Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Διαμαντίδης αδικείται μόνος του, γιατί είναι μεγάλος παίχτης και δε χρειάζεται τέτοιου είδους αβάντες. Φαντάσου για να φτάσει να το παραδεχτεί μέχρι και ο φιλοβάζελος Συρίγος, πόσο εμφανές είναι.

Έχω έναν πολύ καλό φίλο άρρωστο γαύρο στο ποδόσφαιρο και Άρη στο μπάσκετ. Για προσπάθα το.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο ποιος συρίγος???????????????????????????????????????

ο ανθρωπος που αντικατεστησε τον "πειραιά" στο γνωστό αγαπητό συνθημα περί θρύλου?

Δημοσ.
Μου αρέσει που κάθεστε και ασχολείστε με τον ερώδιο... :-D

Με τον Συρίγο ασχολούμαστε :P

Κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα τον προτείνει ο τζιγκερ για πρόεδρο :rolleyes:

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο Τζίγγερ ετοιμάζει να βάλει τον Σαραβάκο γιά πρόεδρο! Ο Δημήτρης είναι τόσο ευγενικό παιδί που του πιάνεις τον κ... και σού λέει κι ευχαριστώ. Μιλάμε γιά άγιο επί της Γης, Και η σουπερλίγκ θέλει αλητόβιους, νταβατζήδες και γενικά ζημωμένους στη βρωμιά ανθρώπους.Σαν να μου φαίνεται ότι τον ετοιμάζει ο Τζίγγερ γιά αχυράνθρωπο-μαριονέτα που δεν θα του κάνει τα καψώνια που του έκανε ο Πατέρας.

Πισωγύρισμα αν γίνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δηλαδή ο Πατέρας είναι αλητόβιος, νταβατζής και ζυμωμένος στην βρωμιά άνθρωπος?

Προσέχετε λίγο τι γράφετε ρε γμτ.

Δημοσ.

geovard, απορώ που τα διαβαζεις ρε φιλε αυτα τα πραγματα!

ο μητσαρας, εφυγε γιατι δεν ειχε ενεργό ρολο, και χολώθηκε τόσο πολύ, που δεν ήθελε να παίξει καν στο φιλικό/φιέστα!

και τωρα θα δεχθεί να μπει αχυρανθρωπος?

ΥΓ: το οτι αποκαλεις εμμεσα τον πατέρα αλητόβιο, νταβατζή, δε θα ήθελα να το σχολιάσω...Με την καμία όμως, για να διατηρήσω και κάποιο επίπεδο!

Δημοσ.

Φίλε geovard ο Σαραβάκος είναι ο τελευταίος που θα δεχτεί να μπει αχυράνθρωπος...

Δεν ξέρω τις ηλικίες σας, πάντως εμένα αυτός με έκανε Παναθηναικό. Και μπορώ να σου πω ότι όσο τον θαύμασα σαν παίχτη άλλο τόσο τον γούσταρα σαν χαρακτήρα όταν έφευγε από τα επίσημα στα ημίχρονα των αγώνων και καθόταν μακρυά από τους άλλους. Γιατί οι περισσότεροι μαζευόντουσαν εκεί για δημόσιες σχέσεις και να πουλήσουν Παναθηναικοφροσύνη, αυτός ερχόταν για να δει την ομάδα του. Κύριος και μάγκας πάντα ο Μητσάρας

Δημοσ.
geovard, απορώ που τα διαβαζεις ρε φιλε αυτα τα πραγματα!

ο μητσαρας, εφυγε γιατι δεν ειχε ενεργό ρολο, και χολώθηκε τόσο πολύ, που δεν ήθελε να παίξει καν στο φιλικό/φιέστα!

και τωρα θα δεχθεί να μπει αχυρανθρωπος?

ΥΓ: το οτι αποκαλεις εμμεσα τον πατέρα αλητόβιο, νταβατζή, δε θα ήθελα να το σχολιάσω...Με την καμία όμως, για να διατηρήσω και κάποιο επίπεδο!

Θα σού πω μόνο τούτο γιά να καταλάβεις μιά και μιλάς γιά επίπεδα και ευθείες.

Κάποτε είχε μιά συνέλευση η σουπερλιγκ και επειδή δεν μπορούσε να παραστεί γιατί είχε σοβαρές υποχρεώσεις ο πρόεδρος τού Εργοτέλη ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε στείλει να τον εκπροσωπήσει ένα νεαρό δικηγόρο, άνθρωπο καλοαναθρεμμένο ο οποίος είπε:

Πλησιάζοντας στην αίθουσα όπου θα μαζεύονταν οι πρόεδροι των ομάδων να μιλήσουμε γιά τα τηλεοπτικά και τη βία, ανεβαίνοντας τα σκαλιά άκουσα φωνές και ένα απίστευτο λεξιλόγιο που με έκανε να αναρωτηθώ αν θα έπρεπε να μπω.Τέτοια λόγια και βρισιές γιά μάνες και αδερφές δεν έχω ακούσει ούτε από τους πιό φανατικούς χούλιγκανς! Όσο και αν σας περιγράψω τι ακουσα και ποιά ήταν η συμπεριφορά τους δεν θα είναι αρκετό γιά να καταλάβετε.

