Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ΥΓ. Απιστευτο το 4ο στον Τσαρτσαρη. Τι του σφυριξαν?Οτι δεν εξαφανιστηκε απο τον χωροχρονο? Mαζευτε τον.... Ειναι μεγαλος παικτης, εχει παιξει για την Εθνικη, δεν του αρμοζει ο ρολος που τον βαζετε να παιξει. και επειδη θετεις θεμα διαιτησιας, στο 3ο δεκαλεπτο εγιναν πολλα φαλτσοσφυριγματα. Παρα πολλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Mαζευτε τον.... Ειναι μεγαλος παικτης, εχει παιξει για την Εθνικη, δεν του αρμοζει ο ρολος που τον βαζετε να παιξει. και επειδη θετεις θεμα διαιτησιας, στο 3ο δεκαλεπτο εγιναν πολλα φαλτσοσφυριγματα. Παρα πολλα. Τι ακριβως σε χαλασε στη συμπεριφορα του Τσαρτσαρη? Εμενα πχ με χαλασε στον 1ο τελικο οτι δεν ανταπεδωσε στον Κλειζα και σταθηκε ιδιαιτερα ηρεμος. Εσενα τι σε πειραξε?
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τι ακριβως σε χαλασε στη συμπεριφορα του Τσαρτσαρη? Εμενα πχ με χαλασε στον 1ο τελικο οτι δεν ανταπεδωσε στον Κλειζα και σταθηκε ιδιαιτερα ηρεμος. Εσενα τι σε πειραξε? Oτι στον πρωτο τελικο πηγε αμεσως μετα το καλαθι να μανουριασει με υφακι στον πεσμενο Κλειζα, με σκοπο να τον εκνευρισει και να τον βγαλει εκτος αγωνα και οτι σημερα εκανε ενα απ τα πιο υπουλα και επικινδυνα φαουλς που υπαρχουν στο μπασκετ, σπρωχνοντας τον Τσιλι ενω ηταν στον αερα ετοιμος να καρφωσει. Καθαρο αντιαθλητικο που φυσικα δε δοθηκε. Ειπαμε, τελειωσε η καριερα του, δεν ειναι αναγκη να τελειωσει και σαν ανθρωπος. Προσωπικα τον σεβομουν για τα παιχνιδια που εκανε με την Εθνικη. Ακομα ενα τετοιο περιστατικο, και εχει ξοφλησει για μενα, και φανταζομαι και για πολλους ακομα. Στο κατω-κατω, την εικονα της ομαδας σου χαλαει, οπου ειναι ολοι υποδειγματικοι, απο τον Ομπραντοβιτς μεχρι τον τελευταιο παικτη. Τωρα αν ειναι επιλογη του τεχνικου τιμ να εχει εναν τετοιο ρολο, και δεν ειναι απλα ''νευρακια'' λογω της αδυναμιας του πλεον να παιξει μπασκετ, τοτε αλλαζουν τα πραγματα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Oτι στον πρωτο τελικο πηγε αμεσως μετα το καλαθι να μανουριασει με υφακι στον πεσμενο Κλειζα Πλακα σπας ετσι?
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Oτι στον πρωτο τελικο πηγε αμεσως μετα το καλαθι να μανουριασει με υφακι στον πεσμενο Κλειζα και οτι σημερα εκανε ενα απ τα πιο υπουλα και επικινδυνα φαουλς στον αιφνιδιασμο, σπρωχνοντας τον Τσιλι ενω ηταν στον αερα ετοιμος να καρφωσει. Καθαρο αντιαθλητικο. Όταν έπαιζε στη Νηαρ Ηστ ήταν και άνθρωπος. Τώρα είναι μόνο βάζελος. Πάει να καρφώσει ο άλλος κ κόντεψε να μείνει μισός στο καλάθι. Αυτός είναι ο μάγκας Τσαρτσαρής. Και ο αμέσως επόμενος μάγκας ο Διαμαντίδης, που σε παγκόσμια πρωτοτυπία συνεχίζει να ποστάρει με τους αγκώνες, όπως δηλώνει περιχαρής και ο Σκουντής. Και όχι μόνο ποστάρει με αγκώνες, αλλά η ατιμωρησία του επιτρέπει να παίρνει κ θέση με τους αγκώνες (βλ φάση με Τεόντοσιτς που τον έβαλε πίσω με τον αγκώνα) Ο Πέκοβιτς σήμερα ήταν και σε ρόλο space buster. Καθόταν στο τρίποντο και πήγαινε μία δεξιά, μία αριστερά, πάντα στημένος σε στάση σκριν, μπας και μπορέσει και σουτάρει ο Σπανούλης. Και μιας κ αναφέρθηκε, το 4ο του Σχορτσιανίτη που μάλιστα σφυρίζεται πριν γίνει είναι μακράν πιο ψεύτικο από του Τσαρτσαρή, ο οποίος πέφτει κάτω και εμποδίζει επίθεση. Τι να κάνει? Να εξαφανιστεί, klein.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Όταν έπαιζε στη Νηαρ Ηστ ήταν και άνθρωπος. Τώρα είναι μόνο βάζελος. Πάει να καρφώσει ο άλλος κ κόντεψε να μείνει μισός στο καλάθι. Αυτός είναι ο μάγκας Τσαρτσαρής. Κλειζα Μπουρουσης Τεοντοσιτς η απαντηση μου για καθε παραπονο που εχεις απτον Τσαρτσαρη. Χωρις περαιτερω αναλυση. Και ο αμέσως επόμενος μάγκας ο Διαμαντίδης, που σε παγκόσμια πρωτοτυπία συνεχίζει να ποστάρει με τους αγκώνες, όπως δηλώνει περιχαρής και ο Σκουντής. Μissmatch λεγεται αυτο, βεβαια εσυ το missmatch το βλεπεις σαν αγκωνιες οκ. Και οταν βαζει οντως αγκωνα χρεωνεται με επιθετικο. H αποψη σου για το ποσταρισμα του Σχορτσιανιτη? Ο Πέκοβιτς σήμερα ήταν και σε ρόλο space buster. Καθόταν στο τρίποντο και πήγαινε μία δεξιά, μία αριστερά, πάντα στημένος σε στάση σκριν, μπας και μπορέσει και σουτάρει ο Σπανούλης. Ενω οι δικοι σου ψηλοι πανε πισω.
