johnyboy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ο Νοβίτσκι έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη και θεωρεί τον Παναθηναϊκό την καλύτερη επιλογή. απλά χλωμό να έρθει φέτος.του χρόνου ίσως.Δεν θα το κάνει για τα λεφτά.Είναι αστείο να λέμε πως θα το κάνει για τα λεφτά.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δηλαδή στον Παναθηναικό θα έρθει για να παίξει μόνο Ευρώπη; Στον Παναθηναϊκό δε θα έρθει επειδή θα έχει την ευκαιρία να είναι αντίπαλος του Κολοσσού. Θα έρθει (αν έρθει) επειδή θα έχει προπονητή τον Ομπράντοβιτς, συμπαίκτη το Διαμαντίδη κ.ο.κ.
Erwdios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Εγω παντως θα παρω τρια διαρκειας(το ενα θα το κανω δωρο στον ερωδιο )... Είσαι μεγάλος αλήτης Αν έρθει ο Νοβίτσκι στο βάζελο, δέχομαι να πάω να τον δω στο ΟΑΚΑ, υπό έναν όρο. Να έχουν φέρει οι Αγγελόπουλοι Ντουάιτ.
Chris_85 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Βασικα ο Νοβιτσκι δε φευγει απ το ΝΒΑ χωρις δαχτυλιδι.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Βασικα ο Νοβιτσκι δε φευγει απ το ΝΒΑ χωρις δαχτυλιδι. Βασικα ο Ντιρκ δεν φευγει απο ΝΒΑ παρα μονο την περιοδο 2011-2012 λογω του σχεδον σιγουρου λοκ αουτ που λενε οτι θα τραβηξει ολο το χρονο
johnyboy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 το μόνο δαχτυλίδι που θα πάρει με τους Μάβερικς είναι αυτό
Chris_85 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εχει ζητησει να αποδεσμευτει απο τους Μαβς βασικα. Τον βλεπω να παει καπου μονο κ μονο για να παρει πρωταθλημα. Και μακαρι, για μενα ειναι ο καλυτερος Ευρωπαιος που εχει παιξει ποτε στο ΝΒΑ.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δύσκολο να πάει σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα. Αρχίζει να μεγαλώνει.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Oχι ομως τοσο που να μην μετραει. ΚΑΙ φετος ηταν γαμιστερος. Το θεμα ειναι ποσα φραγκα θα θελησει. Με ΛεΜπρον-Μπος-Ουειντ στην αγορα δυσκολα θα πονταρει ομαδα πανω του για τιτλο Αλλα αν βρεθει ενα καλο deal ισως παει σε ομαδα που παρει τον Λεμπρον ή τον Ουειντ και δοκιμασει για τιτλο Το ζορι του ειναι οτι δεν μενει ελευθερος οπότε οπου και να παει θα παει με ανταλλαγη, που σημαινει οτι καποιος θα πρεπει να φορτωθει το συμβολαιο του(ενω αν ηταν ελευθερος θα μπορουσε να πει 'Που θα παει ο Λεμπρον?Θα παω καιγω με 2 εκατομμυριακια μονο το χρονο για να παρω τιτλο')
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εγώ πάντως για Στογιάκοβιτς ακούω περισσότερο, παρά για Ντιρκ. Θα δείξει. Η ΚΑΕ σας πάντως διαψεύδει. BTW Θανασάρας για πρόεδρος στην ΠΑΕ τελικά? Αν αποτύχει, θα είναι διπλό το κακό, γιατί θα μπει και ταφόπλακα στο μπάσκετ. Έτσι το βλέπω εγώ.
wizzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Με ΛεΜπρον-Μπος-Ουειντ στην αγορα δυσκολα θα πονταρει ομαδα πανω του για τιτλο [...] (ενω αν ηταν ελευθερος θα μπορουσε να πει 'Που θα παει ο Λεμπρον?Θα παω καιγω με 2 εκατομμυριακια μονο το χρονο για να παρω τιτλο') Ε, ωραία ρε! Φέρνει φέτος ο Παύλος τον ΛεΜπρον φέτος και του χρόνου τον Dirk! :lol: BTW Θανασάρας για πρόεδρος στην ΠΑΕ τελικά? Αν αποτύχει, θα είναι διπλό το κακό, γιατί θα μπει και ταφόπλακα στο μπάσκετ. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν ξέρω για ταφόπλακα (διότι δεν γνωρίζω το βαθμό ανάμιξης του Θανάση στην ΚΑΕ), αλλά θα ήθελα να διευκρίνιζες τον όρο αποτυχία. Δηλαδή, αν δεν πάρει ο ΠΑΟ πρωτάθλημα στη μπάλα του χρόνου, θα έχει αποτύχει ο (εκάστοτε) πρόεδρος; Αν ναι, γιατί;
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ο Θανασαρας ειναι η τελευταια ελπιδα να μην κανει οτι θελει ο Τζιγγερ Δυστυχως οι Πατερας-Βγενοπουλος αποδειχτηκαν μανατζερς. Παναθηναικοι μεν αλλα μανατζερ, σε φαση 'με συμφερει στην τσεπη το deal?Το κανω.Δεν με συμφερει?Την κανω' Μονη ελπιδα για την λαιλαπα Βαρδινογιαννη η Θανασαρα Οσο για το μπασκετ, το μπατζετ λενε θα αυξηθει. Δεν νομιζω οτι εχει σχεση. Ισα ισα με την οικονομικη τακτικη Τζιγγερ που θα ακολουθηθει, δεν νομιζω οτι οι αφοι θα ξανασκασουν λεφτα στη μπαλα
SlimData Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Το ζορι του ειναι οτι δεν μενει ελευθερος οπότε οπου και να παει θα παει με ανταλλαγη, που σημαινει οτι καποιος θα πρεπει να φορτωθει το συμβολαιο του(ενω αν ηταν ελευθερος θα μπορουσε να πει 'Που θα παει ο Λεμπρον?Θα παω καιγω με 2 εκατομμυριακια μονο το χρονο για να παρω τιτλο') Δεν είμαι και ειδήμων στα του nba αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται να πάρει 2 εκατομμύρια. Συμπληρώνοντας χρόνια παρουσίας εκεί, πρέπει να παίρνουν από ένα ποσό και πάνω. Γι'αυτό και βλέπεις κάτι άκυρους στα 33-34 να παίρνουν 6, 7 κ 8 εκατομμύρια.. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια...
Mika Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 BTW Θανασάρας για πρόεδρος στην ΠΑΕ τελικά? Αν αποτύχει, θα είναι διπλό το κακό, γιατί θα μπει και ταφόπλακα στο μπάσκετ. Έτσι ελπίζω εγώ. fixed :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.