Anubis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Σας εσφαξε η διαιτησια. Δεν σε χει χαλασει ο βαζελος Λαρυ ετσι? Ειναι απιστευτο πως το βουλωνεται μολις κερδισετε..Που να βαλω και τι εχετε γραψει πριν απο τα φετινα ματς..Παντως σε εχει αδικησει η διαιτησια και στα 2 ματς.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Mαζευτε τον.... Ειναι μεγαλος παικτης, εχει παιξει για την Εθνικη, δεν του αρμοζει ο ρολος που τον βαζετε να παιξει. Για πες. Στο 4ο φαουλ του εχει δικαιωμα να μιλαει ή οχι? ΥΓ. Απο οπαδο ομαδας που εχει τον Παπαλουκα, η ατακα "Mαζευτε τον.... Ειναι μεγαλος παικτης, εχει παιξει για την Εθνικη, δεν του αρμοζει ο ρολος που τον βαζετε να παιξει." πραγματικα συγκλονιζει ---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ---------- Και ο αμέσως επόμενος μάγκας ο Διαμαντίδης, που σε παγκόσμια πρωτοτυπία συνεχίζει να ποστάρει με τους αγκώνες, όπως δηλώνει περιχαρής και ο Σκουντής. Και όχι μόνο ποστάρει με αγκώνες, αλλά η ατιμωρησία του επιτρέπει να παίρνει κ θέση με τους αγκώνες (βλ φάση με Τεόντοσιτς που τον έβαλε πίσω με τον αγκώνα)...ειπε και πηγε να απολαυσει τον Σχορτσιανιτη, τον ανθρωπο που κανει επιθετικο φαουλ σε καθε φαση και δεν του σφυριζουν κανενα ---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- Για πείτε για μπάσκετ (δεν το είδα). Γιατί χάσαμε; Γιατι για 35' παιζαμε με 2,5 παικτες στην ουσια
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 @Kaizer ο Τσαρτσαρης σπρωχνει Τσιλντρες την ωρα που ειναι στον αερα, στη μεση, δηλ. ελεος
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Eγω συμφωνω οτι δεν επρεπε να το κανει. Αλλα ειναι μια φαση! Οποιος εχει μπασκετ ξερει πολυ καλα οτι ειναι η αδυναμια και η κουραση εκεινη την στιγμη που σε κανουν να ενεργησεις ετσι Μα για τον Τσαρτσαρη ειδικα θα πειτε "Τον εχουν βαλει να χτυπαει"?? Που αν εχουμε ενα παραπονο απο τον Τσαρτσαρη ειναι οτι δεν ριχνει και καμια ψιλη που και που? Εσυ συμφωνεις οτι ειναι ανυπαρκτο το 4ο που του χρεωνουν? Επισης, ο Κλειζα και στα 2 ματς τωρα, σε καθε περιστροφη την αμυνας καποιον θα βρει με τον ωμο και καλα "μαγκια"
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Στο Μουντομπάσκετ λέτε να δωθούν αυτά τα σφυρίγματα στους διεθνείς μας; Για να ρίξουμε ενα στοίχημα.
FilipposMD Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως δε νομίζω ότι ο Τσαρτσαρής σπρώχνει επίτηδες. Αν δείτε τη φάση, τρέχει να προλάβει, δεν προλαβαίνει κι εκεί που πάει να μαζευτεί, σπρώχνει τον Τσίλντρες. Αντιαθλητικό μεν, επικίνδυνο, αλλά δεν θεωρώ ότι πάει να κάνει ζημιά. Γενικά, δεν πιστεύω ότι έχουμε δει συμπεριφορές βρώμικες ή εκτός ορίων. Οκ, ο Τεόντοσιτς θα κάνει τα παραδοσιακά σέρβικα θεατράκια και σπρωξιματάκια, ο Κλέιζα θα πουλήσει μαγκιά, ο Διαμαντίδης θα βάλει επιθετικά το κορμί του, ο Σάρας θα κάνει τις βουτιές και θα διαμαρτυρηθεί, αλλά όλα αυτά γίνονται μέσα στη φάση. Αντρικό παιχνίδι είναι, συμβαίνουν αυτά. Στην άλλη φάση δίνουν το χέρι και τελειώνει το θέμα. Μην είμαστε και υπερβολικοί, οι μπασκετμπολίστες στην Ελλάδα είναι άψογοι μέσα στο γήπεδο, με κάποιες περιστασιακές εξαιρέσεις.