SlimData Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μόνο εγώ δηλαδή δεν είδα μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι του ΠΑΟ πριν και μετά Τεν Κατε; Στο παιχνίδι στο Καραϊσκακη μέχρι το 1-0 ο ΠαναθηναΙκος ήταν πολύ καλύτερος και έκοψε ο επόπτης με οφσαιντ το Σισε που μπορούσε να κάνει το 0-1. Κοντρα στη ροη του παιχνιδιου βαζει γκολ ο Ολυμπιακος και μετα κατερευσαν οι παικτες (όπως περίπου και στο 2ο γύρο στο 0-2). Σε αυτό δεν ευθύνεται ο προπονητής. ΟΚ, αν νοιώθεις περήφανος επι Νιομπλια που χάσατε όλα τα ντερμπι αλλά σε πείραξε που χάσατε σε παιχνίδι που σημαδεύανε τον τερματοφύλακα σας με αεροβόλο, εγώ δεν έχω λόγο στο τι επιλέγετε ως Παναθηναϊκοι. Πάντως τι σου κάνουν οι δημόσιες σχέσεις - ο Μπάγεβιτς έχει πλακωθεί με τη μιση ομάδα, όποιος παίκτης φεύγει κάνει δηλώσεις εναντιον του αλλά παρ' όλα αυτά είναι λάτρης της πειθαρχίας ενώ ο Τεν Κάτε είναι εριστικός και δεν ενδιαφέρεται για τις σχέσεις με τους παίκτες του. Χρησιμοπίησα την λέξη περήφανος?? Όχι. Τελικά τον σημάδευαν τον Τζόρβα ή είπε ψέματα?? Ο Τεν Κάτε δεν έγινε ερειστικός στον Παναθηναικό φίλε μου. Και δεν ήρθε στην παιανία από παρθενογένεση. Τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Και από που κι ως που η σύγκριση με τον μπαγεβιτς???
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δεν ήταν καλύτερος επι Νιόπλια. Ο ΠΑΟ είχε έρθει φορμαρισμένος απο την περσυνή σεζόν και υποθέτω οτι αν δεν αποχωρούσε ο 10κ θα παίρνατε το πρωτάθλημα 5-6 αγωνιστικές πριν το τέλος. Το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε πάλι ο Ολυμπιακός και έτσι θα κρύβονταν γιά άλλη μιά χρονιά τα χάλια του, όπως γινόταν επί τόσα χρόνια. Άρα θα πρέπει να χρωστάτε χάρη στον Αντωνίου και στον Πατέρα που προσέλαβαν τον Νιόπλια και πήρε τον τίτλο και βγήκε έτσι η τσίμπλα από τα μάτια σας και αποκαλύφτηκαν τα τεράστια κενά της ομάδας σου. Κανονικά όταν ένας προπονητής όπως ο Τεν Κάτε έρχεται από τον πάγκο της Τσέλση θα ήταν παιχνιδάκι γι αυτόν να κατακτήσει στη πρώτη του κιόλας χρονιά το πανευκολο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά εδώ δεν μπόρεσε να πάρει το ...τεράστιο Αραβικό πρωτάθλημα με την Αλ Χαλίλι όπου έπαιζα μόνος του τι να λέμε τώρα! Σκέψου ότι ο Τεν Κάτε ήταν βοηθός τού Ισραηλνού Γκράντ στην Τσέλση! Θέλεις και άλλη κουβέντα γιά τις περγαμηνές του Ολλανδού? Και αλήθεια που είναι τώρα ο Γκραντ? Ο Τεν Κάτε θα έπρεπε να ήταν ένας θαυμάσιος γυμναστής, φυσιοθεραπευτής, ή φροντιστής.Όχι προπονητής.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟ δεν είχε καλύτερη ομάδα απο τον ΟΣΦΠ. Πιάσε εναν-έναν τους παίκτες και σύγκρινε.