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μissmatch λεγεται αυτο, βεβαια εσυ το missmatch το βλεπεις σαν αγκωνιες οκ. Και οταν βαζει οντως αγκωνα χρεωνεται με επιθετικο. Missmatch στο 1:00. Τπτ άλλο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fUXi9bbMHjs[/ame]
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μην τον αδικείς τον Διαμαντίδη. Και ο Ντουάιντ Χάουαρντ με τους αγκώνες ποστάρει και δεν παίρνει ίχνος σφυρίγματος. Εγώ το λέω προσωπικό στύλ. Κάποιοι άλλοι πιο σχετικοί απο εμένα το λένε αβάντα...
catrina_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εσυ το πιστεψες κανονικα τωρα ε, οτι ο ΠΑΟ ηταν χαλια σημερα, οτι ο ΟΣΦΠ το πηρε με τη μαγκια του κλπ ε? Οκ! Μετα το ΟΑΚΑ να μην κλαιτε παλι και κυριως μην χαθειτε. Θελω να μας πειτε ποσο μαγκες ειναι οι παιχτες σας και ποιοι απο τους δικους μας χαλαρωσανε και πρεπει να παρουν ποδι απτην ομαδα. ΥΓ. Αν και θα ξαναεμφανιστειτε μετα τη ληξη του 4ου τελικου αλλα οκ. Προφανώς είδες το post μου στο νήμα του ΟΣΦΠ. FAIL. Ειρωνία έκανα στους Ολυμπιακούς φίλε MiDi. Παναθηναϊκός είμαι εγω.
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μην τον αδικείς τον Διαμαντίδη. Και ο Ντουάιντ Χάουαρντ με τους αγκώνες ποστάρει και δεν παίρνει ίχνος σφυρίγματος. Εγώ το λέω προσωπικό στύλ. Κάποιοι άλλοι πιο σχετικοί απο εμένα το λένε αβάντα... Ο Διαμαντίδης αδικείται μόνος του, γιατί είναι μεγάλος παίχτης και δε χρειάζεται τέτοιου είδους αβάντες. Φαντάσου για να φτάσει να το παραδεχτεί μέχρι και ο φιλοβάζελος Συρίγος, πόσο εμφανές είναι. ---------- Προσθήκη στις 03:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:20 ---------- Προφανώς είδες το post μου στο νήμα του ΟΣΦΠ.FAIL. Ειρωνία έκανα στους Ολυμπιακούς φίλε MiDi. Παναθηναϊκός είμαι εγω. Εϊδες για να είσαι κομήτης, ούτε οι δικοί σου δεν σε αναγνωρίζουν.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ακριβώς αυτό εννοούσα. Επειδή ακριβώς είναι μεγάλοι παίκτες και δεν μπορούν να αλλάξουν το στύλ τους, οι διαιτητές το έχουν πάρει απόφαση και δεν σφυρίζουν, ειδάλλως θα είχαν 5 φάουλ σε 5 φάσεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Missmatch στο 1:00. Τπτ άλλο http://www.youtube.com/watch?v=fUXi9bbMHjs ωραια μου δειχνεις μια random φαση απο ακυρο αγωνα, που σε πολλες περιπτωσεις δινεται επιθετικο φαουλ, απλα σε αυτη δεν δοθηκε. Να σου βγαλω κι εγω μερικα video με ποσταρισμα Σχορτσιανιτη να δουμε αν ειναι ανεκτικοι οι διαιτητες και με αυτον? Ο ΔΔ εκμεταλευεται το missmatch, και προφανως σπρωχνει, αυτο θα πει missmatch. Εχω παραπανω δυναμη λογω υψους/βαρους κλπ και σε βαζω στη ρακετα. Ο ΔΔ παιζει με πλατη και χερια και φλερταρει με επιθετικο, το ιδιο κανει και ο ΣΟΦΟ που παιζει με πλατη/κωλο και επισης φλερταρει με επιθετικο. Το missmatch και το postarisma εχουν τα ρισκα τους.
SlimData Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, φιλοβάζελος ο Συρίγος? Τι άλλο θα ακούσω??? Και μετά θέλει ο άλλος να ακούς τι λέει.........
Snolly Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ είναι εντυπωσιακή μετά από ματς κερδισμένο γιατί όλοι ξέρουν τι θα ακολουθήσει και ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ είναι εντυπωσιακή μετά από ματς κερδισμένο γιατί όλοι ξέρουν τι θα ακολουθήσει και ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Προετοιμαζουν απο τωρα την καραμελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.