.
Εσύ είσαι ο λαϊκιστής που επιτίθεσαι έτσι άνανδρα σε αυτό το μεγάλο ευεργέτη του ΠΑΟ.

Δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα, τη στιγμή που Αυτός αποχωρεί από την ΠΑΕ ΠΑΟ και αφιερωνει στον παππού του το ντάμπλ?

Ου ρε, μαναφούκοι... :lol::P

"Τώρα στην Ελλάδα ανθούν οι περιφερόμενοι πρόεδροι.

Πρόκειται για παράγοντες που βλέπουν τις ομάδες σαν… real estate. Πουλάνε - αγοράζουν και αλλάζουν φανέλα πιο συχνά και από τους ποδοσφαιριστές! Σημεία των καιρών…

Τώρα που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως έρχεται αντιμέτωπο με τις παθογένειες και τα αδιέξοδά του, αρχίζει η μάχη με τον χρόνο. Η κρίση θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο που είχε μάθει να ζει αγκαλιασμένο με την πάντα πρόθυμη να συνδράμει οικονομικά πολιτεία."

«Καθημερινής της Κυριακής», 30/05/2010

http://tvxs.gr/news/αθλητικά/μέτρα-λιτότητας-και-στο-ποδόσφαιρο

:X

Δημοσ.

Όλο το μήνυμα σου είναι λάθος. Σκέτη παραπληροφόρηση. Sorry man

Δημοσ.

Γιατί όμως ο Πατέρας στην ανακοίνωσή του ευχαρίστησε ειδικά τον Βγενό, αν ο τελευταίος ήταν τόσο άχρηστος?

Δημοσ.

ρε φίλε, καλύτερη ενημέρωση εχει η γιαγιά μου (που εχει πεθάνει 10 χρόνια) παρά εσύ!

ο βγενό, ΕΧΕΙ μετοχές, και εχει βάλει φραγκα.

Επίσης, οι μετοχές αυτές εχουν τόσο ονομαστική, όσο και πραγματική αξία, αλλο αν θελει να τις χαρίσει ή όχι.

Ακόμα, χρέη, η ομάδα εχει 5 (ολογραφως ΠΕΝΤΕ), (να το σκαλίσω κιόλας?) μυρια χρεος! Το μηδενικό το εβαλες για να μας δειξεις οτι ....τι?

αλλη παραπληροφορηση?

η ομαδα, δνε ειχε χρεη λες!

εισαι ασχετος, και επικινδυνος! Η ομάδα κάλυψε 40μυρια χρέη με την ΑΜΚ που συμμετείχαν ολοι πριν 2 χρόνια!

Οσο για το πιθανό χρέος που η ντιλόιτ εβγαλε για τα επο΄μενα 3 χρονια, αν εκανες τον κόπο να διαβασεις τις αποδοχές που εκανε, θα γελούσες ακόμα και εσύ, που δειχνεις οτι..δεν το εχεις!

Δημοσ.

εισαι ασχετος, και επικινδυνος!

Lol...? :confused:

Άσχετος μπορεί και να είναι, αλλά θέλεις λίγο να εξηγήσεις πώς ένας χρήστης τεχνολογικού forum που γράφει σε ένα αθλητικό thread μπορεί να γίνει επικίνδυνος?

WTF...?

Δημοσ.
Lol...? :confused:

Άσχετος μπορεί και να είναι, αλλά θέλεις λίγο να εξηγήσεις πώς ένας χρήστης τεχνολογικού forum που γράφει σε ένα αθλητικό thread μπορεί να γίνει επικίνδυνος?

WTF...?

επικινδυνος ειναι οποιοσδήποτε παραπληροφορεί, από δημοσιογραφο και μπλόγκερ, μεχρι τον πρωθυπουργο...

Δημοσ.

Γιαννάκη εσύ είσαι?

lol Erwdios

Δημοσ.

Καλά εντάξει έβαλε λεφτά ο Βγενόπουλος.Άμα ειχε βάλει έτσι θα έφευγε..Καθίστε να βγεί καμιά τρούπα ΝΑ με το συμπάθειο και μετά να την έχει ανοίξει ο Τζίγκερ που όσο ήταν μόνος του ήταν η μοναδική ΠΑΕ χωρίς χρέη στην Ελλάδα και να σας φταίει αυτός.Ο Βγενόπουλος τη δουλειά του την έκανε.Έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο από εκεί που δεν τον ήξερε η μάνα του.

Απλά σκεφτείτε.20 εκατομύρια έσοδα από το τσάμπιονς λίγκ,διαρκείας,εισητήρια,φανέλες,τηλεοπτικά,χορηγοί κτλ κτλ κτλ...Χτυπάει 50 εκατομύρια έσοδα του χρόνου τουλάχιστον.Άμα δεν ήταν χρεωμένη η ΠΑΕ και δεν υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος θα συζητούσαν για μεταγραφές 5-7 εκατομυρίων μόνο και θα συζητούσαν και για πωλήσεις παιχτών;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...