Τι νομίζεις δηλαδή antreaslam ότι είναι ο κόσμος τού Ελληνικού ποδοσφαίρου? Κατηχητικό? Που να επιβιώσει εκεί μέσα ο Σαραβάκος? Με τον Ψωμιάδη απέναντί του ή τον Μπέο που στέλνουν εκπρόσωπό τους άλλοτε ο Πανιώνιος και άλλοτε ο Ολυμπικός Βόλου?

Τα πιό βαριά λόγια(μας είχε πεί ο εκπρόσωπος του Εργοτέλη) όσο κι αν σού φαίνεται περίεργο τα είπε ο Πηλαδάκης ο οποίος στις κάμερες εμφανίζεται ως ο εξυγιαντής τού ποδοσφαίρου.

Τελικά ο άνθρωπος τού Εργοτέλη παρακάλεσε τον Παπουτσάκη να τον απαλλάξει άλλη φορά από το να συμμετέχει στο άντρο των.. κανιβάλων.

slimdata επειδή κι εγώ τον έζησα τον Σαραβάκο,ελπίζω να μην δεχτεί αν τού προτείνουν την προεδρία. Γιατί δεν θα είναι αυτόφωτος και θα του κάνει κακό.

Να πω ότι το όνομα του Σαραβάκου αναφερεται σήμερα από τις εφημερίδες.Δεν είναι επινόηση δική μου.

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=31/5/2010&cid=2

Δημοσ.
Προσωπικά επειδή τα έχω ζήσει και ως μέλος της ομάδας, αλλά και ως αντίπαλος όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω ότι ο Κόκκαλης, αν εξαιρέσουμε τη φετινή σεζόν που όλοι κάναμε λάθη, είναι ο τέλειος πρόεδρος!

Νικοπολίδης. Και αυτός στον πάτο που φτάνει θα βρει πετρέλαιο στο τέλος.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, φιλοβάζελος ο Συρίγος?

Τι άλλο θα ακούσω???

Και μετά θέλει ο άλλος να ακούς τι λέει.........

Λάθος διατύπωση. Ο Συρίγος είναι φιλοκυβερνητικός. Αν το σύστημα ήταν κόκκινο, κόκκινο θα σχολίαζε. Γλύφει εκεί που χθες κατουρούσε και αύριο θα ξανακατουράει αν το θες πιο ωμά. Και δεν σου είπε κανείς να ακούς τι λέω, να διαβάζεις σου έχω πει ;)

@ Midi,

βρες μου φάση που να σφυρίζεται η συγκεκριμένη κίνηση επιθετικό, έστω και σε «άκυρο»

αγώνα (για μένα δεν υπάρχει άκυρος αγώνας, από τον καθένα

βγάζεις συμπεράσματα)

@ Snolly

Εσύ μλκα, μάθε να διαβάζεις και καμιά σελίδα πριν γράψω εγώ, πριν μιλήσεις, γιατί σκαλώνεις σε αυτά που γράφω μόνο. Ρε μπας και με γουστάρεις; :P Ο Midi ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του Κλέιζα, όταν έχετε μεγαλύτερα καλόπαιδα αρην ομάδα σας. Α, όσο για τον Συρίγο, μη μου το γυρνάς όπως ο άλλος, που μας λέει να μην πιστεύουμε στα αυτιά μας, επειδή ο Σκουντής είναι κουμπάρος του Γιαννάκη...

@ Catrinap

Πότε πέφτεις, να βγάλω τηλεσκόπιο;

Δημοσ.
@ Snolly

Εσύ μλκα, μάθε να διαβάζεις και καμιά σελίδα πριν γράψω εγώ, πριν μιλήσεις, γιατί σκαλώνεις σε αυτά που γράφω μόνο. Ρε μπας και με γουστάρεις; :P Ο Midi ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του Κλέιζα, όταν έχετε μεγαλύτερα καλόπαιδα αρην ομάδα σας. Α, όσο για τον Συρίγο, μη μου το γυρνάς όπως ο άλλος, που μας λέει να μην πιστεύουμε στα αυτιά μας, επειδή ο Σκουντής είναι κουμπάρος του Γιαννάκη...

Το quote πάνω στον Συρίγο ήταν τυχαίο, βρήκα το τελευταίο σου και πάτησα quote.

Διαβαζω όλα τα posts και στα 2 threads τα τελευταία 2 χρόνια περίπου.

Εσύ συνήθως μου βγάζεις τα μάτια με αυτά που γράφεις (και μερικές φορές η Μαργαρίτα που παίζει Pro στο PS3 της και κράζει το διαιτητή) οπότε με εσένα σκαλώνω.

Εγώ δε σε γουστάρω, αλλά έχω ακούσει το "γίνε Άρης να γουστάρεις" γι' αυτό και στο προτείνω γιατί σε βλέπω φέτο πνίγεσαι στη στενοχώρια. Θα έχεις και τι να ντυθείς τις απόκριες:

post-546-129063093696_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...