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως δε νομίζω ότι ο Τσαρτσαρής σπρώχνει επίτηδες. Αν δείτε τη φάση, τρέχει να προλάβει, δεν προλαβαίνει κι εκεί που πάει να μαζευτεί, σπρώχνει τον Τσίλντρες. Αντιαθλητικό μεν, επικίνδυνο, αλλά δεν θεωρώ ότι πάει να κάνει ζημιά. Γενικά, δεν πιστεύω ότι έχουμε δει συμπεριφορές βρώμικες ή εκτός ορίων. Οκ, ο Τεόντοσιτς θα κάνει τα παραδοσιακά σέρβικα θεατράκια και σπρωξιματάκια, ο Κλέιζα θα πουλήσει μαγκιά, ο Διαμαντίδης θα βάλει επιθετικά το κορμί του, ο Σάρας θα κάνει τις βουτιές και θα διαμαρτυρηθεί, αλλά όλα αυτά γίνονται μέσα στη φάση. Αντρικό παιχνίδι είναι, συμβαίνουν αυτά. Στην άλλη φάση δίνουν το χέρι και τελειώνει το θέμα. Μην είμαστε και υπερβολικοί, οι μπασκετμπολίστες στην Ελλάδα είναι άψογοι μέσα στο γήπεδο, με κάποιες περιστασιακές εξαιρέσεις. Ειναι ο ορισμος του αντιαθλητικου, εσκεμμενου φαουλ. 2:40 βαλτο να το δεις. Και κανει πως τον πονεσε και το χερακι μετα. Τραγικα πραγματα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=skWzhcmTNSA&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=skWzhcmTNSA&feature=player_embedded[/ame] ---------- Προσθήκη στις 22:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:12 ---------- Για πες. Στο 4ο φαουλ του εχει δικαιωμα να μιλαει ή οχι? ΥΓ. Απο οπαδο ομαδας που εχει τον Παπαλουκα, η ατακα "Mαζευτε τον.... Ειναι μεγαλος παικτης, εχει παιξει για την Εθνικη, δεν του αρμοζει ο ρολος που τον βαζετε να παιξει." πραγματικα συγκλονιζει Γιατι ποτε χτυπησε ο Παπαλουκας δικο σας παικτη? Ποτε φερθηκε ''πουστικα''? Το 4ο φαουλ (υποθετω ειναι αυτο που ειναι πεσμενος κατω) απο το ριπλευ της τηλεορασης μου φανηκε πως μετακινησε το σωμα του. Θα το δω παντως τωρα που κατεβαζω τον αγωνα, και θα σου πω. Επισης κριμα που δεν λες πως δεν ειναι φαουλ ουτε το πρωτο του Φωτση, στο πρωτο δεκαλεπτο. Επειδη ειναι το 2ο του Πεκοβιτς. Κριμα που δε σφυριχτηκε ετσι? Οπως και τοσα φαουλς που δοθηκαν στην 3η περιοδο, απορω σε τι ονειρο τα βλεπαν οι διαιτητες. Γενικα ''περιεργη'' διαιτησια. Και προς τις 2 πλευρες. Και φυσικα, οι αρθρογραφοι της Κιτρινης, απεδειξαν ποσο τραγικοι και ασχετοι με το αθλημα ειναι, θετοντας θεμα διαιτησιας.
firewalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γιατι για 35' παιζαμε με 2,5 παικτες στην ουσια Γιατί έτσι; Κούραση; Αδιαφορία; Ποιοι ξεχώρισαν;
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ειναι ο ορισμος του αντιαθλητικου, εσκεμμενου φαουλ. 2:40 βαλτο να το δεις. Και λες οτι εχεις παιξει και μπασκετ. Χιλιαδες φορες εχουμε δει να γινεται αυτο οταν ο αλλος δεν προλαβαινει να κανει φαουλ στα χερια και σπρωχνει χωρις να θελει να χτυπησει. Μην τον βγαλεις και δολοφονο τωρα Γιατι ποτε χτυπησε ο Παπαλουκας δικο σας παικτη? Ποτε φερθηκε ''πουστικα''? Δεν ειπες για χτυπηματα. Ειπες για ον ρολο του Τσαρτσαρη. Ε, ο ρολος του Παπαλουκα απο τοτε που γυρισε ειναι του Καπτεν Διαμαρτυρια, να κανω καμια γκριματσα, να χτυπησω τα ποδαρακια μου, να κανω καμια δηλωση για τη διαιτησια γιατι ειμαι ο πρωην αρχηγος της Εθνικης και κανεις δεν μου μιλαει Για τον Τσαρτσαρη εχεις να προσαψεις μια φαση και μου λες για εντεταλμενες υπηρεσιες. Μαζεψε