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ό Τεν Κάτε βοήθησε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά άλλο βοηθώ και άλλο το κατακτώ μόνος μου. Έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι δεν θα τα έκανε πάλι μούσκεμα στο τέλος Φανταστείτε όμως να μην έπαιρνε ούτε ο Νιόπλιας το πρωτάθλημα, αν θα μιλούσαμε σήμερα γιά τον Πατέρα. Καλά γιά τον Αντωνίου δεν το συζητώ.Αυτός αμφισβητείται και τώρα..
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Στο μόνο που παραδέχομαι τον Πατέρα ήταν η απόκτηση του Σισέ. Ένα πρωτάθλημα μόνος του.
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Διαβάστε κι αυτό.Ίσως βρείτε μερικές αλήθειες εκεί. http://www.sport-fm.gr/article/275812 Και αυτό. http://www.novasports.gr/default.asp?aid=211564
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Τι να μας πούν μωρέ οι κατευθυνόμενοι αθλιτικοκάφροι. Απο την πρώτη μέρα τον πολεμούσαν.
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Τι να μας πούν μωρέ οι κατευθυνόμενοι αθλιτικοκάφροι. Απο την πρώτη μέρα τον πολεμούσαν. Μα ο άμεσος συνεργάτης του ο Γιάννης Αναστασίου λέει ξεκάθαρα ότι δεν πήγαινε άλλο αυτή η εκρηκτική κατάσταση στα αποδυτήρια και τις κακές σχέσεις. Αντιγράφω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το τέλος. Αλήθεια, πιστεύεις ότι ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός φέρει τη σφραγίδα του Νίκου Νιόπλια; "Ο Παναθηναϊκός ήταν μια ομάδα δουλεμένη στον τομέα της φυσικής κατάστασης και μάλιστα σε πολύ καλύτερο βαθμό σε σχέση με τις λοιπές ελληνικές ομάδες. Ο Νίκος μαζί με το επιτελείο του πιστεύω ότι συνέβαλλαν στον τομέα της ψυχολογίας και δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένους παίκτες. Η διαχείριση του δυναμικού ήταν πιο άρτια. Αγωνιστικά, η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν νομίζω ότι διέφερε κατά πολύ σε σχέση με αυτή επί Τεν Κάτε".
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Αλήθεια, πιστεύεις ότι ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός φέρει τη σφραγίδα του Νίκου Νιόπλια; Αγωνιστικά, η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν νομίζω ότι διέφερε κατά πολύ σε σχέση με αυτή επί Τεν Κάτε". Ε τότε γιατί τον έδιωξαν;
geovard Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ε τότε γιατί τον έδιωξαν; Είδς τώρα οτι δημιουργείς εντυπώσεις απομονώνοντας κομμάτια της συζήτησης?
izerman76 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ε τότε γιατί τον έδιωξαν; - Μερικοί σας κατηγορούν ότι κάνατε πολιτική."Μισώ την πολιτική. Αν κάτι φταίει για την κατάσταση της χώρας σας, είναι η πολιτική. Αν έκανα πολιτική, θα έπαιζαν ο Χριστοδουλόπουλος, ο Πετρόπουλος και όχι ο Βύντρα. Όλοι μέσα στο κλαμπ μου έλεγαν να τον πετάξω έξω γιατί δεν τον ήθελε ο κόσμος". - Εννοείτε τον Αντωνίου;"Δέκα μέρες πριν απολυθώ, ο Αντωνίου είχε μίτινγκ με μερικούς Ελληνες παίκτες. Μου είπε πιο μετά ότι μίλησαν για τα μπόνους. Μα ελάτε τώρα... Δεν θέλω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου να ανταλλάξω ούτε μία κουβέντα με τον Αντωνίου. Τη μέρα