alexis333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Παιδια μη λεμε ο,τι να ναι ... Ο Τεν Κατε εφυγε για να αλλαξει το κλιμα στην ομαδα .... Αυτο το πρωταθλημα δε χανοταν με οποιοδηποτε προπονητη ...
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Παιδια μη λεμε ο,τι να ναι ...Ο Τεν Κατε εφυγε για να αλλαξει το κλιμα στην ομαδα .... Αυτο το πρωταθλημα δε χανοταν με οποιοδηποτε προπονητη ... Μη βάζεις στοίχημα.Μού θυμίζεις τον Κόκκαλη που λέει ότι και με μενα προπονητη της Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα θα τόπαιρνα! χο χο!
alexis333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μη βάζεις στοίχημα.Μού θυμίζεις τον Κόκκαλη που λέει ότι και με μενα προπονητη της Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα θα τόπαιρνα! χο χο! Ρε συ αφου ο Ολυμπιακος κατερευσε ... Πως να το χασετε ... Και ο Τεν Κατε δεν τα πηγε ασχημα τη φετινη σαιζον αλλα εφυγε λογω των σχεσεων του με τους ποδοσφαιριστες και επειδη εχασε στο ντερμπι με κατεβασμενα χερια ... Τωρα ενταξει αυτη ειναι η αποψη μπορει να κανω και λαθος ... Αλλα αυτη τη στιγμη εχει μπασκετ .... Ειναι ωρες μπασκετ ...
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Χμ...μυστηριο ματς. Υπο αλλες συνθηκες μπορει να ελεγα οτι με Μαικ-Πεκο χωρις φαουλ και τους παικτες του Ολυμπιακου νευρικους, το ματς εχει τελειωσει Αλλα φοβαμαι οτι μας κρατανε Τεπιτς-Σαρας. Και ποσο να αντεξει ο Τεπιτς? ---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:48 ---------- Δεν νομιζω οτι γυρναει. Απλα δεν γινεται να κερδισεις στο ΣΕΦ με 2,5 παικτες Νομιζω θα χασουμε καπου στους 6-12π ΥΓ. Απιστευτο το 4ο στον Τσαρτσαρη. Τι του σφυριξαν?Οτι δεν εξαφανιστηκε απο τον χωροχρονο?
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ελεος ρε πουστη μου με αυτα τα box out...Ελεος..Μα καλα τριποντο απο τον παπαλουκα? Δλδ ελεος..Αναστησαμε τους πεθαμενους παλι. Συγκεντρωση 0
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Με 4 παικτες δεν πας πουθενα Το θεμα ειναι οτι εγιναν τραγικα λαθη και απο τον Ζοτς σε σημειο πονηρεματος Τεπιτς πολυ καλος-και σιγουρα οχι χειροτερο αμυντικα του Περπε-εξω, Σπανουλης κλασμενος αλλα συνεχως ασος, Πεκο με 4 και συνεχιζε να παιζει
catrina_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Κάποιοι υπερχαλαρώσανε, και καλό θα είναι να αρχίσουν να ψάχνουνε ομάδα ( Βασιλάκι και εσύ είσαι μέσα σε αυτούς... ξύπνα )
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μαικ - Σπανουλης δεν μπηκαν στο γηπεδο και ο Περπερογλου επρεπε να κρατησει τον Childress μακρια απο την ρακετα...Αυτα δεν εγιναν με συνεπεια...Συνεχομενα λαθη των πρωτων 2 και πολλα επιθετικα του αντιπαλου.
Deponakias Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Αφου δεν ειδατε τον ομπραντοβιτς να εχει κοκκινισει τι ανησυχειτε? Δικο σας ειναι το ματς στο οακα...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ηρεμα ρε παιδια ,ηρεμα.στα 5 πατς θα τελειωσουν τα playoff.Ο Παο απλα δεν θελει να το παρει στο σεφ ,δεν τα δινει ολα ,αμα ηθελε θα το επερνε οπως το εκανε περισυ .Τα λεμε την τεταρτη .
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Αφου δεν ειδατε τον ομπραντοβιτς να εχει κοκκινισει τι ανησυχειτε?Δικο σας ειναι το ματς στο οακα... Ναι αλλα εχω κοκκινισει εγω ρε γαμωτο..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Κάποιοι υπερχαλαρώσανε, και καλό θα είναι να αρχίσουν να ψάχνουνε ομάδα ( Βασιλάκι και εσύ είσαι μέσα σε αυτούς... ξύπνα ) Εσυ το πιστεψες κανονικα τωρα ε, οτι ο ΠΑΟ ηταν χαλια σημερα, οτι ο ΟΣΦΠ το πηρε με τη μαγκια του κλπ ε? Οκ! Μετα το ΟΑΚΑ να μην κλαιτε παλι και κυριως μην χαθειτε. Θελω να μας πειτε ποσο μαγκες ειναι οι παιχτες σας και ποιοι απο τους δικους μας χαλαρωσανε και πρεπει να παρουν ποδι απτην ομαδα. ΥΓ. Αν και θα ξαναεμφανιστειτε μετα τη ληξη του 4ου τελικου αλλα οκ.
Deponakias Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εσυ το πιστεψες κανονικα τωρα ε, οτι ο ΠΑΟ ηταν χαλια σημερα, οτι ο ΟΣΦΠ το πηρε με τη μαγκια του κλπ ε? Οκ! Μετα το ΟΑΚΑ να μην κλαιτε παλι και κυριως μην χαθειτε. Θελω να μας πειτε ποσο μαγκες ειναι οι παιχτες σας και ποιοι απο τους δικους μας χαλαρωσανε και πρεπει να παρουν ποδι απτην ομαδα. ΥΓ. Αν και θα ξαναεμφανιστειτε μετα τη ληξη του 4ου τελικου αλλα οκ. Eνταξει μην το παμε και στο αλλο ακρο... Αμα ειναι μαγκες οι παιχτες μας θα πρεπει να το αποδειξουν στο οακα,αν εχουν τα @@ να παρουν το ματς...
izerman76 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Χμ...μυστηριο ματς.Υπο αλλες συνθηκες μπορει να ελεγα οτι με Μαικ-Πεκο χωρις φαουλ και τους παικτες του Ολυμπιακου νευρικους, το ματς εχει τελειωσει Αλλα φοβαμαι οτι μας κρατανε Τεπιτς-Σαρας. Και ποσο να αντεξει ο Τεπιτς? ---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:48 ---------- Δεν νομιζω οτι γυρναει. Απλα δεν γινεται να κερδισεις στο ΣΕΦ με 2,5 παικτες Νομιζω θα χασουμε καπου στους 6-12π ΥΓ. Απιστευτο το 4ο στον Τσαρτσαρη. Τι του σφυριξαν?Οτι δεν εξαφανιστηκε απο τον χωροχρονο? Εκεί κοντά γίνανε κάτι περίεργα σφυρίγματα, νομίζω ότι η λογική είναι να πάει σε 5 παιχνίδια η σειρά. Αν και νομίζω πως πιο πιθανό να κάνει μπρεικ ο ολυμπιακός παρά ο παο - στο σεφ γίνεται και λίγο ροντεο το παιχνίδι, πέφτει λίγο πιο πολύ ξύλο, παίζει πιο χαλαρά ο παο γιατί έχει τη σιγουριά έδρας. Και όντως, πολύ χαλαρός μου φάνηκε ο ομπράντοβιτς.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αν και νομίζω πως πιο πιθανό να κάνει μπρεικ ο ολυμπιακός παρά ο παο Αυτο πως σου προκυπτει απο την εικονα των 2 πρωτων αγωνων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.