τον μυτογκα γιατι αν κανει τα ιδια καραγκιοζιλικια στο επομενο τον εχουν ολοι στη μπουκα Το 4ο φαουλ (υποθετω ειναι αυτο που ειναι πεσμενος κατω) απο το ριπλευ της τηλεορασης μου φανηκε πως μετακινησε το σωμα του. Θα το δω παντως τωρα που κατεβαζω τον αγωνα, και θα σου πω. Ποιο σωμα του μετακινησε!? Ενα κορμι 2,09 πεφτει στο εδαφος, τι να κανει, να βαλει μαγνητη για να μην κινηθει? Ουτε αυτο δεν παραδεχεστε? Επισης κριμα που δεν λες πως δεν ειναι φαουλ ουτε το πρωτο του Φωτση, στο πρωτο δεκαλεπτο. Επειδη ειναι το 2ο του Πεκοβιτς. Κριμα που δε σφυριχτηκε ετσι? Μην ανησυχεις, τα μαζεψε στην 3η περιοδο μαζεμενα. Μολις ειδανε οτι ο Πεκο μας κρατουσε μεσα του φορτωσαν 3 φαουλ σε 8 λεπτα και τελος Οπως και τοσα φαουλς που δοθηκαν στην 3η περιοδο, απορω σε τι ονειρο τα βλεπαν οι διαιτητες. Το ονειρο των +27 βολων υπερ του Ολυμπιακου μεχρι τωρα ---------- Προσθήκη στις 00:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:11 ---------- Γιατί έτσι; Κούραση; Αδιαφορία; Ποιοι ξεχώρισαν; Ο Σπανουλης φανηκε κλασμενος, οπως και ο Ντρου, χαλια μαυρα και ο Περπε. Αδιαφορια κανενας, απλα δεν τους βγηκε τιποτα, πχ ο Μαικ εκανε το χειροτερο παιχνιδι του εδω και περιπου 5 χρονια Μονο ο Πεκο ηταν συγκλονιστικος με στιγμιαιες εκλαμψεις απο Μητσο και Σαρας και οσο και αν σου φαινεται απιστευτο απο Τεπιτς
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Και λες οτι εχεις παιξει και μπασκετ.Χιλιαδες φορες εχουμε δει να γινεται αυτο οταν ο αλλος δεν προλαβαινει να κανει φαουλ στα χερια και σπρωχνει χωρις να θελει να χτυπησει. Μην τον βγαλεις και δολοφονο τωρα Eιναι φανερο οτι βλεπουμε αλλη φαση. Το καμαρι σας, δε προλαβαινει τον Αφανα, σπρωχνει ''με τροπο'' οσο ειναι στον αερα ο δικος μας, και μετα κανει πως τον πονεσε το χερακι!!!!!!!!!!!!!!!! Εκει, η μοναδικη αμυνα που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να παιξεις, ενω ειναι μπροστα σου και πηδαει για το καρφωμα, ειναι ΨΗΛΑ. Αν φορας παντελονια δηλαδη. Οτιδηποτε αλλο ειναι ακρως επικινδυνο. Δε σου λεω για αλλο παικτη (ισα-ισα) δε σου λεω για οτιδηποτε αλλο, σου λεω για την ψευτομαγκια του Κωστη. Τι να πω εγω κατι τετοια τα σιχαινομαι, αλλοι τα γουσταρουν. Ειτε αυτο λεγεται, κανω ανανδρο φαουλ με σκοπο να τραυματισω αντιπαλο, ειτε λεγεται του χωνω μπουνια στα ισα. Γουστα ειναι αυτα. Δεν ειπες για χτυπηματα. Ειπες για ον ρολο του Τσαρτσαρη.Ε, ο ρολος του Παπαλουκα απο τοτε που γυρισε ειναι του Καπτεν Διαμαρτυρια, να κανω καμια γκριματσα, να χτυπησω τα ποδαρακια μου, να κανω καμια δηλωση για τη διαιτησια γιατι ειμαι ο πρωην αρχηγος της Εθνικης και κανεις δεν μου μιλαει Για τον Τσαρτσαρη εχεις να προσαψεις μια φαση και μου λες για εντεταλμενες υπηρεσιες. Μαζεψε τον μυτογκα γιατι αν κανει τα ιδια καραγκιοζιλικια στο επομενο τον εχουν ολοι στη μπουκα ΤΟ θεμα μας ειναι ρολος του Τσαρτσαρη που προκυπτει μεσα απο τα καουμπουλικια, τις μαγκιες και να ανανδρα φαουλς. Φυσικα και δε μιλαω για διαμαρτυριες προς τους διαιτητες γιατι δεν αφορουν την ομαδα μου. Και κυριως, επειδη οποιος διαμαρτυρεται στους διαιτητες, χανει ο ιδιος. Υ.