Snolly Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δε μπορώ να καταλάβω όλοι αυτοί δεν έχουνε δουλειές;
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δε μπορώ να καταλάβω όλοι αυτοί δεν έχουνε δουλειές; Τι να σου πω δεν ξέρω.Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ όταν βγαίνω πρωί για καφέ και δεν βρίσκω να κάτσω.
Snolly Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Τι να σου πω δεν ξέρω.Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ όταν βγαίνω πρωί για καφέ και δεν βρίσκω να κάτσω. 10 φίλους πήρα όλοι είναι στις δουλειές τους και δε μπορούνε να πάνε. Τι διάολο μόνο εμείς είμαστε οι μαλάκες που δουλεύουμε... Τεσπα θα πάω κι αν βρω βρήκα.
haHa Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Εγιναν sold out σε 2 ωρες!! Πηρα τοσο στη Λεωφορο οσο κ στην Ερυθραια και δεν εχει μεινει τιποτα.
geodrako Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ρε παιδία,κλασικό πρόβλημα με τη δουλειά και εγώ... Ωστόσο,αν κάποιος έχει εισιτήριο-α που δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου να κανονισουμε να μου τα δώσει! Εννοείται θα τα πληρώσω κανονικά! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:23 ---------- αα! ξέχασα: [email protected]
Snolly Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Κι εγώ το ίδιο παιδιά αν τυχόν περισσέψει κανένα εισιτήριο παρακαλώ επικοινωνήστε στο snolly AT mac DOT com.
pankol Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 αφήστε τα παιδιά, ξεκίνησα και γω κατά τη μια να πάω να πάρω εισητήρια, γιατί δεν μπορούσα λόγω δουλείας πιο πρίν, και ήλπιζα να βρω και των 10€ κιόλας...... έφτασα εκεί και δεν είχε μείνιε τίποτα. μα πότε εξαντλήθηκαν σε τόσες λίγες ώρες.
geovard Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δεν πιστεύω να γίνει καμιά στραβή και να χάσουμε τον Σάρας ε?Πρέπει επειγόντως να του ανανεώσουν το συμβόλαιο οι τρελλοί. Βλέπω ένα γεννημένο νικητή να το έχει πάρει κατάκαρδα γιατί δεν τέλειωσε στο ΣΕΦ η σειρά των τελικών.Μεγάλος ηγέτης.Λίγο πιό προσεκτικός να ήταν στη φάση της τελευταίας πάσας και το ματσάκι θα τέλειωνε εύκολα μετά.
Harkon Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δεν πιστεύω να γίνει καμιά στραβή και να χάσουμε τον Σάρας ε?Πρέπει επειγόντως να του ανανεώσουν το συμβόλαιο οι τρελλοί.Βλέπω ένα γεννημένο νικητή να το έχει πάρει κατάκαρδα γιατί δεν τέλειωσε στο ΣΕΦ η σειρά των τελικών.Μεγάλος ηγέτης.Λίγο πιό προσεκτικός να ήταν στη φάση της τελευταίας πάσας και το ματσάκι θα τέλειωνε εύκολα μετά. σε Μήτσο και Σάρας συγχωρώ τα πάντα... μεγάλοι παίκτες... η εργατικότητα του Μήτσου και το πάθος του Σάρας είναι συγκλονιστικά
Chris_85 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δεν πιστεύω να γίνει καμιά στραβή και να χάσουμε τον Σάρας ε?Πρέπει επειγόντως να του ανανεώσουν το συμβόλαιο οι τρελλοί.Βλέπω ένα γεννημένο νικητή να το έχει πάρει κατάκαρδα γιατί δεν τέλειωσε στο ΣΕΦ η σειρά των τελικών.Μεγάλος ηγέτης.Λίγο πιό προσεκτικός να ήταν στη φάση της τελευταίας πάσας και το ματσάκι θα τέλειωνε εύκολα μετά. Μαλλον θα φυγει.
alexdelpiero Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Καλα ο σαρας ειναι ο κακα του μπασκετ.τεραστια προσωπηκωτητα...
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Eγω διαβαζα οτι θα μεινει ο Γιασικεβιτσιους αλλά με σχετικα μεγαλη μειωση.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ας κάνει ο Ζοτς ότι θέλει.Αν θέλει να βάλει τον Λουκά για οργανωτή ας το κάνει.
Chris_85 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Το θεμα δεν ειναι (μονο) τα λεφτα...Το θεμα ειναι οτι ο Καλαθης για να κλεισει θα πρεπει να του χουν υποσχεθει χρονο(για ν ανεβει στο ντραφτ) και επισης φημολογειται πως εχετε παρει και Τεπιτς. Βαλτε και τους Σπανουλη/Νικολας/Σαρας/Διαμαντιδη/Χατζηβρεττα και θα δειτε οτι δεν χωρανε.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ο Χατζηβρέττας θα φυγει ενώ ο τοσο ο καλαθης οσο και ο τεπιτς (κυρίως αυτός) θα ανεβαινουν συχνα στο 3 οπως και ο Νικολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.