που απολύθηκα μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι θα με πάρει τηλέφωνο. Το τηλέφωνό μου δεν κτύπησε ποτέ. Συνεργάτες για 17 μήνες και ούτε ένα τηλεφώνημα. Σε άλλους ήξερε να τηλεφωνεί". - Σε ποιους εννοείτε; "Ελληνικά δεν ξέρω αλλά κόβει το μάτι μου, καταλαβαίνω. Ο Αντωνίου έλεγε τα πάντα σε δύο εφημερίδες, τη Sportday και την Εξέδρα, για να εξασφαλίσει την εύνοιά τους. Εκεί ήξερε να τηλεφωνεί...". http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=211476
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Βασικα το θεμα ειναι οτι εχουν ολοι δικιο Οντως ο ΤενΚατε εχει δικιο, οι Ελληνες, το συστημα, τα ΜΜΕ, μεσα απο την ΠΑΕ πολλοι δεν του θελανε γιατι χαλαγε τη σουπα Αλλα το προβλημα ειναι πως ΑΥΤΟ το πρωταθλημα και οχι ενα πρωταθλημα γενικα επρεπε να κερδηθει Ο Πατερας απομακρυνε τον Τεν Κατε γιατι ορθα σκεφτηκε πως καποιος πρεπει να θυσιαστει. Αν τον κραταγανε μπορει να καθαριζε την ομαδα αλλα παιζει να χαναμε και αυτον τον τιτλο και κατι τετοιο δεν μπορουσε να αφησει να συμβει.Ο Τεν Κατε ηρθε δυστυχως για ολους σε λαθος εποχη, πρωτα θα επρεπε να δημιουργηθει ενα συνολο με 2-3 πρωταθληματα στην καβατζα και μετα να τον φερνανε να φτιαξει οπως πρεπει τον συλλογο
izerman76 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Βασικα το θεμα ειναι οτι εχουν ολοι δικιοΟντως ο ΤενΚατε εχει δικιο, οι Ελληνες, το συστημα, τα ΜΜΕ, μεσα απο την ΠΑΕ πολλοι δεν του θελανε γιατι χαλαγε τη σουπα Αλλα το προβλημα ειναι πως ΑΥΤΟ το πρωταθλημα και οχι ενα πρωταθλημα γενικα επρεπε να κερδηθει Ο Πατερας απομακρυνε τον Τεν Κατε γιατι ορθα σκεφτηκε πως καποιος πρεπει να θυσιαστει. Αν τον κραταγανε μπορει να καθαριζε την ομαδα αλλα παιζει να χαναμε και αυτον τον τιτλο και κατι τετοιο δεν μπορουσε να αφησει να συμβει.Ο Τεν Κατε ηρθε δυστυχως για ολους σε λαθος εποχη, πρωτα θα επρεπε να δημιουργηθει ενα συνολο με 2-3 πρωταθληματα στην καβατζα και μετα να τον φερνανε να φτιαξει οπως πρεπει τον συλλογο +1 Το θέμα όμως είναι πως δημιουργείται προηγούμενο με τους παίκτες να τρώνε τον προπονητή - αντίστοιχο σκηνικό έγινε και στον Ολυμπιακό και είδαμε πως κατέληξε η ομάδα. Αν έχετε σοβαρή διοίκηση του χρόνου που θα κόψει το βήχα σε Καραγκούνη και σια (γιατί ο Νιοπλιας σίγουρα δε μπορεί), οκ αλλά φάση διοικητικής αναταραχής όπως διαφαίνεται για του χρόνου είναι ό,τι χειρότερο για τα αποδυτήρια.
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/275863 Φαινότανε το πράμα. Και θα φανεί. Με τα λεφτά του παίρνουμε κάτι πολύ καλό
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Η αληθεια ειναι οτι τον χρονο δεν τον νικησε κανεις Και στον Παναθηναικο δυστυχως οταν το κορμι σε προδιδει το μυαλο, οσο και να ειναι... Τα ιδια με Τομο, τα ιδια με Σαρας, παικτες με μπασκετικο iq που απλα μεγαλωσαν. Οπως και να το κανεις, ο Παναθηναικος θελει ιδρωτα, κορμια να πεφτουν στη μαχη, κοπο, ποδια να αντεχουν. Τον ευχαριστουμε και θα τον αγαπαμε για οσα προσφερε ΥΓ. Κοντα στο πνευμα των ημερων, για σημερα προβλεπω μικρη ηττα(κατω των 10π)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.