Γ. παντως στον Κλειζα δε νομιζω να ξανακουνηθει ο Κωστακης. και αφου καταφερε και εκνευρισε τον Αφανα, μπραβο του. Ειναι επιτευγμα. Ποιο σωμα του μετακινησε!?Ενα κορμι 2,09 πεφτει στο εδαφος, τι να κανει, να βαλει μαγνητη για να μην κινηθει? Ουτε αυτο δεν παραδεχεστε? Σου απαντησα. Απ τη στιγμη που πεφτει κατω και κινειται, βρισκοντας τον Κλειζα, ειναι φαουλ. Αν δεν εχει κινηθει, δεν ειναι. Θα το δω και θα πω την αποψη μου. Γιατι δεν το δεχεσαι? Μην ανησυχεις, τα μαζεψε στην 3η περιοδο μαζεμενα. Μολις ειδανε οτι ο Πεκο μας κρατουσε μεσα του φορτωσαν 3 φαουλ σε 8 λεπτα και τελος Το ονειρο των +27 βολων υπερ του Ολυμπιακου μεχρι τωρα Τετοια επιχειρηματολογια δεν την περιμενα απο σενα. Οριστε τα φαουλς http://www.galanissportsdata.com/basketball/online/onlinegamegsd.asp?game=200 20-22. Μπορεις να μεταφρασεις το γιατι τα ιδια φαουλς εχουν μετατραπει σε διαφορετικο αριθμο βολων, ειμαι βεβαιος.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Αυτό με παραξένεψε και εμένα. Δεν είχα ξαναδεί τον Τσίλντρες τόσο τσαντισμένο. Εντάξει μέτριος παίκτης ο Τσαρτσαρής, απο την στιγμή όμως που κάνει μαγκιές να μάθει και να τις δέχεται κιόλας.
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Εμενα αυτο που με παραξενευει παντως ειναι οτι πρεπει να δικαιολογησουμε τις μ@λ@κιες του καθενος, επειδη τυγχάνει να ειναι παικτης της ομαδας μας. Να αρχισω και γω δηλαδη να λεω πως καλα εκανε ο Γουντς και τραβηξε μπουνια στον Τομασεβιτς, και να εφευρισκω δικαιολογιες. και σαν να μην φτανει αυτο, αδυνατουμε να δουμε πως ο Παο φετος ειναι κακιστος, ολη τη χρονια, και πως οι ηττες του εχουν να κανουν αποκλειστικα και μονο με την μειωμενη αποδοση του. Κριμα, πραγματικα κριμα, να μας παρει το πρωταθλημα τετοια ομαδα. Ο προ του Φαιναλ4 ΟΣΦΠ, θα τους εκανε πλακα. Αλλα βλεπεις, ποιος θα τολμουσε να διανοηθει πως προπονητικο τιμ των 2εκ/χρονο, θα εχανε τον ελεγχο της ομαδας στην πιο κρισιμη καμπη της χρονιας.
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Κριμα, πραγματικα κριμα, να μας παρει το πρωταθλημα τετοια ομαδα. Ο προ του Φαιναλ4 ΟΣΦΠ, θα τους εκανε πλακα. Αλλα βλεπεις, ποιος θα τολμουσε να διανοηθει πως προπονητικο τιμ των 2εκ/χρονο, θα εχανε τον ελεγχο της ομαδας στην πιο κρισιμη καμπη της χρονιας. Ο Γιαννακης θα ναι συντομα παρελθον, και η ομαδα θα λαβει αυτο που της αξιζει.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ΤΟ θεμα μας ειναι ρολος του Τσαρτσαρη που προκυπτει μεσα απο τα καουμπουλικια, τις μαγκιες και να ανανδρα φαουλς. Δηλαδη ειναι ρολος το ΕΝΑ φαουλ-που εγω εχω τα παντελονια να παραδεχτω οτι ειναι εσκεμμενο-και οχι οι τσαμπουκαδες του Κλειζα(που στο 1ο ματς τον σπρωχνει 2 φορες), του Παπαλουκα=διαμαρτυρομαι ειρωνευομενος και το τσουτσεκι Τεοντοσιτς που σε ΚΑΘΕ φαση, μα σε ΚΑΘΕ φαση το μονο που κανει στην αμυνα ειναι να χτυπιεται προς τα πισω και καλα επιθετικο. Μεγαλο καραγκιοαζκι το συγκεκριμενο. Ειδικα την Κυριακη σε ενα φαουλ που κανει πεφτει με το σωμα στον Μητσο που εχει πλατη,1,2 δεν του το σφυριζουν την τριτη πεφτει με δυναμη, του το σφυριζουν, και κανει ο γελοιος οτι πεφτει προς τα πισω πανω στον Μπουρουση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.